باسلام واحترام.
دعوت به همایش جهاد تبیین حامیان دکترسعید جلیلی
سخنران: دکتر احمدهمتی بوشهری (مدیرکل سابق فرهنگ وارشاد فارس و معاون سابق شهردارشیراز)
زمان:
فرداشنبه 2تیرماه ساعت20شب
مکان:
شیراز، بلوار نصر،بعد از کارخانه آردسنبله، قبل از پارک رضوی، ساختمان مروارید،
لطفا در حد امکان اطلاع رسانی نمایید.
باتشکر
ستاد مردمی گام دوم دکترسعیدجلیلی استان فارس
🔰 کدام رئیس جمهور میتواند ما را به قله های تمدنی نزدیک تر کند؟/ بازگشت ارتجاعی در مناظرات و فرصت جبران در انتخابات!
🔷 متاسفانه کاندیدهای جبهه انقلاب، در مناظره ها از فرصت اقناع عموم جامعه برای عبور از تحجر سیاسی استفاده نکردند،
در حالیکه مناظرات میتوانست نقش یک کارگاه شتاب دهنده در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب را ایفا کند تا مسیر جامعه به سمت قله های تمدنی شتاب بیشتری بگیرد.
🔷 متاسفانه ما را به عقب برگرداندند و کاندیدها، حتی تا حدودی آقای جلیلی به جای اینکه از این فرصت، برای جا انداختن منازعات جدی و تمدنی با غرب بهره بگیرند و در جامعه جریان به راه بیندازند، اسیر پاسخ به سوالات و جو سازی رقبا در مناظرات شدند.
🔷 مقام معظم رهبری در نامه خود به دانشجویان آمریکا موضوع فلسطین را سر دست گرفتند و فرمودند: شما در سمت درست تاریخ، که در حال ورق خوردن است قرار گرفته اید.
حال در زمانی که جهان در حال ورق خوردن است و موضوع اول نظام ما و جهان قضیه فلسطین و جبهه مقاومت است و با عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق برگ دیگری از تاریخ جهان رقم خورده؛ آقایان برجام و کرسنت را نبش قبر و کالبد شکافی میکنند ولی حرفی از نسل کشی مردم غزه زده نمیشود!
این قضیه چقدر خسارت بار است و انسان را زجر میدهد.
🔷 ورشکسته های سیاسی مثل پزشکیان و پورمحمدی و رسانه های غربگدا و حتی سوالات خود صدا و سیما باعث شدند مثل ده سال پیش، افکار عمومی برگردند به دعوای مذاکره و برجام و...در حالی که با گذر دولت شهید رئیسی از تحریم ها این بحث ها به زباله دان تاریخ پیوسته بود؛ چرا جریان انقلابی اجازه داد این جنازه متعفن نبش قبر شود؟!
👈 آقایان چرا دقت نمیکنید که دعوای اصلی بر سر قضیه فلسطین است!
👈 دعوا سر قضایای تمدنی مثل ساز و کار مشارکت حداکثری مردم در حکومت داری از طریق حلقه های میانی است.
👈 دعوا بر سر حکمرانی عدالت محور در اقتصاد در مقابل نگاه نئولیبرالی است.
👈 دعوا بر سر نگاه سکولار و بی غیرت در فرهنگ در مقابل نگاه حزب الهی و غیرتمندانه است.
‼️الان دعوای اصلی سر سبک زندگی، خانواده، ناموس ایرانی، و حجاب است.
❌ متاسفانه در این مناظرات و جریان انتخابات حق فلسطین ادا نشد و به حکم حجاب با حرف های سخیف و دو پهلو بی احترامی شد و آقایان دفاع قابلی از شریعت نکردند.
💡 الان باید این ارتجاع بزرگ را جبران کنیم
آن هم با رأی خود در انتخابات!
چگونه؟
✅ مقام معظم رهبری در آخرین سخنرانی خود فرمودند: « و اصلح آن کسی است که در درجهی اوّل به مبانی این انقلاب و این نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد. دوّم اینکه کارآمد باشد؛ شب و روز نشناسد، دنبال کار باشد، توانایی داشته باشد برای کار کردن.
از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.»
