26.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️ مستند موشن استقلال اقتصادی
♦️ اگر از نوآوری های امام خمینی (ره) در عرصه اقتصاد بی اطلاع هستید ، دیدن این مستند موشن پژوهشی را از دست ندهید.
✅ eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ splus.ir/safir_channel سروش
⚠️بنیاد کارنگی چیست؟!
⛔️شرکت کارنگی نیویورک، که اندرو کارنگی (1835-1919) در سال 1911 «برای ترویج پیشرفت و انتشار دانش و درک» تأسیس کرد، یکی از قدیمیترین و تأثیرگذارترین بنیادهای کمکهای مالی آمریکایی است.
📌این بنیاد از 22 سازمان تشکیل شده است که به قول خودشان در راستای پیشرفت آموزش، علم، فرهنگ و صلح بینالمللی حرکت می کنند!
❌یکی از این سازمان ها، بنیاد کارنگی برای صلح بین المللی که در سال 1910 با 10 میلیون دلار از اندرو کارنگی تأسیس شد، قدیمی ترین اندیشکده امور بین المللی در ایالات متحده و اولین اتاق فکر جهانی است که کریم سجادپور که مطلب آن گذشت، تحلیلگر این سازمان هست.
⚠️ 12 امین رئیس بنیاد کارنگی، شخصی ارمنی آمریکایی زاده ایران، به نام وارتان گریگوریان بوده که تا تاریخ 26 فروردین 1400 که مُرد، رئیس این بنیاد بود و از سال 1997 تا 2021 در این بنیاد حضور داشت.
⛔️نکته جالب توجه این است که گریگوریان جزو هیئت مشاوران بنیاد PARSA نوشین هاشمی بوده است!
❌نوشین هاشمی در چند مصاحبه اش، نام دو نفر را می برد که به ایشان مدیون هستم و مربّی من در زندگی ام بوده اند، یکی اش همین گریگوریان، رئیس بنیاد کارنگی بوده و دیگری گری بکر، شاگرد فریدمن، بوده است!
جمع مستان جمع بودند و هستند!!!😊
⚠️وقتی صحبت از ایرانیان آمریکایی خائن می شود، این ها به صورت شبکه های پیچیده، بهم متصل هستند! حواسمان جمع باشد!
#بنیاد_کارنگی
#بنیاد_پارسا
#نوشین_هاشمی
@jebhetse
اقتصادنا47-دکتر مقصودی-تولید دانش بنیان اشتغال آفرین در مکتب اقتصادی مقاومتی-کم حجم .mp3
24.04M
🎵صوت
نشست علمی در مرکز تحقیقات اسلامی مشهد مقدس
🔰بررسی تزاحم میان اقتصاد دانشبنیان و اشتغالآفرین (اقتصادنا47)
🎤ارائه:دکتر حمیدرضا مقصودی(عضو هیئت علمی دانشگاه قم)
🔹این صوت دومی است که دیروز (14 خرداد 1401) در جاده گوش کردم.
در این نشست علمی دکتر حمیدرضا مقصودی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه قم، به تبیین نظریه اقتصاد دانشبنیان از منظرمقام معظم رهبری میپردازد.
ایشان در این ارائه بر روی تناقضنمایی اقتصاد دانشبنیان و اشتغال آفرینی در ادبیات مرسوم و مَدرسی اقتصاد متمرکز میشوند و تلاش میکند با بررسی اقتصاد سیاسی حاکم بر علم مدرن، چارچوب متفاوتی برای عقلانیت متناسب با انقلاب اسلامی معرفی نماید.
برای توضیحات بیشتر میتوانید به کانال #اقتصادنا مراجعه نمایید.
#عقلانیت_انقلابی
#اقتصاد_مقاومتی
#دانشبنیانی
#اشتغالآفرینی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
امام خمینی:
خیالتان راحت! آمریکا نظامی نمیفرستد، آمریکا آن کسانی را که تربیت کرده میفرستد که اوضاع را بهم بزند...
#سازمانهای_آمریکایی
#بچه_های_شیکاگو
#بحران_نیلی
@hzamanim
مدتها پیش مستحق به خیریه "مادر بینشان" معرفی کردم و مشکلش حل شد
حیف هست درگاهی که برای خیر وجود داره و مطمئن هست رو معرفی نکنیم
@madarbineshon
حتما عضو بشید و در حد توان کمک و همراهی کنید✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ جیمی دیمون (مدیرعامل جیپی مورگان، بزرگترین بانک جهان) میگوید یک طوفان در حال ضربه زدن به اقتصاد ایالات متحده است و «بهتر است خودتان را آماده کنید».
▪️وی در ادامه میگوید: میدانید، من گفتم که ابرهای رعد و برق در راه هستند، اما اکنون به شکل دیگری میگویم: همه فکر می کنند فدرال رزرو می تواند از عهده آن برآید. اما این طوفان درست در مقابل ماست. ما فقط نمی دانیم که آیا این یک طوفان کوچک خواهد بود یا یک طوفان فوق العاده بزرگ!
▪️مصرف کنندگان آمریکایی در عرض نهایتا نه ماه پولشان تمام خواهد شد.
▪️قیمت نفت تا ۱۷۵ دلار افزایش خواهد یافت.
▪️ما هیچ کاری برای محافظت از اروپا در برابر این امر انجام نداده ایم.[ پتانسیل افزایش تا ۳۰۰ دلار را هم دارد]
🌱🌱
یک فرصت تاریخی دیگر برای به زانو درآوردن دلار
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⚡میلیتون فریدمن؛ تَکرار توماس مالتوس
توماس مالتوس انگلیسی -از چهرههای شاخص لیبرالیسم- کسی است که مباحث جمعیتی را وارد اقتصاد کرد. او معتقد بود چنانچه جمعیت کنترل نشود، رشد آن بر رشد میزان ذخایر غذایی پیشی خواهد گرفت و پیامدهای غیرقابل پیشبینی و ویرانگری به بار خواهد آورد.
درباره ادعای مالتوس، این پرسش مطرح بود که آیا در تاریخ بشر چنین تجربهای ثبت شده است؟ یا امکان آزمون آن وجود دارد؟ طبیعتا نه بشر چنین تجربهای داشت و نه امکان آزمون فرضیه او وجود داشت. این بود که او به ریاضیات متوسل شد و با یک فرمول ساده ریاضی در مقام اثبات فرضیه خود برآمد:
جمعیت اگر کنترل نشود، با تصاعد هندسی، و ذخیره غذایی در بهترین حالت با تصاعد عددی، افزایش خواهد یافت! و در نتیجه، بشر دچار کمبود غذا و قحطی خواهد شد.
زمان گذشت، جمعیت جهان افزایش یافت و نرخ رشد جمعیت روی سرانه مصرف غذایی تاثیری نگذاشت تا باطل بودن ادعای او ثابت شود. دلیل روشن بود: بشر به روشهای تولید انبوه غذا دست یافته بود و توان فهم این قواعد حاکم بر هستی و روابط پیچیده انسان با عالم، از عهده ریاضیات مالتوس خارج بود. ادعای مالتوس ابطال شد، اما روش باطل او در بکارگیری فرمولهای ریاضی برای نظریهپردازی اقتصادی و اجتماعی باطل نشد.
میلتون فریدمن، از بنیانگذاران مکتب نئولیبرالیسم، به همان شیوه مالتوس برای اقتصاد نظریه پردازی کرد و نسخه خصوصیسازی و مقرراتزدایی، آزادسازی تجاری و مالی، و کاهش هزینههای عمومی را برای دولت پیچید. شباهت
نظریه فریدمن به نظریه مالتوس این بود که نه در جایی تجربه شده بود و نه امکان آزمونش در عالم واقع وجود داشت. لذا فریدمن نیز به تبعیت از مالتوس، به فرمولهای ساده ریاضی متوسل شد تا ادعایش را اثبات کند. اما مصیبت بزرگ این بود که این شیوه غلط تکراری، نه تنها مردود دانسته نشد، بلکه با وجود کاستیهای نظری، از سوی صندوق بینالمللی پول، بانک جهانی و وزارت خزانهداری آمریکا به عنوان تنها مسیر پیشرفت به ملتهای عقبمانده تجویز شد و هرجا پیاده شد، همچون نظریه مالتوس، جز فاجعه نیافرید...
@syjebraily
❇️ معماری فرهنگ مالیاتی
✅ مغازه دار فردی بسیار خبره، دلسوز و متعهد بود، ولی هنگامی حساب و کتاب گفت: کارت نکش، کارت به کارت کن!
✅ یک قضاوت غیرمنصفانه این است که بگویم این رفتاری خودخواهانه برای فرار از مالیات است، ولی اگر پای حرف دلشان بنشینی این رفتار بیشتر ناشی از نااطمینانی است، نااطمینانی به مامور مالیاتی و یا حتی نظام حمایتی، من حکایتهای زیادی از وضع مالیات علی الراس شنیدم که در آن به ادعای کاسب در مورد سودش توجهی نمیشود
✳️ البته مسأله ریشه دار تر از این حرفها است،در گذشته تاریخی ما مالیات به عنوان یک پول زور مطرح است که فرار از آن نه تنها نشانه زرنگی است بلکه نوعی احقاق حق است. این فرهنگ را باید اصلاح کرد نه فقط با دستور و فرمان، بلکه با ایجاد شفافیت در مخارج درآمدهای مالیاتی، با منطقه ای کردن هزینه کرد آن و هزار و یک کار دیگر برای جلب اعتماد مردم.
