سلام علیکم
✨بشریت امروز نیازمند بعثت است باید از درون تزکیه شوند و قسط جایگزین ظلم حاکم بر جوامع بشری شود.
✨جمهوری اسلامی ایران با اتکال به خدا و ایمانِ مردم و مسئولین به اسلام عزیز، در برابراستبدادِ قدرتهای مهارگسیخته ایستاده است و هیچ عاملی جز دین نمی تواند در برابرجنون قدرتمندان دنیا ایستادگی کند. لذا بشریت امروز نیازمند بعثت است و آحاد انسان باید از درون متحول و تزکیه شوند و قسط_و_عدالت جایگزین ظلم_و_ستم حاکم بر نظام اجتماعی جوامع بشری شود.
https://t.me/hamdan11۰
🔆رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران.
دیدار مسئولان و کارگزاران نظام
مورخ:1371/11/01
📝حمدان مقدم
https://t.me/hamdan11۰
سلام و عرض ادب خدمت خوانندگان
📛از تاریخ عبرت بگیریم📛
https://t.me/hamdan110
🆘در جنگ صفین لشکر معاویه زودتر به وعدگاه جنگ رسید لذا محلی مناسب برای استقرار انتخاب کردند و آب را در طرف خود قرار دادند.
🔶وقتی سپاه علی (ع) به نبردگاه رسید معاویه از دادن آب به آنها خودداری کرد، لذا بخشی از سپاه علی (ع) به فرماندهی مالک اشتر و اشعث بن قیس لشکر معاویه را عقب راندند و آب را تصاحب کردند.
🔶اگر چه علی (ع) آب را بر روی لشکر معاویه نبست، از دست دادن آب اما بر معاویه گران آمد لذا برای باز پس گیری آن نقشه ای کشید. معاویه در نامه ای نوشت: "این نامه از برادر خیرخواه شماست، معاویه میخواهد با انحراف مسیر آب و ایجاد سیلاب شما را غرق کند هر چه زودتر جای خود را عوض کنید" و این نامه را بر تیری پیچید و به طرف سپاه علی (ع) پرتاپ کرد.
🔻نامه بین افراد سپاه علی (ع) دست بدست گشت و شایعه همه جا پخش شد و خیلی زود نقل مکان تبدیل به یک خواسته عمومی شد.
هر چه علی (ع) میگفت امکان چنین کاری وجود ندارد فایده ای نداشت و لشکر نقل مکان نمود و علی (ع) آخرین نفری بود که نقل مکان کرد.
⛔️ بلافاصله بعد از نقل مکان، لشکر معاویه جای آنها را اشغال کرد.
(کتاب وقعة صفین ، صفحه 190)
📣 لذا :
◀ بدانیم که ملت شایعه پذیر بازیچه دست دشمن است
◀ این است که بیاموزیم ملتی که شایعه پذیر شد بازنده است اگر چه رهبرش علی (ع) و فرمانده اش مالک اشتر باشد.
(شايعه و فريب تاکتیک جنگ روانی دشمن است ، ابزار آن نرم افزار های اجتماعی است که در تمام سطوح جامعه جا خوش کرده است و همیشه در دسترس است .
لازم است در استفاده از ان دقت کنیم ، واقعیت ها را فراموش نباید کرد.
انعکاس دهنده موج ناامیدی در جامعه و افراد نباشیم)
📝حمدان مقدم
https://t.me/hamdan110
🔆حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند:
«اگر مسئولان و مردم بتوانند اقتصاد مقاومتی را به معنای واقعی محقق و کشور را از جادوی_مالی_و_پولی دشمن خلاص کنند و ارزش_ و_آقایی دلار را در زندگی اقتصادی بشکنند، کشورهای دیگر را نیز نجات دادهاند و برای آنها الگو خواهند شد. »
۹۵/۶/۲۸
✨ اقدام عملی ؛بانک مرکزی روسیه ذخایر دلار خود را کاهش داده است
⏹ به گزارش روزنامه سوئیسی "نویه تسوریشه تسایتونگ" بانک مرکزی روسیه بر اساس یک استراتژی جدید به میزان ۱۰۰ میلیارد دلار از ذخایر خود کاسته است.
https://t.me/hamdan110
⏹ طبق این گزارش بانک مرکزی روسیه به جای دلار بر ذخایر یورو و یوان خود افزوده است. به گزارش صندوق بینالمللی پول، روسیه با ذخیره ۴۴ میلیارد یوآن، بیش از یک چهارم ذخیره پول چین در سطح بینالمللی را در اختیار دارد.
