🌙طلوع ماه در مدینه🌙
عباس علیه السلام فرزند امیرالمؤمنین علی علیه السلام در چهارمین روز از شعبان سال 26 هجری قمری، دیده به جهان گشود. میلاد عباس، نوری دیگر به این هستی بخشید و دل های شیفتگان امیرالمؤمنین علی علیه السلام از شور و عشق، لبریز گشت. چهره ی علاقه مندان اهل بیت علیهم السلام را شبنم شادی فراگرفته بود و هریک برای دیدار نورسیده ی مولای خویش بر یکدیگر، پیشی می گرفتند. هنگامی که نسیم اذان و اقامه بر روان پاک و سپید این طفل نیک بخت فرو نشست، امام علی علیه السلام با واژه ای مهرآفرین، نام فرزند خود را عباس نهاد. عباس یعنی شیر بیشه ی شجاعت و قهرمان میدان نبرد.
🌱دوران کودکی
باید در لحظه لحظه ی دوران کودکی عباس علیه السلام ، به دقت اندیشید؛ زیرا در همه ی این دوران شیرین و حساس زیر نظر و عنایت کانون عصمت و طهارت بوده است. او در دوران کودکی از دانش و زهد و تقوا و ایثار و عبادت و شجاعت پدر ـ که آیت بی همتای همه ی کمال بشری است ـ الهام می گیرد و می کوشد خود را آن گونه بپروراند که ایده آل و مطلوب پدری بزرگوار چون علی است.
💫فضایل
پرچم دار کربلا و پاسدار حرم اهل بیت مصطفی صلی الله علیه و آله ؛ حضرت عباس علیه السلام ویژگی ها و فضایل فراوانی دارد که القاب و کنیه های آن حضرت، نشان گر برخی از آن هاست. ماه بنی هاشم، از جمال او حکایت دارد. سقای کربلا، از فداکاری عباس علیه السلام در رساندن آب به اهل بیت علیهم السلام حکایت می کند. قهرمان علقمه و پرچم دار کربلا، شجاعتش را بازگو می کند. پاسدار حرم، گواه جانبازی او در راه اهل بیت علیهم السلام است. باب الحوایج، شکوه او را نزد خداوند، نشان می دهد و سرانجام، عبد صالح، از عظمت معنوی عباس بن علی علیه السلام حکایت دارد.
🌟عباس علیه السلام در کلام امام سجاد علیه السلام
بزرگی و عظمت مقام عباس بن علی علیه السلام به گونه ای است که امامان معصوم علیهم السلام در موارد متعدد بر فداکاری ها، جانبازی ها و عظمت شخصیت آن بزرگوار تأکید فرموده اند. امام سجاد علیه السلام که خود در کربلا حضور داشت و شاهد فداکاری های عمویش بود، درباره ی حضرت عباس علیه السلام می فرماید: «خداوند، عمویم عباس را رحمت کند که با ایثار و جانبازی، در راه برادرش جانبازی کرد تا آن که دست هایش قطع شد و خداوند به جای آن، دو بال به او داد که با آن ها به همراه فرشتگان در بهشت پرواز کند؛ همان گونه که برای جعفربن ابوطالب قرار داده شد. عباس را در پیشگاه خداوند منزلتی است که در روز قیامت، همه ی شهدا به آن غبطه می خورند».
🌟عباس علیه السلام در کلام امام صادق علیه السلام
امام صادق علیه السلام ، حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام را به عنوان کسی معرفی می کند که از ایمان استوار و بینش نافذ برخوردار بوده و در راه امام بزرگوارش به جهاد برخاسته است. ایشان می فرماید: «عمویم؛ عباس، بصیرتی نافذ و ایمانی محکم داشت. او به همراه برادرش حسین علیه السلام جهاد کرد و به افتخار شهادت رسید». آن حضرت هم چنین درباره ی اخلاص و ارزش جهاد حضرت عباس علیه السلام می فرماید: «شهادت می دهم و خدا را شاهد می گیرم که تو در راه جنگجویان بدر و مجاهدان راه خدا گام نهادی و در جهاد با دشمنان خدا، اخلاص ورزیدی و در نصرت اولیای خدا، خلوص نشان دادی و از دوستانش دفاع کردی... شهادت می دهم که تو هر چه در توان داشتی، انجام دادی».
