اینکه قم به عنوان منشأ ویروس کرونا مطرح شد دروغ بود.
قم اولین شهری است که ویروس را شناسایی کرد و متوجه این خطر شد.
دکتر محبی فوق تخصص جراحی: برای اولین بار در قم ویروس را شناسایی کردیم و به وزارت خبر دادیم و الا ویروس در شهرها بود اما کسی خبر نداشت!
در اصل باید مسئولین مدیون متخصصین شهر کریمه اهل بیت (س) باشند.
@coronaai
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ منطقی به جسارت و شبههافکنی یک شبکه وهابی؛
چرا امام زمان کرونا را از قم دور نکرد؟! @coronaai
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
12.pdf
332.8K
🚨 یادداشت استاد نظافت در روزنامه خراسان
📝 چرا اقدامات پیشگیرانه در حرمهای مطهر، منافاتی با دارالشفا بودن آنها ندارد؟
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ نترسيم، نترسيد و نترسانيد...
🎥 سردار شهيد حاج #قاسم_سليمانى: من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن، این است که ”نترسید و نترسیم و نترسانیم”.
#کرونا_را_شکست_میدهیم
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
بسمه تعالی
بیانیه جمعی ازحوزه های علمیه هیئات مذهبی و تشکل های فرهنگی اجتماعی مشهد الرضا(ع)
درخصوص بیماری منحوس کرونا
با عنایت به شرایط خاص کشور در ابتلا به بیماری خطرناک کرونا ویروس، جمعی از هیئات مذهبی و تشکل های فرهنگی اجتماعی مشهدالرضا(ع) از عموم جامعه مومنین و شهروندان محترم شهر امام رئوف ابالحسن علی ابن موسی الرضا(ع) خواهشمند است به موارد ذیل اهتمام جدی داشته باشند:
1- اضطرار به حجت و توسل به ذوات مقدس معصومین علیهم آلاف التحیه و الثناء و زیارت مرقد مطهر حضرت امام ابالحسن علی ابن موسی الرضا(ع) در این ایام رجبیه خاصه در این شرایط حساس کشور و دعا برای سلامتی همه مردم ایران و محبین و شیعیان آل الله از جمله اقداماتی است که جامعه مومنین می بایست به آن اهتمام ویژه داشته باشند تا به برکت این ذوات مقدس بلا از سر جامعه اسلامی ایران رفع و دفع و الطاف خفیه و جلیه الهی شامل حال مردم مومن، صبور و ولایتمدار ایران اسلامی گردد.
2- توجه ویژه و پیگیریهای رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) در این روزها برای مقابله با شیوع این بیماری، پیام محبت آمیز معظم له در تقدیر از زحمات مسئولان نظام سلامت اعم از مدیران، کارشناسان بهداشت، پرستاران و پزشکان و حمایت ایشان از اقدامات عالمانه برای جلوگیری از گسترش این ویروس منحوس مثال زدنی است. البته پر واضح است که بخشی از این اقدامات رسانهای نشده است اما دغدغهی ایشان و راهگشایی برای جلوگیری از برخی تفکرات و رفتارهای نابخردانه در مقابله با این همهگیری برای همه درسآموز می باشد.
3- سهل انگاری و بی مبالاتی در رعایت مسائل بهداشتی و نکات پیشگیرانه از بیماری کرونا، اگر موجب ابتلای عده ای و فراگیر شدن آن شود ضمان آور و مجازات تعزیری شرعی و عقاب اخروی دارد و رعایت دستورالعمل های وزارت بهداشت و مدیران مربوطه مبنی بر ضدعفونی کردن محیط و حضور عندالضروره در اماکن های عمومی الزام شرعی و ضرورت عقلی دارد. لذا از همه مردم شریف مشهد خواهشمندیم با رعایت همه نکات ایمنی و بهداشتی در حرم مطهر رضوی، مساجد، هیئات مذهبی و سایر اماکن عمومی حضور پیدا کنند.
