فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید
⚠️ فریفتگان غافل، خانهداری را تحقیر نکنند
❣️۳ نوامبر، #روز زنان خانهدار
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 موج چهارم فمینیسم، با کار پارهوقت!
🔰مستند انقلاب جنسی (۲) را #ببینید
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🖇 رشد شتابزدهی اشتغال زنان، سر آغاز اضمحلال خانواده در ایران
🔴 پس از اظهارات جنجالی شهیندخت ملاوردی معاونت زنان ریاست جمهوری مبنی بر عقیمسازی فقرا بار دیگر ایشان به صحنه آمدند و در هفتهی زن پرده از رشد اشتغال زنان در جامعه برداشتند. براساس اظهارات ایشان در نتایج سرشماری و طبق اعلام آن نرخ مشارکت اجتماعی زنان به ۱۴ و ۹ دهم درصد رسیده است که پیش از این ۱۳ و سه دهم بود این نشان توانمندیهای زنان دارد.
🔶امّا این موضوع جای تأمل دارد . آیا درصد رشد اشتغال زنان به بهرهوری نهاد خانواده کمک میکند یا موجبات فرسایش تدریجی آن را فراهم میکند. نهاد خانواده و نقش اساسی زن در فرهنگ ایرانی اسلامی، از جایگاه والایی برخوردار است. موضوع مهم اشتغال زنان. گرایش زن به سوی اشتغال بیش از همه بر خانواده و روابط زن و شوهر اثر گذار است و در بسیاری از مواقع، به جای این که اشتغال زنان در خدمت نهاد خانواده قرار گیرد به تعارض و تقابل با آن میپردازد و گاهی از موارد موجب زوال نهاد مقدس خانواده میشود.
🔷 اشتغال پرتگاهی برای نهاد خانواده در کشور های oced
در ۵۰ سال اخیر، درصد زنان شاغل در استرلیا در حال رشد بوده است و اکنون تقریباً سه چهارم تمام زنان کار میکنند (تمام وقت یا پاره وقت). این عدد در سوئد از ۸۰% هم گذشته است.
🔺اشتغالزایی بیحد و اندازه برای بانوان یکی از عوامل نابودی جمعیت و عوامل موثر بر آن در جهان پس از انقلاب صنعتی به شمار میرود. در استرالیا، کمتر از نیمی از زنان کار تمام وقت دارند و تأثیر بچّهدار شدن در کاهش نیروی کار در سنین ۲۵ الی ۳۵ سال بسیار مشهود است.
در بخش دیگر از آمارهای مطالعه شده شاهد آن هستیم که در کشورهای OCED حتی پس از زایمان هم زنان کار میکنند. به عنوان مثال ۸۲% از زنان دانمارکی که بچه زیر ۱۴ سال دارند، شاغل هستند (نیمه وقت یا پاره وقت).
در ردیفهای بعدی زوجهای بدون فرزند به میزان ۲۵ درصد و پس از آن زوجهای با فرزند به میزان ۲۲ درصد قرار دارند.
🔷تغییر شکل خانواده در سوئد سرآغاز نابودی هویت خانوادهی اصیل
🔴 تبعات استفادهی ابزاری از زنان به عنوان هستههای مرکزی تشکیل خانواده به اینجا ختم نمیشود. در برخی از کشورهایی که با سرعت بالا به توسعهی انسانگرایانه رسیدهاند شاهد تغییر شکل خانواده هستیم. این پدیده با خانوادهی اصیل و سالم تفاوتهای عمیق هویتی دارد.
به عنوان مثال در کشور سوئد شاهد تغییر شکل خانواده و به تبع آن تغییر ماهیت سالم آن هستیم. وضعیت و شکل خانوارها درسوئد تغییر یافته و بیشتر به خانوارهای تکنفره تبدیل شده است.
آماری که مرکز آمار سوئد تهیه کرده، نشان میدهد که در ۲۰ سال تحقیق پیرامون خانوارهای سوئدی، برای نخستین بار ۳۸ درصد این خانوارها را تکنفرهای بدون فرزند تشکیل میدهند.
با روی آوردن زنان به اشتغال در خارج از خانه این امر مادران را با بحران جدیدی مواجه میسازد، مادران ناگزیرند میان شغل و نقش مادری یکی را برگزینند و این در حالی است که بسیاری از آنها نقش مادری را رها میسازند.
🔴 اروپا بزرگترین خانهی سالمندان تاریخ
امروز با منحرف شدن زنان از مدیریت خانواده و تبدیل شدن آنان به نیروی کار سرنوشت اروپا نیز با نوعی بحران روبروشده است. طبق پیشبینی پایگاه یورور نیوز از وضعیت پیری جمعیت اروپا در سال ۲۰۱۶ اروپا تا سال ۲۰۶۰ با کاهش نیروی جوان کار روبرو خواهد بود . در خوشبینانهترین حالت بزرگترین استعمارگران تاریخ باید بزرگترین خانههای سالمندان را راه اندازی کنند. این وضعیت این است که برای هر یک نفر بالای ۶۵ سال در حال حاضر، ۴ فرد در سن کار وجود دارد. اما با توجه به بحران پیری جمعیت ما در آینده تنها ۲ فرد در سن کار به ازای هر یک نفر بالای ۶۵ سال خواهیم داشت. بنابر این بعد از سال ۲۰۲۳ عرضه نیروی کار در اروپا شروع به کاهش خواهد کرد و تا سال ۲۰۶۰، شمار افرادی که در سن اشتغال قرار دارند به کمتر از ۹ میلیون نفر خواهد رسید.
(منبع :یورونیوز ۱۵/۱۱/۲۰۱-پیری جمعیت در اروپا)
🔶اشتغال شتابزده ی زنان مجال تربیت و آموزش مؤثر در خانواده را از بین میبرد .
🔺باید به معاونت زنان ریاست جمهوری متذکر شد که اشتغال برای زن علاوه بر اینکه مزایای مادی خود را به ارمغان میآورد مضراتی همچون کاهش نرخ ازدواج، کاهش نرخ باروری، پیری جمعیت کشور، رشد زندگیهای تک نفره و از همه مهمتر فروپاشی بنیادهای اخلاقی و عرفی و به فراخور آن رشد آسیبهای روحی و روانی را به همراه خواهد داشت. درنتیجه با نگاه واقع گرایانه علت به وجود آمدن چنین فضایی تبدیل شدن زن از اساس خانواده به یک ابزار اقتصادی است .
#محمد_حسین_محمدی_اصل
🔰 اندیشکده برهان
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
کمترین #مطالبات نسل حلالزادهی امروز ایران در #روز سیزدهم آبان:
آمریکا باید تمام وبسایتهای پورن و فاحشهخانههای خود را ببندد و صنعت فحشای سازمانیافته را در تمام جهان تعطیل کند!
آمریکا باید از #زنازادگی دست بردارد!
آمریکا باید قانون ازدواج (همباشیِ) همجنسبازان را لغو کند و #گناه_همجنس_بازی را در تمامی ایالات متحده غیرقانونی اعلام کند!!
آمریکا باید حجاب را به رسمیت بشناسد و بپذیرید که حجاب داشته باشند!
آمریکا باید والاستریت را به عنوان مرکز #رباخواری جهانی، ببندد!
آمریکا باید #اقتصاد_ربوی را کنار بگذارد!
آمریکا باید #حلال_زادگی را به عنوان #حق_بشر به رسمیت بشناسد!
#حسینیه_کاخ_سفید
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
#حلال_زاده_ها_به_پا_خیزید
💠 عموماً هر نبی، درگیر یکی از گناهان کبیره بود. امروزه استکبار جهانی و جبههی کفر، همهی انواع گناهان را اشاعه میدهد و آنها را به فرهنگ عمومی تبدیل میکند.
ما هم به تبعیّت از همهی انبیاء الهی -علیهمالسلام-، الگوهای همهی ایشان را باهم در این عصر، پیاده کرده و به فرهنگ عمومی جهان تبدیل خواهیم کرد؛ انشاءالله...
چهاردهم آبان، #روز فرهنگ عمومی
#ایمان_به_انبیاء
#حلال_زادگی
#یک_گناه_کمتر_ظهور_نزدیک_تر
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🌀قلدری و بدرفتاری اساتید دانشگاههاى برتر #انگلیس متهم عليه دانشجويان | Guardian
🔸اين رفتارها شامل برخوردهاى خشن، تحت فشار قرار دادن براى حصول نتيجه و كارشكنى در كار ديگران مىشود.
🔸زورگويى با فرهنگ بسيارى از مؤسسات دانشگاهى عجين شده و لازم است در روال امور در اين مؤسسات تجديدنظر شود.
🔸به طور مثال در يكى از آزمايشگاههاى مشهور بين المللى فشار كار از طرف مديريت تحقيقات به حدى است كه كاركنان ترجيح مىدهند در نتايج حاصل از تحقيق دست ببرند تا از خشم مدير به علت عدم نتيجه گرفتن در امان بمانند.
🔸بعضى دانشجويان به خاطر اين فشارها دست به خودكشى زده و برخى ديگر كلاً كار در حيطه علم را كنار گذاشتهاند.
🔸دانشجوى دكتراى ديگرى از سوء استفاده استاد مشاورش مىگويد كه در كارش كارشكنى كرده، تحقيرش مىكند و از ماحصل تحقيقاتش سرقت علمى مىكند.
🔸آكسفورد بالاترين آمار شكايت از كليه كاركنان را داشت. از سال ٢٠١٣ تاكنون در ١٠٥ دانشگاه، حداقل ١٨٤ نفر از كاركنان دانشگاه به علت بدرفتارى و قلدرى مورد مؤاخذه قرار گرفته و ٣٢ نفر اخراج شدهاند.
t.co/SVbiNxQM0E
🔰«غربآل»