*در قطعنامه تأسیسی کمیسیون مقام زن هیچ بندی در مورد تعلیق عضویت یا اخراج اعضا وجود ندارد/ این بدعت با انگیزه سیاسی و برای اعمال فشار صورت گرفته است*
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در مورد لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن گفت: عضویت ایران در این کمیسیون بر مبنای قانونی و مبتنی بر حقوق بینالملل و با رأی بالای اعضای اکوسوک صورت گرفته است.
قاسمپور نماینده منتخب مردم تهران افزود: ضمن آنکه کشورهایی فرصت عضویت در کمیسیون مقام زن را مییابند که عموماً سطح قابل قبولی از شاخصهای آموزش، بهداشت، مشارکت اجتماعی و اقتصادی و... داشته باشند و ایران از این نظر برای رأیدهندگان شرایط مقبولی داشته است.
نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه در قطعنامه تأسیسی کمیسیون مقام زن و آیین کار اکوسوک هیچ بند تصریحی در مورد تعلیق عضویت یا اخراج اعضا وجود ندارد، گفت: همه اینها گویای این است که این درخواست و بدعت با انگیزه سیاسی و برای اعمال فشار صورت گرفته و توجه کمیسیون مقام زن به آن، این نهاد را در مسیری سیاستزده و معیوب وارد میکند که میتواند در بلندمدت موجب به محاق رفتن مسائل زنان در بازیهای سیاسی شود.
قاسم پور یادآور شد: این حرکت سیاسی کشورهای اروپایی و آمریکایی که بارها با تحریم های ظالمانه نقض حقوق زنان و کودکان ایرانی را رقم زدند، بیش از پیش نشان می دهد که مسائل حقوق بشر و زنان ابزاری برای بازی های سیاسی شان است.
عزت و حقارت در مدیریت ثروت ملی
ایران قبل از انقلاب مثل عربستان امروز نقش گاو شیرده را ایفا میکرد، البته امریکای آن دوران پرستیژ خود را حفظ کرده و به جای اینکه ایران دوران پهلوی را گاو شیرده بخواند، ژاندارم منطقه می نامید شاه هم از این نگاه خوشحال بود و مثل بنسلمان پول نفت را روانه کارخانه های اسلحه سازی آمریکا می کرد.
امیرعباس هویدا می گوید :
من به شاه گفتم که چیزهایی که ارتش ما می خرد آنقدر در انبارها می ماند که می پوسد چون سفارش دهنده ها نمیدانند چه می خرند. شاه شیخانی ،منافعی که امریکا از ژاندارمی شاه به دست آورد
#جنگ_روایتها
#حقارت_پهلوی
#جهاد_تبیین
📷 #پوستر/ از خون جوانان وطن ویزا رسیده...
🔸 امروز رسما اعلام شد امریکا ویزای علی کریمی را صادر کرد
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔔روایت مرحوم قرهباغی از دیدار با رهبر انقلاب و نقش ایشان در عرصه فرهنگ و هنر
🔰 به خاطر مشقتهایی که شما بخاطر ما تحمل کردید، واژهاش را بلد نیستیم که چطور از شما عذرخواهی کنیم
🔻وقتی انقلاب شد من جوان بودم، ولی یک جوان معمولی نبودم. فعال بودم؛ مثلا در طرحریزی ماجرای کمیتهها به آقای مهدویکنی و دیگر دوستان کمک میکردم. از آن زمان ارتباط ما برقرار بود تا اینکه دُور رسید به سرودسازی. در سرودسازی، آقا خیلی پشتیبان ما بودند. چندین بار آمدند تالار وحدت با ارکستر سمفونیک و گروه کُر و ما برای ایشان اجرا میکردیم. یا بهعنوان مثل آقای شمسایی را میفرستادند اداره پیش ما تا تولیدات جدیدمان را بگیرد و ببرد برای ایشان که گوش کنند....
