🔸 #دیاثت ، غربزدگی و فساد از صفات بارز #اصلاح_طلبان است!
#دیاثت_ملی
#دیاثت_اجتماعی
#دیاثت_سیاسی
#دیاثت_فرهنگی
#افسادطلبان
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
#تقویم_قمر_در_عقرب_۱۴۰۲
🅾 از ازدواج و انعقاد نطفه در این زمانها بپرهیزید!
🔹 طبق نظر آیتالله حسنزاده آملی (ره) ، نظر بهتر و موثقتر، محاسبهی قمر در عقرب بر اساس صورت فلکی عقرب است (عکس سمت راست) و نه برج عقرب.
⚠️ اگر چه که بهتر است در هر دو مدت(یعنی هم بر اساس صورت فلکی عقرب و هم برج عقرب) از چند ساعت قبل از شروع تا چند ساعت بعد از پایان قمر در عقرب، برای انجام امور مهم همچون #انعقاد_نطفه، خطبه عقد، سنگ بنای کارهای مهم، مسافرت، معامله و خرید و فروش به شدت احتیاط شود و انجام نگیرند و در صورت ضرورت، با راهکارهایی که در پادکست و پست بالا بیان شده است، به آنها پرداخته شود.
#تقویم_جنبش
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
❌ روزنامهی شرق تیتر زده:
« وصلهی ناجور به #عادل_فردوسی_پور »...
آقای وزارت ارشاد! یاد بگیر؛
شما پروندهی سلبریتیهای «متّهم» رو سفید میکنی؛
اما طَرَفِ مقابل، پروندهی #بازجو رو.
⚠️پ.ن:
قدیما فقط جای «جلاد» و «شهید» رو عوض میکردن؛ الآن جای «متّهم» و «بازجو» رو هم.
#توئیت 🔗 احسان خراشادی🇮🇷
#فتنه_سلبریتی_ها
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔰 اینکه پلیس در کنار مقابله با بیحجابی با تبلیغ بیحجابی مقابله نمیکنه تهش میشه همین که دبیر اجتماعی روزنامه شرق و برخی دیگه از خبرنگاران لیبرال، رسما پلیس و قانون کشور رو مسخره میکنن!
🔸 بدون داشتن قانون درستوحسابی در برخورد با سلبریتیها، فوتبالیستها، بلاگرها و فعالان مجازی، نمیشه جلوی تبلیغ علیه حجاب و برهنگی رو گرفت!
#جامعه_خوکی
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
❌ طرف سه نفر آدم کشت، تو دادگاه از قاضی میخواست «خواهش میکنم به من نگویید قاتل، بگویید سه تا کشته، همین!»
🔹داستان «هیچکس» هم همین شکلی است، توئیت میزد «بزنید مأمور و ارزشیها را بترکونید و تفنگهای آنها را بردارید» و یا توئیت میزد «تنها راه نجات ما حمله نظامی دولتهای خارجی است» حالا میگه به من نگویید عضو سازمان مجاهدین دوست ندارم.
خیلی عصر جالبی شده است.
#توئیت 💬 سیدجواد نقوی
#دیاثت_سیاسی
#فتنه_سلبریتی_ها
#کالانعام_بل_هم_اضل
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
▪️رضا پهلوی داره میره با وزیر اطلاعات رژیم آپارتاید اسرائیل دیدار کنه، پیام دوستی ملت ایران رو ابلاغ کنه و پیوندهای دیرینه گذشته رو یادآوری کنه!
حرفی نمیمونه!
با تکتک کلمات بالا میشه یه کتاب نوشت ...
اپوزوسیون ایران به هرزگی و فاحشگی سیاسی افتاده برای دوزار فاند ...
#پهلوی_فاسد
#دیاثت_سیاسی
#دیاثت_ملی
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔰 از رسوایی این عنصر فاسد منافق (سروش لشکری) که بگذریم، دوتا نکته خیلی توی چشم میزنه
1⃣ اینکه فرقه کثیف منافقین چقدر منفوره بین همه گروهکهای برانداز
2⃣ اینکه کثیفترین و بیسوادترین و متفرقترین اپوزوسیون در بین دولتهای جهان، با اختلاف متعلق به جمهوری اسلامی ایران است!
#توئیت 💬 عطیه نجاری
#دیاثت_ملی
#کالانعام_بل_هم_اضل
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
❌ همه دغدغهشون اینه تو ارتباطات ناسالم با شرکای متعدد، دچار ایدز و بیماریهای مقاربتی نشن، بعد زن آزاده اینان، هیز ماییم، هرزه ماییم!
#توئیت 👈 « سید رضی »
#شورش_امیال_و_لذت
#چالش_تعارف_کاندوم
#پورنوکراسی
#ژوئیسانس
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
41.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دومینوی اختلافها میان اپوزیسیون
🔻از اختلاف حامد اسماعیلیون با رضا پهلوی تا قهر نازنين بنیادی
#جامعه_خوکی
🌙جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha