eitaa logo
قرارگاه سایبری حاج قاسم
131 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
7.1هزار ویدیو
63 فایل
⭕️ کانال قرارگاه سایبری حاج قاسم منتسب پورتال قرارگاه سایبری حاج قاسم. محل تبادل نظر اساتید حوزه و دانشگاه ، فرهیختگان ، مقامات دولتی در وزارتخانه و سازمان https://alborzcamp.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
در دانشکده مدیریت قضایی که بودیم، بحثِ دکتر سجادی پناه( معاونِ سابق سازمان بازرسی کل کشور و معاونِ فعلی وزیر دادگستری) این بود: " قُضات، مدیران خوبی نیستند چون همه چیز را از دریچه های خُشک و خَشِن می بینند. " وارد مجموعه دادگستری که شدیم، دیدیم قُضات نَه تنها مدیران خوبی نیستند بلکه در مدیریت، فاجعه اَند و نابودکننده.
❌ مزیت رقابتی چیست؟ ( Competitive advantage) مزیت رقابتی شامل مجموعه عوامل یا توانمندی‌هایی است که همواره شرکت را به نشان دادن عملکردی بهتر از رقبا قادر می‌سازد. مزیت رقابتی وقتی رخ می‌دهد که یک شرکت در شاخصه‌ای یا ترکیبی از شاخصه‌ها به پیشرفتها و توسعه‌ها و قابلیتهایی می‌رسد که نسبت به رقبا برتری پیدا می‌کند. مانند دسترسی به منابع طبیعی، یا نیروی انسانی بسیار متخصص، تکنولوژیهای صنعتی یا اطلاعاتی و … مزیت رقابتی، میزان فزونی جذابیت پیشنهادهای شرکت از نظر مشتریان در مقایسه با رقبا است. مزیت رقابتی، تمایز در ویژگی‌ها یا ابعاد می‌باشد که آن را قادر به ارائه خدمات بهتر از رقبا به مشتریان می‌کند، در کل مزیت رقابتی، ارزشی است که سازمان به مشتریان خود عرضه می‌کند، به نحوی که در آن زمان این ارزش توسط رقبای بالقوه و بالفعل عرضه نمی‌شود.
❌ چگونه مزیت رقابتی ایجاد کنیم؟ یک شرکت یا بنگاه برای این که دارای مزیت رقابتی باشد باید مزیتی را خلق کند که دارای ۴ ویژگی زیر باشد، ۱.مزیت خلق شده با ارزش باشد. مزیت یا برتری که برای مشتری ارزش نداشته باشد، مزیت رقابتی نخواهد بود. ۲.مزیت خلق شده، کمیاب باشد. هرچه مزیت یا برتری، کمیاب باشد، ارزش بیشتری خواهد داشت. ۳. مزیت غیرقابل تقلید باشد. مزیت خلق شده نباید به سادگی قابل تقلید باشد، به شکلی که رقیب بتواند در زمان کوتاه و هزینه کم آن را تقلید کند. ۴.مزیت خلق شده غیرقابل جانشین باشد. اگر مزیت یا برتری شما دارای کالا یا خدمت جانشین باشد، نمی تواند یک مزیت رقابتی باشد.
کلا اخبار مربوط به فیلتر شکن چه رد چه تایید بازی رسانه ایه جهت منحرف کردن اذهان عمومی از مشکلاتی که دولت به بار اورده و داره باهاش پدر مملکتو در میاره به نظرم بهتره اصلا بهش پرداخته نشه مسائل اصلی قطعی برق دلار خودرو و مسائل مرتبط با معیشت مردم هست خدا بانیان گرفتاری مردم رو لعنت کنه
❌ ‏رفتار و همه تصمیمات دولت آقای پزشکیان مطلقا در راستای منافع ثروتمندان شده است. 🔹حق ماموریت ها دلاری می‌شود اما یارانه ریالی ملت هم دیر پرداخت می‌شود. 🔸قیمت خودروی تیبای بی کیفیت، گران می‌شود ولی هیوندا ارزان می شود. 🔹برق قطع و نان گران می‌شود، اما واردات آیفون آزاد می‌شود! ♦️قیمت برق برای عموم مردم گران می‌شود، اما برق سرمایه داران پرمصرف قطع نمی‌شود. 🔺قیمت تخم مرغ و لبنیات گران می‌شود، اما واردات برای قشر مرفه آزاد می شود. ✍ این سلطه علنی ‎ بر مردم که تا کنون این قدر علنی نبوده تا کی و کجا می خواهد ادامه یابد... ⁉️ 📲 @entekhabe_khas اخبار خاص رو بفرستید.
ما تو این دوره زمونه با گوشت و پوستمون درک کردیم که چی شد عاشورا اتفاق افتاد و چگونه مردم راضی شدند حجت خدارو شهید کنند. خدا عاقبتمونو بخیر کنه.
به خیار رای داده بودیم خاصیتش بیشتر بود
. ♨️ | هزاران توئیت بالای 12 زبان زنده دنیا، توسط مردم این کشورها گزارش می شود، ایران درحال تحرکات موشکی است، صدها صفحه توئیتر پرمخاطب و صاحب نام هم اخبار تحرکات غیر عادی در شهرهای موشکی ایران گزارش می دهند.
من دلم براش می سوزه چه دین بزرگی رو گردن خودش انداخته اخر عمری .بیچاره (خدا خودش از خزانه غیبش فرجی برسونه!)
اینو گوش بدید طنز قضیه تا یه ماه بسه 😂😂😂😂👇
♨️حزب الله لبنان در بیانیه ای رسمی اعلام کرد محل سکونت فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده و این عملیات موفقیت آمیز بوده است اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هدایت شده از نوری بر تاریکی🔆📡
🟠اگر مشکلات معیشتی و برق مردم مهم است چرا دولت برای حفظ لایحه دو فوریتی آورد؟ ✍️محمدرضاعادلی ؛ یکی از نمایندگان طرفدار اصلاحات امروز در مجلس داد و هوار کرد که چرا برخی نمایندگان در مجلس همش از ظریف حرف می زنند اصلا ظریف را اعدام کنید تا ببینیم برخی راحت میشن! جناب نماینده گویی تازه از غار اصحاب کهف آمده بیرون و بنده خدا نمی داند این دولت بود که برای حفظ ظریف لایحه دو فوریتی به مجلس آورد! اگر مشکلات معیشتی مردم برای تان مهم است چرا لایحه دو فوریتی برای تقویت معیشت مردم نمی آورید؟