سلام و درود؛
" معرفی یک کتاب ویژه "
۱۴۰۲/۱۲/۰۶
نام کتاب :"شاهزاده روم"
گروه : " معارف دینی "
نویسنده:"سیدمحمدحسن مومنی "
مترجم : .........
کتاب در باره زندگی مادر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، دختر قيصر روم هست كه او را چند بار در مجلس عروسي میآورند ولي آن مجالس به تقدير الهي با شكسته شدن ديوارها و … به سرانجام تا در نهايت در طي يك داستان واقعي و خواندني ، اين بانوي بزرگوار به خاندان امامت"ع" وارد ميشود و مادر يكي از برجستگان خلقت ميشود.
شيوه داستاني كتاب بسيار جذاب است و مخاطبان بسياري از كودك و نوجوان تا بزرگسالان را نيز به خود جذب مينمايد.
توصیه میکنم دوستان کتاب را مطالعه و البته به دوستان دیگر هم معرفی کنند.
#کتاب
🍀🌸🌻💐🌻🌸🍀
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی مستضعفین تی وی
⭕️ برداشتهای مختلف از #انتظار
➖ ما جزو کدام دستهایم؟
🔸 بعضیها انتظار فرج را به این میدانند که در مسجد، در حسینیه، در منزل بنشینند و دعا کنند و فرج امام زمان- سلام الله علیه- را از خدا بخواهند. اینها مردم صالحی هستند که یک همچو اعتقادی دارند.
🔹 بلکه بعضی از آنها را که من سابقاً میشناختم بسیار مرد صالحی بود، یک اسبی هم خریده بود، یک شمشیری هم داشت و منتظر حضرت صاحب- سلام الله علیه- بود.
🔺 اینها به تکالیف شرعی خودشان هم عمل میکردند و نهی از منکر هم میکردند و امر به معروف هم میکردند، لکن همین،
دیگر غیر از این کاری ازشان نمیآمد و فکر این مهم که یک کاری بکنند، نبودند.
➖ به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان، روز جهانی #مستضعفین
#امام_خمینی
🌸💐 داستان شب 💐🌸
سلام
شبتون بخیر
تبریکمجدد ولادت با سعادت امام زمان"عج"
الهی همه حوائج و خواسته هاتون از برکت وجود این امام همام"عج" برآورده گردد.
الهی آمین
💐🌸🌺🌸💐
داستانامشب را تقدیم میکنم.
۱۴۰۲/۱۲/۰۶
"منجی هستی؛قسمت دوم"
" یارانامام زمان"عج"
از روایات و سخنان اهل بیت "ع" و سخن شارحین و مفسرین ؛ می فهمیم که یاران امام مهدی (ع) در دوران غیبت، همه در یک سطح نیستند و به گروههای مختلفی تقسیم میشوند.
به اجمال هر یک از این گروهها را بررسی میکنیم:👇👇👇
👈👈 اول) اوتاد
«اوتاد» جمع «وَتِد» یا «وَتَد» و در اصل به معنای تکه چوب یا فلزی بوده است که برای بستن طناب خیمه در زمین فرو میکردهاند و موجب پایداری و استواری آن میشده است، با توجه به این معنا، در زبان عرب به هر چیز که مایه پایداری و استواری چیز دیگری میشود، اوتاد گفته میشود. چنان که کوهها را اوتاد زمین، دندانها را اوتاد دهان و رؤسا و بزرگان را اوتاد شهرها مینامند.
در روایات شیعه واژه اوتاد گاه به پیامبر (ص) و ائمه دوازدهگانه (ع) و گاه به گروهی از اولیا اطلاق شده است که در سلسله مراتب ابدال و عبّاد و سیاح قرار دارند و از محبوبترین بندگان خدا هستند.
ابن عربی گاهی الیاس، عیسی، ادریس و خضر (ع) را از اوتاد معرفی میکند که با جسم خود در دنیا حضور دارند.
👈👈 دوم) ابدال
«ابدال» از نظر لغوی جمع «بَدَل»، «بِدل» یا «بدیل» به معنای جانشین و نیز به معنای کریم و شریف است.
در مورد جایگاه و مرتبه ابدال گفتهاند: ابدال از نظر مراقبه، در مرتبهای پایینتر از اوتاد قرار دارند و گاه از آنان غفلت سر میزند، ولی با یاد کردن از خدا آن را جبران میکنند و عمداً از آنها گناهی سر نمیزند.
گفتنی است در مورد تعداد ابدال روایات متفاوتی نقل شده است. حداقل تعداد نقل شده در روایات سی نفر و حداکثر آنها هشتاد نفر است.
👈 👈 سوم) نجباء
«نجبا» جمع «نجیب» و در لغت به معنای مردمان نجیب و اصیل و بزرگزاده و گرامی گوهر است و در اصطلاح بر چهل مرد که مأمور اصلاح احوال مردم و حمل اثقال آنها و متصرف در حقوق خلق هستند، اطلاق میشود.
