السلام علیک یا امیــــرالمــــــــــومنین
#روضه #فاطمیه
امشب شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها طبق روایت ۴۵ روز
یادم می آید یک روز در محضر رهبر عالی قدر انقلاب بودم یکی از آقایان سوال کرد:"درباره شهادت حضرت فاطمه(س) بالاخره ۷۵ روز بعد از رحلت صحیح است یا ۹۵؟" رهبر عالی قدر پاسخ واقعا حکیمانه ای دادند.
فاطمیه سال گذشته حجت الاسلام ادیب یزدی در یکی از سخنرانی های خود در خصوص نظر رهبر انقلاب درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) اظهاراتی کرد." یادم می آید یک روز در محضر رهبر عالی قدر انقلاب بودم یکی از آقایان سوال کرد:"درباره شهادت حضرت فاطمه(س) بالاخره ۷۵ روز بعد از رحلت صحیح است یا ۹۵؟" رهبر عالی قدر پاسخ واقعا حکیمانه ای دادند و فرمودند: "برای شما چه فرقی می کند کدامیک صحیح باشد خداوند خواست که مردم بیشتر به یاد مادر ما باشند و بیشتر برای مادر ما عزاداری و بیان فضائل ایشان را بکنند."
وی افزوده بود: دقیقا همین نکته ای که حضرت آقا فرمودند مدنظر است. ایام فاطمیه نسبتا طولانی است به جهت این که فضائل حضرت زهرا(س) هم بی حد و حصر و بی اندازه است. فاطمه زهرا(س) ریشه، اصل و اساس ولایت و عصمت و حقیقت امامت است. هر قدر فضائل ایشان گفته شود اولا تمام شدنی نیست و ثانیا برکات بسیاری بر بیان فضائل فاطمی آمده است به عنوان نمونه بیان فضائل فاطمه(س) نفاق را از انسان می زداید، ایمان انسان را زیاد می کند، موجب بصیرت عمیق انسان نسبت به حوادث و وقایع تاریخی می شود، انسان را با حقایق و بطن این عالم آشنا می کند، انسان را پیش خدا و حضرات معصومین(ع) خصوصا حضرت بقیة الله(عج) محبوب می نماید و زمینه کسب تقوا و فضیلت را در انسان مضاعف می کند و بسیاری از فضایل دیگر. لذا جامعه شیعی ما به ذکر فضائل فاطمی بسیار نیازمند است و بحمد الله فرصت خوبی هم در ایام فاطمیه فراهم شده که توسط هیئتی ها، متدینین، نمازگزاران و مسجدی ها در مراسم هایی مختلف این فضائل گفته شود.
@hamedrajabi110
ادیب یزدی گفته بود: ایام فاطمیه هم نزد شیعیان و ارادتمندان خاندان حضرت محمد(ص) ایام معین و کاملا علنی است. اما برای شهادت حضرت صدیقه فاطمه(س) ۴ نقل وجود دارد اول اینکه برخی معتقدند خانم(س) ۴۰ روز بعد از رحلت حضرت پیامبر(ص) به شهادت رسیده اند بعضی ها گفته اند ۶۰ روز، بعضی ها ۷۵ و بعضی ها دیگر ۹۵ روز. اما برای این که روز عظیم شهادت بی بی از دستمان نرود فصلی را به عنوان ایام فاطمیه قرار داده ایم که در مشخص ترین ایام ۱۰ روز قبل از شهادت ۷۵ تا ۱۰ روز بعد از شهادت ۹۵ در نظر گرفته شده است.یعنی در طول سال حداقل ۴۰ روز برای بیان فضائل فاطمی قرار گرفته شده است.
اشهــــــــد ان سیدتنا و مولاتنا
ولیة الله علــــــــــــی الاولیا
حجة الله علــــــی الحجج
ریحانة رســـــــــول الله
حنانة النبـــــــــــی
زوجة ولــــــــــــی الله
بنت رســـــــول الله
بضعة الرســـــول
بهجة قلـــب الانبیا
نورالانـــــــــــــــــــــوار
ام الکـــــــــــــــــــــــــتاب
ام الحســـــــــــن و الحسین
ام الزینبیـــــــــــــــــــــــن
ام المحســـــــــــــــن
ام المحاســن و الفضائل
الجمیلـة الغــــــــــریبة
الصـــدیقة الشهیدة
الحمیدة الکریمة
حلیلة امیرالمومنیـــــــن
حامیــــــــــــة الحیدر
کلمــــــــــــــة الله
لیلة القـــــدر و یــــوم الله
فاطمـــــــة الزهــــــــــــــــــرا
عصمـــــــــــــت الله الکبری
بتــــول العــــــــــــــــــذرا
حــــرة الحزینة
ســــــــــــــــــــلام الله عليـها
🎖با دقت بخونید 👇
در روز چقدر با معنی و تفکر در آیات قرآن ، قرآن تلاوت می کنیم ؟! آیا اصلاً پیوسته اُنس با قرآن داریم ؟! میدونید یکی از بالاترین لذت های دنیایی انس با قرآن هست ؟!
