eitaa logo
حلب آنلاین
362 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
9 فایل
🔴📡به برکت خون شهدا و سیدالشهدای انقلاب اسلامی امام خامنه ای (ره)، مقاومت هر روز زنده تر از دیروز خواهد بود🇮🇷 ارتباط با ادمین @Halabonlineadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 سخنگوی ارتش اسرائیل خطاب به شهرک‌نشینان: استحکامات دفاعی ما امن نیستند و شما باید به دستورالعمل‌های «جبهه داخلی» پایبند باشید.
🔴موشک شلیک شده متعلق به یمنی‌ها بود 🔹موج ۲۱ عملیات وعده صادق انجام نگرفته است و عملیات انجام شده در دقایق قبل عملیات مربوط به رزمندگان یمنی علیه اهدافی در سرزمین های اشغالی می‌باشد.
🔴نماینده روسیه در شورای امنیت : واشنگتن و اسراییل خود را قاضی خودخوانده می‌بینند و از هیچ جنایتی ابایی ندارند. ایران تنها کشوری است که بیشترین بازرسی‌ها را پذیرفته، اما به جای تشکر از این کشور، آن را بمباران می‌کنیم و غیرنظامیانش هدف قرار می‌گیرند. متاسفانه مدیر کل آژانس هیچ گاه خواستار پیوستن اسرائیل به ان‌پی‌تی نشده است؛ این وضعیت زورگویی است
🔴‌ سرنگونی دو پهپاد در تهران؛ پدافند تهران پس از یک درگیری ۱۵ دقیقه ای پهپادهای دشمن را شکار کرد.
🔴اهتزاز پرچم ایران بر روی منزل مسکونی سالاریه که چند شب قبل مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت🇮🇷
🔴فیلترشکن‌ها علاوه بر جاسوسی، اخبار جعلی پخش می‌کنند 🔹در دنیای امروز، بسیاری از افراد برای دسترسی آزاد به اینترنت و عبور از محدودیت‌ها، به سراغ فیلترشکن‌های رایگان می‌روند. 🔹بسیاری از این ابزارهای رایگان، نه‌تنها به ابزاری برای جاسوسی و سرقت اطلاعات کاربران تبدیل شده‌اند، بلکه در زمان بحران و حملات سایبری، به بازوی عملیاتی و حمله دشمن نیز تبدیل می‌شوند. 🔹با انتقال اطلاعات حساس کاربران به مراکز خارجی و انتشار اطلاعات نادرست برای گمراه‌سازی افکار عمومی. 🔹بیش از نصف فیلترشکن‌های رایگان، بدون اینکه شما دقیقاً بدانید و اجازه دهید، اطلاعات خیلی حساس شما را جمع‌آوری و به سرورهایی در خارج از کشور ارسال می‌کنند. 🔹برخی از معروف‌ترین فیلترشکن‌ها مانند Betternet، VPN Proxy Master و Snap VPN که ظاهراً برای حفظ حریم خصوصی کاربران طراحی شده‌اند، در واقع بدون اجازه یا اطلاع‌رسانی شفاف، اطلاعات شما را جمع‌آوری می‌کنند. 🔹نمونه‌ای ترسناک‌تر، فیلترشکن Hola VPN است که با بیش از ۵۰ میلیون نصب فعال، ادعا می‌کرد خدمات رایگان، سریع و امن ارائه می‌دهد. این فیلترشکن اطلاعات کاربران را به شرکتی به‌نام Luminati منتقل می‌کند که در اسرائیل مستقر است.
🔴ادعای پادشاه اردن که موجب تمسخر کاربران شد. 🔹ملک عبدالله دوم روز گذشته در نشست شورای امنیت ملی این کشور گفته بود: در تحولات کنونی منطقه به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم درباره دغدغه اردن نسبت به مسائل امت اسلام شک و تردید به خود راه دهد. 🔹کاربران عربی در واکنش به سخنان پادشاه اردن، انبوهی از کامنت‌های مختلف در تمسخر او نوشته‌اند. 🔹اردن در روزهای گذشته در راستای جلب رضایت نتانیاهو و ترامپ، به شکل نمادین اقدام به ره‌گیری موشک‌های ایرانی کرده بود. ‌
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: عملیات‌هایی قدرتمند با عواقبی سنگین در انتظار آمریکا است سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری: بسم الله الرحمن الرحیم 🔹وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ 🔹آمریکای جنایت‌کار، در ادامه حمایت‌های همه‌جانبه خود از تجاوزگری رژیم صهیونیستی با نقض آشکار حاکمیت جمهوری اسلامی ایران، به‌صورت مستقیم وارد جنگ با ایران شد و به خاک مقدس ایران تجاوز کرد. 🔹این اقدام خصمانه، با هدف احیای رژیم در حال مرگ صهیونیستی صورت گرفت؛ اما نه‌تنها بی‌ثمر بود، بلکه موجب گسترش دایره اهداف مشروع و متنوع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خواهد شد، و زمینه‌های گسترش جنگ در منطقه را فراهم می‌کند. 🔹به شما اطمینان می‌دهیم که با این تجاوز، عقربه‌های ساعت به سود شما نخواهد چرخید. رزمندگان اسلام، در پاسخ به این جنایت، با عملیات‌هایی قدرتمند و هدفمند، عواقبی سنگین، پشیمان‌کننده و غیرقابل پیش‌بینی برای شما رقم خواهند زد. ان‌شاءالله.
📷 «محمدامین مهدوی‌شایسته» همکار مجازی ایران‌اینترنشنال و سرپل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی بود،که صبح امروز اعدام شد
🔴مهاجرانی، وزیر دولت اصلاحات: عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی‌شود، از سوراخ مذاکره سه بار گزیده شدیم
🔴 اگر من و شما بتوانیم این معیّت الهی را حفظ کنیم، بدانید آمریکا که هیچ، اگر ده برابر قدرت آمریکا هم کسانی در دنیا نیرو داشته باشند، این نیرویی که خدا با او است، بر آنها غلبه خواهد کرد. 🔹حضرت امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔴سرلشکر موسوی فرمانده ستادکل نیروهای مسلح ایران: آمریکا با حمله به ایران دست نیروهای مسلح را برای هر اقدامی باز کرد بسم الله الرحمن الرحیم 🔹آمریکا در تداوم حمایت‌های همه جانبه خود از رژیم وحشی و متجاوز صهیونیستی، با نقض حاکمیت ایران اسلامی به صورت آشکار و مستقیم وارد جنگ شد و به خاک مقدس کشورمان تجاوز کرد. 🔹آمریکای جنایتکار باید بداند که ضمن مجازات فرزند نامشروع و متجاوزش، دست رزمندگان اسلام در نیروهای مسلح برای هرگونه اقدامی علیه منافع و ارتش خود را باز نمود و در این خصوص هرگز کوتاه نخواهیم آمد.