نجباءاز نظر جایگاه و مرتبه معنوی در درجهای پایینتر از ابدال قرار دارند.
👈 👈 چهارم) صلحاء
«صلحا»، جمع «صلیح»، به معنای صالح است. این واژه در بر گیرنده عموم انسانهای شایستهای است که به وظایف و تکالیف شرعی خود عمل و از گناهان پرهیز میکنند.
شیخ کفعمی درباره این گروه مینویسد: صالحان، مردمان پرهیزکاری هستند که به صفت عدالت آراسته شدهاند. گاه از آنان گناه سرمیزند، ولی با طلب آمرزش و پشیمانی آن را جبران میکنند. خدای تعالی میفرمایند: «در حقیقت، کسانی که از خدا پروا دارند، چون وسوسهای از جانب شیطان بدیشان برسد؛خدا را به یاد آورند و به ناگاه بینا شوند.
شیخ کفعمی (ره) پس از بیان مراتب چندگانه یاد شده، اضافه میکند: گفته شده است: هرگاه یکی از اوتاد کم شود، یک نفر از گروه چهل نفره (ابدال) جانشین او میشود. و هنگامی که یک نفر از گروه چهل نفره کاسته شود، فرد دیگری از گروه هفتاد نفره (نجباء) به جای او قرار میگیرد. و اگر یکی از این گروه هفتاد نفره از دست برود، به جای او کسی از گروه سیصد و شصت نفره (صالحان) گذاشته میشود. در صورتی که یکی از این گروه سیصد و شصت نفره کم شود، شخصی از سایر مردم جایگزین او میشود.
👈 👈 پنجم ) نقباء ؛
«نقبا»، از نظر لغوی، جمع «نقیب» به معنای سالار، پیشوا، رئیس، سرپرست گروه، سردسته، بزرگتر و کسی است که معرفت به احوال مردم داشته باشد.
در لغتنامه دهخدا در بیان معنای اصطلاحی نقبا چنین آمده است: نقبا، در اصطلاح کسانی هستند که بر خفایای باطن مردم اشراف دارند و خفایای ضمایر مردم بر ایشان آشکار است، چه پردهها از برابر چشم باطن ایشان برداشته شده است و ایشان سیصد تن هستند. که از اصناف اولیا و رجال الغیب باشند که مأمور حمایت و هدایت بندگان خدایند.
👈 👈 ششم) رجال الغیب
برخی علمای لغت، «رجال الغیب» را این گونه معنا کردهاند: «گروهی از مردان خدا که از نظر مردم دنیا پوشیدهاند و جهان به وجود ایشان قوام دارد». نویسنده کتاب معارف و معاریف نیز در تعریف این واژه مینویسد: «رجال الغیب یا نجبا هفت تناند که در عالم پراکنده و از دید همگان پنهاناند».
در کل یارانحضرت مهدی "عج" اهل کجا هستند:
24 نفر از طالقان ، 18 نفر از قم ، 12 نفر از جرجان ، 8 نفر از نیشابور ، 7 نفر از ری ، 5 نفر از طوس ، 4 نفر از همدان ، 2 نفر از سبزوار و تعدادی نیز از شهر های اصفهان، کرمان، قزوین و اطراف قم و … از یاران آن حضرت هستند.
امام باقر (ع) فرمودند :
اصحاب قائم (عج) سیصد و سیزده نفرند که از عجم هستند…
الحمدالله الذی جعلنا من الشیعه و المنتظرین المهدی"عج"
اللهم عجل لولیک الفرج🤲💐
🍃🌸🌻💐🌻🌸🍃
May 11
🍃🌸🌻🇮🇷🌻🌸🍃
درود و آرزوی بهترین ها...؛🌸
عرض تبریک مجدد عید الله اکبر نیمه شعبان؛ ولادت باسعادت منجی هستی ؛ حضرت ولی عصر"عج" و آرزوی بهترین ها برایتان🌸
ممنون که کنار ما بودید و ما را تحمل کردید💐
تافرداشمارابخدامیسپاریم🌸
حلال کنید 🙏💐
🍃🌸💐🇮🇷💐🌸🍃
✨خــــداوندا..🙏
🌸بنام تو که زیباترین نامهاست
✨روزمان را آغاز میکنیم
🌸روزی که با نام و یاد تو باشد
✨سراسر شادی است و عشق و مهربانی
🌸و سرشار از خیر و برکت است
✨و فـراوانـی
🌸امام زمان عزیز
✨صبحی که با نگاه تو آغاز شود
🌸بینظیر ترین روز زندگیم خواهد بود
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
💚يا صاحب الزمان(عج)...
🌸دیدن روی تو
بر دیده جلا می بخشد💚
🌸قـدم یار
به هر خانه صفا می بخشد 💚
🌸بدتر از
درد جدایی به خدا دردی نیست😔
🌸خاک پاهای
تو گفتند دوا می بخشد💚
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🙏