کانال حمید کثیری
در مورد مدرسه والدین فردا مواردی رو عرض میکنم. هم در مورد ترم یک و هم ترم دو ... سری جدید لایوهای
درباره مدرسه والدین
درباره #ترم_یک و ترم_دو
👇👇
🔴 درباره #مدرسه_والدین
🔴 درباره ترم یک و ترم دو
صادقانه بگم که ما قصد داشتیم ترم دوم رو از تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ شروع کنیم و هر یکشنبه جلسه داشته باشیم. همه کارها هم شده بود، حتی سالن و فیلمبردار و محتوا و اساتید و همه چیز هماهنگ شده بود، اما به چند دلیل تصمیم گرفتیم که کار قدری عقب بیفته!
اول اینکه وقتی تماس گرفتیم با تعدادی از افرادی که ترم یک شرکت کرده بودند، متوجه شدیم بخش قابل توجهی هنوز جلسات رو تموم نکردند و در حال گوش دادن یا دیدن فایلها هستند و قدری زمان نیاز دارند که جلسات رو تمام کنند.
دوم هم دیدیم فضای کشور قدری متأثر از اتفاقی که برای رئیسجمهور پیش اومد، شده و بعد از اون هم تا مدتی درگیر انتخابات خواهد بود لذا تصمیم گرفتیم، شروع جلسات ترم دوم رو به بعد از انتخابات موکول کنیم.
اما از الان تا شروع ترم بعد، دو تا کار پیش میره:
1️⃣ سری جدید لایوهای تربیتی با یک موضوع بسیار مهم شروع میشه و هر هفته دو جلسه (یکشنبه و چهارشنبه) لایو خواهیم داشت. با محوریت یک کتاب و با کلی کار جذاب کنارش که میگم جلوتر ...
2️⃣ اما درباره ترم یک (ترم قبل)؛
الف. تصمیم گرفتیم به همه نفراتی که ترم یک ثبتنام کردند، تماس گرفته بشه و کمک کنیم تا جلسات رو تا پایان ببینند. لذا اگر از این دسته افراد هستید، خواهش میکنم جلسات رو ببینید و بازخوردتون رو برای ما بفرستید.
ب. اگر در ترم یک مدرسه والدین شرکت نکردید و تمایل دارید این کار رو انجام بدید، میتونید از طریق لینک زیر ثبتنام کنید و با ما توی مدرسه همراه بشید
👇👇
https://formafzar.com/form/term-01
(اطلاعات جلسات ترم یک رو در کانال مدرسه والدین ببینید)
کانال مدرسه 👈 tarbiapp@
هر سوالی داشتید از پشتیبانی بپرسید
👇👇
@tarbiapp_edu
چقدر این خاطره از شهید مطهری این روزها خواندنی است ...
#انتخابات
من یک درس شخصی را برای شما میگویم. در سال ۱۳۲۵ که مرحوم آقا سید ابوالحسن فوت کرد و آقای بروجردی مرجع شد، من در فاصله چند روز گفتم تمام مشکلات من در باب «خلافت» حل شد، یعنی گذشته را در پرتو حال شناختم. آقای آقا سید ابوالحسن «مرجع کل فی الکل» بود و من حدود هشت سال بود که در قم بودم و افراد زیادی را میشناختم که آدمهای خوبی بودند.
در آن چند روز یکمرتبه میخواست یک قدرت بزرگ روحانی از مقامی به مقام دیگر منتقل شود، یک امتحان بسیار بزرگ. من یکمرتبه دیدم مثل اینکه حوزه قم زیرورو شد. یک حالت هول عجیبی به افراد افتاد! حال، هرکسی گرایشی به یک آقا داشت. در راه گرایش به این آقا و کوبیدن بقیه آقایان، همه چیز فراموش شده بود. مثل اینکه موقتاً همه، همه چیز را فراموش کرده بودند. یک حالت جنونآمیزی به وجود آمده بود. این آن را تعدیل میکرد و آن یکی را تفسیق، و دیگری به عکس.
گفتم سبحان الله! بشر چه موجودی است! پس اگر روزی پیغمبری بخواهد بمیرد و یک خلافت به آن عظمت بخواهد منتقل شود، میبیند آن عادلترینِ عادلها تبدیل میشود به فاسقترین فاسقها.
از امتحانهایی که در زمان حاضر برای بشر پیش میآید، انسان میتواند طبیعت بشر در گذشته را بفهمد، که میفهمد. همین ماها هم اگر بودیم از همین کارها میکردیم. چیز عجیبی نیست که انسان فکر میکند آدمهای خیلی استثنایی آمدند خلافت علی علیه السلام را غصب کردند. نه، اگر ماها هم بودیم همین کارها را میکردیم.
