#تجربه
#پیام_مخاطبین
خانواده ما شش نفره ست(البته بازم به نظرم پر جمعیت نیستا!) دوتا خواهر دارم و یه برادر😊
یکی از خوبیاش که توی این ایام قرنطینه کرونا هم خیلی به چشم میاد، اینه که خونه ساکت و یکنواخت نیست!
اصلا خانواده هایی که یک یا دوتا بچه دارن چجوری این روزا رو سر میکنن و حوصله شون سر نمیره😌
خیلی خوبه که این روزا کنار همدیگه ایم
مثلا مدتی بود حوصله مون از کرونا و مهمونی نرفتن سر رفته بود به ذهنم رسید که خودمون برای عید غدیر جشن بگیریم!(مگه جشن بهتر از غدیرم داریم😌)
قرار شد بدون اینکه کسی بفهمه با مامانم بریم و برای همه خانواده هدیه بگیریم🎁 منم با کاغذکادو های دست ساز خودم کادوشون کردم🌈 کیک پختیم و روز جشن با هم خونه رو تزئین کردیم🎊
خلاصه خیلی خوب بود و چون تعدادمون زیاد بود یه جشن واقعی شد. 🎉🎈
یه خوبی دیگه هم اینه که توی کارای گروهی یا کارای خونه خیلی میتونیم به هم کمک کنیم. مثلا وقتی مامان کاراشون زیاده من یا خواهرم غذا درست میکنیم و خییییییلی چیزای دیگه...
بنظرم هرچقدر تعداد بچه های یه خانواده بیشتر باشه خیلی بهتره.
#فرزندآوری
#سبک_زندگی_اسلامی
@hamghadam313
#مشاوره
#روابط_اجتماعی_کودک
#جمله_سازی_کودک
سلام و خدا قوت
پسرم دو ماه دیگه میشه 4 ساله و یک دختر 8ماهه دارم. پسرم تا قبل شروع کرونا زود با دیگران ارتباط میگرفت و پیشقدم میشد در سلام کردن و...
به دلیلی کرونا و مقید بودن پدرش به رعایت پروتکلها، در این مدت فقط منزل پدرم و پدر همسرم رفتیم. پسرم نه در سلام کردن و نه در برقراری ارتباط مثل قبل نیست. غذا خیلی کم میخوره بخصوص بعد تولد خواهرش، خیلی پای خواهرشو میگیره، فشار میده، مانع حرکتش میشه، نه با محبت نه با تندی دست از این کار برنمیداره.
وقتی از چیزی ناراحت یا عصبانیه، خیلی حرص میخوره طوری که رگ گردنش برآمده میشه یا دستش رو مشت میکنه و محکم فشار میده.
چند وقتی هست که برای ساخت یک جمله، هر کلمه رو چند بار تکرار میکنه تا یک جمله بسازه، قبلا خیلی کم بود و الان خیلی زیاد شده.
هم چنین نمیدونم چطور کرامت و عزت نفس کودکم رو پرورش بدم.
درمورد فضای منزل هم بگم که رابطه من و همسرم خیلی خوبه و بحث هم با هم نداریم. من هم سعی میکنم وقت کنم و با پسرم بازی کنم. به کارتون پهلوان پوریا خیلی علاقه داره و خودش رو جای شخصیت های داستان میذاره.
لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما مادر گرامی، بسیار عالی هست که سعی میکنید با پسرتون بازی کنید و روابط خوبی با همسر به خصوص جلوی بچه ها دارید،
در این ارتباط چند مسئله قابل توجه هست، اول اینکه روابط را به طور کلی با دیگران قطع نکنید، حتی اگر با توجه به شرایط با کسی رفت و آمد و دیدار حضوری نمیتوانید داشته باشید، حتما از طریق تماس تصویری با دیگران اقوام و دوستان او تماس بگیرید تا در هفته زمان های متععدی با دیگران ارتباط و صحبت داشته باشد، اگر در اقوام نزدیک خود یا دوستان و همسایگان نزدیک فردی را دارید که فرزند هم سن فرزند شما دارد و اهل رعایت کامل هستند به لحاظ بهداشتی، و خانواده مومن و نزدیک به فرهنگ شما هستند، با آن ها رفت و آمد داشته باشید، حتما حتما قصه گویی را برای پسرتون روزانه داشته باشید، به خصوص قصه هایی که در آن ها روابط اجتماعی برقرار هست، چه بین انسان ها و چه به شکل تمثیلی بین حیوانات و ...
مسئله دیگر این که در نحوه ارتباط خود با فرزند کوچکتر به خصوص جلوی فرزند بزرگتر و تغییرات رفتاری خود با پسرتون بعد از تولد فرزند کوچکتر حتما دقت داشته باشید، هشتگ فرزند دوم را در کانال جست و جو کنید و مطالبی که مفصل توضیح داده شده را بخواتید، صوت های تربیت کودک استاد پوراحمد را حتما دریافت کنید و گوش بدهید، وقتی هر دو فرزند حضور دارند، به فرزند بزرگترتون که بیشتر میفهمد و متوجه میشود، بیشتر توجه و محبت کنید، جلوه های خاص محبت به فرزند کوچکتر را در خلوت و زمانی که فرزند بزرگتر نیست انجام دهید، این مورد را به پدربزرگ ها و مادربزرگ ها و دیگر اطرافیان هم یادآوری کنید. در روابط بین این دو، تا جایی خطر خاصی نیست حساسیت نشان ندهید، فرزند بزرگتر را به خاطر فرزند کوچکتر حتی الامکان دعوا نکنید بیشتر از قاعده حواسپرت کردن استفاده کنید، محبت و توجه شما نباید بعد از تولد فرزند دوم به او کمتر شده باشه ، بلکه همه ی انواع محبت را به او داشته باشید. اعم از رفتاری و گفتاری و ...
همان طور که الان به همین طریق عمل میکنید، حداقل روزی نیم ساعت با او بازی مشترک داشته باشید. و سعی کنید روزانه حدود ۱۰ دقیقه حداقل فضای حمایتی و محبت آمیزی فراهم کنید تا او با شما صحبت کند. دستانش را در دستانتون بگیرید، با محبت به چشمانش نگاه کنید، برای ادای کلمات و صحبت کردن به او فشار نیاورید، جلوی او در مورد مشکلش با کسی حرف نزنید، به خود او هم در این مورد فشار میارید یا سرزنشش نکنید، سعی کنید استرس او در فضای خانواده کمتر بشه، محبت و توجه به او بیشتر بشه. حتما روزی یک داستان برای او بگویید، بعد از مدتی به کمک او داستان ها را خلاصه کنید، سپس داستان گویی مشارکتی داشته باشید، بخشی از داستان را شما و بخشی از آن را او تعریف کند و بعد از آن هرازگاهی اجازه دهید او برای شما داستان بگوید، ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
اَللّٰهُـــمَّ صَلِّ عَلےٰمُحَمَّدٍ وَّ آلِ مُحَمَّدٍ وّعَجِّلْ فَرَجَهُم🌿🌿
@hamghadam313
اینبار بادصبا با همکاری کتابرسان، دست بر روی مسئله مهمی گذاشته است که ذهن اکثر والدین رو به خودش مشغول کرده، مسئله تربیت فرزند که از اهمیت بالایی برخوردار است.
تربیت فرزند در دوران کودکی، نقش حیاتی و بسزایی در رشد و شکوفایی شخصیت او دارد و آینده کودک را شکل میدهد. روش تربیتی فرزند در فرآیند رشد و یادگیری او نقش بسزایی دارد.
محبت و احترام والدین نسبت به فرزند، آزادی فرزند، بازی، رسانههای سمعی و بصری، تشویق و تنبیه و بازیهای کامپیوتری از جمله مهمترین عوامل موثر در تربیت فرزند هستند.
برای تهیه مجموعه هفت جلدی «من دیگر ما» کلیک کنید.
