eitaa logo
حلب آنلاین
370 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
9 فایل
🔴📡به برکت خون شهدا و سیدالشهدای انقلاب اسلامی امام خامنه ای (ره)، مقاومت هر روز زنده تر از دیروز خواهد بود🇮🇷 ارتباط با ادمین @Halabonlineadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴در جنگ ۶ روزه ژوئن ۱۹۶۷ کشورهای عربی مصر سوریه اردن عراق با إسرائيل ضربه های سنگینی را کشورهای عربی خوردند که بعد از بیش از پنجاه سال هنوز سیاست و اقتصاد این کشورها را تحت تأثیر قرار داده است. 🔹انها به کمک شوروی اقدام به تجهیز میلیاردی ارتش خود خصوصا نیروی هوایی کرده بودند و خصوصا مصر میلیاردها دلار هواپیمای جنگنده و مافوق صوت خریده بود. 🔹داستان این جنگ طولانی است اما فقط همین یک نتیجه برای فهم نتیجه جنگ کافی است که در عرض چند ساعت توسط اسرائیل ۴۱۶ فروند هواپیمای جنگنده و صدها خلبان کشورهای عربی را نابود شد و در فقط در صحرای سینا و سمت شرم الشیخ قتل عام وسیع سربازان مصری را در هنگام عقب نشینی، زمینه نابودی ارتش کشورهای عربی قرار داد و حتی پیشروی های چشمگیری در هر سه ناحیه بری إسرائيل به یادگار گذاشت. 🔹این اتفاق ثابت کرد اسرائیل شکست ناپذیر است و هر جنگی علیه إسرائيل می تواند به نابودی تمام حیثیت سیاسی نظامی و اقتصادی کشورهای منطقه تبدیل شود. آرام آرام مذاکرات صلح و عادی سازی روابط شروع شد. 🔹تا حدود چهل سال کسی به مبارزه با إسرائيل فکر نمیکرد تا اینکه در جریان انتفاضه ها و جنگ اسرائیل با حزب الله و حماس این تصویر شکسته شد. ابهت پوشالی اسرائیل رنگ باخت. ثابت شد نه چند کشور بلکه یک گروه مبارز میتواند از اسرائیل سرباز اسیر کند امتیاز بگیرد و حتی عقب نشینی را بر إسرائيل تحمیل کند. 🔹اکنون نه کشورهای عربی بلکه حماس توانسته بیش از ۱۰۰ اسیر از اسرائیل بگیرد در حالیکه در محاصره کامل إسرائيل بوده و توان تسلیحاتی ارتش إسرائيل را در یک صدم مقیاس هم ندارد و بعد از یک سال و سه ماه جنگ بی امان و سیطره اطلاعاتی، اسرائیل نتوانسته بر قدرت این جماعت فائق آید. با تمام بمب افکن های قوی نتوانست پیشروی به لبنان را در کارنامه خود ثبت کند. 🔹برای همین یکی از دلایلی که بعد سقوط بشار دست به تخریب کامل نیروی هوایی سوریه زد شاید بتواند یک تصویر رسانه ای از جنگ ۶ روزه به تصویر بکشد ولی فایده ای نداشت. امروز مقاومت نتیجه داده و ثابت کرده اگر می توان از حماس در غزه محاصره کامل دفاع کرد پس هیچ محدودیتی برای پیروزی بر اسرائیل وجود ندارد تا وقتی اراده مبارزه وجود دارد. 🔴در این موضوع هم مطالعه بیشتری داشته باشید هم نشر دهید تا وضعیت بسیار خوب جبهه مقاومت در میدان، در مجموع شکست ها و پیروزی ها، توسط رسانه های دشمن معکوس جلوه داده نشود.
🔴مقام معظم رهبری از تحلیل در رابطه با سوریه خودداری کردند و این یعنی نکاتی در تحلیل وجود دارد که مناسب بیان از سوی ایشان نیست و آن را به تحلیلگران واگذار کردند. و بزودی به این نکات خواهیم پرداخت اما نکته قابل توجه این است که نباید تحلیلات ما رنگ خود تحقیری و یاس و ناامیدی داشته باشد و یا القای این حس را به جامعه به همراه داشته باشد که همین کار اعطای یک امتیاز بزرگ رسانه ای به دشمن ماست.
🔴اما چه آینده ای برای سوریه محتمل است؟ نتیجه بررسی دقیق کارشناسان جبهه مقاومت در این روزها این بوده که پنج احتمال پیش روی سوریه است از بدترین حالت تا بهترین حالت. امروز این ۵ احتمال مطرح شده در جلسات فرماندهان جبهه مقاومت را برای شما شرح خواهم داد.
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تحلیل دکتر علی عبدی کارشناس مسائل سیاسی از وضعیت منطقه
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پوتین: فقط ۳۵۰ مرد مسلح وارد حلب شدند و ۳۰هزار سرباز ارتش سوریه را شکست دادند!
کارشناس اسرائیلی : حمله یمنی ها به تل آویو شکست خورد . ما تمام قسمت های موشک یمنی را با پدافند منهدم کردیم فقط کلاهک آن از زیر دستمان در رفت که چیز مهمی نیست!😄 🔹وبعد از سوتی وحشتناک کارشناسان اسراییلی 🔴زفيكا هايموفيتش، فرمانده سابق سامانه پدافند هوایی ارتش اسرائیل: آنچه در ماجرای رهگیری موشک یمنی رخ داد، آنطور که سخنگوی ارتش اعلام کرد، رهگیری جزئی نامیده نمی‌شود، بلکه یک شکست مفتضحانه است، زیرا کلاهک موشک مستقیماً به هدف اصابت کرده است👌👌
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خانواده‌های تروریست‌ها در سوریه در پاسخ به تظاهرات غیرنظامی دو روز پیش که خواستار ایجاد یک کشور مدنی به دور از تروریست‌های الجولانی بودند، در حلب تظاهرات کردند و خواستار اعلام سوریه به عنوان کشور اسلامی وابسته به این سازمان تروریستی شدند.
🔴حمله رژیم صهیونیستی به حومه طرطوس سوریه 🔹منابع خبری از حمله رژیم صهیونیستی به حومه شرقی استان طرطوس در سواحل سوریه خبر دادند. 🔹خبرگزاری روسی اسپوتنیک در سوریه گزارش داد: صدای انفجارهایی که در حومه شرقی استان طرطوس در سواحل سوریه شنیده می شود، ناشی از حمله اسرائیل به یک سایت نظامی است.
🔴رای‌الیوم: الجولانی دستور اختصاص تیمی برای حفاظت از حرم حضرت زینب (س) را داد روزنامه رای الیوم: 🔹الجولانی با یک مرجع شیعه سوری دیدار کرد. 🔹او دستور داد یک گروه امنیتی برای حفاظت از حرم حضرت زینب (س) در آنجا اختصاص داده شود. 🔹الجولانی به علوی‌ها در سوریه پیغام داده که آنها چه کارمندان غیرنظامی باشند چه نظامی از تضمین‌های امنیتی و ایمنی کامل برخوردار هستند.
715.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گشت و گذار آزادانه نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
مشاور نخست‌وزیر عراق : بغداد درخواست‌هایی از سوی ایالات متحده برای انحلال تمامی گروه‌های مسلح در عراق دریافت کرده است و عدم تبعیت ممکن است به اقدام اجباری منجر شود
🔴در یمن و عراق تحرکاتی برای آشوب داخلی در حال برنامه ریزی است. 🔹ارتش سابق یمن با حوثی ها و نیروهای دولتی .... 🔹عراق با حشد الشعبی و گروه های مقاومت عراق...