منبع: فلسفه تاریخ، ج۱، ص۱۸۰
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
انتخابات هیئت رییسه مجلس انجام شد.
اعدادی گویا که حاکی از شرایط مجلس و اولویتهای آن در احتمالا ۴ سال پیشرو دارد ...
بیش از هر چیز باید دعا کرد، مجلس فضای آرامی را در ۴ سال دوره خدمت داشته باشد، چه دکتر قالیباف از مجلس به سمت قوه اجرایی بروند و چه در همین مسئولیت بمانند ...
مجلس بالاخره شکل گرفت و دولت جدید هم به زودی تشکیل خواهد شد.
آنچه مهم است توجه به مهمترین نیاز مردم و خانوادههاست.
مهمترین هزینه در سبد خانوار، #هزینه_مسکن است و تابستان فصل جابجایی است. امیدوارم هر تدبیری که میشود برای #آرامسازی بازار مسکن باشد.
مشخصا بخش قابل توجهی از توان حاکمیت در حال مصرف برای انتخابات است که طبیعی است، اما دقت کنیم آنچه مردم به آن نیاز دارند و با آن کارآمدی حاکمیت را قضاوت میکنند، هزینههایی است که بر زندگی آنها تحمیل خواهد شد.
مجلس و دولت باید برای بازار مسکن تدبیر کنند، خصوصا در این شرایط ویژه ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
جنایتی که شب گذشته در رفح اتفاق افتاد به حدی بالاست که جانیای مثل نتانیاهو مجبور به مصاحبه شده و این کار را خطا خوانده.
لعنت خدا بر او و قومی که به این جنایات راضی باشند ...
اینها فقط بخشی از واکنشهای نمایندگان کنگره آمریکا به حملات جنایتبار شب گذشته صهیونیستها به #رفح است:
💢 آیانا پرسلی:
تصاویر وحشتناک و دلخراش زیادی دیشب از رفح منتشر شد. ایالات متحده تا کی دیگر در حالی که ارتش اسرائیل نوزادان فلسطینی را سلاخی و مثله میکند، بیتفاوت خواهد ماند؟ انسانیت ما کجاست؟
💢 الکساندر کورتز:
حمله ارتش اسرائیل به اردوگاه بیگناهان در رفح یک جنایت غیرقابل دفاع است.
این حمله سرپیچی آشکار از خط قرمز رئیسجمهور و درخواست دیوان کیفری بینالمللی برای آتشبس است.
زمان زیادی گذشته که رئیسجمهور باید به قول خود عمل کند و کمکهای نظامی به اسرائیل را متوقف کند.
💢 رشیده طلیب:
این حمله عمدی بود. شما نمیتوانید به طور تصادفی تعداد زیادی از کودکان و خانوادههای آنها را بارها و بارها بکشید و بگویید "این یک اشتباه بود."
نتانیاهو دیوانه به ما گفته بود که میخواهد فلسطینیها را نسلکشی کند. آقای رئیسجمهور کِی میخواهید حرفش را باور کنید؟
💢 مکسول فراست:
من از اخبار غمانگیز رفح متاثر شدم. فلسطینیها در حالی که در چادرهای خود در «منطقه امن» بودند زنده زنده سوزانده شدند. خیلیها بچه بودند. حمله نتانیاهو به رفح باید پایان یابد.
💢 کوری بوش:
بمباران رفح توسط نتانیاهو پیام روشنی ارسال میکند که او معتقد است هم خودش و هم دولت اسرائیل بالاتر از قوانین بینالمللی و دیوان بینالمللی کیفری هستند.
نوزادان زنده زنده سوختند. فلسطینیها یک شبه قتل عام شدند. به نسلکشی پایان دهید.
💢 باربارا لی:
تصاویر و فیلمهای کشتار رفح غمانگیز است.
این یک "تصادف" نبود. این پیامد مستقیم اقدامات بیپروای نتانیاهو بود.
حمله رفح باید فوراً متوقف شود.
💢 پرامیلا جایاپال:
حمله به رفح توسط ارتش اسرائیل وحشتناک است و کودکان، زنان و سالمندان بیگناه را به قتل رساند. این یک تهاجم به رفح است، همان تهاجمی که رئیسجمهور گفت تحمل نخواهد کرد و منجر به توقف کمکها خواهد شد. زمان زیادی (برای آتشبس) گذشته است و دیگر هیچ جای امنی در غزه وجود ندارد.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
کانال حمید کثیری
🔴 درباره #مدرسه_والدین 🔴 درباره ترم یک و ترم دو صادقانه بگم که ما قصد داشتیم ترم دوم رو از تاریخ ۲۰
.