🔹امروز هم خدمت شما عرض کردم اینجا و دیگران شنیدند، گفتم آقا نه به عنوان یک دوست سیوچندساله، بلکه بهعنوان یک مسلمان انقلابی ایرانی -فرق نمیکند هر کسی- به خاطر سی و چند سال مشقتهایی که شما به خاطر ما تحمل کردید، ما واژهاش را بلد نیستیم که چطور از شما عذرخواهی کنیم اما تنها کاری که از دستمان بر میآید این است که بگوییم دستهایتان و پاهایتان را میبوسیم.
https://khl.ink/f/51507
فراکسیون زنان مجلس در بیانیهای لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن را رفتاری کاملا سیاسی و حرکتی بدعتگونه و ظالمانه توسط آمریکا و کشورهای اروپایی دانست که خود بیشترین نقش را در استثمار زنان و کالاییشدن آنها دارند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
🔸یکی از مسائل قابل تأمل تاریخ معاصر که متأسفانه کشورهای امپریالیستی آن را به شکلی جدی در ساختار سلطه نظام بینالملل نهادینه کردهاند، این است که صاحبان سلاحهای کشتار جمعی که بزرگترین زندانهای طول تاریخ جهان را اداره میکنند، کشورهایی که در آنها میان سفیدپوستها و رنگینپوستها تبعیض بیداد میکند، امروز داعیه دفاع از حقوق بشر دارند و در این میان کشوری که خود قربانی تروریسم و تحریمهای ظالمانه آنهاست را ناقض حقوق بشر میدانند.
🔸کشورهای غربی در حالی دفاع از حقوق زنان را در بوق و کرنا کردهاند که طبق آمار و براساس گزارشهای بینالمللی، خود بزرگترین ناقض حقوق زنان هستند. این کشورها در یک حرکت کاملاً سیاسی و به نام دفاع از حقوق زنان، به عضویت جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مقام زن پایان دادند. این در حالیست که وضعیت زنان در ایران به روایت آمار در حوزه های مختلف ارتقا یافته است؛ به ویژه در زمینه آموزش و بهداشت شاهد وضعیتی قابل توجه و مثبت هستیم.
🔸در جمهوری اسلامی ایران از همان روزهای نخست انقلاب اسلامی سرمایهگذاری و برنامهریزی مؤثری برای رشد و بهبود وضعیت تحصیلی و سلامت توجه ویژه به زنان و دختران مشخص انجام شد و امروز شاهد به ثمر نشستن این برنامهریزی هستیم.
🔸زنان تحصیلکرده ما که بخش قابل توجهی از کرسیهای دانشگاهی و اعضای هیئت علمی دانشگاهها را تشکیل میدهند، فعالیتهای خود را در عرصه دانشبنیان، کارآفرینی و تعاونیهای مبتنی بر دانش آغاز کردهاند و شاهد اثرگذاری بیش از پیش ایشان در عرصه عمومی هستیم. علاوه بر این، ساختارسازیهای مؤثر مرتبط با زنان پس از انقلاب اسلامی، توجه ویژه به زنان در برنامههای توسعه و قانونگذاریهای مرتبط با زنان همگی گویای توجه ویژه جمهوری اسلامی ایران به این امر مهم است. ضمن آنکه جمهوری اسلامی ایران تاکنون سعی داشته تعامل مثبت و سازندهای با نهادهای بینالملل مبتنی بر زیستبوم فرهنگی و مذهبی خود داشته باشد و حسن نیت خود را به اثبات رسانده است.به همین جهت، لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن که خارج از قاعده و با یک رفتار کاملاً سیاسی توسط آمریکا و کشورهای اروپایی که خود بیشترین نقش را در استثمار زنان و کالاییشدن آنها دارند، صورت گرفته، یک حرکت بدعتگونه و ظالمانه است. قطعاً آمریکا و غرب که خود، مجری سیاستهای غیرانسانی رژیم کودککش صهیونیستی هستند، باید به افکار عمومی جهانی پاسخگو باشند.
📍لینک متن:
https://www.icana.ir/Fa/News/513043
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
@hame_baham
هدایت شده از صبور
پویش حذف BBC ، ایراناینترنشال ، رادیو فردا و سایر زبالهها و قطع ارتباطِ ایشان از پهنای باند وطن را در فارس من امضا کنید تا مثل PressTV که در اروپا فیلتر شده، این شبکههای حامی تروریسم و تجزیهطلبی هم در ایران ما فیلتر شوند.
این پیام را برای آشنایان، بستگان، دوستان خود ارسال کنید.
https://www.farsnews.ir/my/c/175350
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از MOBIN
✍️دکتر سلیمان صمدی، پژوهشگر مسائل سیاسی و بین المللی
🎲تکنیک خفاش ،اقدامی برای براندازی در ایران
" لرد بالتيمور "، نويسنده غربي طي مقاله تحليلي طولاني كه در پايگاه خبري "خانه شفافسازي اطلاعات " در رابطه با دخالت رسانههاي غربي در وقايع پس از انتخابات ايران نوشت: رسانههاي غربي بطور روشن در قضاياي اخير ايران موضعگيري كرده و توانستهاند مخاطبان از همه جا بيخبر خود را بوسيله گزارشهاي خبري مربوط به اعتراضات خياباني بعد از انتخابات ايران، به نتيجه دلخواه خود برسانند و تصريح كنند كه " مخالفان در يك اقدام بيسابقه از زمان انقلاب 1979 ايران، شجاعت، مقاومت و قدرت مردمي را عليه دولت نشان دادند. "
بالتيمور با اشاره به اقدامات مداخلهجويانه آمريكا قبل از انقلاب اسلامي ايران در سال 1357 مينويسد: در سال 1953، دولت آمريكا به دستور انگليس، سازمان سيا را مامور كرد تا " كرميت روزولت " و " دونالد ويلبر "، دو مامور اين سازمان را براي سرنگون ساختن دولت قانوني ايران كه بطور دموكراتيك از سوي مردم انتخاب شده بود، اقدام كنند تا به روند مليسازي صنعت نفت كه محمد مصدق، نخستوزير وقت ايران آن را پيگيري ميكرد، پايان دهند.
اين نويسنده غربي سپس با اشاره به اهداف انگليس در سرنگون ساختن دولت مصدق نوشت: مليسازي صنعت نفت موجب شد تا انگليس كه حق انحصاري استعمار نفت ايران را از " شاه فاسد " خريده بود عصباني شود. از سوي ديگر آمريكاييها نيز ميترسيدند كه ادامه اين روند مليگرايي در ايران موجب تشويق چپگرايان در ديگر نقاط دنيا شود.
اين نويسنده سپس با اشاره به چگونگي كودتاي 28 مرداد و فساد و رشوهگيري اغلب تاثيرگذاران حكومتي نوشت: روزولت، رهبران اوباش خياباني تهران را خريده بود و از آنها براي ايجاد جو ناامني و اين احساس كه دولت قادر به كنترل مردم نيست، بهره ميگرفت. بطوريكه به گفته " استفن كينزر "، خبرنگار و نويسنده كتاب " تمام مردان شاه "، " روزولت به گروهي از اوباش پول داده بود تا با حركت در خيابانهاي تهران هر عابر پيادهاي را كه ميديدند مضروب كنند و شيشههاي مغازهها را بشكنند و با شليك به سمت مساجد فرياد بزنند كه ما مصدق و كمونيسم را دوست داريم. "
بالتيمور سپس به تشريح ديگر اقدامات كودتاچيان براي آمادهسازي فضا به منظور سقوط دولت مصدق پرداخته و در ادامه مينويسد: پس از سقوط مصدق به وسيله يك كودتاي نظامي، محمدرضا پهلوي كه وابسته به غرب بود به قدرت رسيد و حكومت ستمگرانه و ديكتاتورانه خود را كه از سوي آمريكا حمايت ميشد براي مدت 26 سال ادامه داد تا اينكه در 1979 (1357شمسي)، مردم ايران با انقلاب خود، لطف و رحمت را بازگرداندند.