⏹ ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در ماه نوامبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) گفته بود: «ما از دلار جدا نمیشویم، دلار از ما جدا میشود.»
✅پایان آقایی و سروری دلار.
✅تنوع سبد ارزی .
✅کاهش دخالت امریکا در اقتصاد داخلی.
✅ارائه گزارش بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از اقدامات و گامهای خود در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری .
🇮🇷لبیک گفتن به دستورات رهبر امت یک وظفیه است🇮🇷
📝حمدان مقدم
https://t.me/hamdan110
سلام و عرض ادب
اثر كبری يا تصميم كبری؟!
در قرن ١٨ زمانی که انگلیس ، هند را به استعمار خود درآورده بود تعداد مارهای کبری در سطح شهر دهلی زیاد بودند
و دولت هم برای مدیریت بحران تصمیم گرفت برای هر مار مُردهای که مردم تحویل دهند جایزۀ نقدی به آنها پرداخت کند.
این تصمیم در ابتدا با تحویل مارهای مردۀ زیادی توسط مردم موفق به نظر میرسید و همه منتظر بودند که در طول زمان تعداد مارهای کبری کمتر شود
اما در نهایت تعجب تنها تعداد مارهای مردهای که مردم تحویل میدادند هر روز بیشتر میشد .
https://t.me/hamdan110
دولت از پیامد این کار غافل شده بود زیرا بسیاری از مردم فقیر دهلی با تصور اینکه این کار درآمد خوبی دارد به پرورش مار روی آورده بودند.
البته این آخر ماجرا نبود و زمانی که دولت اعلام کرد که دیگر برای مارها جایزه نمیدهد فقرا نیز مارهایی که پرورش داده بودند در هر طرف شهر رها کردند .
بنابراین جمعیت مارهای کبری نه تنها کاهشی پیدا نکرد بلکه وضعیـت از روز اولش هم بحرانیتر شد، از این پدیده در علوم سیاسی به نام اثر کبری یاد میشود .
اثر کبری یعنی نداشتن افق تصمیمگیری مناسب درحل مسائل که میتواند عواقب پیشبینی نشده و خطرناکی را به همراه داشته باشد .
ما تاکنون نمونههای بسیار زیادی از این گونه تصمیمات را در طول قرن های اخیر در عرصههای سیاسی و اقتصادی از دولتمردان کشور شاهد بودهایم!
🔍حمدان مقدم
https://t.me/hamdan110
https://t.me/hamdan110
💠 امام كاظم عليه السلام: اَلمُؤمِن قَليلُ الكَلامِ كثيرُ العَملِ وَ المنافقُ كثيرُ الكلامِ قَليلُ العَمل؛
مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار
📚 تحف العقول، ص397
https://t.me/hamdan110
سلام علیکم
با توجه به جسارت عده ای مزدور و طوطی صفت به مقام زنان مسلمان دومین مطلب را جهت روشنگری ارسال می کنیم؛
📜 نابرابری حقوق زنان و مردان اروپایی در یک قرن گذشته! تلگراف در اقدامی جالب به مقایسه سال های ۱۹۱۸ تا ۲۰۱۸ میپردازد و ۱۳ محدودیت زنان در قرن گذشته در بهترین کشورهای جهان نظیر انگلستان را بیان میکند.(که جهت اختصار سه مورد آن را به استحضار می رسانیم)
https://t.me/hamdan110
۱) زنان ارث دریافت نمیکردند! در یک قرن پیش زنان نمیتوانستند اموالی را به ارث ببرند . در هنگام ازدواج زنان مجبور بودند همه دارایی خود را به نام شوهران خود کنند! اما جالب است که اسلام بیش از ۱۴۰۰ سال پیش حق ارث به بانوان را تصویب میکند اما پیشینه این قانون در غرب به همین ۱۰۰ پیش میرسد!
۲) زنان نمیتوانستند در دادگاه کار کنند. یکی دیگر از این محدودیت ها غیر مجاز بودن ورود زنان به حوزه دادگستری بوده است. درحالیکه در اسلام زن فقط در امر قضاوت منع شده است. آنهم به جهت احساسات و عواطف زنان؛ چرا که میدانیم امر قضاوت باید به دور از احساس باشد. در غیر این مورد زنان حق کار در محیط قضایی را دارند. کما اینکه در سیستم قضایی ایران اسلامی چنین است.