به نظر میرسد در بین همه کاندیدها آن کسی که به مبانی انقلاب اعتقاد قلبی بیشتری دارد و با فهم جدال تمدنی، میتواند مسیر دولت را به سمت تمدن نوین اسلامی حرکت دهد، سعید جلیلی است.
❇️ آقای جلیلی نقاط بسیار مثبتی دارد و علاوه بر محاسن متعدد که اشعار به اصلحیت ایشان میدهد، علما و بزرگان بسیاری از جمله علامه مصباح یزدی ایشان را تایید کردهاند.
در نظرسنجی ها هم جلو هستند و یکی دیگر از معیارهای اصلحیت یعنی نتیجه بخشی را نیز دارا هستند و تیم رسانه ای قوی دارند.
و البته نقطه ضعف هایی در کنش های مدیریتی ایشان جهت وفاق ملی و بعض جوانان عدالتخواه گرد او دیده میشود که امید است آقای دکتر جلیلی برای حفظ این جوانان تلاش کنند و آن ها را مدیریت نمایند.
💡 فلذا باید از این فرصت انتخابات برای تبیین این دوگانه های تمدنی استفاده کرد و علی رغم اینکه احتمالاً انتخابات دو مرحله ای است، با رأی به آقای جلیلی نباید گذاشت سرمایه مجاهدت آقای رئیسی که بانی گذار ما از مسائل غیر تمدنی به قله های تمدنی بودند، بیش از این به ثمن بخس فروخته شود و ارتجاعیون متحجر دوباره قدرت بیابند.
💡در این لحظات آخر باید توسل پیدا کنیم و از خدای متعال و اهل بیت علیهم السلام بخواهیم دلهای مردم را هدایت کنند و از شهدا بخواهیم مدد کنند تا ملت ما از این آزمون سربلند بیرون بیایند انشاءالله
✍ محمد جعفر آزمند
گفتمان حلقه های میانی
https://eitaa.com/halgehaye_myani
الحمدلله اینطور که از برآیند کار و نتیجه غیررسمی مشخصه همه چیز طبق نظرسنجی ها پیش رفته و انتخابات در دور دوم بین آقایان جلیلی و پزشکیان ادامه خواهد داشت.
دم حاج باقر گرم که ایستاد تا نتیجه فاجعه باری رخ ندهد. تعبیر من اینه که ایشون پرید روی نارنجک تا کشور رو نجات بده...
میتونست کنار بکشه و تا ابد ژست یه قهرمان بگیره.
و عجیب تر این که این کارش فقط برای یک هفته وقت گرفتن برای تلاش من و شما بود برای تغییر و کار درست.
درسته رفقا یک هفته فقط برای تغییر نتیجه نظرسنجیها وقت داریم.
باید از پوسته خودمون بیرون بریم و بریم توی شهر و روستاهای کوچک باید بریم بین مردم.
همه باید کنار هم و دست در دست هم پشت سعید جلیلی بایستیم و ان شاالله کارهای بزرگ و مؤثری کف میدان انجام بدیم.
هر حرفی هم هست باید بذاریم برای بعد ۱۵ تیر و در گوشی صحبت کنیم.
پس هم نفس و هم قدم برای یک ایران جهش تلاش میکنیم.
#انتخابات
هدایت شده از محمد استوار میمندی
🔰مناظرات درست یا غلط؟
✍از مدت ها پیش می خواستم در مورد نقش مخرّب مناظره های تلویزیونی با حضور نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بنویسم اما صدا و سیما آنقدر از مفید بودن مناظره ها مصاحبه می گرفت و مطلب پخش می کرد که در برداشت خودم تردید می کردم و احتمال اشتباه برداشت را بعید نمی دانستم، اما مشارکت دور از انتظار مردم در انتخابات اخیر ریاست جمهوری ثابت کرد که ضرر مناظره ها بیش از منفعت آن است.
🔸نظرسنجی های میدانی پس از شهادت آیت الله رئیسی خبر از مشارکت قریب به پنجاه درصدی مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری می داد اما چه اتفاقی در این ۴۰ روز افتاد که در نهایت مشارکت مردم به ۴۰ درصد رسیده است؟!
