eitaa logo
همه جوره✌🏻🇮🇷@hamejureh
37 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
6هزار ویدیو
32 فایل
خبر،پاسخ شبهه،طنز و...
مشاهده در ایتا
دانلود
منابع خبری:احتمالا نیروهای نظامی ایران درحال تست تسلیحات خود یا انجام رزمایش و تمرینات هستند.
توضیحاتی درمورد سامانه پدافندی زوبین :
با توجه به شرایط فعلی منطقه ، ایران در حال استقرار سامانه های پدافندی در سراسر کشور است و یگان‌های موشکی، جنگال و راداری را بصورت وسیع در حالت آماده‌باش کامل قرار داده
بلومبرگ: ایران تجهیزات پدافندی خود را در عراق و سوریه مستقر کرده است.
📌یهودیان ارتدوکس
❌انفجار بمب در عمق رژیم صهیونیستی 🔹وای نت اعلام کرد یک بمب در داخل ساختمانی در بتاح تکفار (شرق تل‌آویو) واقع در مناطق ۱۹۴۸ منفجر شد پلیس محل را محاصره خود در آورده و خبر داد بعد از تکمیل تحقیقات خود اطلاعات مربوط به آن را اعلام خواهد کرد.
حزب الله در حمایت از مردم فلسطین در غزه عملیات زیر را طی ۲۴ ساعت گذشته انجام داد: - در ساعت 13:45 حمله هوایی با پهپاد تهاجمی در سایت دریایی راس ناقوره انجام شد. - ساعت 16:10 مقر نظامیان اسرائیلی در نزدیکی سایت حداب یارین با راکت بورکان هدف قرار گرفت. - ساعت 17:30 پادگان زبدین هدف حملات موشکی قرار گرفت. - ساعت 17:40 رویسات العالم هدف حملات راکتی قرار گرفت. - در ساعت 18:50 یک گروه دشمن در شرق سایت حنیتا با آتش توپخانه هدف قرار داده شد و افراد آن کشته و زخمی شدند. - ساعت 23:10 حرکت نظامیان اسرائیلی در نزدیکی پادگان رامیم هدف گلوله توپ قرار گرفت.
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه ناله ای میکشن امشب تو ایلات زندگی سگی کامل برقراره اشتباه مرگبار گنبد آهنین در دفاع از حریم هوایی بندر ایلات/snn با گنبد آهنین نیاز به هدف گیری و نقطه زنی هم نیستی شما دمپایی هم پرت کنی طرفشون خودشون خودشونو میزنن😎
ادعای برخی از تحلیلگران : با سلام و شب بخیر نقشه اسقاطیل این است که سیر حوادث را بشکلی جلو ببرد که بین آمریکا و ایران درگیری رخ دهد تا نتانیاهو در سایه آن بتواند به اهداف خود برسد این موضوع از چشم آمریکایی‌ها دور نمانده است و آنها متوجه این نقشه هستند بنابراين اکنون که آمریکایی‌ها در دریای سرخ در مقابل یمنی ها گیر افتاده اند و از طرف دیگر در غزه از منظر جهانيان شریک نسل کشی شده اند بعید نیست برای خروج از این وضعيت با یک تیر چند هدف را بزنند یعنی با درخواست از ایران برای عدم حمله مستقیم به اسقاطیل و همزمان با فشار به نتانياهو برای موافقت با آتش بس دائم ، امریکا به چند هدف دست یابد : اول اگر آمریکا موفق به برقراری آتش بس دایم در غزه شود در اینصورت از گسترش درگیری ها و همچنين شروع مجدد حملات به پایگاه های آمریکا در منطقه جلوگیری کرده است دوم حملات انصارالله یمن به کشتی ها در دریای سرخ بدلیل عدم موافقت اسقاطیل با اتش بس است لذا با شروع آتش بس دائم حملات به کشتی ها پایان می یابد سوم موفقيت آمریکا در وادار کردن نتانياهو به آتش بس تا حدی وجه آمریکا را در جهان به دلیل پایان دادن به نبرد غزه افزایش خواهد داد حداقل همین سه هدف کافی است تا بایدن را متقاعد کند اگر می خواهد در انتخابات سال جاری بر ترامپ پیروز شود بایستی کارنامه خود را پررنگ کند و با فشار به نتانیاهو او را وادار به آتش بس دایم نماید.
⭕️ حزب الله کردستان عراق 🔸 اخیرا ادعاهایی در اقلیم کردستان عراق و محافل منطقه ای پخش می شود که جمهوری اسلامی ایران برای تأسیس گروه شبه نظامی بنام در اقلیم کردستان عراق آماده می شود. 👈 در اقلیم کردستان عراق، حدود نفر شیعه، بنامِ ( عمدا رسانه های کردستان عراق به اشتباه آنها را می نامند) در (۹۰٪ در خانقین ساکن هستند)، ، ، ، ، ، ( کوه پسربچه)، ، و ، زندگی می‌کنند که به دو زبان کردی و لکی تکلم می‌کنند و خود را ایرانی و از تبار لُر می دانند ✊ فیلی ها، تعصب ایرانی بودن و شیعه بودن را دارند، در ارتباطاتی که با این افراد داشتیم و داریم، در اقلیم کردستان افرادی خوشنام، پرتلاش و متدین هستند. 🔘 پس از بین و ، بخاطر پناه دادن به گروهک های کُرد و اجازه دادن به در احداث مراکز متعدد و ، جمهوری اسلامی ایران هر چند ، ولی و در تلاش است تا فعالیت های خود را در این منطقه افزایش دهد. 🇮🇷 ج.ا.ایران که اخیراً حملات خود را علیه گروه‌های در شمال عراق به دلیل فعالیت های و در منطقه کردستان افزایش داده، خود را برای برداشتن گام های جدیدی در پشتیبانی از و ، آماده می‌کند. 💬 بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط منابع محلی، ایران یک گروه شبه نظامی مؤمن و مقبول را پشتیبانی خواهد کرد که در داخل اقلیم کردستان عراق فعالیت خواهد کرد. ⚔ ادعا می شود نام گروه شبه نظامی جدید خواهد بود. ساختار موسوم به نام نفوذ جمهوری اسلامی ایران را در منطقه گسترش داده و همراه با گروه های شیعه در عراق فعالیت خواهد کرد. ♻️ ادهم بارزانی (سیاستمدار کُرد و پسر عموی مسعود بارزانی) و عبدالسلام برواری (نماینده کُرد) مطلب ارائه شده در این زمینه را تأیید کرده اند. 🔹 لازم به یادآوری است که علاوه بر تشکیلات نوپای ، ساختارهای کوچکتری، مرتبط با ایران در میان نیز وجود دارد.
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
التماس بختیار از سازمان جاسوسی موساد برای ترور امام خمینی(ره)
🚨🚨/به گفته اسرائیل ماهواره ایرانی خیام به حماس و دیگر گروه های نیابتی کمک می کند و ممکن است آن را مورد هدف قرار دهند؛ این ماهواره فردا از اسرائیل عبور می کند!