eitaa logo
حُجره ے‌من!
738 دنبال‌کننده
966 عکس
240 ویدیو
35 فایل
قرار نیست عمرمون هدر بره پای گوشی ... ! یه سیم ارتباط بین منِ طلبه 📞📜 و شما محبین أمیر المومنین (ص) در حد علم اندکی که دارم ، در خدمتم 🤝✨ ✍ حبیب کانال اصلی 👇🏻 https://eitaa.com/sarbaz_khane لینک ناشناس 👇🏻 https://daigo.ir/secret/913059123
مشاهده در ایتا
دانلود
دنیا را ، کنیزِ آخرتِ خودت کن‌ !
3.07M
چند دقیقه ✨ فضیلت ذکر شریفِ تسبیحات حضرت فاطمه زهرا سلام الله :
چند آیه در فضیلت مولا امیرالمومنین ص
حُجره ے‌من!
چند آیه در فضیلت مولا امیرالمومنین ص
آیه ۲۰۷ سوره بقره به آیه شراء یا اشتراء معروف است ( لیلة المبیت ) : وَ مِنَ النَّاسِ مَن یشْرِی نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّـهِ وَ اللَّـهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ ﴿۲۰۷﴾ |و از میان مردم كسی است كه جان خود را برای طلب خشنودی خدا می‌فروشد، و خدا نسبت به [این] بندگان مهربان است
حُجره ے‌من!
چند آیه در فضیلت مولا امیرالمومنین ص
آیه ۵۵ سوره مائده ، آیه ی ولایت که در شأن بخشیدن انگشتری حضرت امیر ص نازل شد . «إِنَّمَا وَلِیُّکُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِینَ آمَنُواْ الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلاَةَ وَیُؤْتُونَ الزَّکَاةَ وَهُمْ رَاکِعُونَ» ترجمه: «سرپرست و ولی شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آورده‌اند؛ همانها که نماز را برپا می‌دارند و در حال رکوع زکات می‌دهند. .»
حُجره ے‌من!
چند آیه در فضیلت مولا امیرالمومنین ص
آیه ۱۲ سوره مجادله ، آیه ی وجوب صدقه دادن به هنگام خصوصی حرف زدن با پیامبر . که فقط حضرت امیر ص این واجب را انجام دادند . أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذا ناجَيْتُمُ الرَّسُولَ فَقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيْ نَجْواكُمْ صَدَقَةً ... ای کسانی که ایمان آورده اید ، قبل از سخن گفتنِ آرام و خصوصی با پیامبر ، صدقه بدهید .
حُجره ے‌من!
چند آیه در فضیلت مولا امیرالمومنین ص
آیه ۶۱ آل عمران ( آیه مباهله ) امیر المومنین علیه السلام ، صراحتا و علناً ، نفْس پیامبر معرفی شده اند‌. فَمَنْ حَاجَّک فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَک مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَکمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَکمْ وَأَنفُسَنَا وَأَنفُسَکمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل لَّعْنَتَ الله عَلَی الْکاذِبِینَ هرگاه بعد از علم و دانشی که (درباره مسیح) به تو رسیده، (باز) کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو: «بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خود را؛ ما از نفوس خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود؛ آن‌گاه مباهله کنیم؛ و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم. پ.ن در آیه شریفه میفرماید ، خودتان بیاید ، پیامبر ، علاوه بر خودش ، امیر المومنین صلوات الله علیه را هم میبرند و به اذعان مفسرین ، هم خواص و هم برخی عوام ، منظور ، حضرت امیر است .
حُجره ے‌من!
چند آیه در فضیلت مولا امیرالمومنین ص
أُولئِکَ عَلَی هُدیً مِنْ رَبِّهِمْ وَأُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ” (بقره ۵) ” آنان بر طریق هدایت پروردگارشانند; و آنان رستگارانند. “ حافظ حاکم حسکانی که حنفی مسلک است در شواهد التنزیل به استناد فرمایش حضرت علی علیه السلام می گوید که مولا فرمودند: روزی سلمان با من به سخن نشست که یا ابا الحسن کمتر موردی پیش می آمد که من و تو با هم نزد رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم حاضر شویم و حضرت نفرماید: ای سلمان این مرد ( علی علیه السلام) و حزبش رستگاران روز قیامت اند. ( شواهد التنزیل ۱/۶۸ ، ما نزل من القرآن فی علی ، تاریخ دمشق ۲/۳۴۶ )
هدایت شده از ناشناس ما
📪 پیام جدید https://eitaa.com/hajehabib/62581 میشه چند تا دیگه هم بفرستین فقط از این آیه معروف ها نباشه مثل ولایت و اکمال و اینها
حُجره ے‌من!
📪 پیام جدید https://eitaa.com/hajehabib/62581 میشه چند تا دیگه هم بفرستین فقط از این آیه معروف ها ن
” فَتَلَقَّی آدَمُ مِنْ رَبِّهِ کَلِمَاتٍ فَتَابَ عَلَیْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ ” ( بقره ۳۷) ” سپس آدم از پروردگارش کلماتی دریافت داشت; (و با آنها توبه کرد.) و خداوند توبه او را پذیرفت; چرا که خداوند توبه پذیر و مهربان است. “ از ابن عباس نقل است که گفت از رسول خدا روایت شد که آدم با چه کلماتی خدا را خواند و توبه کرد ؟ رسول خدا فرمود ادم خدا را به حق محمد و علی و فاطمه و حسن و حسین خواند و از او در خواست توبه کرد و توبه اش پذیرفته شد .( غایه المرام ۱/۳۹۴ ، فردوس الاخبار ۳/۱۵۱ و در المنثور ۱/۱۴۷)
حُجره ے‌من!
” فَتَلَقَّی آدَمُ مِنْ رَبِّهِ کَلِمَاتٍ فَتَابَ عَلَیْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ ” ( ب
قُلْنَا اهْبِطُوا مِنْهَا جَمِیعاً فَإِمَّا یَأْتِیَنَّکُمْ مِنِّی هُدیً فَمَنْ تَبِعَ هُدَایَ فَلاَ خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلاَ هُمْ یَحْزَنُونَ ” (بقره ۳۸) ” گفتیم: “همگی از آن، فرود آیید! هرگاه هدایتی از طرف من برای شما آمد، کسانی که از آن پیروی کنند، نه ترسی بر آنهاست، و نه غمگین شوند.” امام باقر در تفسیر این آیه فرمودند منظور از هدی در این آیه علی بن ابی طالب علیه السلام است .( تفسیر فرات ص ۵۸ ، بحار الانوار ۳۶/۱۲۹)