اگرچه نقش بی عدالتی، مشکلات معیشتی، دیوان سالاری خسته کننده اداری و همچنین سیاه نمایی های رسانه ای دشمنان که باعث ناامیدی بخش قابل توجهی از مردم، نسبت به آینده کشور شده است قابل انکار نیست اما نباید از نقش مخرب مناظره های تلویزیونی نیز غافل شد.
🔸اگرچه نیت طراحان مناظره خیر است و به دنبال زمینه سازی بیشتر جهت معرفی نامزدهای انتخاباتی و تبیین برنامه های آنها و داغ کردن فضای انتخابات هستند اما با نگاه واقع بینانه به برآیند مناظره ها باید گفت این مناظره ها بیش از آنکه مردم را با برنامه ها آشنا کند ذهن مردم را با نقاط ضعف بیان شده در مناظره ها که بعضی از آنها هم بدون دقت و یا جهت گیری های غرض ورزانه و به منظور منکوب کردن طرف مقابل انجام می شود درگیر می کند و با توجه به اینکه همه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، سابقه مسئولیت های ارشد در نظام جمهوری اسلامی را داشته اند این نقاط ضعف و اشکالات در اذهان بسیاری از مردم، به مجموعه نظام اسلامی سرایت می کند و آنها را نسبت به آینده کشور دلسرد می نماید.
🔸علاوه بر اینکه برخی درشت گویی ها و خروج از چارچوب های اخلاقی و تکه پرانی ها از جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران، که روزی پس از جایگاه رهبری، مقدس ترین جایگاه نظام جمهوری اسلامی بود قداست زدایی می کند و تصویری سبک و به دور از ادب، همدلی و مهرورزی را به مخاطبین انتقال می دهد.
📣و امروز با توجه به تجربه دو دهه مناظره سیاسی توسط کاندیداها _که عرصه را از عرصه #جدال_احسن به عرصه #تنازع کشانده است_ حذف مناظره های تلویزیونی و استفاده از ظرفیت های دیگر رسانه ای در راستای معرفی عادلانه نامزدها را به یک ضرورت تغییرناپذیر تبدیل نموده است.
✅مشارکت پایین مردمی که سیاست زده شده و از دعواهای سیاسی مسئولانشان به ستوه آمده اند و پشت به همه سیاست بازی ها و سیاست ورزی ها کرده اند ناشی از بی توجهی به دستور خداوند متعال است که در آیه ۴۶ سوره انفال می فرماید:
«وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ».
ترجمه: و همه پیرو فرمان خدا و رسول باشید و هرگز راه اختلاف و تنازع نپویید که در اثر تفرقه ضعیف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد، بلکه همه باید یکدل، پایدار و صبور باشید، که خدا همیشه با صابران است.
📝 محمد استوار میمندی
#حذف_مناظره
#مشارکت
#انتخابات
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
🌪 نامه حضرت آیت الله کلانتری نماینده مجلس خبرگان به مردم ایران/ ۱۲ دلیل که باید به دکتر جلیلی رای دهیم
⛈ بسم الله الرحمن الرحیم
برادر و خواهر گرامی !
حال که به دلایل گوناگون ، حضور در انتخابات را واجب شرعی و بی اعتنایی به آن را حرام می دانیم ، واجب شرعی دیگر آن است که به نامزد اصلح رای دهیم .
در مورد تشخیص نامزد اصلح نیز باید عرض کنم این جانب ضمن احترام به نامزد دیگر ، به دلایل ده گانه ذیل ، آقای دکتر سعید جلیلی را اصلح می دانم و به او رای می دهم .
🔹۱ - در صورت انتخاب او ، هماهنگی لازم میان دولت و مجلس برقرار خواهد بود و منافع مردم و مصالح کشور قربانی تضاد و تنش بین دو قوه مجریه و قوه مقننه نخواهد شد .
🔹۲ - با انتخاب او ، دولت سوم آقای روحانی شکل نخواهد گرفت و دوران رکود و ناتوانی باز نخواهد گشت .
🔹۳ - با انتخاب او ، دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی به خصوص آمریکا و اسرائیل شاد نخواهند شد .
🔹۴ - او را همچون شهید رئیسی ، سخت کوش و پرتلاش دیده ایم .
🔹۵ - مردمی بودن و ساده زیستی او ، یادآور ساده زیستی شهید رئیسی است .