👈 می دونی فهم آیات قرآن و اصلاً رفتن سمت قرآن خودش یه توفیق و مجوزی میخواد ؟! 👇🏻
✅ لَّایَمَسُّهُ إلَّا الْمُطَهُّرُون / #آیه ۷۹ سوره واقعه
💎 معنی : جز پاکشدگان از آلودگی ها به حقایقش دسترسی ندارن ...❌
@hamedrajabi110
⚠️ دیدی گاهی وقتا دلت میخواد بری سمت #قرآن یکم قرآن بخونی نمی تونی ، یا نمی شه یا فراموش می کنی و یادت میره یا میخوای بری سمتش می بینی حسش نیست ؟! #حس کردی ؟! گاهی هم میریم فقط از رو سریع یکم می خونیم و خسته میشیم می بوسیم میزاریمش سرجاش و هیچ آگاهی و لذتی بدست نمیاریم متأسفانه🤦🏻♂
انگار یه نیرویی دور می کنه ما رو و مانع میشه
📌 اون نیرو گناهان ماست ( غیبت ها ، تهمت ها ، بحث و دعوا ها ، خشم ها ، عصبانیت ها ، ظلم ها ، بی ایمانی ها ، ناسپاسی ها ، تنفر ها و تمام کارها و اینطور اعمال )
میگی ننننننه ⁉️ 👇
۴ آیه ( ۷۷ ، ۷۸ ، ۷۹ ، ۸۰ ) سوره واقعه ، معنیش رو بخون تا بهتر متوجه بشی 🌷
#عطر_قرآن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️فیلم جدیدی از آشوبگری که میخواست بسیجیها را آتش بزند ولی کوکتل مولوتف در ماشینش منفجر میشود و #بسیجیها جان او را نجات میدهند
@hamedrajabi110
#اغتشاشات
در لباس رونمایی شده هواداران تیم ملی، دو سر یوزهای ایرانی در تقابلی خشمگین رو در روی هم و استانهای کشورمان به صورت جدا از هم نمایش داده شده!
این لباس بیشتر نماد درگیری داخلی و #تجزیه ایران است.
یعنی باور کنیم این طراحی اتفاقی است؟!
#حامدرجبی
@hamedrajabi110
نفوذ تا این حد....
#قصار
🍁
♥️چرا #زندگی رو سخت میکنی؟!
دلتنگ کسی شدی؟-----زنگ بزن
میخوایی کسی رو ببینی؟-----دعوت کن
میخوایی بقیه درکت کنن؟-----توضیح بده
سوالی داری؟-----بپرس
چیزیی میخوایی-----برو دنبالش
از چیزی خوشت میاد؟-----حفظش کن
از کسی خوشت نمیاد؟-----ترکش کن
#عاشق کسی هستی؟-----بهش بگو
ما فقط یکبار زندگی میکنیم
سخت نگیر و ساده باش
و زندگی کن...!
@hamedrajabi110
توویت سعید قاسمی درمورد حواشی تیم ملی فوتبال ساخلی
"مهم این است که ایران #قهرمان_جهان شد. از این خوشحال باشید و لذت ببرید. حاشیه ها مشغولتان نکند"
@hamedrajabi110
ترامپ با شنیدن خبر مرگ افسر آمریکایی در عراق با ناراحتی اعلام کرد: او نه مرده و نه کشته شده او فقط دچار یک ضربه مغزی ملایم شده است.
پیش از این در حمله موشکی ایران به عین الاسد بیش از صد آمریکایی دچار ضربه مغزی ملایم شده بودند.
@hamedrajabi110
#سفر_شبانه_به_برزخ...❗️
#هرشب_میریم_اون_دنیا
🍃آیت الله بهجت: هر شب،در عوالمی از بزرخ می رویم که هیچ اختیارش دست ما نیست ، با این همه ، این گونه از مرگ غافل هستیم!
📚در محضر بهجت
#آیت_الله_بهجت
@hamedrajabi110
#قصار
🍁
«یادت باشه دنیا گِرده
هر وقت احساس کردی به آخر رسیدی
شاید در نقطه شروع باشی
زندگی
ساختنی ست
نه ماندنی
بمان برای"ساختن"
نسازبرای"ماندن"
منتطر نباش
کسی برایت گل بیاورد!
خاک را زیرورو کن
بذر را بکار
از آن مراقبت کن
گل خواهد داد»
@hamedrajabi110
#زندگي_آموختنی_است