هدایت شده از ناشناس ما
📪 پیام جدید
نمیدونم چرا اما خب دوست دارم توی ناشناس شما این حرف ها رو بگم شاید خالی بشم ..
کلا من از آدم هایی که میرن سفر و اینا و هعی فرت فرت عکس می فرستن برای آدم و یا کنارت بشینن هعی بگن فلان کردیم فلان جا رفتیم این جوری بود اون جوری بود بدم میاد خب رفتی که رفتی به من چه بخدا آدم دلش می خواد خب !
باش فهمیدم شما میرید مسافرت خوش میگذره بهتون خب باشه فهمیدم من نمی تونم برم!
الان دلم گرفته ناراحتم که چرا بقیه می تونن برن مسافرت بعد من نمی تونم دیگه خسته شدم از این آدم هااااا .
حسود نیستما و ناراحت نیستم که میرن مسافرت و اینجور چیزا اما منم دوست دارم برم و حس می کنم دارن با این کار هاشون و تعریف کردن و اینا میکنن توی چشمم که آره ما میریم مسافرت اما تو نمیری . .
ببخشید اگر وقتت تون رو گرفتم.
#دایگو
حُجره ےمن!
📪 پیام جدید نمیدونم چرا اما خب دوست دارم توی ناشناس شما این حرف ها رو بگم شاید خالی بشم .. کلا من
لطف دارید
منم از این موجودات بدم میاد
اما از دو نظر دیگه نگا کنید :
۱_ بنده یه آدم معمولی نیستم که بخوام سفر برم ، یه مبلغ دینی ام که گاهی اوقات شرایط اقتضا میکنه سفر برم و چون کانال رو بنا گذاشتم بر اینکه زندگی واقعی طلبه ها رو نشون بدم ، اندکی از این سفر ها رو هم میذارم ، هم خوشی ، هم ناخوشی .
۲_ اگر سفر زیارتی هم میریم ، یه مشت دلهایی که دلشون میخواسته باشن و نتونستن ، هوایی میشه و یکم ممکنه آروم بشه .
کما اینکه تو ناشناس ها هم میبینیم که فوج فوج التماس دعا ها میاد و ما هم دعا میکنیم به نیابت از اونا .
هدایت شده از Ekhrajiha | اخراجیها
هممون یه رفیق برونگرا داریم که تا یه ثانیه چشم ازش برداری با کل ملت دوست و صمیمی شده..
@Ekhrajiha
حُجره ےمن!
هممون یه رفیق برونگرا داریم که تا یه ثانیه چشم ازش برداری با کل ملت دوست و صمیمی شده.. @Ekhrajiha
نه متاسفانه
من همین رفیقِ رفیقامم :/
الإمامُ عليٌّ عليه السلام : مَن كَثُرَ كلامُهُ كَثُرَ خَطَؤُهُ ، و مَن كَثُرَ خَطَؤُهُ قَلَّ حَياؤهُ ، و مَن قَلَّ حَياؤهُ قَلَّ وَرَعُهُ ، و مَن قَلَّ وَرَعُهُ ماتَ قَلبُهُ ، و مَن ماتَ قَلبُهُ دَخَلَ النّارَ .[نهج البلاغة : الحكمة 349 .]
امام على عليه السلام : هر كه سخن بسيار گويد، خطايش بسيار شود و هر كه بسيار خطا كند، شرم و حيايش كم شود و هر كه كم شرم و حيا شود، پارسايى اش كاهش يابد و هر كه پارسايى اش كم شود، دلش بميرد و هر كه دلش بميرد، به آتش رود.