۳) زنان نمیتوانستند در بانک حساب باز کنند! در یک قرن پیش زنان اجازه باز کردن حساب در بانک و یا حتی درخواست وام را نداشتند! اما اسلام پس انداز پول توسط زنان را تایید کرده و آن جایز دانست. حتی بدون سهیم کردن همسر!
🌐منبع: تلگراف | on.natgeo.com/2GdFu9E
📝حمدان مقدم
https://t.me/hamdan110
سلام و عرض ادب
با عنایت به هجمه اخیر به مقام والای زنان اسلامی ، مطلب ذیل جهت استفاده ارسال می کنیم؛
https://t.me/hamdan110
🌷مقام زن🌷
زن برخلاف [نقل قول های] مشهور؛ در قلمرو اسلامى وضعش اسارتآميز به نظر نمیآمد. در بين زنان مسلمان كسانى بودند كه در امور اجتماعى و حتى كارهاى راجع به حكومت نيز از خود لياقت نشان دادند. بعضى از آنها ملكه يا نايبالسلطنه بودند. بعضى از زنان نیز در امور اجتماعى قابليت و لياقت نشان میدادند. با اين همه؛ علاقه به خانواده و امر تربيت؛ زن را پايبند خانه میداشت. اين پايبندى اسارت و حقارت نبود. در حقيقت؛ زن مسلمان از جهت امنيت_اقتصادى؛ از زنان بسيارى از نواحى اروپا وضع بهترى داشت؛ زيرا میتوانست در مال خود تصرف و دخالت كند و شوهر يا طلبكارانش حق نداشتند در دارایی او مداخله كنند. به علاوه تسهيلاتى كه اسلام در امر ازدواج مقرر میداشت؛ زن را؛ هم از ورطهی فحشاء دور نگه میداشت، هم از بى عفتیهایی كه لازمهی محدوديتهاى غير طبيعى بود.
📚منبع: کارنامه اسلام؛ عبدالحسین زرین کوب؛ ص۱۳۸
📝حمدان مقدم
https://t.me/hamdan110
سلام و عرض ادب
❇️باران که رحمت و نعمت الهی است چگونه مخرب می شود⁉️
(سوره حج آیه ۵)وَتَرَی الْأَرْضَ هَامِدَةً فَإِذَا أَنْزَلْنَا عَلَیْهَا الْمَاءَ اهْتَزَّتْ وَرَبَتْ وَأَنْبَتَتْ مِنْ کُلِّ زَوْجٍ بَهِیجٍ»
https://eitaa.com/hamdan110
و زمین را در فصل زمستان خشک و مرده میبینی، پس آنگاه که باران را بر آن فرو فرستیم، آن زمین مرده زنده میشود و هر نوع گیاه و نهال زیبا و بهجتانگیز از آن میروید.
✨در بسیاری از آیات قرآن، آمدن باران از آسمان به عنوان جلوهای از رحمت پروردگار جهت حیات زمین و رویش گیاهان و طبیعت زنده و سرشار از نعمتهای الهی برای استمرار زندگی همه مخلوقات است که فرمود: « و جَعَلْنَا مِنَ الْمَاءِ کلَّ شَیءٍ حَی» (سوره انبیاء آیه ۳۰) یعنی به وسیله آب هر موجودی را زنده نگه داشتیم.
اما اگر میبینیم این آب باران تبدیل به سیل ویرانگر میشود، این به مدیریت غلط ما برمیگردد چرا که طبیعت در تسخیر انسان است و قرآن میفرماید: «وَ سَخَّرَ لَکُمْ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الْأَرْضِ جَمیعاً مِنْهُ» (سوره جاثیه آیه ۱۳). یعنی آنچه که در آسمانها و زمین است را خداوند در تسخیر شما قرار داد، پس این ما هستیم که باید پیشبینی بحرانهای زیستمحیطی را داشته باشیم، در حریم رودخانهها، مسکن نگزینیم، برای مهار آبهای روان و استفاده مطلوب از آنها برنامهریزی و مهندسی کنیم .که تعدادی از کاستی ها و ضعف مدیران را به شرح ذیل ذکر می کنیم؛
◾️ ضعف اساسی در مدیریت آمایش سرزمینی در ایران و خطرات بالقوه در محیط های شهری و روستایی ،مراکز صنعتی و عدم رعایت کامل برخی قوانین مهم نظام مهندسی در ایران✨
▪️ضعف در مدیریت آبی کشور طی سالهای اخیر .خصوصا در تعمیر شبکه آبرسانی و هدایت و مدیریت روان آبها✨
▪️بازنکردن سدها در تابستان و دخل و تصرف در حق آبه ها✨
▪️عدم تعمیر سیلبندها✨
▪️لایروبی نکردن مسیلها و رودخانهها و سدها✨
▪️ایجاد صنایع فولاد و...در مناطق کم آب و بی آب .(این صنایع همگی بایستی در کنار آبهای آزاد مهاجرت کنند)✨
▪️استخراج نفت در داخل مرزها و تالابها در صورتی که اولویت به میادین مشترک است ✨
▪️ورود فاضلاب های شهری وصنعتی به رودخانه ها✨
▪️حرکت ضعیف و غیر قابل قبول در مکانیزه نمودن کشاورزی و هدر رفت بالای آب در این بخش✨
▪️تعدی به حریم رودخانه ها و جنگل ها✨
▪️و...
