eitaa logo
حلب آنلاین
362 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
9 فایل
🔴📡به برکت خون شهدا و سیدالشهدای انقلاب اسلامی امام خامنه ای (ره)، مقاومت هر روز زنده تر از دیروز خواهد بود🇮🇷 ارتباط با ادمین @Halabonlineadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آمبولانسی که صهیونیست‌ها آتش زدند 🔹آمبولانسی که حین امدادرسانی توسط رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت در میدان ۷ تیر به نمایش گذاشته شد.
فوری 🔸️اعلامیه تخلیه دیمونا صادر شد ؛ احتمالا ایران به تلافی بمباران تاسیسات اتمی در حال ساخت خنداب اراک ، قصد دارد نیروگاه دیمونا را موشکباران کند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویر پرتاب موشک های ایران به سمت اسراییل چند ساعت قبل
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محسن رضایی: تا جایی جنگ‌ را ادامه می‌دهیم که آینده کشور را بیمه کنیم.
💥فوری/ محسن رضایی: به هیچ وجه آتش بس را قبول نخواهیم کرد. 🔹ما تا نابودی همه امکانات اسرائیل پیش میرویم تا در آینده هوس تجاوز مجدد نکند
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 حضور یهودیان در تظاهرات میدان تایمز نیویورک علیه تجاوز اسرائیل به ایران 🔹یهودیان آمریکا در اعتراض به این تجاوز با برگزاری تظاهرات در میدان تایمز نیویورک انزجار خود را این تجاوز اعلام کردند.
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر جدید از نابودی آزمایشگاه وایزمن توسط ایران 🔹آزمایشگاه وایزمن نقش مهمی در ایجاد زیرساخت‌های علمی-فنی برای برنامه هسته‌ای اسرائیل داشت. 🔹بسیاری از دانشمندان اولیه رآکتور دیمونا از فارغ‌التحصیلان وایزمن بودند. برخی از استادان و محققان مؤسسه بعدها به موساد و وزارت دفاع اسرائیل مشاوره علمی در زمینه پروژه‌های استراتژیک هسته‌ای می‌دادند. 🔹وایزمن یکی از اصلی‌ترین منابع تغذیه‌ واحد ۸۲۰۰ (واحد شنود و رمزگشایی ارتش اسرائیل) بود. همچنین بسیاری از دانش‌آموختگان این مؤسسه به برنامه Talpiot (برنامه تربیت دانشمندان نظامی نخبه برای ارتش) می‌پیوستند.
🔴اگر کلا ما در این جنگ همین یک ضربه را هم زده بودیم برای پيروزی ما کافی است👆
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کاملا بدون نیاز به شرح😄
🔴بیانیه زینبیون