eitaa logo
حلب آنلاین
364 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
9 فایل
🔴📡به برکت خون شهدا و سیدالشهدای انقلاب اسلامی امام خامنه ای (ره)، مقاومت هر روز زنده تر از دیروز خواهد بود🇮🇷 ارتباط با ادمین @Halabonlineadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ترامپ: به زودی با ایران توافق می‌کنیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی درباره مذاکرات با ایران گفت: "در مورد ایران، فکر می‌کنم داریم خیلی خوب عمل می‌کنیم و فکر می‌کنم که توافق خواهیم کرد." 🔹"فکر می‌کنم این اتفاق خواهد افتاد، خیلی زود اتفاق خواهد افتاد، چیزی که بدون اینکه مجبور شویم همه‌جا را بمباران کنیم."
اینبارهم آمریکا شکست خورد آخرین اثر از مندهم کردن یک فروند F18 آمریکایی توسط مجاهدان فی سبیل الله یمنی
486.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گویند تویی شفیعه‌ی روز جزا یافاطمه! اشفعی لنا عندالله 💠 میلاد با سعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و روز دختر مبارک 🌸
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیدی کوهن اسرائیلی: به زودی یک نقص فنی دیگر و از کار افتادن ناگهانی تأسیسات نظامی ایران رخ خواهد داد
🔴رسانه صهیونیستی ترور آلارم: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، از فردا برای یک سفر ۳-۴ روزه به آذربایجان سفر خواهد کرد و در ۸ مه با الهام علی‌اف، رئیس جمهور این کشور، برای تقویت روابط استراتژیک دیدار خواهد کرد. هشدار به سپاه پاسداران : از مرزهای آذربایجان دور بمانید؛ +۱۰۰ کیلومتر. هرگونه تحریک با تصمیم قاطع پاسخ داده خواهد شد
جولانی رسماً سرکوب کُردهای سوریه را کلید زد 🔹یک روز پس از تهدید نیروهای دموکراتیک سوریه توسط شورشیان سوریه، کاروان‌های نظامی سنگین وابسته به حکومت جولانی به سوی مناطق کُردنشین حومۀ منبج حرکت کردند. 🔹دولت وابسته به جولانی دیروز تأکید کرده بود که کُردها نمی‌توانند به‌تنهایی دربارۀ شمال شرق سوریه تصمیم بگیرند و تهدید به لغو فعالیت نهادهایشان کرده بود.
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 کنایه سنگین مجری تلویزیون ‼️ به اونهایی که هنوز فکر می‌کنند، بین امریکا و اسراییل اختلاف هست!!
🔴مقام اطلاعاتی اسراییل در شبکه 13 اسرائیل: ارزیابی دستگاه‌های اطلاعاتی این بود که ایران پس از هدف قرار گرفتن سفارت خود در سوریه در بدترین سناریو ممکن است با شلیک چند پهپاد پاسخ دهد،اما واکنش و شجاعت ایران در پاسخ، همه را متعجب کرد. 🔹مشاور امنیت ملی بایدن: ما نمیدانستیم 10-12موشک شلیک شده یا ده ها؛تعداد آنها بیشتر و بیشتر میشد. ایران در یک شب 120 موشک شلیک کرد واقعا باورنکردنی بود؛کمتر کشوری در جهان میتواند این تعداد موشک را همزمان عملیاتی و شلیک کند‌.
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: پس از تجزیۀ سوریه، جنگ را تمام می‌کنیم 🔹ارتش اسرائیل زمانی به جنگ خود پایان خواهد داد که سوریه تجزیه و پاکسازی غزه از حضور حماس انجام شود. 🔹رئیس کمیتهٔ امنیت کنست رژیم صهیونیستی هم گفته: دمشق باید کاملا تحت کنترل ما دربیاید و مانند اردن بدون قدرت نظامی و به ما وابسته باشد. سوریه «پل رسیدن به فرات» است و اسرائیل پس از این کشور، در آینده به عراق و کردستان خواهد رسید.
🔴 اردن از رژیم صهیونیستی محافظت می‌کند. یک پهپاد یمنی بر فراز خاک اردن هدف قرار گرفت.
🔴 درگیری‌ها بین باندهای تروریستی جولانی و گروه‌های دروزی در ورودی‌های شهر جرمانا در حومه دمشق ادامه دارد.