🌹مظهر شهادت
سلام بر ابوالفضل، فرزند امیرالمؤمنین علی علیه السلام ؛ که با جانش با حسین علیه السلام مواسات ورزید، از دنیایش برای آخرت بهره برد و خود را فدای برادر کرد. روزهای آغازین ماه شعبان، ولادت این دو برادر را در خود دارد؛ دو برادر بزرگواری که نام شان در ذهن هر مؤمن شیفته ای، تداعی گر قلّه های بلند حماسه و سرافرازی است. حسین و ابوالفضل علیهماالسلام ، نام های قدسی هستند که چشم اندازی از اخلاص، عبودیت، دلیری و ایثار را پیش دیدگان آدمی می گشایند و در درون او، تواضع و حیرتی وصف ناشدنی را برمی انگیزانند. حضرت ابوالفضل علیه السلام ، پرچم دار لشکر اخلاص و شهادت، مظهر دلدادگی به معبود، و نمود مجسمی از یک انسان کامل است. او بزرگ مردی حماسه آفرین است که در قیامت، شهیدان بر مقام او رشک می برند. او پرچم داری است که یادمان دلاوری و آزادگی وی، پیوسته در تاریخ جاری است. سلام همه ی صالحان و پاکان، بر روان پاک آن دریا دل باد؛ سلامی تا سپیده دمان ظهور.
https://eitaa.com/joinchat/471335108C7ef1909d89
.
دلیل اینکه اکثریت به خواسته هاشون نمیرسن و نمیتونن خواسته هاشون رو جذب کنن اینه که درررررک نمیکنن زندگی بااااازی ذهن است و همه چیز به این مربوط میشه که شما چگوووووونه فکررررررر می کنید ، احسااااااس می کنید و چه نوع برنامه ذهنی در ناخودآگاه تون دارید
.
. ⚠️https://eitaa.com/joinchat/471335108C7ef1909d89
#سفره_حضرت_ابوالفضل_(ع)
💞این سفره هم با نذر شروع میشود و ممکن است پیش از برآورده شدن حاجت یا بعد از آن باشد. سفره حضرت ابوالفضل (ع) به عکس سفره امام حسن (ع) بسیار مجلل و باشکوه میباشد و بسته به توان شخص از انواع خوراکیها و آجیلها و میوه جات در آن گذاشته میشود. عدس پلو، آش، حلوا، شله زرد، شیرینی و میوه از جمله چیزهایی است که سر این سفره گذاشته میشود. وقتی سفره چیده شد و همسایگان و آشنایان جمع شدند روضهخوان روضه حضرت ابوالفضل (ع) را میخواند و بعد از آن جماعت شروع به خوردن میکنند. در پایان هم اگر چیزی در سفره ماند برخی از افراد برای تبرک آن را به خانهشان میبرند تا سایر افراد خانواده هم از آن استفاده کنند.
💞این سفره برای برآمدن هرگونه حاجتی از قبیل شفای بیمار و سلامت مسافر، پیداشدن مال و... مفید است.
💞مراسم اجرای این نذر و انداختن سفره آن به این طریق انجام میشود که صاحب نذر روزی را معین کرده از زنان آشنا دعوت میکند که به منزل او بیایند مقارن عصر همان روز سفره پاک سفید در وسط اتاق پهن کرده چند کاسه آش رشته کانال ارتباط باخداو چند بشقاب شله زرد و کاچی و حلوا و نان و پنیر و سبزی و مقداری میوه از قبیل خربزه، هندوانه، سیب، گلابی و انار و انگور و مقداری آجیل، دوازده زنگ، با یک بشقاب عدس پلو و دو بشقاب آرد داخل سفرهمیچینند چند دانه شمع هم روشن کرده بعد یک خانم روضهخوان بالای منبر رفته و روضه ابوالفضل را که شرح غم انگیز حضرت ابوالفضل (ع) در روز عاشورا است را با صدای بلند میخواند.