🔹۶ - برنامه ریزی های دولت شهید رئیسی جهت عمران و آبادی کشور ابتر و عقیم نخواهند ماند .
🔹۷ - او در برخورد با مسائل بین المللی ، با شجاعت و شهامت ظاهر می شود و در گفتمان او ، دیپلماسی التماسی راه ندارد .
🔹۸ - او اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب اسلامی دارد و به راه و اهداف امام ( ره ) عشق می ورزد .
🔹۹ - سران فتنه سال ۸۸ از او حمایت نمی کنند .
🔹۱۰ - در صورتی که او بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زند ، هماهنگی و انسجام میان دیپلماسی و میدان ، تضمین شده است . انسجامی که برون داد آن ، عملیات غرور آفرینی مانند عملیات وعده صادق خواهد بود .
🔹۱۱ - قرآن کریم می فرماید : ان الله یامرکم ان تودوا الامانات الی اهلها ( نساء آیه ۵۸ ) یعنی خدا به شما فرمان می دهد امانت ها را به اهلش بسپارید .
بی تردید مقام ریاست جمهوری ، از بزرگترین امانت هاست و در صورتی که آن را عالمانه و عامدانه به اهلش نسپاریم ، مرتکب نوعی خیانت شده ایم .
🔹۱۲ - از پیامبر اکرم ( ص ) نقل است که فرمود : " هرکس از میان یک گروه ، شخصی را به عنوان عامل برگزیند و حال آن که در میان آن گروه ، شخصی پیدا می شود که بیشتر مورد رضایت خداست ، او به خدا و پیامبر و مسلمانان خیانت کرده است . " ( المعجم الکبیر طبرانی ، جلد ۱۱ ، ص ۱۱۴ )
این روایت ، در منابع روایی مشهور ما نقل نشده ، ولی به هر حال نقل شده است ، پس لازم است قدری احتیاط کنیم .
با آرزوی سربلندی هرچه بیشتر ایران اسلامی
✍ علی اکبر کلانتری
نماینده مردم شریف فارس در مجلس خبرگان رهبری
.
🔴کلیپ هایی که برای دکتر جلیلی تا به امروز ساختیم
1⃣جلیلی سابقه اجرایی ندارد!؟
2⃣سوالی مهم در مورد تخریب ها
3⃣جلیلی تو مناظره ها کم میاره!؟
4⃣رسانه های غربی و دکتر جلیلی
5⃣کار عجیب یکی از اعضای تیم جلیلی
6⃣سه فرد مهمی که از جلیلی حمایت کردند
7⃣نمره ی کارنامه سه کاندید مهم در موضوع برجام
8⃣پاسخ به حمایت ظریف از برجام
0⃣1⃣رئیسی برای سفره مردم چیکار کرد!؟
1⃣1⃣یک هفته مهلت داریم...
2⃣1⃣جرئت و حقیقت با پزشکیان
3⃣1⃣جلیلی تندرو هستش
4⃣1⃣طرح سبد معیشت دکتر جلیلی
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
.
برگزاری جلسه تقدیر از فعالان ستادهای مردمی گام دوم وحلقه های میانی دکتر جلیلی مرکز استان فارس؛
به پاس زحمات و تلاشهای بیدریغ اقشار مختلف مردم بویژه طلاب، اساتید، جوانان، دانشجویان، فعالان فرهنگی اجتماعی، پیشکسوتان عرصه جهاد وشهادت و... درتاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۹ جلسه ای بمنظور تقدیر از این عزیزان برگزار گردید. در این جلسه که با حضور و سخنرانی آقای دکترسیداسماعیل حسینی نماینده محترم مردم شریف شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، دکترسیدابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، مهندس حاج تذروی رییس شورای اسلامی شهرستان شیراز، حاج آقا امیری مسئول بازرسی دفتر امام جمعه محترم شیراز و تعدادی از فعالین ستاد مردمی دکترجلیلی در استان فارس برگزار گردید. در این دیدار سخنرانان بر داشتن تعامل وهمکاری با دولت منتخب چهاردهم در راستای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و همچنین استفاده ازظرفیت های قانونی بخصوص برنامه هفتم توسعه در جهت حمایت از مردمی سازی در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی،سیاسی با ایجاد جریان حلقه های میانی برای ترویج و تبیین گفتمان مقام معظم رهبری، حمایت از مسجد محوری محلات، گروه های جهادی، مطالبه گری پیشرفت و عدالت، فعال نمودن بخش خصوصی و تعاونی و... تاکید نمودند. و با ذکر یادو نام سرور شهدای خدمت شهید رئیسی عزیز، خواستار تلاش بی وقفه در امر خدمات رسانی و حل مشکلات مردم بخصوص معیشتی و ادامه مسیرخدمت صادقانه وبی ریا و متعهدانه توسط مسئولین شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️این همه یار داده ام از دست
◾️کمرم با شهادت تو شکست...
📍#تاسوعای_حسینی_تسلیت_باد
•┈┈••✾❀🍃🏴🍃❀✾••┈┈•
https://eitaa.com/halgehaye_myani
29.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آیا راهبرد مردمی سازی دولت شهید رئیسی ادامه خواهد یافت؟!
🔰پناهیان پلاس رسانه مردمی دوستداران استاد پناهیان👇
https://eitaa.com/joinchat/876478466C879c77201f
غصهی گلوگیر
تلخترین مطلبی که امامخامنهای(حفظهالله) در دیدار بانوان فرمودند، این جملات است:
«دیروز یک کتابی برای من آوردند که صحبتهایی بود که خود بنده کرده بودم، چاپ شده بود، ندیده بودم؛ نگاه کردم دیدم خیلی از حرفهایی که آماده کرده بودم و میخواستم امروز اینجا بگویم، در آن کتاب هست و قبلاً بارها گفته شده؛ در این زمینهها زیاد صحبت کردهایم.»
تلخی این جملات در مواجهه با سوالات زیر آزاردهندهتر میشود:
-چرا خطر جمعیت ما را تهدید میکند؟
-چرا تحول در آموزش و پرورش اتفاق نمی افتد؟
-چرا تبلیغ اولویت اول حوزه نیست؟
-چرا تحول لازم در حوزه محقق نشده است؟
-چرا کماکان بعضی از نسخههای شکستخوردهی اقتصادلیبرال در حال اجراست؟
-چرا بیحجابی بهعنوان حرام شرعی و سیاسی موردتوجه عدهای از متولیان نیست؟
-چرا بیاخلاقی سیاسی در ایام انتخابات آزاردهنده میشود؟
-چرا مشارکت بالای مردم در انتخابات، اولویت اول عدهای از مدیران نیست؟
-جرا جایگاه قویم مردم در حاکمیت اسلامی کمتر دیده میشود؟
- چرا...
-و چرا عدهی زیادی از ما بعد از شنیدن سخنان متعدد حضرت ایشان از جمله همین سخنرانی، اینقدر ذوقزده شدیم و برایمان تازگی داشت؟!
پاسخ تمام این سوالات تلخ در همان جملهی نخست آقاست؛ متأسفانه از یکطرف کلام ایشان به تمام مخاطبان واقعی نرسیده است و از طرف دیگر عدهای از مخاطبان واقعی که کلام را دریافتهاند، حقش را ادا نکردهاند!
مقصر کیست؟
-دفتر حفظ و نشر آقا؟
-حوزههای علمیه؟
-قوای سهگانه؟
-دستگاههای عریض و طویل فرهنگی؟
-فرهیختگان حوزه و دانشگاه؟
-طلاب و دانشجویان؟
-رسانههای ملی و غیرملی؟
-مردم؟
-یا هرکدام از ایشان به میزانی؟
چاره چیست؟
فقط یک کلام: «رساندن کلام امام جامعه به جامعهی امام و مطالبهی میدانی جهت تحقق آن.» و این مهم محقق نخواهدشد، جز با اقدام جهادی «حلقههای میانی».