4- این جمله سردار بین المللی مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی را بیاد داریم که فرمود: «من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.» لذا با تاسی به سیره این شهید عزیز از بحران ایجاد شده در کشور به دلیل این بیماری منحوس، بایستی فرصت هایی برای انسجام آفرینی، وحدت و همبستگی ملی و ایستادگی و مقاومت ایجاد کرد که در این میان نقش رسانه و جبهه فعالان رسانه ای انقلاب اسلامی در مدیریت افکار عمومی و حس امید و خودباوری به همراه اطلاع رسانی شفاف، دقیق و صادقانه از پیش فرض های اصلی حضور جهادی در این میدان مهم جهادگری حفظ سلامت جامعه می باشد.
5- سعی دشمنان انقلاب اسلامی ایجاد ناامیدی، اضطراب و ترس در این شرایط بحرانی می باشد. یعنی دشمنان کشور از این اتفاق برای گسست اجتماعی، حس ناامیدی، بیاعتمادی، یأس و... استفاده می کنند تا موجب عصبانیت مردم بشوند. این مسئله در تحلیل محتوای شبکههای ماهواره ای و صفحات آنها در شبکههای مجازی کاملاً مشهود است و بهگونهای دارند این مسئله را منعکس میکنند که گویا این اتفاقات فقط در کشور ما رخ داده است و اوضاع در سایر کشورها تحت کنترل است و رسماً دارند واقعیتهای سایر کشورهایی که با این مسئله درگیر هستند را سانسور میکنند. در واقع در تلاشاند که به جای آرامش دادن به مردم هراس افکنی کنند. لذا بر همه فعالان فرهنگی و رسانه ای جبهه انقلاب فرض است که با شناخت دقیق عرصه رسانه ای جبهه معارض، نسبت به خنثی سازی سناریوهای خباثت آلود آنها مواجهه فعال و هوشمندانه داشته باشند.
6- در آخر نیز ما جمعی از هیئات مذهبی و تشکل های فرهنگی اجتماعی مشهدالرضا(ع) اعم از فعالان فرهنگی رسانه ای، مبلغین علوم دینی، ائمه جماعات مساجد و مادحان اهل البیت(ع) آمادگی خود را برای هرگونه مشارکت مردمی و خدمت رسانی انسانی نسبت به کنترل و پیشگیری بیماری کرونا در قالب اقداماتی همچون پرستاری و مراقبت از بیماران، توزیع اقلام بهداشتی و هراقدام تایید شده از سوی نهادهای پزشکی و بهداشتی تحت نظارت ستاد ویژه مبارزه با کرونا اعلام می داریم.
بعون الله تعالی
12 اسفند 98
مدارس علمیه ولایت. مدارس علمیه انوار الصادق. رشید حجری. موسسه علمی پژوهشی مکتب نرجس
جمعی ازهیئات مذهبی:مکتب الزهرا. انصارالحجه. جامعه الحسین رزمندگان اسلام. مکتب جعفری. خیمه الانتظار. بنی فاطمه. بیت الحسین . روضه الشهدا. ودیعه الحسین. بین الحرمین. جوادالائمه. کهف الحسن. عاشورائیان. رایه العباس .دعای ندبه رزمندگان اسلام.
مهدیه مشهد مقدس. مهدیه مهراباد. مجموعه عهد همدلی (تشکلهای مهدوی مشهد) قرارگاه جنبش شهیدزین الدین. مجمع نخبگان
ودانش اموختگان بسیج دانشجویی. جنبش نجات. جمعیت اسلامی دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی. مجمع خدمتگزاران حضرت رضا . خادمین سامرا.
@coronaai
هدایت شده از م. معماری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علیرضا جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله: داروی ضد کرونا تولید شده در مرحله تحقیقات بالینی هستیم.