💞پس از ختم روضه هریک از زنان مجلس شمعی را از میان سفره برداشته به نیت برآمدن حاجت خود آنرا روشنمیکند و در بشقاب آرد قرار میدهدو از حضرت ابوالفضل (ع) درخواست میکند که حاجت او نیز برآورده گردد.
💞سپس شربت و آش و عدس پلو و خوردنیها بین حاضران تقسیم و پس از رفتن مهمانها صاحب خانه آرد زیر شمعها را برداشته الک میکند و سایر خوردنیها را که باقی مانده بین فقرا تقسیم میکند و پس مانده آرد و #سفره را در آب روان سرمیدهند.
🌺 *اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج* 🌺
https://eitaa.com/joinchat/471335108C7ef1909d89
🌼 علاقه #امام_زمان(عج) به #حضرت_عباس(ع)
امام زمان عج در فرازی از زیارت ناحیه مقدسه می فرماید:
🌹 «سلام بر عباس فرزند امیرمومنان که جان خویش را در راه برادرش داد از دیروزش برای فردایش توشه برگرفت، در راه برادر جانبازی کرد و خود را فدایش کرد، از او حفاظت و خود را سپر بلایش کرد، برای او آب آورد، دست هایش قطع شد. خداوند قاتلانش یزیدبن وقاد و حکیم بن طفیل طائی را لعنت کند.»
⁉ #دلیل #علاقه #امام زمان(عج) به #حضرت عباس(ع) چیست؟
۱_ معرفت و بصیرت حضرت عباس؛ امام صادق علیهالسلام در باره این خصوصیت حضرت عباس(ع) فرمودهاند: «عموی ما عباس(ع) بصیرتی دقیق و ایمانی محکم داشت و در کنار حضرت ابی عبدالله(ع) با دشمنان خدا نبرد کرد و امتحان خوبی پس داد و به مقام شهادت نایل گشت.»
۲_ بندگی و تسلیم [الهی] و ولایتمداری؛ آن بزرگوار(ع) کوچکترین حرکتی خارج از مسیر بندگی خدا نداشته و تمام اعمال و رفتار و سخنان آن حضرت مطابق رضایت اهل بیت علیهم السلام بوده است. در زیارت آن حضرت(ع) میخوانیم: سلام بر تو اى بنده شايسته حق و مطيع امر خدا و رسول خدا و مطيع اميرالمؤمنين و حضرت حسن و حسين صلوات الله و سلامه عليهم.
۳_ فدایی امام زمان خود شدن؛ در زیارت ناحیه امام عصر(عج) خطاب به حضرت ابوالفضل می فرماید: «سلام بر ابوالفضل العباس فرزند امیرمومنان که با بذل جان خویش فداکارانه و ایثارگرانه از برادرش حسین دفاع کرد و امروز دنیایش را ره توشه ی آخرت ساخت.
❤ ️او فدایی و نگهبان پرشور برادر بود و در آب رسانی و سقایت حرم، کوشش فراوان کرد و دو دستش در نبرد با دشمن جدا شد.
۴_ ادب حضور در محضر امام زمان خویش؛ نقل نموده اند که هیچ گاه در محضر امام حسین علیهالسلام بدون اجازه نمی نشست و اگر با اجازه حضرت(ع) میخواست بنشیند در نهایت ادب، دو زانو در مقابل برادر خویش می نشست و یکی از زیباترین خصوصیات آن حضرت این است که با اینکه امام حسین علیه السلام برادرشان بود ولی از روی ادب همواره برادر خویش را با عناوینی چون «سیدی و مولای» آقای من و... صدا می کرد. مگر در لحظات آخر عمر شریفشان که فرمود «برادر برادرت را دریاب».
۵_ عصمت؛ ایشان همچون بانوی کربلا زینب سلامالله علیها است. با اینکه جزو معصومین علیهم السلام محسوب نمیشوند، اما به جهت اجتناب از گناهان و حتی مکروهات عصمت از گناه داشتند. از همین رو ایشان را مطیع خدا، رسول خدا و اهل بیت علیهمالسلام میخوانیم.