اين تحليلگر غربي در ادامه گزارش خود با طرح اين سوال كه " و اما بايد ديد طي هفتههاي اخير در ايران چه گذشته است؟ "، به بررسي رخدادهاي هفتههاي اخير ايران ميپردازد: اگرچه شواهد بسيار اندكي از بروز تقلب در انتخابات ايران كه موجب انتخاب مجدد رييسجمهور احمدينژاد شد، وجود دارد اما خيابانهاي تهران با مداخله رسانههاي غربي شاهد برخي اغتشاشات در حمايت از نامزد مورد حمايت غرب بود.
وي در ادامه با بازبيني برخي اقدامات دولت آمريكا براي ايجاد شكاف ميان مردم و دولت ايران نوشت: سال 2005، دولت ايالات متحده اقدام به تامين مالي گروهايي ميكرد كه به عنوان سازمانهاي تروريستي از سوي آمريكا براي ايجاد خشونت و حمله در داخل ايران، معين شده بودند تا موجب بيثباتسازي دولت ايران شوند.
سال 2007، شبكه تلوزيوني " ايبيسي نيوز "، گزارش داد: جرج بوش يك " حكم رياستجمهور " پنهاني را امضا كرده كه سازمان جاسوسي آمريكا را مامور " ايجاد يك عمليات سياه پنهاني براي بيثباتسازي دولت ايران "، ميكرد. كه اين عملياتها بر اساس گفته مقامات اطلاعاتي كنوني و يا سابق، شامل " يك ستاد هماهنگ از بنگاههاي خبرپراكني و تبليغاتچي، تهيه و تنظيم مقالات روزنامههاي مخالف و دستكاري و تغيير در پول در گردش ايران و تراكنشهاي بانكي بينالمللي " بود.
بالتيمور ميافزايد: در ماه مي سال 2007، روزنامه "ديلي تلگراف "، چاپ لندن گزارش كرد: جان بولتون فاش كرد كه حمله نظامي آمريكا به ايران " گزينه آخري است كه پس از شكست تحريمهاي اقتصادي و تلاش براي ايجاد يك انقلاب در ايران وجود دارد ". اين در حالي بود كه دو هفته پس از انتشار اين خبر، روزنامه ديلي تلگراف بطور مستقل گزارش شبكه تلوزيوني ايبيسي را تاييد كرد كه در رابطه با امضاي اسنادي از سوي بوش بود كه به سيا ماموريت ميداد از طريق ايجاد جنجالهاي تبليغاتي و انتشار اطلاعات دروغ موجبات براندازي دولت ايران را فراهم كند.
اين نويسنده غربي در ادامه با اشاره به سرمايهگذاري 400 ميليون دلاري آمريكا براي ايجاد انقلاب مخملي در ايران نوشت: " دانيل مكآدامز "، ميگويد: هم زمان با دستور بوش به ساز
مان سيا، "رئيسجمهور با "گروه 8 نفره " سران
هدایت شده از MOBIN
سناي و مجلس نمايندگان آمريكا ديدار كرده و مامورين آمريكايي اجازه استفاده از 400 ميليون دلار را علاوه بر ديگر مسايل مطرح شده، داد. بطوريكه واشنگتن پست نيز از "فعاليتهاي آمريكا از جاسوسي در برنامه هستهاي ايران تا حمايت از گروههاي شورشي مخالف هيئت حاكمه ايران " خبر داد.
بنابراين گزارش، " اندرو كاكبرن "، نيز اوايل ماه مي سال 2008 ميلادي با انتشار گزارش در نشريه كانترپانچ اقدام به افشاي برخي اطلاعات كرد كه تصريح ميكرد: "بوش سند مخفي را امضا كرده است كه به مامورين آمريكايي اجازه ايجاد يك حركت تهاجمي و مخفي عليه رژيم ايران را ميداد بطوريكه با مقايسه محتواي اين دستور با موارد مشابه، چنين حركتي در حوزه خود بيسابقه محسوب ميشود. "
بالتيمور در تشريح دستور بوش براي براندازي حكومت ايران مينويسد: حكم سري بوش اقدامات و فعاليتها را در يك حوزه جغرافيايي عظيم پوشش ميداد. يعني از لبنان تا افغانستان. و انواع عملياتهاي اجازه شده در اين راستا نيز به حدي جامع بود كه شامل ترور برخي مقامات هدف نيز ميشد.
