11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رقصی چنین میانه میدانم آرزوست...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر مهدی عرفانیان
«معجزه آبخیزداری»|جزییات یک نمونه موفق آبخیزداری/ آب شرب کدام شهر با آبخیزداری تأمین شد؟
یکی از نمونه های موفق آبخیزداری در کشور، آبخیزداری مناطق خور و بیابانک استان اصفهان واقع در فلات مرکزی ایران است. این طرح با همکاری اداره کل منابع طبیعی استان خوزستان و کانون جهادگران جهاد سازندگی انجام شده است. ویژگی برجسته طرح های آبخیزداری و آبخوانداری در این منطقه، تأمین آب شرب با مهار سیلاب ها، برای جمعیت 7000 نفری شهر خور در دل کویر است که تا 70 هزار نفر هم قابلیت توسعه دارد. در این باره گفتگوی تفصیلی با مهندس محمد آزاد «دبیر کارگروه آبخیزداری و آبخوانداری کانون جهادگران جهاد سازندگی» انجام دادیم. مهمترین مسائلی که مهندس آزاد در این گفتگو بدان اشاره داشتند به شرح زیر است:
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/05/22/2553001
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
پاسخی زیبا به یک توهین.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر محسن عزیزی ابرقوئی
این عکس از رضا کیانیان به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان فروش رفته
🔹وقتی دستتون اشتباهی به دکمهی دوربین موبایل میخوره، بهجای پاککردن عکس، بفرستیدش «حراج تهران»😐
@AkhbareFori
معمولا موقع محرم که میشه عملیات سایبری چند مورد رو دنبال می کنند. از جمله اینکه خرج مراسم رو بدید فقرا. اینجا قصد پاسخ به اون مورد رو ندارم
فقط خواستم بگم برخی کسانی که فورواردکننده اون مطلب هستند، بعضا با داستان این عکس هیچ موردی ندارند: میگن عشقش کشیده، پولم داشته، دلش خواسته بخره. به کسی چه مربوط؟!
همین!
http://eitaa.com/islamic_psychology
دکتر حمیدرضا مقصودی
این عکس از رضا کیانیان به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان فروش رفته 🔹وقتی دستتون اشتباهی به دکمهی دوربین مو
دوستانی که علاقه دارند با مطالب علمی حوزه روانشناسی با رویکرد اسلامی و البته انقلابی آشنا شوند کانال دکتر محسن عزیزی را دنبال کنند. آدرس کانال دکتر عزیزی:
https://eitaa.com/islamic_psychology
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
گویا سهم خیلی از جریانات همیشه در قدرت در کابینه پرداخت نشده. جیغ هاست که بلند شده.
البته منظورم نقدهای دلسوزانه افراد مستقل نیست.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
❌ آخرین آماری که در فدرال رزو و مراکز مالی #آمریکا درباره وضعیت مالی مردم آمریکا منتشر شده است مربوط به چند ماه قبل از آغاز کرونا است؛ که در تصویر بالا ملاحظه می کنید👆
♻️ توضیح: هزار دلار در آمریکا کمتر از حداقل حقوق یک ماه حقوق یک کارگر ساده است و ارزش چندانی ندارد و همان طور که قبلا در لینک زیر 👇نشان دادیم مردم آمریکا آن در حد صفر می دادند چون کار خاصی نمی توانند با آن انجام دهند.
https://eitaa.com/kharej2025/1524
🔺چارت سمت راست: ۴۵ درصد از مردم آمریکا صفر دلار در حسابشان دارن، ۲۴ درصد بین صفر تا هزار دلار پس انداز دارند.
🔺چارت سمت چپ: هر خانواده آمریکایی به طورمتوسط ۲۸۰ هزاردلار بدهی دارد😔
۱۶ هزار دلار روی کردیت کارت، ۲۹ هزار دلار وام ماشین، ۵۰ هزار دلار وام دانشجویی و ۱۸۲ هزار دلار وام خانه
#شرمساری #دولت_سکولار #رفاه
@kharej2025
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔺کابینه معرفی شده توسط آقای رئیسی به واقع یک کابینه ضد وضع موجود است. این را میتوان از شدت مخالفتها دریافت. مخالفتهایی که اصولا از جانب خالقان وضع موجود است.
🔺علی الخصوص در موضوع وزرای اقتصادی جوان معرفی شده میتوان این ماجرا را دید. عده ای که یا در بانک مرکزی طرفدار همتی بوهاند، یا اساتید محبوبشان در بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و وزارت رفاه حکمرانی میکردند، یا در مرکز نیاوران و سازمان برنامه مشغول به تدوین محتوای حکمرانی دولت قبل بوده اند الان در حال کشیدن جیغ بنفش هستند. همین ها میگویند آقای رئیسی باید کار را به دست افراد کاردان و خردمند (یعنی خودشان) میسپرد.
🔺اما ممکن است این نکته مطرح شود که در عداد افرادی که مطرح هستند و در میان جوانها و دانشمندان و مدیران نخبه انقلابی مستقل، می شد افراد دیگری را نیز مطرح کرد. در این زمینه نیز ضمن دلسوزانه بودن مسئله، باید گفت که آقای رئیسی تطور کردهاند و به این گزینهها رسیده و معرفی کردهاند. باید گذاشت کابینه ایشان شکل بگیرد تا نتایجش دیده شود.
🔺مسئله بغرنج این است که نقدهای طیف اول و طیف دوم با هم جمع شدهاند و این ممکن است عرصه را بر آقای رئیسی تنگ کند. و لذا پیشنهاد من به دوستان این است که بازار خالقان وضع موجود را داغ نکنید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔰 دکتر ایرج توتونچیان در خصوص این ویدیو نوشت:
🔸 این کاری هست که لیبرالهای بانک مرکزی ما چندین سال است به پیروی از بانک مرکزی امریکا و دستورالعمل صندوق بینالمللی پول با خلق پول جهت تامین کسر بودجه و ایجاد تورم (به دلیل ربوی بودن بانکهای کشور) و نیز تشدید بیکاری انجام داده است. در حالی که هم امام راحل تاکید بر حذف ربا داشتند و هم در قانون اساسی آمده و هم قانون داریم و هم مقام معظم رهبری بارها تاکید کردند و هم اینکه سیزده بار روسای جمهور ما در مجلس شورای اسلامی به صورت نمادین نه واقعی سوگند یاد کردهاند که از دستورات قرآن و قانون اساسی صیانت خواهند کرد و هم اینکه به توصیه مقام ریاست قوهقضائیه جناب آقای محسنی اژهای دادستان کل در این مورد اخطاریه شدیدی صادر کرده است.
⚜ امیدوار هستیم که پس از ۴۲ سال ایران عمده ترین هویت اسلامی خود را که حذف ربا (بهره) و سفته بازی هست به اثبات برساند.
✅ این دوره از ریاست جمهوری جناب آقای رییسی شاید تنها دورهای باشد که برای اجرا و صیانت از دستورات قرآنی و قانون اساسی و وجود قانون به سوگند خود در مجلس محترم شورای اسلامی پایبند باشند.
✳️ با کمال تواضع و بدون سوئ برداشت به اطلاع تمام آحاد میرسانم که اینجانب به دلیل منطق بلا منازع قرآن حدود ۴۰-۵۰ سال است که در خصوص تامین مالی (بانکداری) اسلامی مطالعه داشته و مقالات متعدد به زبان فارسی و انگلیسی داشته و نیز کتاب به زبان فارسی و انگلیسی دارم که به پشتوانه آنها و فضل الهی مدعی هستم که غالب زوایای تامین مالی اسلامی را واکاوی کرده ام و حاضر به دادن هرگونه مشاوره محض رضای خدا به تصمیم گیران هستم.
🌺 در خاتمه حمایت بی دریغ مقام معظم رهبری را در این مورد خاص درخواست دارم. ایشان همواره ما را به مصداق :
افضل الاعمال احمزها
به انجام کارهای سخت و غیر ممکن تشویق کردهاند. امیدوار هستم که شنیدن و یا خواندن این خبر موجب مسرت ایشان گردد.
✍ دکتر ایرج توتونچیان
💠 @QasdWay
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
🔰 دکتر ایرج توتونچیان در خصوص این ویدیو نوشت: 🔸 این کاری هست که لیبرالهای بانک مرکزی ما چندین سال
دکتر توتونچیان چندین بار اعلام کرده اند که آماده اند تجربیات خود را در اختیار مدیران کشور قرار دهند. حال که یک استاد کارکشته اقتصادی، چنین درخواستی را مطرح کرده است بر مدیران ما لازم است که بشنوند نظرات ایشان را.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⭕️ مفهوم بازار سرمایه در ایران دچار کجفهمی شده است!
✍️ احسان ولدان
🔸 بازار سرمایه دو بخش اصلی دارد؛ بازار بدهی و بازار سهام. این نکته در ایران مورد دقت قرار نگرفته است که اساسا بازار سهام هیچ نقشی در تأمین مالی تولید نه در ایران و نه در هیچ کشور دیگری در دنیا ندارد و آن چیزی که در دنیا ادعا میشود که به تأمین مالی کمک میکند، بازار بدهی است که البته در کشور ما رونق چندانی ندارد. البته این حرف به معنای تجویز بازار بدهی نیست. پس آنجا که گفته میشود بازار سرمایه به تولید کمک میکند، منظورشان بازار بدهی است نه بازار سهام.
🔸 بهطور کلی برای بازار سرمایه در اقتصاد سه کارکرد را تعریف کردهاند که عبارتند از: تأمین مالی، مدیریت ریسک (انتقال ریسک به دیگران) و تولید اطلاعات که مثل آینه اقتصاد عمل میکند و میتواند اطلاعات تولید کند.
🔸 کشورهای مختلف از حیث رابطهشان با بازار سرمایه به دو بخش کلی تقسیم میشوند:
1️⃣ کشورهایی که تأمین مالیشان بانکمحور است و بانکها نقش کلیدی در تأمین مالی تولید ایفا میکنند مثل آلمان، پرتغال، ایرلند، ایتالیا، اتریش، یونان و ژاپن.
2️⃣ دسته دوم کشورهایی که نقش اصلی را در تأمین مالیشان، بازار سرمایه ایفا میکند مثل آمریکا، انگلیس، فنلاند، بلژیک، دانمارک، فرانسه، هلند و سوئد که عمدتا کشورهای آنگولاساکسون را شامل میشود. لذا این تصور که کشورها الزاما باید از راه بازار سرمایه تأمین مالی کنند، تصور غلطی است.
✅ در کشورهایی که بازار سرمایه نقش محوری را در تأمین مالی دارد، این بازار بدهی است که نقش عمده را در تأمین مالی دارد. مثلا در آمریکا ٩٠ درصد تأمین مالی شرکتهای بخش خصوصی، از طریق بازار بدهی انجام میشود؛ بازار بدهی متشکلی که شرکتها امکان فروش اوراق بدهی دارند و از این طریق تأمین مالی میکنند. بنابراین تفاوت با حالت بانکمحور این است که در کشورهای بانکمحور، شرکت برای تأمین مالی به بانک مراجعه کرده و تقاضای اعتبارات و وام میکند ولی در کشورهای بازار سرمایه محور، شرکتها در بازار بدهی بهصورت مستقیم اوراق منتشر میکنند.
✳️ حجم بدهی آمریکا در سال ٢٠١٩، ۴۵ هزار میلیارد دلار است در حالی که GDP این کشور در این سال، ٢٠ هزار میلیارد دلار است. از این ۴۵ هزار میلیارد، ١٠ هزار آن مربوط به تأمین مالی شرکتهاست، ١٣ هزار آن مربوط به تأمین مالی بخش مسکن و ١۴ هزار میلیارد دلار مربوط به تأمین مالی دولت میباشد. اگر این آمارها را با عملکرد ایران در سال ١٣٩٧ مقایسه کنید میبینید که سهم بازار پول بیش از ٩١ درصد از تأمین مالی است، سهم بازار سرمایه ۶.٢ درصد است که عمدتا مربوط به انتشار اوراق بدهی دولت است و سهم سرمایهگذاری خارجی ٢.۵ درصد است. بنابراین ملاحظه میکنید که اساسا تأمین مالی در ایران توسط بازار سرمایه بسیار ناچیز است و بازار سهام که ذیل آن است، اساسا ربطی با تأمین مالی ندارد.
🔰 برای مشاهده کامل مطلب به لینک زیر مراجعه نمایید:
🔗 http://public.qasd.ir/articles/590#start
💠 @QasdWay