✅لذا از نعمت الهی باید استفاده نمود.در صورت ادامه بر کفر نعمت و تخریب طبیعت ، خشم وقهر طبیعت را به وفور مشاهده خواهیم کرد.ممنون.یاعلی
#من یک پاسدارم
📝حمدان مقدم
https://t.me/hamdan110
http://eitaa.com/joinchat/3102867473C6ea69afc6c
سلام علیکم
https://t.me/hamdan110
دوست یا دشمن⁉️
منافق در حقیقت کافر است و نفاقش جرم دیگری برای او است که موجب فریب مسلمانان میشود؛ و به همین دلیل خدای متعال فرمود: «خداوند، منافقان و کافران را همگى در دوزخ جمع میکند»نساء۱۴۰
در قرآن کریم و در روایات ویژگیهایی برای منافقان بیان شده :
1. بیایمانی: «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ یَقُولُ آمَنَّا بِاللَّهِ وَ بِالْیَوْمِ الْآخِرِ وَ ما هُمْ بِمُؤْمِنین»و برخى از مردم میگویند: به خدا و به روز واپسین ایمان آوردیم، در حالیکه آنها مؤمن نیستند.
2. تشویق به منکرات: «... یَأْمُرُونَ بِالْمُنْکَر» آنها مردم را بر انجام منکرات تشویق میکنند.
3. بازداشتن مردم از خوبیها: «وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمَعْرُوفِ...» و آن منافقان مردم را از کار خیر باز میدارند.
4. بخل: «وَ یَقْبِضُونَ أَیْدِیَهُمْ...» و دستهایشان را (از انفاق و بخشش) میبندند.
آنها؛ چون ایمان به آخرت و پاداش "صدقه" ندارند، در بذل اموال سخت بخیلاند، هر چند براى رسیدن به اغراض شوم خود و یا برای ریاکاری، اموال فراوانى خرج میکنند، اما هرگز از روى اخلاص و براى خدا دست به چنین کارى نمیزنند.
5. فریبکاری: «یُخادِعُونَ اللَّهَ وَ الَّذینَ آمَنُوا وَ ما یَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنْفُسَهُمْ وَ ما یَشْعُرُون»منافقان به پندار خود با خداوند و مؤمنان نیرنگ میکنند، در حالیکه جز خودشان را فریب نمیدهند، اما نمیفهمند؛ زیرا در حقیقت، این خداوند است که به آنان نیرنگ میزند.
منظور از خدعه منافقان با خدا، یا نیرنگ آنان با دین الهی است که آنرا مورد تمسخر و بازیچه خود قرار میدهند، و یا به معنای فریبکاری با پیامبر(ص) است که در حقیقت خدعه با خود خدا میباشد.
6. بینشاطى در نماز، «و هنگامى که به نماز برمیخیزند، با کسالت برمیخیزند و در برابر مردم ریا میکنند و خدا را جز اندکى یاد نمینمایند»
7. فسادگری و ادعای اصلاح: «و هنگامى که به آنان گفته شود: در زمین فساد نکنید، میگویند: ما فقط اصلاح کنندهایم»
8. فراموش کردن خدا: «نَسُوا اللَّهَ فَنَسِیَهُمْ».آنها خدا را فراموش کردند و خدا نیز آنان را به فراموشی سپرد.
آنها خدا را به فراموشى سپردند؛ یعنی فراموش کردند که خدا آنها را پاداش و کیفر میدهد، تا این اندیشه آنها را از کارهاى زشت باز دارد، اما اینکه خدا آنان را فراموش کرد، یعنی آنکه دیگر آنان را در شمار بندگان دوستداشتنی خود قرار نداد، وگرنه خداوند هرگز چیزی را فراموش نمیکند.