۶_ وفاداری؛ بارزترین ویژگی حضرت عباس وفاداری ایشان است. [در شب عاشورا در رأس کسانی بود که اعلام وفاداری کرد و پیش از آن در عصر تاسوعا، امان نامه شمر را که برای وی و برادرانش آورده بود رد کرد و شمر را با شرمساری برگرداند.]
🔹در زیارت آن جناب عرض می کنیم « خداوند به بهترین پاداش را عطا کند، همان پاداشی که به اهل وفا می دهد، به آن کسانی که به بیعت خویش با امام زمانشان وفا کردند و ندای یاری خواهی او را اجابت نمودند و از ولی امر خویش اطاعت نمودند.
🔹همچنین است غیرت، شجاعت، شرح صدر، علم و فضیلت و... در وجود مقدس حضرت ابوالفضل العباس(ع). (حکایاتی از ارتباط امام زمان و حضرت عباس سلام الله علیه صص52-36)
👈 #تأکید #امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) بر #توسل به #حضرت عباس (علیه السلام)
📕در کتاب «مسجد جمکران میعادگاه دیدار» مطلبی به نقل از آیت الله العظمی مرعش نجفی (ره) نقل شده است که فرموده اند: یکی از علمای نجف اشرف که مدتی به قم آمده بود، برای من چنین نقل کرد که: من مشکلی داشتم به مسجد جمکران رفتم و درد دل خود را به محضر حضرت بقیة الله حجّة ابن الحسن العسکری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) عرضه داشتم و از وی خواستم که نزد خدا شفاعت کند تا مشکلم حل شود.
🔹 ️برای این منظور، مکرر به مسجد جمکران رفتم ولی نتیجه ای ندیدم. روزی هنگام نماز دلم شکست و عرض کردم: مولا جان! آیا جایز است که در محضر شما و منزل شما باشم و به دیگری متوسّل شوم؟شما امام زمان من می باشید آیا زشت نیست با وجود امام حتّی به علمدار کربلا قمر بنی هاشم (علیه السلام) متوسّل شوم و او را نزد خدا شفیع قرار دهم؟!
🔹 از شدت تأثّر بین خواب و بیداری قرار گرفته بودم. ناگهان با چهره ی نورانی قطب عالم امکان حضرت حجة ابن الحسن العسکری (عجل الله تعالی فرجه) مواجه شدم.
🔹 بدون تأمل به حضرتش سلام عرض کردم، حضرت با محبّت و بزرگواری جوابم را دادند و فرمودند: «نه تنها زشت نیست و نه تنها ناراحت نمی شوم که به علمدار کربلا متوسّل شوی، بلکه شما را راهنمایی هم می کنم که به حضرتش چه بگویی. چون خواستی از حضرت ابوالفضل (علیه السلام) حاجت بخواهی، این چنین بگو: «یا ابالغوث ادرکنی؛ ای آقا پناهم بده»
https://eitaa.com/joinchat/471335108C7ef1909d89
🔸نمازحاجت توسل به
حضرت ابوالفضل(ع)🔸
🌹عارف وارسته مرحوم كشميری در استغاثه به حضرت ابوالفضل عليه السلام جهت حاجات، اين نماز و توسل را توصیه نموده بودند:
✳️ دو رکعت نماز حاجت خوانده شود و به حضرت ابوالفضل هديه شود ،
✳️ بعد تسبيح حضرت زهرا صلي الله عليها خوانده و باز ثوابش هديه شود ،
✳️ وسپس ۱۳۳ مرتبه خوانده شود :
💥يا کاشِفَ الکَرب عَن وَجه الحُسَين اِکشِف کَربي بِحَقِ اَخيکَ الحُسَين💥
📚روح و ریحان صفحه۱۰۳
🌹بهترين راه توسل به حضرت ابوالفضل ، زيارتى است كه در «كامل الزياره» ص 256 باب 85 آمده است و شيخ عباس قمى آن زيارت را در مفاتيح الجنان در فصل هفتم در باب زيارت امام حسين(ع)، ص 714، يك مجلدى آورده است.
