به بچهها چه بگوییم؟!
دوستی اینها رو برای من فرستاده بود و کلیتش به نظرم درست اومد. میتونید در هر جایگاهی که هستید استفاده کنید ...
پینوشت: این اسلایدها ظاهرا توسط خانم مصطفیزاده ساخته شدهاند.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
آقا امروز با جمعی از خانوادههای شهدای امنیت دیدار داشتند. بخشهایی از #فرمایشات_آقا برجسته شده که به نظرم خوب است چند بار بخوانیم؛
مطلب دوم مربوط به این حرکت شرورانهای است که دو شب پیش اینجا انجام دادند. خب، یک غلطی کرد، خودشان هم البته بزرگنمایی میکنند. بزرگنمایی آنها غلط است، اما توجه داشته باشید کوچکانگاری آن هم غلط است. اینکه ما بگوییم: «نه؛ چیزی نبود، اهمیتی نداشت» این هم غلط است.
بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. اینها دچار خطای محاسباتیاند نسبت به ایران. اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و اراده ملت ایران را هنوز درست نتوانستهاند بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم.
کیفیت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند آنچه که صلاح این کشور و این ملت هست، آن را انجام بدهند. [صهیونیستها] باید بدانند ملت ایران کیست، جوانان ایران چگونهاند، این فکر، این انگیزه، این رشادت، این آمادگی که امروز در ملت ایران وجود دارد، خود این امنیتساز است. این را بایستی حفظ کنیم.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔴 برای این روزها
این مطلب عالی از کوروش علیانی را بخوانید؛
سال ۱۳۶۸، هنوز آلمان دو تا بود و من عضوی از تیم المپیاد ریاضی ایران بودم که برای مسابقات جهانی به آلمان غربی رفتم. غِژ و غِژ چرخ پیر زنگزدهی بلوک شرق درآمده بود و کم و بیش نهضتهای ملیگرا، نژادپرست، و فاشیست در اروپا در حال سر برآوردن بودند. مردم اروپایی گیج و خسته دنبال یک وصلهی هویتی میگشتند که برهنگی ذهنیشان را بپوشاند و دو گروه بهترین مشتریان ایدیولوژیهای فاشیستی و نژادپرستانه بودند:
پیرانی که سعی میکردند خاطرات طلایی زمانی دور را به یاد بیاورند و نوجوانان نادان بیتجربه.
یکی دو روز مانده به مسابقات، در التهاب شدید رقابت، با دو نفر از دوستان به پارکی در برانشوایگ رفتیم که کمی آرام بگیریم.
پارک پر درخت و پر فراز و نشیب کاملا خلوت بود و ما سه نفر هیچ کس را جز خودمان آنجا نیافتیم. که خب چه بهتر، آرامش نیاز داشتیم و این هم آرامش.
بعد از ده پانزده دقیقه قدم زدن از دور صدای فریاد شنیدیم. سه نوجوان کله طلایی سه نوجوان کله سیاه دیده بودند و فریاد میزدند. چیزی نگفتیم. دور بودند. اول آرام آرام نزدیک شدند، کمکم سرعت گرفتند، و از زمانی شروع کردند دویدن. ترسناک بود. البته هنوز زندهسوزی ۱۹۹۳ زولینگن رخ نداده بود، اما به هر حال خبرهایی از حملههای نژادپرستانه میشنیدیم.
ما هم شروع کردیم تلاش کنیم مؤدب و متین باشیم و از آنها فاصله بگیریم. من حتی سعی کردم لبخند بزنم که خب خیلی دور بودند و فایدهای نداشت. البته که اگر نزدیک بودند هم شاید فایدهای نمیداشت. در نهایت واقعا فاصله کمتر شد چارهای نداشتیم جز دویدن و فرار کردن.
ما که شروع کردیم بدویم فریادها و سرعت آنها هم یکباره افزایش یافت.
ترس و التهاب آن روز را نمیتوان نوشت یا من بلد نیستم بنویسم. پس خودتان لطفا تصور کنید.
و در میان آن ترس و التهاب (که بنا شد لطفا خودتان تصورش کنید) یک جا کم آوردیم، از نفس افتادیم، یکی ایستاد، و در حالی که نفسنفس میزد تکه چوبی را از زمین برداشت. ناگهان همه چیز عوض شد. آنها هم ایستادند. به شاخهی خشک توی دست رفیق ما چشم دوختند، صدایشان فرو نشست و تبدیل به غرغر شد و بعد از مدتی مسیرشان را کج کردند و رفتند.
ممکن بود چنین نشود. ممکن بود سراغمان بیایند. منظورم این نیست که تا شاخه را برداری آن آدمخوارها راه خودشان را کج خواهند کرد. منظورم این است که برداشتن شاخه تنها راه است. اگر همچنان فرار کنی و از نفس بیفتی و از پشت بهت برسند، هیچ چیز آنها را از کشتنت باز نخواهد داشت.
لزومی دارد با وضع کنونی تطبیق کنم؟
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
به نظر میرسد برای جامعه، تغییر در نحوهی آموزش، آسانتر از آموزش به قصد تغییر جامعه باشد
(کورت لوین، از پیشگامان روانشناسی اجتماعی)
آموزش و پرورش اگر منجر به #تغییر_جامعه نشود، هیچ کاری نکرده است. آیا سازماندهی آن متناسب با چنین فهمی از مسئله است؟
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 طوفانالاقصی ضرورت بود، نه انتخاب!
این ویدئو گوشهی کوچکی از وضعیت زندگی مردم غزه پیش از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ را توضیح میدهد.
بعضیها وقتی دربارهی دوران قبل از ۷ اکتبر حرف میزنند میگویند حداقل مردم غزه قبل از این جنگ «زندگی عادی» داشتند!
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔴 خانوادهها و شرایط جنگی
🔴 در این روزها چه کنیم؟!
شرایط کشور به لطف خدا آرام است و #آرامش_روانی در جامعه حاکم است. این مهم در زمانی اتفاق افتاده که طی چند ماه گذشته ایران و اسرائیل حملات مستقیم و غیرمستقیمی به همدیگر داشتهاند و تقریبا بر همگان آشکار است که در وضعیت جنگی قرار داریم. این آرامش جای شکر دارد ...
اما در این میان هنوز خانوادههای بسیاری هستند که به شدت نگراناند. در شب حمله اسرائیل به ایران، افراد زیادی را دیدم که مسئله را شبیه به ما نمیدیدند و به شدت نگران بودند و نسبت به توان دفاعی کشور دچار تردید بودند. همینها هنوز هم تردیدشان برطرف نشده و ای کاش میشد در فضاهایی که به این دست افراد دسترسی داریم، شرایط را شفافتر برایشان توضیح دهیم.
یکی از فضاهای عمومی که هنوز در دسترس حاکمیت است و از این طریق به خانوادهها دسترسی دارد، آموزش و پرورش است. شاید بتوان از این طریق شرایط را برای خانوادهها عینیتر و واقعیتر کرد، نگرانیها را تا حدی برطرف کرد و احیانا مراقبتهای روانی که در این روزها خانواده نیاز دارد را گوشزد کرد.
نمیدانم در آموزش و پرورش دغدغهای برای این موضوع وجود دارد یا خیر؟! اما این رویکرد که برخی مدارس در جلوگیری از هر گونه صحبت درباره شرایط این روزها، در پیش گرفتهاند را نمیفهمم!
بله، نباید امنیت روانی جامعه را به هم ریخت، اما صحبت نکردن و عدم طرح راهکارهای حفظ امنیت روانی و عاطفی در این روزها به نفع جامعه و خصوصا #بچهها نیست ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔴 طلا برای زنها فراتر از پول است!
ابتدا این نوشتهی دلنشین از خانم امیرزاده را بخوانید؛
طلا برای مرد کالایی است قابل معاوضه با مقدار مشخصی پول متناسب با اونس و گرم آن ...
اما طلا برای زن چیزی فراتر است. خاطره است، حسرت است، آرزوست. آغشته به اشک است، آغشته به شیدایی است، دل آرام روز مباد است.
مرد طلا را موقع فروش توی کفه ترازو میریزد و چشمش به دهان طلافروش است که سرآخر بگوید چقدر
زن اما به طلا نگاه میکند لبخند ملیح مبهمی میزند و حتی برای خرید چیزی ارزشمندتر با اندوهی مبهم آن را کف دست مرد میگذارد.
حتی ممکن است بارها به ویترین طلافروشی سر بزند و از خودش سرنوشت آن تکه طلا که روزی به گردن و بناگوش و دست او مأنوس بوده را بپرسد.
من اما امروز زنهایی را دیدم که با شوق با چشمهای به اشک امید نشسته با دستهای شرمنده از کمی متاع با دلهای مومن به مقاومت گردنبند از گردن باز میکردند.
زنی آن نیمسِت را با جعبه روی سینی گذاشت و زن دیگر به او گفت از جعبه در بیاورد، او جواب داد آخه اینو برای عروس آیندهام خریده بودم با جعبه قشنگتره
زنها زبان مشترکی پیدا کردند. زبان بخشیدن قشنگیها که این زن که خود زینت آفرینش است بیش از هر چیز متمایل به زیبایی است.
اما ساحت معصومانه قشنگی را رها کرده تا ساخت کبریایی جمیل را درک کند.
امروز زنهای ایرانی مقابل چشم زنهای لبنانی این سینی را پر از طلا کردند.
زنهایی که به همسران و پسرانشان بدون دست و چشم در بیمارستان بستری بودند اما خودشان هم نوا با هم میخواندند ما فرزندان خمینی هستیم.
------------
اما بعد؛
هفته گذشته به لطف خدا در پارک شهر میزان بسیار خوبی طلا برای پویش #ایران_همدل جمع شد. انشاءالله این هفته نیز این کار را ادامه میدهیم. در فرمی جدید، در مکانی جدید و بسیار جذاب ... جمعه، بعدازظهرتون رو خالی کنید! هم کمک به مردم لبنان است، هم فال و هم تماشا ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4