@AntiBBC
السلام علیک یا اباصالح المهدی
عزیزی میگفت: با خودم حساب کردم دیدم از هشتاد میلیون جمعیت ایران حداقل 50 میلیون نفر روزانه دست کم بیست بار از کرونا حرف میزنند یا میشنوند. چرتکه انداختم که اگر هر کدام روزی بیست بار گفت و شنود کرونایی داشته باشند، میشود روزی یک میلیارد. با خودم گفتم اگه به جای کلمه کرونا هر کدام خدا را تلفظ میکردند چه میشد!؟
حرفش خیلی به دلم نشست
دیدم عجب دردی است این دلمشغولی کرونایی.
با خودم فکر کردم و گفتم: امام زمان علیه السلام صاحب و مولای ماست. خودش فرموده به واسطه من بلا از شما دور میشود. ای کاش به جای آن یک میلیارد کرونا گفتن، به نیت امام زمانمان صلوات می فرستادیم.
اصلا بیایید با هم قراری بگذاریم.
هر جا اسم کرونا آمد، برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستیم.
امام هم، مهربان است و کریم. خیالتان راحت زیر دین کسی نمی ماند...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@coronaai
توحيد مفضل / ترجمه علامه مجلسى، ص: 177
[منافع وزش باد و نسيم]
امام صادق علیه السلام : اگاه مىكنم تو را اى مفضّل بر منافعى كه در باد هست، نمىبينى اگر چند گاه باد نوزد، موجب حدوث امراض مىشود و نفسها را مىگيرد و بيماران را مىگدازد و ميوهها را فاسد مىگرداند و بقول و سبزىها متعفّن مىشوند و احداث مواد وباء و طاعون در ابدان مىكند و آفت در غلّات پديد مىآيد، پس معلوم شد كه وزيدن باد از حسن تدبير خالق عباد است.
@coronaai
توحيد مفضل / ترجمه علامه مجلسى، ص: 209
[آفات و بلاها]
امام صادق علیه السلام : گروهى از جاهلان و ملحدان قاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ. «1» آفتهائى را كه در بعضى از زمانها حادث مىشود مانند: و باء و طاعون و يرقان و انواع بيمارىها و تگرگ و ملخ كه زراعت و ميوهها را ضايع كنند، وسيله كردهاند براى انكار خلق و شبهه گردانيده در وجود خالق قدير.
پس در جواب ايشان مىگوئيم كه: اگر خالقى و مدبّرى در عالم نمىبود مىبايست كه زياده از اين فتنه و فساد و آفات و حوادث در جهان پديد آيد، مثل آن كه آسمان بر زمين بيفتد يا زمين به آب فرو رود، يا آفتاب از طلوع تخلّف نمايد و هرگز طالع نشود، و نهرها و چشمهها خشك شوند به نوعى كه يك قطره آب در آنها به هم نرسد، و هوا راكد شود كه مطلقاً باد حركت نكند تا همه اشياء فاسد گردد، يا آب دريا بر زمين جارى گردد كه عالم را غرق كند.
و باز اين آفتها كه گاهى مىرسد از طاعون و ملخ و امثال اينها چرا دايم و ممتدّ نمىگردد تا آنچه در عالم هست مستأصل گرداند، بلكه گاهى به هم مىرسد و زود برطرف مىشود؟
نمىبينى كه عالم از اين احداث جليله كه موجب بوار و هلاك اهل عالم است محفوظ و مصون است و گاهى ايشان را به آفات قليلى مىگزد و مىترساند براى تأديب و تقويم ايشان و باز به زودى از ايشان زايل گرداند تا وقوع آنها پندى و نصيحتى باشد براى ايشان و ازالهاش رحمتى و نعمتى باشد بر ايشان.