امامخامنهای در یکی از مهمترین سخنرانیهای دوران زعامتشان فرمودند:
«این تمرکز، این ایجاد برنامهی کار، پیدا کردن راهکار، ارائهی راهکار، برنامهریزی، به عهدهی چه کسی است؟ این به عهدهی جریانهای حلقههای میانی است. این، نه به عهدهی رهبری است، نه به عهدهی دولت است، نه به عهدهی دستگاههای دیگر است؛ [بلکه] به عهدهی مجموعههایی از خود ملّت است که خوشبختانه امروز ما این را کم هم نداریم. ما نخبههای فکری در زمینههای گوناگونِ مورد نیاز در میان جوانان، در میان مسئولین خودمان داریم. اینها میتوانند بنشینند برنامهریزی کنند و هدایت کنند. تشکّلهای دانشجویی از این قبیلند، مجموعههای باتجربه و فعّال در زمینههای فرهنگی و فکری و مانند اینها از این قبیلند و هر که هم در این زمینهها فعّالتر باشد، مؤثّرتر است؛ یعنی زمام کار دست کسانی است که فعّالیّت کنند؛ تنبلی و بیحالی و کسالت و مانند اینها به درد نمیخورد.»
به این فهرست بیافزایید: اساتید حوزه و دانشگاه، فعالان رسانهای، محافل قرآنی و مذهبی، هنرمندان متعهد، نویسندگان، هیئات، پایگاههای بسیج، گروههای جهادی و....
هشدار!
کلامِمعجزگون امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فقط مربوط به صدر اسلام نیست و امروز نیز خدای نکرده میتواند مصداق بیابد:
«مَنْ نَامَ عَنْ نُصْرَةِ وَلِیِّهِ انْتَبَهَ بِوَطْأَةِ عَدُوِّهِ.»
کسی که به هنگام یاری ولیّ (رهبر) خود بخوابد، با لگد دشمن از خواب بیدار خواهد شد!
✍عباس بابائی ۸ دیماه ۱۴۰۲
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀خطر بی انگیزشی پساانتخاباتی
🔹اصولگرایان پس از عدم موفقیت در انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم ابتدا شروع به تحلیل دلایل ناکامی با چاشنی فرافکنی کردند؛ و وقتی انتظارشان برای عدم معرفی کارگزاران خیلی ناهمسو هم تقریبا از بین رفته است، اینک با خطر بی انگیزشی دست و پنجه نرم میکنند.
🔹 بی انگیزشی عمدتا نتیجه احساس بی تاثیری است؛ نوشتم احساس بی تاثیری نه بی تاثیری؛ همان احساس بی تاثیری کافی است که فعال سیاسی را از رمق بیندازد؛ در این فضا هر کسی در لاک خود فرو میرود و این یخزدگی حدود ۴سال طول میکشد، مثل اعضای تیم ملی که در المپیک ناموفق ظاهر میشوند و ناکام بازمیگردند و کمی مانده به المپیک بعدی دوباره به تحرک دیرهنگام درمیآیند.
🔹 شاید اگر احزاب قوی میداشتیم کمتر به این آفت دچار میشدیم البته شاید! چون بسیاری از مشکلات ما ناشی از ضعف سرمایه انسانی آگاه و غیرذینفع است، راه حل بلندمدت در اصلاح نظام آموزشی است، نظامی که به جای جهل تقلیدی، علم بومی تولید کند.
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
باسلام خدمت دوستان و همراهان گرامی،
باتوجه به شروع به کار استاندار جدید فارس و طی جلسه محدودی که با ستاد دکتر جلیلی برگزار شد. ایشان درخواست داشتند در موضوعات مختلف و مسائل و مشکلات مبتلا به استان، پیشنهادات ،نقطه نظرات و راهکارهای اجرایی و عملیاتی از طریق حاج آقا رنجبر رئیس ستاد خدمت ایشان ارائه گردد. لذا جهت ایجاد تشکیلات و ساختار و سازوکار منظم و منسجم، عزیزانی که قصد همکاری و مشارکت در تهیه تدوین دارند نحوه، چگونگی و محور فعالیت و موضوع و کارگروه مورد علاقه خود را در شخصی به اینجانب(09177196480) ارسال نمایند. باتشکر و سپاس
🔰در دیدار استاندار فارس با اعضای ستاد دکتر جلیلی مطرح شد:
🗳 فعالیت های انتخاباتی با قصد قربت و خدمت، یقینا عبادت است
🌐 پیوند خبر در سایت استانداری فارس:
https://farsp.ir/modules/ShowFrameWork.aspx?RelFacilityId=156&BlockId=11&FrameworkPageType=SEC&ContentId=117417
🔗 [استانداری فارس در فضای مجازی](https://zil.ink/farsp)