eitaa logo
حلب آنلاین
370 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
9 فایل
🔴📡به برکت خون شهدا و سیدالشهدای انقلاب اسلامی امام خامنه ای (ره)، مقاومت هر روز زنده تر از دیروز خواهد بود🇮🇷 ارتباط با ادمین @Halabonlineadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴حرف مفت؛  ولید جنبلاط، نماینده سابق پارلمان و رئیس سابق حزب سوسیالیست ترقی خواه در دیدار با احمد الشرع، فرمانده گروه تروریستی تحریر الشام، ضمن تبریک به او گفت: «به مردم سوریه در پیروزی‌های بزرگشان درود می‌فرستیم و به شما در نبردی که برای خلاص شدن از ظلم و ستم متعهد شدید درود می‌فرستیم.» وی ادامه داد: راه طولانی است و من و شما از توسعه طلبی اسرائیل رنج می‌بریم. یادداشتی به نام «نشست دموکراتیک» درباره روابط لبنان و سوریه ارائه خواهم کرد. جنبلاط معتقد بود «جنایت‌هایی که علیه مردم سوریه انجام می‌شود مشابه جنایات غزه و بوسنی و هرزگوین است و جنایت علیه بشریت است». همچنین الشرع در دیدار با جنبلاط مدعی شد: سوریه پیشتر مایه نگرانی و ناراحتی و دخالت منفی در امور لبنان بود. احمد الشرع ادعا کرد که «نظام سابق سوریه کمال جنبلاط، بشیر جمیل و رفیق حریری را به قتل رساند». وی خاطرنشان کرد که «سوریه بعدی در عهد جدید با همگان یک فاصله برابر خواهد داشت و اصلاً مداخله منفی در لبنان وجود نخواهد داشت.» وی در اظهاراتی واهی اشاره کرد: آزادسازی سوریه منطقه را از جنگ جهانی سوم نجات داد و حضور شبه نظامیان در سوریه عامل نگرانی همه کشورهای منطقه بود
🔴تحلیلگران نظامی اسراییل: ایران به توانایی عبور از سامانه های پدافندی آمریکا و اسراییل دست یافت است ایران با تحلیل و یادگیری از چگونگی عملکرد سیستم‌های دفاعی آمریکا و اسراییل، توانسته موشک‌هایی ارتقا یافته تولید کند. این موشک‌ها با استفاده از تکنولوژی خاص، پس از خروج از جو زمین مسیر خود را تغییر می‌دهند. این تغییر مسیر توسط یک موتور اضافی که در کلاهک جنگی نصب شده است انجام می‌شود. در نتیجه، اطلاعات اولیه‌ای که سیستم‌های دفاعی اسراییل و آمریکا درباره مسیر و هدف موشک داشتند، بی‌اعتبار می‌شوند و زمان کافی برای هشدار و رهگیری فراهم نمی‌شود.
🛑 | یحیی سریع: جنگنده اف۱۸ آمریکا را سرنگون کردیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: 🔹با هدف قرار دادن ناو هواپیمابر «یو.اس.اس هری ترومن» و ناوگروه ان، تجاوز آمریکا به یمن را به شکست کشاندیم. 🔹عملیات با ۱۷ پهپاد و هشت موشک انجام شد. 🔹درحالی‌که ناوشکن‌های آمریکایی در حال مقابله با پهپادها و موشک‌های ما بودند، یک جنگنده اف-۱۸ دشمن را ساقط کردیم.
‌🔴ورود ارتش رژیم صهیونیستی به شهر البعث سوریه 🔹ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه اشغال گسترده خاک سوریه و با سوء استفاده از هرج و مرج به وجود آمده در این کشور پس از سقوط نظام سابق و سیطره گروههای مسلح بر آن و سکوت این گروهها در برابر این تجاوزات آشکار، شهر البعث در استان القنیطره سوریه را هم به اشغال خود درآورد. 🔹نظامیان صهیونیست با یورش به برخی منازل این شهر از ساکنان خواستند طی مدت دو ساعت سلاحهای خود را تحویل اشغالگران دهند
🔴اعزام گردان عملیات ویژه آمریکا از عراق به سوریه 🔹️مقامات نظامی آمریکا به بهانه مهار کردن و مقابله با تحرکات گروه تروریستی داعش در سوریه شماری از نیروهای گردان عملیات ویژه خود در عراق را به خاک سوریه منتقل کردند.
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: من پیش‌بینی می‌کنم سر برآوردن یک مجموعه شرافتمند قوی در سوریه هم اتفاق خواهد افتاد 🔹 جوان سوری چیزی برای از دست دادن ندارد. دانشگاهش ناامن است، مدرسه‌اش ناامن است، خانه‌ش ناامن است، خیابانش ناامن است، زندگی‌اش ناامن است، چه کار کند؟ بایستی با قوت و اراده در مقابل آن کسانی که این ناامنی را طراحی کرده‌اند و آن کسانی که آن را اجرا کرده‌اند باید بایستد و ان شاءالله بر آنها فائق خواهد آمد. 🔹 فردای منطقه از امروز منطقه به لطف الهی بهتر خواهد بود.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از آن‌ها نترسید! 🔸 روایت تکان‌دهنده صبح امروز رهبر انقلاب از مشت محکم قرآن بر دهان منافقین وسوسه‌کننده در جنگ احد 🔴در این کانال چند مرتبه در صحبتها به جنگ احد اشاره کردیم 🔹 امیدواری به آینده مقاومت 🔹فتوحات آینده نزدیک در سوریه 🔹مقتدرانه حرف زدن 🔹برخورد با کسانی که ناامیدانه صحبت میکنند 🔹درس عبرت از ماجرای جنگ احد و ... همه نکاتی بود که در این کانال به آن پرداختیم و خداروشکر مطالب مقام معظم رهبری امروز و چهارشنبه قبل نشان داد راه را درست انتخاب کرده ایم.
🔴گروهک های تروریستی ده ها شهروند کرد را از روستای سوغانکا - ولسوالی شراوه که اخیراً اشغال شده بود ربودند و هنوز از سرنوشت آنها در حومه حلب سوریه اطلاعی در دست نیست.
🔴همزمان با ادامه هرج و مرج در سوریه و درگیری بین شبه‌نظامیان قسد و گروه‌های تحت حمایت ترکیه، فعالیت هسته‌های باند تروریستی داعش در شمال و شرق سوریه افزایش یافته است. 🔹گروه‌های تروریستی داعش یک ایست بازرسی اعضای گروه‌های جولانی را در حومه جنوبی حسکه سوریه هدف قرار دادند. 🔹از سویی در عراق نیز نیروهای حشد الشعبی دو عضو گروهک های تروریستی داعش را در کمین خود در شرق فلوجه به هلاکت رساندند.
🔴درگیری‌های مسلحانه بین شبه‌نظامیان دموکراتیک سوریه و گروه‌های وابسته به ترکیه در حومه منطقه راجو در حومه حلب رخ داد.
🔴 نامه رژیم صهیونیستی به الجولانی: از سوریه خارج نمی‌شویم 🔹رژیم صهیونیستی در نامه‌ای به سرکرده شورشیان تحریر‌الشام اعلام کرد که به بهانه‌های امنیتی از مناطق تحت اشغال خود در سوریه خارج نخواهد شد. 🔻پیشتر شبکه المیادین لبنان گزارش داده بود که ارتش رژیم اسرائیل هفت نقطه نظامی دائمی را در امتداد نوار حائل با سوریه در حومه دمشق، درعا و قنیطره ایجاد کرده است.
هدیه ده میلیون دلاری امریکا به یابنده الجولانی 😂