🌹راه ديگر توسل به آن حضرت اين است كه روز جمعه پس از نماز 133 بار بگويى: "يا كاشفَ الكرب عَن وجه الحسين! اكشف لى كربى بحق اخيك الحسين"؛ عدد 133، عدد حروف كلمه عباس به حساب ابجد است
🦋 #نذر روضه حضرت ابوالفضل و يه بسته خرما
نذر کنيد اگه مشکلتون حل شد يه روضه ي حضرت ابوالفضل بديد با يه بسته خرماي بدون هسته براي مادرش…
🔴بعد از اينکه حاجت گرفتيد پول بديد مسجد روضه رو مي خونن خرماهم هسته هاشو در بياريد و بديدتو مسجد پخش کنن…
🔰(اين رو يکي از کاربرا معرفي کرده بودن و گفتن که هميشه براي رفع مشکلاتشون انجام ميدن)
#توسل_به_علمدار_کربلا
💠چون خواستى از ((حضرت ابوالفضل (ع ))) حاجت بخواهى ، این چنین بگو: ((یا اباالغوث ادرکنى )) اى آقا پناهم بده .🌷
*
🔰((عباس )) در حروف ابجد مطابق با عدد 133 است . به تجربه رسیده که اگر کسى براى برآورده شدن حاجت و رفع گرفتارى ، بعد از نماز روز جمعه ، 133 مرتبه رجاءً بگوید:
✨یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) حاجت او برآورده و گرفتارى برطرف مى شود.
📕( لاله هاى رنگارنگ ، ص114
https://eitaa.com/joinchat/471335108C7ef1909d89
💠🍃 #زیارت_نامه_حضرت_ابوالفضل_العبّاس_علیه_السلام 🍃💠
☀️بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
🔷 سَلامُ اللّه وَ سَلامُ مَلائِکتِهِ المُقرَّبِینَ و أنبِیائِهِ المُرْسَلِینَ و َعِبَادِهِ الصّالِحینَ وَجَمِیعِ الشُّهداءِ و الصِّدِّیقِینَ (وَ)الزّاکیاتُ الطَّیبَاتُ فِیما تَغتَدِی و َتَرُوحُ عَلَیک یابْنَ أمِیرِالمُؤمِنِینَ أشْهَدُ لَک بِالتِّسْلِیمِ و َالتَّصْدِیقِ و َالوَفَاءِ و النَّصِیحَةِ لِخَلَفِ النَّبِی صَلَّی اللّه عَلَیهِ وَ الِهِ الْمُرْسَلِ و َالسِّبْطِ المُنْتَجَبِ و َالدَّلِیلِ الْعالِمِ و الْوَصِی المُبَلِّغِ وَ المَظلُومِ المُهْتَضَم ِ، فَجَزَاک اللّه عَن رَسُولِهِ و َعَن أمِیرِالمُؤمِنِینَ و َعَنِ الحَسَنِ و الحُسَینِ صَلَواتُ اللّه عَلَیهِمْ أفْضَلَ الجَزَاءِ بِمَا صَبَرْتَ و َاحْتَسَبْتَ وَ أعَنْتَ فَنِعْمَ عُقبَی الدّار ِ.
🔷 لَعَنَ اللّه مَن قَتَلَک و َلَعَنَ اللّه مَنْ جَهِلَ حَقّک و َاسْتَخَفَّ بِحُرْمَتِک و َلَعَنَ اللّه مَن حَالَ بَینَک و َبَینَ مَاءِ الفُرَات ِ، أشْهدُ أنّک قُتِلْتَ مَظْلُوماً و َأنّ اللّه مُنْجِزٌ لَکمْ مَا وَعَدَکم ، جِئْتُک یابنَ أمِیرِالْمُؤمِنِینَ و َافِداً إلَیکمْ وَ قَلْبِی مُسَلِّمٌ لَکمْ وَ تَابِعٌ و َاَنا لَکمْ تَابِعٌ و َنُصْرَتِی لَکمْ مُعَدَّةٌ حَتّی یحْکمَ اللّه وَ هُوَ خَیرُ الْحَاکمِینَ فَمَعَکمْ مَعَکمْ لا مَعَ عَدُوِّکم ، إنِّی بِکمْ و َبِإیابِکمْ مِنَ الْمُؤمِنِینَ وَ بِمَن خَالَفَکمْ و َقَتَلکمْ مِنَ الْکافِرِینَ قَتَلَ اللّه أُمّةً قَتَلتْکمْ بِالاْءیدِی و الاْءلْسُنِ.
💠 سپس داخل شو و خود را به ضریح
بچسبان و بگو :
🔷 اَلسّلامُ عَلیک أیهَا الْعَبْدُ الصّالِحُ الْمُطِیعُ للّه و َلِرَسُولِهِ و َلاِءمِیرِالْمُؤمِنِینَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَین ِ، اَلسَّلامُ عَلَیک وَ رَحْمَةُ اللّه و َبَرَکاتُهُ و َمَغْفِرَتُهُ وَ رِضْوَانُهُ وَ عَلی رُوحِک و َبَدَنِک أَشْهَدُ و َاُشْهِدُ اللّه أنَّک مَضَیتَ عَلَی مَا مَضَی بِهِ الْبَدْرِیونَ وَ الُْمجاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّه الْمُناصِحُونَ لَهُ فِی جِهَادِ أعْدَائِهِ الْمُبَالِغُونَ فِی نُصْرَةِ أوْلِیائهِ الذَّابُّونَ عَنْ أحِبَّائِهِ
🔷 فَجزَاک اللّه أفْضَلَ الْجَزَاءِ و َأکثَرَ الْجَزَاءِ و َاَوْفَرَ الْجَزَاءِ و َأوْفَی جَزَاءِ أحَدٍ مِمَّنْ وَفَی بِبَیعَتِهِ و َاسْتَجَابَ لَهُ دَعْوَتَهُ وَ أطَاعَ وُلاةَ أمْرِهِ أشْهَدُ أنَّک قَدْ بَالَغْتَ فِی النّصِیحَةِ وَأعْطَیتَ غَایةَ الَْمجْهُودِ فَبَعَثَک اللّه فِی الشُّهَداءِ وَجَعَلَ رُوحَک مَعَ أَروَاحِ السُّعَدَاءِ وَأعْطَاک مِنْ جِنَانِهِ أفسَحَهَا مَنْزِلاً و َأفْضَلَهَا غُرَفاً و َرَفَعَ ذِکرَک فِی عِلِّیینَ وَحَشَرَک مَعَ النَّبِیینَ وَالصِّدِّیقِینَ وَالشُّهَدَاءِ وَالصّالِحِینَ وَحَسُنَ أُولَئِک رَفِیقاً
🔷 أشْهَدُ أنّک لَمْ تَهِنْ و لَمْ تَنْکلْ وَ أنَّک مَضَیتَ عَلَی بَصِیرَةٍ مِنْ أمْرِک مُقْتَدِیاً بِالصّالِحِینَ و َمُتَّبِعاً لِلنَّبِیینَ فَجَمَعَ اللّه بَینَنَا و َبَینَک و َبَینَ رَسُولِهِ وأولِیائِهِ فِی مَنَازِلِ الُمخْبِتِینَ فَاِنّهُ أرْحَمَُ الرّاحِمِینَ.
💠 آن گاه به جانب سر حضرت برگرد و دو رکعت نماز بگزار و پس از آن هرچه خواستی نماز بخوان و بسیار دعاکن و به دنبال این چند رکعت بگو :
🔷 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وَ لا تَدَعْ لِی فِی هذَا الْمَکانِ الْمُکرَّمِ و َالْمَشْهَدِ الْمُعَظَّمِ ذَنْباً اِلاّ غَفَرْتَهُ وَلا هَمّاً اِلاّ فَرَّجْتَهُ وَلا مَرَضاً إلاّ شَفَیتَهُ ولاَ عَیباً اِلاّ سَتَرْتَهُ وَلا رِزْقاً اِلاّ بَسَطْتَهُ وَلا خَوْفاً اِلاّ آمَنْتَهُ وَلاَ شَمْلاً اِلاّ جَمَعْتَهُ وَلا غَائِباً اِلاّ حَفِظْتَهُ وَأدْنَیتَهُ وَلا حَاجَةً مِنْ حَوائِجِ الدُّنْیا وَالاْآخِرَةِ لَک فِیهَا رِضی وَلِی فِیهَا صَلاحٌ اِلاّ قَضَیتَهَا یا أرْحَمَ الرّاحِمِینَ.
https://eitaa.com/joinchat/471335108C7ef1909d89
در روایتی از مرحوم کشمیری [۱]، برای توسل به حضرت عباس علیه السلام، یک نماز دو رکعتی ذکر شده که به این شرح است: دو رکعت نماز به نیت هدیه به حضرت ابوالفضل العباس به جا می آورید، پس از اتمامِ نماز، تسبیحات حضرت زهرا سلام الله را بگویید و دوباره ثواب آنرا به محضر حضرت عباس علیه السلام هدیه نمایید.
سلام دوستان عیدتون مبارک
متوسل شویم به قمر بنی هاشم
حضرت اباالفضل سلام الله علیه
با خواندن دو رکعت نماز وبعد نماز هم تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها
و۱۳۳ مرتبه ذکر شریف
یا کاشف الکرب عن وجه الحسین
اکشف کربی به حق اخیک الحسین
نیت کنید وبخوانید
در راس همه حوائج فرج آقا ومولامون
شفاء مریضان
وعاقبت به خیری
و .....
وحاجت شما دوستان
https://eitaa.com/joinchat/471335108C7ef1909d89
💢🌸↶ زیـارتنـامــه ↷🌸💢
حضرتابوالفضلعباسعلیهالسلام
🌸🍃سَلامُ اللهِ وَ سَلامُ مَلائِکَتِهِ الْمُقَرَّبینَ وَ اَنْبِیائِهِ الْمُرْسَلینَ وَ عِبادِهِ الصّالِحینَ وَ جَمیعِ الشُّهَداءِ وَالصِّدّیقینَ وَالزّاکِیاتِ الطَّیِّباتِ فیما تَغْتَدی وَ تَرُوحُ عَلَیْکَ یَابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ اَشْهَدُ لَکَ بِالتَّسْلیمِ وَالتَّصْدیقِ وَالْوَفاءِ وَالنَّصیحَهِ لِخَلَفِ النَّبِیِّ الْمُرْسَلِ وَالسِّبْطِ الْمُنْتَجَبِ وَالدَّلیلِ الْعالمِ وَالْوَصِیِّ الْمُبَلِّغِ وَالْمَظْلُومِ الْمُهْتَضَمِ فَجَزاکَ اللّهُ عَنْ رَسُولِهِ وَ عَنْ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ وَ عَنْ فاطِمَةَ وَالْحَسَنِ وَالْحُسَینِ صَلَواتُ اللهِ عَلَیْهِمْ اَفْضَلَ الْجَزاءِ بِما صَبَرْتَ وَاحْتَسَبْتَ وَ اَعَنْتَ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّار لَعَنَ اللّهُ مَنْ قَتَلَکَ وَ لَعَنَ اللّهُ مَنْ جَهِلَ حَقَّکَ وَاسْتَخَفَّ بِحُرْمَتِکَ وَ لَعَنَ اللّهُ مَنْ حالَ بَیْنَکَ وَ بَیْنَ ماءِ الْفُراتِ اَشْهَدُ اَنَّکَ قُتِلْتَ مَظْلُوماً وَ اَنَّ اللهَ مُنْجِزٌ لَکُمْ ما وَعَدَکُمْ جِئْتُکَ یَابْنَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ وافِداً اِلَیْکُمْ وَ قَلْبی مُسَلِّمٌ لَکُمْ وَ اَنَا لَکُمْ تابِعٌ وَ نُصْرَتی لَکُمْ مُعَدَّةُ حَتّى یَحْکُمَ اللّهُ وَ هُوَ خَیْرُ الْحاکِمینَ فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ لا مَعَ عَدُوِّکُمْ اِنّی بِکُمْ وَ بِاِیابِکُمْ مِنَ الْمُؤمِنینَ وَ بِمَنْ خالَفَکُمْ وَ قَتَلَکُمْ مِنَ الْکافِرینَ قَتَل اللّهُ اُمَّةً قَتَلَتْکُم بِالاَیْدی وَالاَْلْسُنِ