کانال شبهات کرونا👇
@coronaai
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ آیا دین کونتز چهل سال پیش بیماری کروناویروس را پیشبینی کرده است؟
1⃣ در چند روز اخیر مطالب فراوانی درباره رُمان #چشمان_تاریکی نوشته #دین_کونتز، داستاننویس آمریکایی، پخش میشود دال بر اینکه گویا وی ۴٠سال پیش شیوع بیماری #کروناویروس را با نام «ووهان ۴۰۰» پیشبینی کرده است. [۱]
2⃣ کتاب دین کونتز رُمان تخیلی است. ژانر #ویروس_آخرالزمان The Armageddon virus، که سبب مرگومیر بسیاری از مردم جهان میشود، سوژهٔ جذابی است و از دهههای پیشین داستان و فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی فراوانی با این موضوع ساخته شده است. [۲] بنابراین، سوژهای که دین کونتز برگزیده بدیع نیست و سابقهٔ مفصل دارد.
3⃣ آنچه سبب شده در روزهای اخیر کتاب دین کونتز شهرت یابد به دو دلیل است: اول، اعلام سال ۲۰۲۰ بهعنوان زمان شیوع بیماری؛ دوم، انتخاب نام «ووهان ۴۰۰» برای ویروس خود و شیوع آن از آزمایشگاهی در شهر #ووهان چین.
4⃣ انتخاب سال ۲۰۲۰ بهعنوان زمان شیوع «ویروس آخرالزمان» نیز بدیع نیست. پیش از دین کونتز کسانی بودند که سالهای مختلفی را بهعنوان زمان #آخرالزمان اعلام میکردند از جمله خانم #جین_دیکسون، پیشگو و منجّم خودخوانده آمریکایی (متوفی ۱۹۹۷) که سال ۲۰۲۰ را زمان آخرالزمان میدانست. [۳]
5⃣ دربارهٔ نام «ویروس ووهان ۴۰۰» نیز #پیشگویی در کار نیست. کتاب دین کونتز ابتدا در سال ۱۹۸۱ منتشر شد. آن زمان شروع دوران ریاستجمهوری #رونالد_ریگان و اوج دوران #جنگ_سرد دو بلوک آمریکا و شوروی بود و در آمریکا انتساب «شرّ» به جهانِ #کمونیسم جاذبهٔ داستانی و سینمایی فراوان داشت. دین کونتز در کتابش، که با نام مستعار «لی نیکولز» منتشر کرد، این ویروس آخرالزمان را به اتحاد #شوروی منتسب کرد، نام آن را «گورکی ۴۰۰» گذاشت و خاستگاهش را شهر #گورکی (نیژنی نووگورود کنونی) معرفی کرد که در آن زمان از مراکز مهم تحقیقاتی و آزمایشگاهی شوروی سابق بود.
6⃣ چاپ دوم کتاب در سال ۱۹۸۹ منتشر شد و این بار دین کونتز از نام واقعی خود استفاده کرد. در این زمان اوج فروپاشی اتحاد شوروی بود که کمی بعد (۲۶ دسامبر ۱۹۹۱/ ۵ دی ۱۳۷۰) به انحلال رسمی این دولت انجامید. در این زمان «هراس از شوروی» جاذبه داستانی نداشت. بنابراین، دین کونتز در این چاپ نام ویروس را به «ووهان ۴۰۰» تغییر داد و منشاء آن را شهر ووهان چین خواند که از دهه ۱۹۶۰ از مراکز مهم علمی و آزمایشگاهی چین بود زیرا هنوز چین سیاست جدید همپیوندی با غرب را آغاز نکرده و از منظر ژانر تخیّلی آخرالزمانی نامش بهعنوان قدرت کمونیستی هراسناک بود.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
📖 بالا: تصویر چاپ سال ١٩٨١ کتاب «چشمان تاریکی» با اشاره به اسامی «گورکی ۴٠٠» و «روسیه».
📖 پایین: تصویر نسخهٔ بعد از سال ١٩٨٩ کتاب که نام «گورکی ۴٠٠» با «ووهان ۴٠٠» جایگزین شده!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter