فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اداره خانه توسط زن ها یکی از مشاغل سخت است. سخت تر از کار زن های شاغل در خارج از خانه.
و می دانیم که اقتصاد سرمایه داری، کار زن در خانه را شغل نمی داند، چون عایدی پولی بازاری ندارد، لذا همواره آن را تحقیر می کند. اما کار زن در خارج از خانه را شغل می داند و آن را تشویق می کند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
پرفسور مسعود درخشان:
من فقیه نیستم اما فکر میکنم در رویکرد اسلامی به اقتصاد، ضرورتی به تحول در فقه جواهری نیست، هر چند که توسعه علم اصول یا اصول استنباط احکام در تاریخ فقه شیعه رایج بوده و خواهد بود. مشکل اصلی از اقتصاددانانی است که میکوشند اقتصاد اسلامی را در بستر اقتصاد سرمایه داری بنا کنند نه آنکه آن را از متن نظام جامع اسلامی کشف کنند.
💠 @ProfDerakhshan
💰کاربرد تئوری آشوب (Chaos Theor) در اقتصاد
🔻تئوری آشوب، سامانه های #دینامیکی بسیار پیچیدهای مانند اتمسفر زمین، جمعیت حیوانات، جریان مایعات، تپش قلب انسان، فرآیندهای زمین شناسی و ... را مورد بررسی قرار میدهد و انگاره اصلی و کلیدی آن این است که «در هر بی نظمی، نظمی نهفته است».
🔻تئوری آشوب مدعی نیست که سازمانها دارای حالتی بی نظم بوده و خارج از کنترل هستند، بلکه ادعا دارد که آن چه در یک سطح، آشوب زده به نظر می آید واقعاً در سطح بالاتر دارای وزن و قافیه یا #الگومند است.
🔻در #نظریه_آشوب پژوهشگر راضی به نتایج بسیط، آنی و دمدستی نمیشود و سعی میکند یک نتیجهی متکاملتری را پیدا کند.
🔻در اقتصاد، بازارهای پولی و #مالی یکی از موارد بسیار مناسب برای به کارگیری نظریه آشوب هستند، زیرا، نظریه های موجود در اقتصاد مالی و پولی حاکی از آن هستند که #متغیرهای_پولی، مانند نرخ #ارز و قیمت #سهام، تصادفی و در نتیجه، تغییرات آنها غیر قابل پیش بینی هستند.
🔻مطابق نظریه آشوب، اگر فرایند تعیین کننده متغیرهای پولی از یک فرایند غیرخطی معین پیروی کند، میتوان تغییرات آنها را پیشبینی کرد.
🔻کاربردهای نظریه آشوب در اقتصاد به مباحث #اقتصاد_کلان نیز راه یافته است. در این زمینه نظریه آشوب میتواند به عنوان یکی از توجیهات دوران تجاری و همچنین، عدم تعادل بلند مدت بدون نیاز به دخالت #شوکهای_برون_زا در مدلهای اقتصاد کلان مورد استفاده قرار گیرد.
#بورس
#حسابداری
#اقتصاد_رفتاری
#صنعت_تبلیغات
#اقتصاد_مالی
#مدیریت_بازرگانی
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
♦️آیا میدونستید قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء سپاه با احداث ۶میلیارد لیتر مخزن بتنی و فلزی فرآوردههای نفتی، ظرفیت مخازن ذخیرهساز راهبردی کشور را تا دو برابر افزایش داده است.
حامیان سپاه پاسداران👇
https://eitaa.com/joinchat/4034592789C64a22b478d
زلزله بم...
من، سال اول دانشگاه، ترم یک. یک شهرستانی غریب در بی انتهای تهران...
دلی که می سوخت و آتش گرفته بود برای بم...
و درس دانشگاهی که اساسا آنقدرها هم مهم نبود، آزمون پایان ترمش را آنقدر مهیب وانمود که من ساده شهرستانی از ترسش راهی عزاخانه بم نشدم...
و نمی بخشم آن خودم را و آن ترس بی محتوا را و آن برساخته سنگدل آزمون پایان ترم را...
حسرتی که بر دلم ماند، مانده و خواهد ماند تا ...
شاید همین فرصت ناشناسی هاست که سنم را به سی و شش رسانده...
الله اعلم...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
امروز بیش از هر زمان دیگری، توده های انقلابی مردم چهره جنایتکارانه آمریکا را به درستی شناخته اند و به او و نوکران اروپائیش اعتمادی ندارند. آمریکا راهی جز #تحریف این شناخت ندارد. دولت به هوش باشد که با ملاحظه #گشایشهای_نمایشی در تحریم، فریب نخورد زیرا که در آنصورت الهام بخش برخی اقشار بیبصیرت خواهد شد که دلباخته تعامل با تروریستهای آمریکایی و همجنسهای او هستند.
💠 @Profderakhshan
مسائل استراتژیک در اقتصاد ایران:
۱- آیا زمان آن نرسیده است که تعریف مالکیتهای پذیرفته شده در قانون اساسی را روشن کنیم و نسبت میان مالکیت دولتی و مالکیت عمومی را مشخص کنیم؟ آیا مالکیت خصوصی که در قانون اساسی محترم شمرده شده است، همان مالکیت طبقۀ ملأ و مترف و طبقه اشرافی است که امام رحمتالله همواره از آنها بیزاری جستهاند؟ آیا تقیید مالکیت خصوصی به مالکیت مردمی توسط مقام معظم رهبری هیچگونه معنا بخشی جدیدی نداشته است که در اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی آنچه به آن عمل کردهایم، اختصاصیسازی اموال عمومی به نفع طبقۀ مترف و مسرف بوده است؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مسائل استراتژیک در اقتصاد ایران:
۲- آیا خصوصیسازی نظام بانکی در کشور، به جز خارج کردن افسار خلق پول از دست سیاستگذار به دست نظام بانکی غیرمتعهدی که با دستبرد زدن به جیب مردم کشور، خود را احیا میکند و رشد میکند، عایدی دیگری داشته است؟ آیا بررسی کردهایم که کارامدی بانکهای خصوصی در هدایت اعتبارات بهسوی کلان اهداف اقتصادی جمهوری اسلامی یعنی رشد تولید و رفع بیعدالتی تا چه حد بوده و تا چه حد بر تقویت ساختارهای رانتی کشور افزوده است؟ چه بسا مطابق با نظر برخی کارشناسان خبره، لازم باشد، همۀ نظام بانکی غیرمتشکل غیرمتعهد مندمج در تنها یک بانک دولتی پاسخگو به مردم و نظام شود.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مسائل استراتژیک در اقتصاد ایران:
۳- حضور در اوپک از ابتدای تشکیل آن تا به امروز برای کشورهای عضو از جمله کشور ما چه عایدی داشته است؟ اوپک که حتی مقر آن در وین و نه در یکی از کشورهای عضو است، همواره به سمت و سوی قیمتگذاری به نفع خریداران گام برداشته است. کشور ایران بهعنوان بزرگترین دارنده انرژیهای هیدروکربوری دنیا، هرگز نتوانسته است در قیمتگذاری و اداره بازار انرژی دنیا آنگونه که در صلاحیت مقیاس انرژی ایران است گام بردارد. لازم است ایران با خروج از اوپک و ارسال سیگنالهای مؤثر، جایگاه خود را در بازار انرژی دنیا نه در صادرات انرژی خام که در تولید ارزشافزوده در مقیاس بالا در یابد. باید تصمیم بگیریم که از اوپک خارج شویم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مسائل استراتژیک در اقتصاد ایران:
۴- در تدوین لایحۀ بودجه در همۀ سالهای پس از انقلاب، مباحث حول چگونگی عملکرد نظریۀ منسوخ مقداری پول بوده است. و چه واضح است که در شرایط رکود عمیق کرونایی فعلی، انقباضی مجدد مبتنی بر این نظریۀ ناکارامد، دردی شدید بر دردهای مردم و کشور خواهد افزود. نمایندگان ملت، به جای تلاش در تضییق مکانیسم عملکردی بودجه، باید کمک کنند تا با ایجاد منابع جدید، شرایط برای اعمال سیاستهای جدی انبساطی فراهم شود و البته این هیج تزاحمی ندارد با نظارت شدید بر عملکرد دولت خسته و ناکارامد فعلی. تحول نظام بودجه ریزی از بودجه ریزی ملی به بودجهریزی منطقهای و کمک گرفتن از تفکر جمعی نخبگان کشور میتواند یک استراتژی جایگزین در طراحی نظام بودجه باشد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
مسائل استراتژیک در اقتصاد ایران:
۵- نقطۀ آغازین در نظام تجاری در ایران در یکصدسال اخیر، صادرات نفت خام بوده است. تغییر استراتژی انرژی ایران از هاب صادرات نفت خام به هاب تولید فراورده در دنیا میتواند این نقطه آغازین را از صادرات نفت خام به واردات نفت خام تغییر دهد. در این صورت، ایران بهجای اقتصادی نیازمند دلار به اقتصادی تبدیل خواهد شد که دلار را در ساختار انرژی دنیا به چالش جدی میکشد. نظام تجاری دلار محور باید با نظام تجاری فراورده محور جایگزین شود و این کنش است که اقتصاد ایران را از دستبرد تحریمهای اقتصادی مصون میکند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⭕️بعد از سیب و گلابی #برجام ، چشم مسخ شده غربگرایان به #واکسن #کرونا روشن شد
✅ @iransiasat_ir 👈
امام خمینی: ذکر مصائب اهلبیت و همین سنتهای اسلامی و دستجات عزاداری و... همین محرم و صفر است که اسلام را زنده نگهداشته!
بازی #کرونا با آن مواردی که اسلام رو زنده نگهداشته چه کرد و چه میکند؟
#فاطمیه امسال رو درک کردید؟
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
درست و غلط جمله نوبخت
♦️دکتر نوبخت در جلسه کمیسیون تلفیق گفتهاند «شاخص تراز عملیاتی، شاخصل لیبرالی است». آنچه امروز در رسانههای منتقدین منعکس شده است این است که چگونه نوبخت که خود در حلقه نیاوران و یار غار لیبرالهای ایرانی است، برای موجه ساختن بودجۀ پیشنهادی، ضد لیبرال شده است؟ و نهایتا نتیجه گرفته شده است که این رفتار نوبخت در کنار جملات دیگری که در این جلسه گفته است، رفتاری است جهت مجاب کردن نمایندگانی که از قرار با لیبرالیسم حداقل در گفتمان سیاسی، مخالفت دارند. لذا حمله به نوبخت از این منظر که حرف او ریاکارانه است، به شدت در دستور کار قرار گرفته است.
♦️ به این نکته نقبی ندارم که ممکن است در این دولت برای انحراف اذهان و بسته به موقعیتها از هر ادبیاتی استفاده شود که پیش از این هم بارها از این حربه استفاده کرده است. اما در جمله نوبخت نکاتی وجود دارد که باید به آن توجه شود.
♦️کسری تراز عملیاتی در واقع، تفاوت میان منابع و مصارف دولت در شرایطی است که منابع کمتر از مصارف باشد. در اقتصادهای سرمایهداری، به دلیل فقدان منابع طبیعی در درون کشور، این منابع از خارج از کشور و به ثمن بخس تأمین میشود. منابعی از قبیل نفت، سنگهای معدنی و ... . که از قرار قیمت آنها در درون این کشورها بسیار بالاست. لذا دولتها با گرفتن مالیاتهای سنگین از تجارت این منابع، درآمد مالیاتی خود را به شدت تقویت میکنند. بعلاوه، در این کشورها، حجم بسیارزیادی از درآمد مردم (به طور متوسط ۵۰ درصد) به عنوان مالیات اخذ میشود. لذا از این محل نیز درآمد مالیاتی بسیار افزایش مییابد. بنابراین به دلیل بالا بودن منابع، کسری تراز عملیاتی در این کشورها بسیار پایین است و این کسری نیز از محل انتشار اوراق (عموما اوراق بدهی) جبران میشود. اوراقی که در بازارهای مالی بسیار پرقدرت و دارای هاضمۀ مالی بالا تزریق میشود و درامد دولت را افزایش میدهد.
♦️ در کشورهایی چون ایران، به دلیل بالا نبودن حجم مالیات، کسری تراز عملیاتی ممکن است بالا باشد. این اتفاق علیالخصوص در شرایط رکودی بیشتر نمایان میشود. به دلیل وجود منابع انرژی در دست دولت، بخش عمدهای از این کسری همواره از طریق فروش نفت و گاز و فراورده تأمین میشود. ما بقی نیز با انتشار اوراق (اوراق دارایی نه اوراق بدهی) تأمین می شود. بنابراین حرف نوبخت که مفهوم کسری تراز عملیاتی در ایران و کشورهای لیبرال متفاوت است، حرف غلطی نیست.