محسن عباسی ولدی در مجموعه هفت جلدی «من دیگر ما» توانسته اثری جامع و کاربردی برای این مهم ارائه دهد.
جلد اول این مجموعه تحت عنوان «جوجههای رنگی و بچههای فرنگی» مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز را شرح میدهد. جلدهای دوم تا پنجم آن نقش محبت، آزادی، بازی و تلویزیون در تربیت فرزند را بررسی میکنند.
از آنجایی که بازیهای رایانهای به یکی از اجزای جدایی ناپذیر دنیای کودکان و نوجوانان تبدیل شدند، دو جلد پایانی این مجموعه، تحت عناوین «بازی روی ابر خیال و کودکیهای رو به زوال» و «ارتش رایانهای و نوازش تازیانهای» اثرات این ابزار بر تربیت را به خوبی واکاوی میکنند.
به علاوه این اثر ضمیمهای جذاب، تحت عنوان «بازی بازوی تربیت» دارد که در آن ۱۴۰ بازی برای کودکان، در سنین مختلف آموزش داده شدهاست.
محسن عباسی ولدی با قلم خودمانی خود، جذابیت خاصی به متن بخشیده و با بیان داستانوارههایی نکات کاربردی کتاب را ملموس ساختهاست.
تمامی کاربران عزیز بادصبا، با کد تخفیف 20 درصدی badesaba میتوانند این مجموعه را از طریق لینک زیر، از کتابرسان تهیه نمایند. به علاوه ارسال کتابها به تمام نقاط ایران رایگان است.
https://chat.whatsapp.com/Iam69LGM3F4ItrEXWVbLHY
#معرفی_کانال_خوب
قلابِ ابلیس
✍ *صیاد برای گرفتن ماهی، قلاّب* *بکار میبرد. بر سر قلاّب، طعمهای که ماهی دوست دارد میگذارد. ماهی قلاب را همراه طعمه میبلعد* .
قلاّب که بلعیده شد، تکانی به نخ قلاب وارد میشود؛ اگر ماهی کم وزن باشد، صیاد با یک ضرب آن را بالا میکشد و اگر سنگین باشد، صیاد بطور متناوب آن را میکشد و رها میکند تا خسته و بیجان شود. وقتی مطمئن شد که ماهی دیگر توانی ندارد آن را بیرون میکشد. شیطان گاهی قلاّبش به انسانی گیر میکند. طعمه سر قلاّب، آرزوی دراز،رابطه با نامحرم, ریاست طلبی و در یک کلمه علاقه به دنیا است
بعد از اینکه انسان را به دنیا علاقه مند کرد، قلاب را شل و سفت میکند. ولی مواظب است بند قلاب پاره نشود . چندین بار او را میآورد و میبرد تا بالاخره او را اسیر خود کند
*💥مواظب وسوسه های شیطان باشید**
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
@Namazeavalevaght
کانال ما در ایتا☝🏻
https://chat.whatsapp.com/Iam69LGM3F4ItrEXWVbLHY
﴿وَقَالَ اللَّهُ إِنِّي مَعَكُمْ﴾
خدا میگه:من طرف تو هستم💛🌿
حالا دیگه هر کی خواست بزار بره،هر کی خواست بزار بهت پشت کنه،هر کی خواست تنهات بزاره،هرکی خواست باورت نکنه ولی تو بدون خدا رو داری و همین برای همه ی دنیات کافیه🙂
@hamghadam313
#همسرانه
🔘آداب آمیزش در اسلام💧
(🚫 #ممنوعات_آمیزش🚫)1
🔸۱. نگاه به فرج زن در هنگام آمیزش ممنوع(موجب ضعف بینایی فرزند)❌
🔸۲. حرف زدن حین آمیزش ممنوع(موجب گنگ شدن فرزند)❌
🔸۳. آمیزش مقعدی ممنوع ❌
🔸۴. آمیزش به صورت ایستاده ممنوع(موجب شب ادراری فرزند)❌
🔸۵. برهنه شدن کامل ممنوع(زیر پتو یا ملحفه ای انجام شود)❌
🔸۶. آمیزش با شهوت و خیال زن یا مرد دیگر ممنوع(موجب مخنث شدن فرزند)❌
🔸۷. خواندن قرآن(سوره سجده دار) در حال جنابت در بستر ممنوع❌
🔸۸. لزوم پاک کردن موضع با دستمال جداگانه(وگرنه موجب طلاق و دشمنی می شود)✅
🔸۹. آمیزش با زن حامله اشکال ندارد و خوب است اما حتما باید وضو گرفته شود.(آب مرد حتما در رحم ریخته شود و برای رشد جنین خوب است.)✅
🔸۱۰. آمیزش در حضور بچه یا نوزاد در اتاق ممنوع(حتی صدای آمیزش نباید به نوزاد برسد)❌
🔻ادامه دارد...
@hamghadam313
#همسرداری
«اگر مرد هستی و در بیرون خانه هزاران مسئله داری، وقتی به خانه میایی ناراحتیهایت را پشت در بگذار و سعی کن با لطف و مهربانی داخل خانه شوی.»
«تو (زن) هم ممکن است در خانه خیلی کار کرده و خسته باشی ولی خستگی ات را به شوهرت منتقل نکن، به استقبالش برو. زندگی گرمی برای خودتان درست کنید.»
[به نقل از همسر امام|کتاب زندگی به سبک روح الله]
@hamghadam313
#خانمها_بدانند
#همسرداری
یکی از راههای جذب همسر این است که👇👇
🔸غرورش را نشکنید...
🔻 غرور مرد، همچون قوت روزانه برایش ارزشمند است و هرگز در بدترین شرایط نیز حاضر به شکستن آن نیست و اگر شما برای مقابله با مشکلاتتان این صفت را تهدید نمائید بدانید با دستان خود تیشه بر ریشه زندگی خود زدهاید و مردانگی او را زیرسوال بردهاید. مثالهای زیادی هست که باعث میشه غرور مرد خدشه دار بشه؛ بدگویی توی جمع ، بیاعتبار جلوه دادن مرد و.....
@hamghadam313
پیامبر نیکی ها، رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
فرزند صالح، دسته گلی از گل های بهشت است.
الکافی،ج6،ص3
@hamghadam313
#تربیت فرزند
#افزایش اعتماد به نفس در بچه ها
همیشه تلاشهاشو تحسین کنین
اگه تو کاری به موفقیت نرسید بهش بگین مهم اینه که تو تمام سعیتو کردی و من تمام تلاش سختتو دیدم. این کار باعث میشه که اون احساس خوبی در مورد خودش کنه حتی اگه به موفقیت نرسیده باشه. مثلا تو ساختن پازلها اگه تا اخر نتونست تکمیلش کنه اونو تشویقش کنین و بهش بگین خیلی خوبه که تا اینجا درستش کردی، مطمئنم بقیشم میتونی درست کنی. در اینصورت کودک متوجه میشه که مورد حمایت قرار گرفته و در معرض استرس قرار نمیگیره.
❤️ 🍀
@hamghadam313
#شهید_عباس_بابایی
#ازدیادنسل
همسر شهید بابایی: عباس علاقه زیاد به اولاد داشت. به شوخی میگفت: «ما باید به تعداد چهارده معصوم، چهارده تا بچه داشته باشیم.» میگفت: «باید زودتر بچهدار شیم تا از چهل سالگی به بعد، صاحب عروس و داماد بشیم و از عمرمون استفاده کنیم»
به بچهها که میرسید، کاملاً بچه میشد. گاهی انقدر زیادهروی میکرد که من اعتراض میکردم و میگفتم: «ناسلامتی تو فرمانده عملیات نیروی هوایی هستی! اگه یکی، این ادا و اطوار تو رو ببینه، خوشآیند نیست.»
عباس جواب میداد: «برای من خوشحالی بچهها و تو مهمّه. بذار مردم هرچی دوست دارن بگن.»
@hamghadam313