توی کانال مدرسه اطلاعات تکمیلی از ترم یک گذاشته میشه. بعضاً کلیپهای تربیتی از مدرسه والدین و سایر چیزهایی که میسازیم رو هم اونجا میگذاریم
از این طریق عضو کانال مدرسه والدین بشید
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2702376999C863e8a3b7b
#انتخابات
مطلب شماره صفر (۰)
بنا دارم یک سری #مطالب_کوتاه و بعضاً بلند، در مورد انتخابات ریاست جمهوری بنویسم.
امیدوارم برای انتخاب فرد اصلح کمککننده باشه 🤲🌹
#انتخابات
#شماره یک
یکی از مواردی که کمتر به آن توجه میشود، نکتهای است که دقیقا فردای شهادت رئیسجمهور، توسط حسامالدین آشنا توییت شد.
آشنا نوشته بود:
در سال ۱۴۰۳، بعد از ۴۳ سال، دوره مجلس و ریاست جمهوری همزمان خواهد شد.
این اصلاحِ زمانبندی، اگرچه ناخواسته، تأثیرات مهمی بر ساختار، فرآیند و روند سیاستگذاری عمومی و هماهنگی قوا در جمهوری اسلامی ایران خواهد داشت.
این حرف یعنی چه؟!
یعنی همزمانی دو انتخابات، به احتمال بسیار بالا قوه مجریه و قوه مقننه را برای دورههای هشت ساله یکدست خواهد کرد که تا پیش از این، گاهی اینچنین بوده و گاهی نبوده! این موضوع همانقدر که خوشایند است، به همان میزان هم ممکن است ناخوشایند باشد! چرا؟!
چون مطابق با آنچه تا امروز تجربه شده، یکدستی قوا لزوما به نفع #مردم و حاکمیت نیست! مضاف بر اینکه این چرخش هشت سالهی حاکمیت بین جناحهای مختلف که تا امروز اینچنین بوده، یعنی به عنوان مثال هشت سال قوه اجرایی و قوه مقننه دست تفکر رئیسی است و هشت سال دست روحانی! کارها مطابق با آن تفکر پیش میرود و مانع خاصی هم وجود نخواهد داشت! و این احتمالا یک روند سینوسی را در مسیر تمدنی کشور ایجاد خواهد کرد.
اینجا به نظر اولین مرحلهای است که باید ایستاد و برای #اصلاح_احتمالیِ قانون, پیش از برگزاری انتخابات فکر کرد. #نمیدانم چقدر ظرفیت و ساز و کار این موضوع و بررسی آن در قانون اساسی پیشبینی شده و شرایط برایش مهیاست اما به نظر نیازمند توقف، بررسی و در صورت نیاز تصمیمگیری سریع در این باره هستیم.
اینکه دوره ریاست جمهوریِ پیشرو ۴ ساله باشد یا مجلس متفاوت باشد یا ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
#انتخابات
#شماره دو
دوستی که وارد مجلس شده مطلبی نوشته و توضیح داده که چرا در انتخاب رئیس مجلس رأی سفید داده!
حیرتآور است ...
این سطح از کنشگری واقعا حیرتآور است!
وقتی در این موضوع ساده، بین سه انتخاب به جمعبندی نمیرسید، چطور میخواهید چهار سال از طرف مردم نمایندگی کنید؟!
عالم سیاست، عالم صفر و صد نیست و عموماً باید بین گزینههای موجود انتخاب کرد.
در انتخابات ریاست جمهوری نیز اینچنین است! اگر قرار بر آرمانگراییِ صرف باشد، احتمالا به هیچ کدام از بزرگوارانی که کاندید میشوند نباید رأی داد!!
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
#انتخابات
#شماره سه
تا پیش از مشخص شدن صحنه انتخابات که با تأیید صلاحیت کاندیداها، مناظرات و نبضسنجی جامعه شکل میگیرد، تشخیص اینکه به چه کسی رأی بدهیم، کار دقیقی نیست!
میشود تشخیص داد به چه کسانی، احتمالاً رأی نمیدهیم، اما برعکسش را خیر!
تا صحنه کامل شکل نگیرد، نمیشود تشخیص داد چون باید مولفههای متعددی را فارغ از اشخاص لحاظ کرد. باید صحنه انتخابات و وزن دوقطبیهای شکل گرفته را دید. (بیشتر مینویسم)
لذا طبیعی است، اگر کسی تا الان ۱۰۰ درصد مشخص کرده به چه کسی باید رأی داد، ممکن است در نهایت دچار خطای راهبردی شود و اصرار او منجر به شکست یک جبهه و یا یک تفکر بشود ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4