با توجه به اين حوزه كاري وسيع، براي مثال آمريكا حمايت كامل و جامعي را از نيروي نظامي مجاهدين خلق [گروهك منافقين] به عمل ميآورد و اين در حالي است كه مجاهدين خلق در ليست گروههاي تروريستي وزارت خارجه آمريكا قرار داشت.
اين نويسنده در ادامه مينويسد: به علاوه موارد گفته شده، در 29 ژوئن 2008، " سيمور هرش "، در نشريه نيويوركر با تاييد تمامي گزارشات پيشين نوشت: " سال گذشته كنگره با درخواست بوش براي حمايت مالي از يك عمليات پنهاني عليه ايران موافقت كرد. و بر اساس منابع كنوني و سابق نظامي، اطلاعاتي و كنگرهاي، اين عمليات كه رئيسجمهور 400 ميليون دلار براي آن درخواست كرده و به عنوان يك حكم رياستجمهوري امضا شده است، براي بيثبات سازي رهبري مذهبي ايران طراحي شده است. "هرش با نقل قول از برخي فعالين سياسي افزود: "جمعآوري اطلاعات در رابطه با برنامه هستهاي ايران، تحليل بردن تواناييهاي هستهاي ايران، و تلاش براي تضعيف دولت ايران از طريق كار بر روي گروههاي مخالف و ارايه پول به آنها به منظور تغيير رژيم در ايران " از جمله اقدامات تصويب شده در دستور بوش بود.
لازم به ذکر است کنت تیمرمن و اتیو واتسون دوتن از افراد وابسته به تشکیلات فکری ایالات متحده آمریکا نیز ضمن اتخاذ مواضعی به مداخلات آمریکا در ایران در طیف وسیعی از (ارتباط گیری با گروهای مختلف ایران،توزیع پول میان اپوزیسیون و حتی جذب نخبگان مهاجم جهت همراه کردن با سیاستها و برنامه های آمریکا ) جهت براندازی در جمهوری اسلامی ایران اشاره نموده اند.
در چنین فضایی ایالات متحده با فروض،مذکور (بهره گیری از جاسوس ،جذب نخبه،بهره گیری از رسانه ،شکل دادن به گفتمان مقاومت یا اورجینال جهت همراه کردن توده مردم با خود) از تکنیکی بنام تکنیک خفاش نیز بهره برداری می نماید.
«تکنیک خفاش» بدین علت نامگذاری شده است که خفاش به علت عدم قدرت دید ،در شب بدون برخورد با در و دیوار و صرفا از طریق ایجاد پژواک و انعکاس آن به سمت خویش،راه راتشخیص می دهد و به شکار و صید خویش نیز می پردازد.
از منظر کارشناسان رسانه ،این پژواک این روزها از طریق حمایت از اپوزیسیون خارج نظام در حال انجام است.
۴ نفر را گیر می آورند ،در تور رسانه ای،خویش انداخته،با تهدید،تطمیع ،ذهن شویی،آنان را نماینده جمهوری اسلامی ایران معرفی نموده و رسانه های گوناگون را در اختیارش قرار می دهند تا شروع به «سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی ایران » بپردازند.
هانتینگتون در کتاب موج سوم دموکراسی ،اشاره به «گذار به دموکراسی» می نماید.
هدف غرب و در راس آن ها آمریکا،ایجاد دموکراسی از طریق لیبرالیزه کردن کشورهای هدف ،منجمله ایران می باشد.
لیبرالیزه کردن هم یعنی برکنار نهادن کلیه ارزشهای دینی و معرفتی از عرصه زندگی ما ایرانیان ،و بیکباره پشت کردن به تمامی مقدسات دینی.