✅با این ویژگیهای بارز، با کمی دقت ،می توانیم دوستان خود را بشناسیم.
📝حمدان مقدم
#من یک پاسدارم
https://t.me/hamdan110
📜قرض حسنه: در قرآن به معنایی که در ذهن ما هست، یعنی وام دادن، به کار نرفته است. قرآن انفاق مال را در راه خدا به قرض حسنه دادن به خداوند معرفی کرده است فرموده است که نتیجه این اقدام اضافه شدن مال انسان و دادن اجر کریم از سوی خداوند است.
💠 به کاربردن این تعبیر چند نتیجه دارد. اول اینکه با این تعبیر عظمت انفاق مال مشخص می شود، دوم اینکه اگر انفاق کردی به خدا قرض دادی و خدا قرض را برمی گرداند، آن هم چند برابر. سوم خداوند برای گیرنده کمک شخصیت قائل می شود .
@hamdan110
یعنی دارید این پول را به خدا می دهید و نه این فرد. البته مطابق روایات صفت حسنه برای قرض اشاره به برخی از ویژگی های این انفاق دارد که شایسته است رعایت شود مانند (مخفیانه بودن، حلال بودن منبع انفاق و....) پس این که در برخی از پیام های تبلیغاتی بانک ها این آیه را به عنوان تشویق برای بازکردن حساب موسوم به قرض الحسنه مطرح می کنند، قطعا توجیهی ندارد و اصلا محتوای این آیه ربطی به قرض و وام ندارد! (ترکیب قرض الحسنه از نظر ادبیات عرب اصلا غلط است!)
🔶مَن ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ وَ لَهُ أَجْرٌ كَرِيمٌ (حدید / آیه 11)
🔶 كیست كه به خدا وام نیكو دهد (و از اموالى كه به او ارزانى داشته انفاق كند) تا خداوند آن را براى او چندین برابر كند؟ و براى او پاداش پرارزشى است!
✅عزیزان در کمک به همنوعان، زمان را از دست ندهیم.
📝حمدان مقدم
https://eitaa.com/hamdan110
بسم الله الرحمن الرحیم
🔆 صدقه و انفاق در راه خدا چه علنى و آشكار باشد و چه مخفی هر كدام اثر مفيدى دارد. زيرا صدقه و انفاق آشكار (درباره انفاق های واجب مانند خمس و زکات) باعث تشویق مردم به ادای واجبات (و در مورد صدقات مستحب) تبلیغ عملی کار خیر است. در صورتی که انفاق به طور مخفى و دور از انظار مردم انجام شود، به طور قطع ريا و خودنمائى در آن كمتر وخلوص آن بیشتر است. به ویژه درباره كمك به محرومان با انفاق پنهانی ، آبروى آنها بهتر حفظ مى شود و لذا آيه مى گويد: هر يك از دو كار در جای خود خوب و شايسته است. نکته مهم این است که خداوند تأکید می کند که صدقه گناهان انسان را می پوشاند. روایات متعددی هم در مورد ویژگی های صدقات پنهانی و آشکار وجود دارد. مثلا در برخی به این تأکید شده است که صدقه پنهانی خشم خدا را از فرد فرو می نشاند و در برخی دیگر معصومین فرموده اند که صدقه آشکار باعث پیشگیری از مرگ زشت (مرگ ناگهانی و در حالت بد) می شود.
🔶إِن تُبْدُواْ الصَّدَقَاتِ فَنِعِمَّا هِيَ وَ إِن تُخْفُوهَا وَ تُؤْتُوهَا الْفُقَرَاء فَهُوَ خَيْرٌ لُّكُمْ وَ يُكَفِّرُ عَنكُم مِّن سَيِّئَاتِكُمْ وَ اللّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ (بقره / آیه 271)
https://t.me/hamdan110
🔶 اگر انفاقها را آشکار کنید، خوب است! و اگر آنها را مخفی ساخته و به نیازمندان بدهید، برای شما بهتر است! و قسمتی از گناهان شما را میپوشاند؛ (و در پرتو بخشش در راه خدا، بخشوده خواهید شد.) و خداوند به آنچه انجام میدهید، آگاه است.
✅لذا در این آزمون الهی ؛ به هر شکل که توان داریم به کمک سیل زدگان شتاب کنیم.
#آتش به اختیار
📝حمدان مقدم
https://t.me/hamdan110