♦️اما باید توجه داشت که نگاه لیبرالی حاکم بر تفکر اقتصادی دولت، هیچگاه تلاش نکرده است با این شاخص، تعامل ضد لیبرالی انجام دهد. یعنی اولا نفت را به ثمن بخس فروخته و همواره هم تلاش کرده است نفت ارزان را بیشتر بفروشد و آن را تبدیل به فراورده نکند. لذا با افزایش کسری تراز عملیاتی در ایران، کسری تراز عملیاتی در دنیای واردکنندگان نفت کاهش یافته است. چون نفت ارزان به آنها رسیده و با وضع مالیاتهای سنگین در این کشورها تبدیل به منابع بودجه شده است. ثانیا به انتشار اوراق دارایی به جای اوراق بدهی، اموال بیتالمال را به ثمن بخس در بازار مالی نازک و نحیف داخلی فروخته است و ضمن به باد دادن اموال مردم، بازار را نیز از روند طبیعی خود خارج کرده است (البته برای من قابل هضم نیست که چرا اصحاب بازار مالی، از این بیتالمال فروشی همواره استقبال کرده اند). انتشار اوراق دارایی، دولتها را از بازپرداخت دیون در سررسیدها معاف کرده است و دولتها را به لحاظ مالی بی مسئولیتتر از سابق کرده است.
♦️ لذا عرض من این است که اصولا دوستان مجلسی هم در تحلیل بودجه و هم در تحلیل جمله نوبخت دوباره به آدرس غلط رفتهاند.
والسلام.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کلیپ بسیار زیبای تدوین شده با صدای حامد زمانی در اعتراض به جنایت و دیکتاتوری قرن #کرونا
📍حتما ببینید و انتشار دهید...
#کرونا_فريب_قرن
🔴اخبار ویژه
🗣🎙 @akhbar_vi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در همایش حوزه و مدرنیته در آذر ۱۳۹۹ یکی از استادان دانشگاه با استناد به عبارتی از فرانسیس بیکن ادعا کردند که مدرنیته با ادیان الهی در تعارض نیست
پرفسور مسعود درخشان پیش از ارائه بحث خود تعریضی بر این ادعا داشتند که بخشی از آن را در این کلیپ مشاهده میکنید.
💠 @Profderakhshan
پیام پرفسور مسعود درخشان به مناسبت سالگرد شهادت سردار دلها:
انقلاب اسلامی به #عصر_سلیمانی وارد شده است. سردار دلها در میدان نبرد، نظریهپردازی انقلابی و سربازی خستگیناپذیر بود. متاسفانه در میدانهای نبرد اقتصادی و سیاسی از قاسم سلیمانیها در دولت تدبیر و امید خبری نیست. تا این مانع برطرف نشود مشکلات مردم حل نخواهد شد.
💠 @Profderakhshan
💰درآمدی بر مفهوم تولید و راهزنی در اقتصاد سرمایهداری
🔸در کتابهای رایج اقتصادی معمولاً اقتصاد اینگونه تعریف شده است: «اقتصاد مطالعهی روشهایی است که انسان برای برآورده ساختن #نیازهای_نامحدودش با استفاده از #منابع_محدود بهکار میگیرد.» در این تعریف پر روشن است که انسان صرفاً از جنبهی نیازهای مادیاش مورد نظر قرار گرفته و بنابراین، روشهای تأمین نیاز نیز لزوماً محدود به «مقیدات اخلاقی» نیست.
🔸#نفع_شخصی به مثابه بزرگترین انگیزهای که بشر را به کار و تلاش وا میدارد انگاشته شود. اگر جستجوی سود ملاک رفتار درست باشد راهی برای فرق گذاشتن میان #فعالیت_تولیدی و #راهزنی وجود ندارد.
🔸پر واضح است که آزاد ساختن #تجارت و اصالت دادن به #سودمداری، رشد سریع اقتصادی را به همان مفهومی که در #اقتصاد_غرب مطرح است بههمراه خواهد داشت، اما باز هم همان طور که در غرب اتفاق افتاده، این رشد سریع اقتصادی هرگز در جهت #توزیع_عادلانهی ثروت و از بین بردن #فاصلههای_طبقاتی نخواهد بود.
🔸«جون رابینسون» در کتاب «آزادی و ضرورت» صفحه 132 میگوید: آمارهای کلی درآمد ملی به #توزیع_مصرف میان خانوارها و یا توزیع جریان کالاها و خدماتی که اندازهگیری میکند، اعتنایی ندارد. بطور عمده سودآور بودن محصول است که ترکیب فعالیت رشتههای مختلف را تعیین میکند.
🔸در قوانین علم اقتصاد وقتی سخن از #تقاضا میگویند هرگز بین نیازهای حقیقی انسان و #نیازهای_کاذب مسرفانهی او تفاوتی قائل نمیشوند، حال آنکه کمیت و کیفیت تقاضا دقیقاً با #اسراف و #قناعت و زهد و حرص و آز تناسب مستقیم دارد.
🔸اگر اقتصاد را همان طور که غربیها تعریف کردهاند بدانیم، از همان آغاز با تقسیم نیازها به مادی و معنوی، حقیقی و کاذب، سیر اندیشهی اقتصاد اسلامی طریقی مخالف علم رسمی اقتصاد میپیماید.
منبع: کتاب توسعه تمدن غرب
#اقتصاد_اسلامی
#قرارگاه_رسالت
#حاج_قاسم
#اقتصاد_مقاومتی
#اقتصاد_لیبرال
#دانشگاه_اقتصاد
#شهید_آوینی
#مرد_میدان
#شهید_فخری_زاده
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
🔘 به مناسبت رحلت #عمار_انقلاب
🔶 بعضی آدم ها رو باید بزرگان در موردشون حرف بزنن تا ما متوجه بزرگی شخصیت اون ها بشیم.
آیت الله مصباح یکی از این شخصیت هاست.
انقدر ایشون با اون همه علم و عظمت، متواضع بودند که عموم مردم شناختی از ایشون نداشتند و دشمن هم از این غربت رسانه ای ایشون استفاده کرد و سال ها انواع تهمت ها و شایعات و دروغ ها رو به ایشون نسبت دادند...
🔹 حاج قاسم با "اسلحه نظامی" مقابل جبهه دشمن ایستاده بود
🔹 و آیت الله مصباح با "اسلحه علم و استدلال" مقابل جبهه کفر ایستاد...
برخی سخنان بزرگان رو در مورد شخصیت این بزرگمرد تقدیم میکنیم:
حضرت امام خمینى :
🔸 آقاى مصباح ذوشهادتین است...
امام خامنه ای:
🔹 آیت الله مصباح ، شهید مطهری زمان هستند
🔸 بنده نزدیك به چهل سال است كه جناب آقای مصباح را می شناسم و به ایشان به عنوان یك فقیه، فیلسوف، متفكر و صاحب نظر در مسائل اساسی اسلام ارادت قلبی دارم...
حضرت علامه حسن زاده آملی:
🔹 آقای مصباح انسان زحمت كشیده ای است. من با ایشان همدرس و همبحث بوده ام، خدا را شاهد می گیرم كه پشت سر ایشان نماز می خوانم.
حضرت آیت الله مشکینی:
🔸 جناب مستطاب آيت الله مصباح از آن وجودات پربركت است. اگر ده نفر عالم بزرگ در حوزه پيدا كنيد، يقينا يكي از آنها آيت الله مصباح است ... ما به عظمت او معتقديم، ما او را دوست داريم، او يكي از خزينه هاي وجودي ما است. يكي از بزرگان حوزه ما است. من خودم علاقه به اين آقا دارم، براي اينكه شمشير برنده اسلام در مقابل كفر است..
#عمار_انقلاب
#آیت_الله_مصباح_یزدی
#پشتیبان_علم
#خادم_علوم_اسلامی
#عمار_انقلاب
#فقیه_فرهیخته
#یاور_راستین_علم
#مشکات_قرآن
#دانشمند_انقلابی
#فخر_حوزه
#فخر_فلاسفه
#مفسر_انقلابی
#مصباح_رهبر
#پشتیبان_علوم_اسلامی
📌آدرس کانال؛
🆔@fekrat_net
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی
🔰 بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم. این، خسارتی برای حوزهی علمیه و حوزهی معارف اسلامی است. ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار، و در حضور انقلابي در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهدت بلند مدت است.
اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزهی علمیه تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹
💻 @Khamenei_ir
نکات ویژهای در تکریم مرحوم آیتالله مصباح از سوی رهبر معظم انقلاب وجود دارد:
🔰فقیه و حکیم
🔰درگذشت ایشان خسارت بر حوزه علمیه و معارف اسلامی است
🔰متفکر برجسته
🔰مدیر شایسته
🔰دارای زبان گویا در اظهار حق
🔰دارای پای با استقامت در صراط مستقیم
🔰تولید اندیشه دینی
🔰نگارش کتب راهگشا
🔰تربیت شاگردان ممتاز و اثرگذار
🔰حضور انقلابی در همه میدانهایی احساس نیاز به حضور ایشان می شد
🔰توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی
🔰و از همه مهمتر این که رهبری خود را سوگوار ایشان می دانند.
همین شخصیت در سالهای اخیر چه از جانب اصلاحطلبان و چه از جانب اصولگرایان بارها مورد حمله قرار گرفت و عنوان تندروی را هر دوی این جریانها به تبعیت از رسانههای خارجی بر ایشان تصدیق کردند و بارها گفتند و این چهره الهی را تلاش کردند که مخدوش کنند که
«يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ»
و امروز این نور در کلام ولی خدا تمام شد و تابیدن مجدد گرفت.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
📝 مالکان خارجی فروشگاههای زنجیره ای در ایران سود خود را به ارز تبدیل می کنند و از کشور بیرون می برند
#حمیدرضا_جوانبخت
🔸فروشگاههای زنجیره ای دارند اقتصاد خرد و کلان کشور را در خود می بلعند!
🔹بیشتر آنها متعلق به کشورهای خارجی هستند و موجب ایجاد اختلال در اقتصاد بومی محلات و بیکار شدن تعداد زیادی از خانوارهای مشغول در سوپرمارکتها، خواربارفروشیها و... شده اند.
🔸فروشگاههای زنجیرهای به مرور زمان همه جور اجناسی میفروشند و ریز و درشت به همه اصناف لطمه میزنند و باعث ورشکستگی آنها می شوند.
🔹به گفته معاون سازمان تعزیرات فروشگاههای زنجیرهای هم گران فروشی میکنند و هم کم فروشی.
🔸مثلا با کارخانه تولید رب تبانی میکنند که کارخانه مذکور رب ۸۰۰ گرمی را ۷۰۰ گرم تولید کند تا ارزانتر به دست آنها برسد و از قیمتی که روی کالا درج شده به مردم تخفیف میدهند! با اینکار مردم فکر میکنند در این خرید سود هم کردهاند.
🔹مالکیت برخی فروشگاههای زنجیرهای فعال در ایران متعلق به خارجیهاست و سود کسب شده را به ارز تبدیل کرده و به خارج ارسال میکنند! در این بین پای کشورهایی مثل ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس در میان است.
🔸پس از فروشگاههای زنجیرهای «جانبو»، مدتی پیش خبر رسید که برند دیگر ترکیهای به نام «بیم» قصد دارد ۳۰۰ فروشگاه زنجیرهای در ایران راهاندازی کند.
🔹چند سال پیش گالیپ آیکاچ؛ عضو کمیته اجرایی شرکت بیم، ضمن تائید احتمال افتتاح ۳۰۰ فروشگاه بیم در ایران به رویترز گفت: فرآیندهای لازم برای بررسی توان بازار ایران و افتتاح فروشگاههایی در این کشور به سرعت در حال انجام است.
🔸کشور ترکیه با بازارسنجی و شبکه روابط پیچیده نبض بازار ایران را در دست گرفته و به غیر از اثرگذاری حداکثری بر مجراهای وارداتی امکان دارد در آینده صادرات ایران را هم تحت سلطه درآورد.
🔹آیا عقل سلیم میپذیرد در این شرایط جنگ اقتصادی اینطور به فروشگاههای خارجی اختیار داده شود تا کالاهای ساخت کشور خودشان را به فروش برسانند و عواید ناشی از آن را بصورت ارز از کشور خارج کنند و یکی پس از دیگری کارگاههای تولیدی تعطیل و هزاران کارگر ایرانی از کار بیکار شوند؟
🔸و این همه در حالی است که نه تنها هیچ حمایتی از مدل های سنتی فروش در ایران نمی شود که صدا و سیما دربست در اختیار تبلیغات گسترده این فروشگاههای زنجیره ای قرار گرفته است.
این دو مصاحبه زیر را گوش کنید:
https://t.me/maktubaat/22728
@maktubat