🌸🍃اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْعَبْدُ الصّالِحُ الْمُطیعُ للهِ وَ لِرَسولِهِ وَ لاَِمیرِالْمُؤمِنینَ وَالْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ صَلّى اللّهُ عَلَیْهِمْ وَ سَلَّمَ وَالسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ وَ مَغْفِرَتُهُ وَ رِضْوانُهُ وَ عَلى رُوحِکَ وَ بَدَنِکَ اَشْهَدُ وَ اُشْهِدُ اللهَ اَنَّکَ مَضَیْتَ عَلى ما مَضى عَلَیْهِ الْبَدْرِیُّونَ والْمُجاهِدُونَ فِی سَبیلِ اللهِ الْمُناصِحُونَ لَهُ فِی جِهادِ اَعْدائِهِ الْمُبالِغُونَ فِی نُصْرَةِ اَوْلِیائِهِ الذّابُّونَ عَنْ اَحبّائِهِ فَجَزاکَ اللّهُ اَفْضَلَ الجَزاءِ وَ اَکْثَرَ الْجَزاءِ وَ اَوْفَرَ الْجَزاءِ وَ اَوْفى جَزاءِ اَحَد مِمَّنْ وَفِى بِبَیْعَتِهِ وَاسْتَجابَ لَهُ دَعْوَتَهُ وَ اَطاعَ وُلاهَ اَمْرِهِ اَشْهَدُ اَنَّکَ قَدْ بالَغْتَ فِی النَّصیحَهِ وَ اَعْطَیْتَ غایَة الْمَجْهُودِ فَبَعَثَکَ اللّهُ فِی الشُّهَداءِ وَ جَعَلَ رُوحَکَ مَعَ اَرْواحِ السُّعَداءِ وَ اَعْطاکَ مِنْ جِنانِهِ اَفْسَحَها مَنْزِلاً وَ اَفْضَلَها غُرَفاً وَ رَفَعَ ذِکْرَکَ فِی عِلِّیّینَ وَ حَشَرَکَ مَعَ النبِیِّینَ وَالصِّدّیقینَ وَالشُّهَداءِ وَالصّالِحینَ وَ حَسُنَ اُولئِکَ رَفیقاً اَشْهَدُ اَنَّکَ لَمْ تَهِنْ وَلَمْ تَنْکُلْ وَ اَنَّکَ مَضَیْتَ عَلىٰ بَصیرَةَ مِنْ اَمْرِکَ مُقْتَدِیاً بِالصّالِحینَ وَ مُتَّبِعاً لِلنَّبِیّینَ فَجَمَعَ اللّهُ بَیْنَنا وَ بَیْنَکَ وَ بَیْنَ رَسُولِهِ وَ اَوْلِیائِهِ فِی مَنازِلِ الْمُخْبِتینَ فَاِنَّهُ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ
🌸🍃اَللّهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَلا تَدَعْ لی فِی هذا الْمَکانِ الْمُکَرَّمِ وَالْمَشْهَدِ الْمُعَظَّمِ ذَنْباً اِلّا غَفَرْتَهُ وَلا هَمّاً اِلّا فَرَّجْتَهُ وَلا مَرَضاً اِلّا شَفَیْتَهُ وَلا عَیْباً اِلّا سَتَرْتَهُ وَلا رِزْقاً اِلّا بَسَطْتَهُ وَلا خَوْفاً اِلّا اَمِنْتَهُ وَلا شَمْلاً اِلّا جَمَعْتَهُ وَلا غائِباً اِلّا حَفِظْتَهُ وَلا دَیْناً اِلّا اَدَّیْتَهُ وَلا حاجَة مِنْ حَوائِجِ الدُّنْیا وَالآخِرَةِ لَکَ فیها رِضاً وَلِیَ فیها صَلاحٌ اِلاّ قَضَیْتَها یا اَرْحَمُ الرّاحِمینَ
https://eitaa.com/joinchat/471335108C7ef1909d89