eitaa logo
همه چیز کده😍
420 دنبال‌کننده
13هزار عکس
6.1هزار ویدیو
35 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) می‌خوانیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ 🔹آیا ۳۱۳ نفر یار امام زمان از قبل ثبت شده اند؟ 🔹ما میتوانیم جز این ۳۱۳ نفر باشیم؟ استاد
کشف محموله داروهای ضدسرطان قاچاق 🔹️فرمانده انتظامی استان اصفهان: ماموران مستقر در ایستگاه ایست و بازرسی شهید امامی فرماندهی انتظامی شهرستان شهرضا در ادمه اجرای طرح‌های مقابله با قاچاق کالا حین کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه خودروی سواری سمند که از استان‌های جنوبی به سمت تهران در حرکت بود مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند. 🔹️خودروی متوقف شده به پارکینگ ایستگاه منتقل و پس از هماهنگی با مرجع قضائی از آن بازرسی به عمل آمد و در نتیجه این عملیات ۱۹ هزار ۸۰۰ قلم انواع آمپول ضد سرطان و تعداد۴۳ قوطی کرم مخصوص بخیه از داخل صندلی‌ها و صندوق عقب خودرو کشف شد. 🔹️محموله مکشوفه برابر ارزیابی کارشناسان مربوطه ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است، اقلام مربوطه به اداره بهداشت استان منتقل و راننده خودرو نیز دستگیر و به همراه پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
🔺زورگیر طلاهای بانوان اصفهانی دستگیر شد 👤رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان: 🔹 در پی شکایت چندین نفر از بانوان اصفهانی مبنی بر زورگیری دستبند طلای آنان توسط یک فرد موتورسوار موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان قرار گرفت. 🔹️کارآگاهان پس از بررسی محل‌های وقوع سرقت و جمع‌آوری آثار و ادله لازم و با انجام اقدامات پلیسی و تخصصی هویت سارق را به دست آورده و با رصد هوشمندانه مخفیگاه وی را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در یک عملیات ضربتی او را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هدیه مهران رجبی به یک دختر خانوم بخاطر حجابش😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چشم زخم، واقعیت دارد و مرد را در قبر و شتر را در دیگ قرار می‌دهد. ‌ ‌
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قدیمی‌ترین مراسمات فاطمیه در قرن ۴ در فلسطین! 👈 دلیلی دیگر که فلسطینی‌ها ناصبی نیستند.
هدیه به پیشگاه امام هادی و امام حسن عسگری علیه السلام صلوات
تکذیب صدور ‌شناسنامه‌‌ برای افغانستانی‌های مهاجر وزیر کشور: 🔹مردم و اتباع مهاجر کشور افغانستان انسان‌های شریفی هستند، اینکه افرادی تلاش کنند با ارایه آمارهای غلط قصد ایجاد تفرقه بین برادران افغانستانی با ملت شریف ایران در نقاطی که مهاجرپذیر هستند، داشته باشند، محکوم است و با جدیت با آنها برخورد می‌شود. 🔹برخی افراد فرق شناسه با شناسنامه را نمی‌دانند و اخیرا اعلام کرده‌اند که کشور قصد صدور شناسنامه برای مهاجران افغانستانی دارد در صورتی که این مهم واقعیت ندارد. 🔹‌مانند قبل برای آنها شناسه صادر می‌شود، هیچ شناسنامه‌ای برای افغانستانی‌های مهاجر صادر نمی‌شود و تنها صدور شناسه یا کد شناسایی برای مهاجران مجاز در دستور کار است.
🚨📸 کشف ماده مخدر از دمپایی صندل که مهاجرین همسایه شرقی کشورمان قصد داشتند به این شیوه مواد مخدر را به داخل ایران قاچاق کنند. 😱😱😱