✅ ما به معماری فرهنگ مالیاتی نیاز داریم، یک معماری نرم و البته با استفاده از فناوریهای جدید
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
ترجیح میدهم با خودم خیال کنم که نرخ بهره بانکی ربا نیست و سود مشارکت است یا نرخ اجاره به شرط تملیک یا سود عقدمرابحه یا جبران کاهش ارزش پول. در غیر این صورت باید باور کنم که ایران یازدهمین کشور رباخوار دنیاست.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
📌فریدمن اگرچه مکتبش را «تلاشی برای آزادکردن بازار از چنبره دولت» تبلیغ میکند ولی هرجا که دیدگاه بنیادگرای وی در جهان واقعی پیاده شده و تحقق یافته است، نتایج برجای مانده نقض تصویرسازی وی را ثابت میکند.
بهعبارت دیگر، طی سه دهه گذشته در هر کشوری که سیاستهای مکتب اقتصادی شیکاگو پیاده شده است، آنچه بهمنصه ظهور رسیده یک ائتلاف قدرتمند حاکم بین چند شرکت بزرگ و طبقهای از سیاستمداران اکثرا ثروتمند بوده است.
رخدادی که در ایران نیز بهمنصه ظهور رسیده است. دولت سازندگی بهعنوان اولین دولت طرفدار اقتصاد آزاد در جمهوری اسلامی ایران، منجر به حزب دولتساخته کارگزاران سازندگی شد؛ افرادی که در کارگزاران گردهم آمده بودند عمدتا بهاصطلاح مدیران دولت هاشمیرفسنجانی محسوب میشدند.
افرادی که طبقه سیاستمداران بهاصطلاح اکثرا متمول ایرانی را تشکیل میدادند. ائتلافی که نتیجه آن را در دادگاههای امثال شبنم نعمتزاده شاهد بودیم.
ردپای چنین تفکری را حتی در برخی خصوصی سازیها هم میتوان دید، آنجاکه به تعبیر رهبر انقلاب به بهانه اصل ۴۴ و خصوصیسازی، کارخانه به افراد سوءاستفادهچی داده شد که درنهایت کارخانه تعطیل و برج ساخته شود!
@jebhetse
عباس عراقچی سال ۹۵:
آیا بهتر نیست به جای خودکفایی در گندم،
آن را از قزاقستان وارد کنیم؟!
قزاقستان سال ۱۴۰۱:
صادرات گندم ممنوع است!
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
ردیف دوم، پشت سر کاترین دوشس کمبریج و فرزندش شاهزاده لویی، بوریس جانسون نخست وزیرِ منتخبِ پارلمانِ منتخبِ مردم انگلیس و رئیس دولت این کشور نشسته است؛ نماد دموکراسی است که پشت سر نمادهای اشرافسالاری و خاندانسالاری گردن دراز میکند تا موفق به تماشای صحنه شود. زیاده عرضی نیست...
@syjebraily
پیشنهاد جایگزین ما برای مصائب خودروسازی: منع واردات خودرو خارجی همراه با شکستن انحصار داخلی با اجازه تولید به همه، در هر مقیاس با هر برند با شرط کیفیت...
پیشنهاد حامیان خودروسازان انحصاری داخلی: منع واردات خودرو خارجی مگر برای خود آنها
پیشنهاد حامیان واردات چی ها: آزادی واردات خودرو خارجی.
مخالفت داریم تا مخالفت...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
در پی موضع گیری صحیح وزیر نفت، نفت ۲ دلار گران شد و به مرز ۱۲۰ دلار رسید.
*اوجی: بازی با ایران و روسیه تهدیدی برای امنیت جهان و تامین انرژی است*
🔹وزیر نفت با بیان اینکه ایران و روسیه به عنوان دو بازیگر مهم در تامین نفت و گاز میتوانند تامین کننده انرژی در جهان باشند، اظهار داشت: بازی با این دو کشور مهم، تهدیدی برای امنیت جهان و تامین انرژی خواهد بود.
🔹اجرای پروژه همکاری بانکی روسیه، چین و ایران، در آیندهای نزدیک به سلطه دلار خاتمه خواهد داد
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
وزیر نفت: بازی با ایران و روسیه، تهدیدی برای امنیت جهان خواهد بود
https://aftabnews.ir/003Fj0
🔴 دلسوزان نظام از گرانی و تورم اجناس گفتند، آقای رئیسی #جبران کنید مردم به شما #اعتماد دارند
🔸 حامیان سیاست های نئولیبرالی فکر می کردند با حذف ارز ترجیحی، گرانی در حد همین چهار قلم باقی می ماند و می گفتند این یارانه برای مردم سود هم دارد!! (تصویر ١)
🔸 قبل از آزادسازی قیمت ها اساتید اقتصاد اسلامی اجماعاً هشدار دادند که این کار موجب گرانی زندگی مردم و منجر به گران شدن همه ی کالاها می شود.
🔸امروز صدای بسیاری از علماء، بزرگان و نمایندگان ولی فقیه در برخی استان ها از گرانی هزار کالا در آمده است. (تصاویر ٢ تا ۵)
🔸دولت با مشورت با اقتصاددان حوزه علمیه قم و اساتید برجسته دانشگاهی اقتصاد اسلامی مسیر طرح اقتصادی خود را اصلاح کند و تورم بیش آمده در اجناس روزمره مردم را جبران نماید
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir