فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استغاثه و ناله جوانان عراقی برای اربعین
سیدی یا حسین😭
چند روز دیگه مانده تا زیارت و پیاده روی اربعین
مگر میشه مردم علم به دست نیان
مگر میشه امسال موکب ها نصب نشه
مگرمیشه فقرا سر سفره حسین نشینن
مگر میشه حوائج براورده نشه
🏴😭
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
حمله به پناهیان را باید در پاسخ به احقادی تصویر کرد که در دهه هفتاد و نیمه اول دهه هشتاد بر دل آنهایی ماند که بنا داشتند دین را افیون تودهها کنند.
دو جریان در آن ایام با مردانگی و سترگی ایستاد و از اعتقادات ایمانی شیعه دفاع کرد. یکی با محوریت آیتالله مصباح یزدی بود و دیگری با محوریت حاج علیرضا پناهیان.
یکی به مواجهه علمی شتافت و دیگری به مواجهه از منظر غیرت و حمیت ولایی. یکی طرح ولایت را ایجاد کرد و دیگری پرچم ندبههای انتظار را بالا برد.
یادمان نمیرود رونقی که تفکر انتظار به هیأتها داد. به مساجد داد. جوانان را دور هم جمع کرد و شیوۀ نوین هیأتداری انقلابی را رقم زد.
و چه خوب انتقام گرفتند از آیتالله مصباح در سالهای ابتدایی دهۀ نود. اما گویا هنوز نوبت به حاج علیرضا نرسیده بود.
چه کسی را با چه چیزی میزنند؟!!! علیرضا پناهیان رزمنده همیشه در صحنۀ انقلاب را با تجمل و فساد اقتصادی؟!
این انگ نمیچسبد به این بزرگوار. جریانی نوپایی که نام عدالت را به یدک میکشد، چه از عدالت میداند که به ایشان حمله میکند، گویا بنا دارد کل تاریخ علمای شیعه را مسموم کند.
سید مرتضی را که به واسطۀ زعیم بودن شیعه، آنقدری به خلیفۀ وقت پول داد که مذهب شیعه به رسمبت شمرده شد.
مرحوم شفتی را که بارها به پادشاه قاجار وام داد تا کشور را اداره کند و مردم در سختی نیفتند.
مرحوم امام را که در کسری از روز با فروش اندکی از دارایی پدری منزل فعلی را در قم خریداری کرد تا پناهی باشد برای مومنین
و البته همه اینها زیستی ساده داشتند. همانطور که حاج علیرضا دارد. و البته حاج علیرضا هرگز آن اموالی را که این بزرگواران داشتند ندارد. یک زمین ۲۵۰ متری مشارکتی در تهران کجا و اموال مرحوم سید مرتضی و مرحوم شفتی و حضرت امام کجا...
از این موارد الی ماشاالله است.
شاید از این هم بالاتر: این جریان اگر در زمان علی ع زندگی میکرد، احتمالا به امیر عدالت نیز میتاخت که چرا مزارع ینبع به نام توست یا شاید به بیبی دو عالم که از چه به دنبال باغ فدکی. این جریان قدرت انفکاک میان باغ فدک و باستی هیلز را ندارد. لذا با آن همان میکند که با این...
اینکه در دوران تطور شیعه دست علمای اسلام باز بوده است حکمتی دارد که گوبا ادراک آن برای این طیف ممکن نیست. اینها مایلند عالم فقیر باشد و نمیدانند که عالم خود ستون فقرات دین است که اگر بنا باشد فقری بر طرف شود از مجرای تدبیر این عالم است. اینها نمیدانند عالم دین مال را نه برای خود که برای قوام دین خرج میکند. اینها چون در کتابهایشان تنها انسانی که در عالم زندگی میکند، انسان خودخواه دارای خوی حیوانی منغعتطلب است نمیتوانند انسانی دیگر را تصور کنند که برای خود نخواهد...
در این دکترین، حتی امیر دلها نیز جایی ندارد. چون امیرالمومنین از بزرگترین مالکان عرب بود. اما همین امیر، آنجایی که نان میخورد، نانی را انتخاب میکرد که خشکترین نان در آن زمان به شمار میرفت.
یا این جریان میداند که سفره امام حسن علیهالسلام هر روز پذیرای مومنینی بود که از اکناف عالم به مدینه سفر میکردند؟ و آیا میتواند پشتیبانی از این سفره را با سه بار بخشیدن کل اموال ایشان به فقرا جمع کند؟ آیا اینها به امام حسین ع خرده نمیگرفتند که از کجا آوردی که همۀ زمینهای کربلا را خریدی؟
این جریان نمیداند که اموال مرحوم شفتی و سید مرتضی برای فقرا سفره میشود اما اموال معاویه از سفره فقرا میخورد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
انقلاب (طغیان) صنعتی در مقابل انقلاب علمی
نویسنده: آقای طه رمضانی، مدرس اقتصاد مقاومتی
ابتدا امید داریم که شیوع کرونا بیش از بیماری منجر به شیوع تفکر شود.
تاملی داشتم که بنظرم قابل بحث است.معتقدم پزشکی رایج بیشتر دستاورد علمی انقلاب صنعتی در غرب است.در حالی که حوزه علمیه نهادی است که دستاورد انقلاب علمی اسلام است .انقلاب علمی اسلام به نظر حقیر اثبات حاکمیت روح بر جسم است ( البته سلامت جسم میتواند به تقویت حاکمیت روح کمک شایانی نماید) در حالی که غرب با طرح مبحثی مثل ویروس یا مباحثی از این قبیل در حقیقت در حال تعریف ماده ای جسمانی است که مانند روح شایع و فراگیر میشود و با استفاده از رسانه این ماده را فراتر از اجسام در اذهان نیز شیوع میدهد و این نه تنها نشان از پیشرفت علمی ندارد بلکه حاکی از یک طغیان علمی است.نتیجه آنهم میشود تعریف وسواس گونه از بهداشت ( به این معنی که به جای در نظر گرفتن همزمان بهداشت روانی در کنار بهداشت جسمی با بالا بردن احتمال آلودگی محیط تا حد ممکن فکر انسان را از کلی فهمی تنزل داده و درگیر جزییات نماید و از طرف دیگر تمام حواس و اطمینان و یقین را به روش های درمانی و کارایی آنها متمرکز میکند)
شاید بتوان گفت مثلا در احکام اسلام با تعریف طهارت و نجاست بهداشت در اوج خود تعریف میشود اما از طرفی با اصول عملی (مثل اصل برائت و ..)بهداشت روانی نیز حفظ میشود تا فرد در گیر وسواس نشود و در حالی که جزئیات را در جهت کلیات هماهنگ میسازد فکر کلی را فدای جزئی نکند .
حال اینکه چرا ما غرب را در پزشکی پیشرفته میدانیم به نظرم بیشتر ناظر به یک خطای ذهنی استاعتماد به صنعت غرب و غافل شدن از قدرت علمی خود باعث شده فکر کنیم چون ماشین پیشرفته دارند حتما در موجود زنده شناسی هم خریط فن هستند.
به نظر میرسد لازم است با رجعت به انقلاب علمی اسلامی یکبار بار برای همیشه تکلیفمان را با انقلاب صنعتی غرب روشن کنیم.
علم پزشکی غرب بیش از زیست و حیات شناسی مرهون صنعت پزشکی آنهاست .به نحوی که عمده پزشکان (علی الخصوص پزشکان ما که حتی در گفتن کلمات به مردم عادی و پیچیدن نسخه دنباله رو غرب هستند)در حقیقت اپراتور ماشین های پزشکی هستند .و بیش از اینکه از ماشین های پزشکی به عنوان یکی از ابزار های تشخیص استفاده کنند بیشتر در جهت خدمت به ماشین های تشخیص انبوه حرکت میکنند.
خلاصه بیش از اینکه از ویروس هراسان باشم به آن مشکوکم و معتقدم بیش از اینکه شناخت ویروس دستاورد علمی غرب باشد حیات خلوت علمی آنهاست تا برتری خود را به صورت غیر منطقی بر دیگران تحمیل نمایند.والله اعلم
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔴کاهش شوکهکننده آمار ازدواج در دوران کرونا /احتمال افزایش آمار سقط جنین
♦️معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان: شیب کاهشی ازدواج به نسبت سالهای قبل میتواند یک شوک باشد و این شوک روی موضوع فرزندآوری حتما تاثیر خود را خواهد گذاشت.
♦️حواشی مربوط به کرونا علاوه بر اینکه موجب کاهش ازدواج شده، پس از این میتواند بر امر فرزندآوری هم تاثیر بگذارد.
♦️طبیعتا مادر برای فرزندآوری نیاز به حضور در بیمارستان یا آزمایشگاه دارد که با وجود کرونا مراجعه به بیمارستان کاهش یافته و در ادامه اقدام به فرزندآوری نیز کاهش مییابد، این موضوع اکنون حتی حادتر از مباحث اقتصادی است.
♦️بسیاری از زوجینی که با دفاتر مشاوره ما ارتباط دارند، به صراحت این را به مشاورینشان اعلام کردهاند.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
دکتر حمیدرضا مقصودی
🔴کاهش شوکهکننده آمار ازدواج در دوران کرونا /احتمال افزایش آمار سقط جنین ♦️معاون ساماندهی امور جوان
خسته نباشن. فوبیای کرونا چه ها که نمی کند
🔆 تبعیض ناروا بهنفع بورسبازان
دکتر #علی_سعیدی
🔸تا زمانی که بورس سربالایی میرفت و عدهای (نه همۀ مردم) با انگیزههای بورسبازی روز به روز خوشحال و سرمست از سودهای بادآورده، اقتصاد را با سرعت به پرتگاه سقوط میبردند، کسی نگران ارزش داراییهای مردم نبود، اما این روزها که نمادها عمدتا قرمز هستند، مسئولان به فکر حفظ ارزش داراییهای بورسبازان افتادهاند!
🔸چرا باید بودجۀ بیتالمال صرف حفظ دارایی برخی از افراد جامعه شود؟
🔸آن هم داراییهایی که ارزش آنها بهوضوح کاذب است و با هیچ متغیر واقعی اقتصادی همنوایی ندارد!
🔸آن هم برای کسانی که محرک اصلی آنها در کنش اقتصادیشان صرفا حرص و طمع بوده است!
🔸و به هشدارها دربارۀ حباببودن رشد بورس و مشکلداربودن سودهای نجومی توجهی نکردهاند!
🔸حمایت دولت و مجلس از کسانی که ارزش داراییهایشان در بورس در حال کاهش است بهروشنی خلاف عدالت است؛ با این کار دولت و مجلس دارد به حرص و طمع و شتابزدگی و رفتارهای هیجانی عدهای از مردم پاداش میدهد در حالی که این افراد مستحق مجازاتی بیشتر از کاهش ارزش داراییهایشان هستند!
❓آیا کسانی که بهخاطر تورم لجامگسیختۀ این سالها، امید خانهدارشدن و ماشیندارشدن را که هیچ، امید تأمین حداقلهای زندگی خود را هم از دست دادهاند نیز مشمول این حمایتها میشوند؟!
❓آیا کسانی که بهخاطر رکود ناشی از کرونا، کار خود را از دست دادهاند نیز از چنین حمایتهایی برخوردار میشوند؟
❓آیا کسانی که بهخاطر دوری از مرکز، از محرومیتهای تاریخی رنج میبرند و با سیاستهای نادرست پولی و مالی دولت، روزبهروز فاصلهشان با مرکزنشینها بیشتر میشود نیز میتوانند به چنین حمایتهایی امیدوار باشند؟!
❓و قس علی هذا زمینخوردگان و زیاندیدگانی که با هر شاخص و ملاکی، مستحقتر از بورسبازان برای حمایتهای دولت و مجلس هستند، اما کسی، مسئولی، رسانهای یا کارشناسی دم از مشکلات آنها هم میزند؟!
🔸هجوم گستردۀ بخشی از مردم به سمت بازارهای بورس باعث ایجاد عدمتعادل گسترده در اقتصاد شده است و این عدمتعادل در حال سرریز به بخشهای دیگر اقتصادی هم هست؛ آن هم اقتصادی بیمار که نیازمند مراقبت است و دیگر توان شوک و فشار بیشتر را ندارد!
🔸عدالت حکم میکند اگر بورسبازان و سفتهبازان حریص و طماع مجازات نمیشوند، لااقل به همان قاعدۀ بازار که خودشان قبول کردهاند، پایبند باشند و در ازای سودهای بیپایه و اساس، الان هم طعم زیانهای بازار را بچشند: من له الغنم فعلیه الغرم (کسی که منفعت برای اوست، زیان هم متعلق به اوست؛ قاعدۀ فقهی). اگرچه هنوز تا رسیدن به زیان واقعی فاصله زیاد است و عمدۀ دارندگان داراییهای مالی صرفا از سودهای بادآوردهشان کاسته شده است و هنوز زیان به اصل آورده اولیه نرسیده است.
🔸این روزها بهجای اینکه دغدغه اصلی کشور رسیدگی به خیلی بیکاران و بنگاههای تعطیل یا نیمهتعطیل ناشی از کرونا و رفع محرومیتهای تاریخی باشد، هم و غم مسئولان و رسانهها «ایجاد تبعیض ناروای دیگری» است به نفع بورسبازان حریص و طماع!
🆔 @QasdWay
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹مداحی محمدحسین پویانفر با زبان اشاره برای ناشنوایان
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔻 بی غیرتی اقتصادی یعنی اینکه در شرایط جنگ اقتصادی، کالای دشمن را تبلیغ کنی
🔻 تبلیغ محصولات شرکت معروف آمریکایی توسط روزنامه دنیای اقتصاد
اعتراض به روزنامه در روزهای کاری ◀️ 02142710202
🆔 @mashgh626
آقای دکتر تیمور رحمانی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران نوشتاری را در دنیای اقتصاد منتشر کرده اند که به طور خلاصه در این نوشتار گفته شده است ما در برابر یک دو راهی بین ابرتورم و تورم بالا قرار داریم. آنچه موجب شده دو راهی فوق دوسویه منفی باشد تحریم است و ما ناچاریم یا فقط به تحریم بسنده کنیم و با کنشگری عقلانی و رفتار اقتصادی صحیح فقط اثرات آن را تحمل کنیم یا این که با تداوم مجموعهرفتارهای غیرعقلانی اقتصادی، خود را در معرض ابرتورم هم قرار دهیم.
در نگاه ایشان، تورم قطعا یک پدیده پولی و ناشی از نقدینگی است. اما این نقدینگی تورمافزا میتواند نقدینگی ناشی از فشارهای تحریمی باشد یا نقدینگی ناشی از فشارهای تحریمی بعلاوه فشارهای درونزای ناشی از سیاستهای تثبیت نرخ ارز، تثبیت نرخ بهره، رفع کسری بودجه دولتی، رفع ناترازیهای نظام بانکی و همچنین فشارهای سیاسی و رانتی نظام حکمرانی.
لذا ایشان پیشنهاد میدهد که در این رو راهی، به تحریمهای ناگزیر بسنده کنیم و دیگر خود بر آتش تورم نیفزاییم و آتش بیشتری نیفروزیم. نهایتا پیشنهادهای ایشان به طور ضمنی این میشود که مقامات پولی را تقویت کنیم که تسلیم تثبیت نرخ ارز و بهره، رفع کسری بودجه، رفع ناترازیهای بانکی و پاسخ به فشارهای سیاسی نشوند و سیاست بهینه اقتصادی را که همان حفظ و کاهش نقدینگی است به درستی انجام دهند.
این از بیان ایشان.
اما
این که در مشاهده مشکلات اقتصادی ایران، همواره نگاه به بخش پولی باشد و در بخش پولی هم نگاه به نظریه مقداری آن هم به بخشی از نظریه که در رویکردی خاص، تورم را صرفا پولی تصویر میکند، در میان اقتصاد دانان ایرانی امری مرسوم است. چه ایشان، چه آقای نیلی، و چه سایرین چه سیاسی باشند (مثل آقای نوبخت و نیلی و ...) یا سیاسی نباشند (مثل همین آقای دکتر رحمانی)، چه چپ باشند و در لوای نهادگرایی زندگی کنند (مثل آقای مومنی) و چه راست باشند، همگی بر این مسئله اتفاق نظر دارند. اتفاقا فشارهای سیاسی به اقتصاد را همینها وارد میکنند و خود همین ها هرگاه در مسند حاکمیت بر دولت بودهاند کسری بودجه را با نقدینگی جبران میکردهاند و چه در مسند حاکمیت بانکها که ناترازی را با همین نقدینگی جبران میکردهاند و ...
آقای همتی هم زمانی که در مسند ریاست بانک مرکزی قرار گرفتند، هدفگذاری خود را رفع تورم (inflation targeting) اعلام کردند و به همین تضییقها اشاره کردند.
نمیدانم چرا چاقو دسته خودش را نمیبرد.
با این وصف
این طیف اقتصاددانان رایج دانشگاهی، همه نظریهپردازیشان حول و حوش همین دو راهیهای سهمگین بوده است. چه در دهه ۶۰ که میخواستند بین زندگی کوپنی و کمبودهای شدید القائی به بازار، یکی انتخاب شود و چه از دهه هفتار که تمام نظریهپردازی آنها بر همین محور نقدینگی تورمی است که راهی به جز پیشنهادات فوق ندارد. همین پبشنهادها که بن مایۀ نظریه تعدیل بوده و هستند و بر آن هم باور دارند و راهی جز آن را نمیبینند.
باید سوال کرد که چرا تولید، خدمات، صنعت، تجارت، زیرساخت، انرژی و ... مسئله اینها نیست. چرا ورودی تحلیلی این بزرگواران همیشه از پول و نهایتا بخش مالی اقتصاد است؟
این اقتصاددانان چه تأثیری از روند مالی سازی (finantialization) در دانش اقتصاد پذیرفتهاند که ذهنشان همواره به همین بخش معطوف است؟
و چرا دولتهای اینها همواره سایر بخشها را رها کرده است در دست بخش موهومی خصوصی و تنها طنابی که به آن چنگ میزند بخش پولی است؟
نظریه صنعت، خدمات، تجارت و کشاورزی آنها همواره رهاسازی بوده است. بر خلاف کشورهای منادی این رها سازی که همیشه طرحریزیهای جدی در این حوزهها داشته اند.
ایران بر سر دو راهی نیست. ایران در چهار راه اقتصاد دنیاست اگر مسیرهای تجاری دیده شود. ایران بر شاهراه انرژی دنیاست اگر قابلیتهای چرخه انرژی ایران دیده شود. ایران در مسیر چهارفصل آبوهوایی دنیاست اگر کشاورزی آن دیده شود.
اما ایران را تنها به آنچه نیست میبینند و آن هم مسیر پولی و بانکی آمریکا زده دنیاست...
ایران در دوراهیهای پولی نیست. در چندراهی تحولات مختلف اقتصادی است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از محمد جواد رفیعی
🔴 نگاهی به وضعیت قبولی داوطلبان کنکور سراسری ۹۹
🔸 تمامی رتبه برتر ها جزو مدارس غیردولتی بودند
🔸 وضعیت در گروه هنر اما قدری متفاوت است و ۸۰ درصد رتبههای برتر به دانشجویان تهرانی رسیده است
🔸 94 درصد رتبه های زیر هزار جزو مدارس غیردولتی بودند
🔸 ۱۰۰ درصد رتبههای برتر گروه زبان نیز به دانشجویان غیرتهرانی تعلق یافته
🎓داغ، موثق و دانشجویی👇
http://t.me/joinchat/A3D6Nz5gDJG_PTXM0i9Aaw
بازاری که واکنشش به ترامپ، هماهنگ و به رئیس جمهور ایران معکوس است، یک بازار ایرانی نیست. یک بازار آمریکایی است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگه دلش رو دارید تا آخر ببینید
رفیقم که پدرش آزادهست اینو واسم فرستاد گفت: بابام تا اینو دید زد زیر گریه و گفت: ماهارو همینطوری میزدن
ای صد لعنت به این مسئولین لیبرال
👤 ابوالفضل احمدی
@TWTenghelabi
دکتر حمیدرضا مقصودی
⭕️ اگه دلش رو دارید تا آخر ببینید رفیقم که پدرش آزادهست اینو واسم فرستاد گفت: بابام تا اینو دید زد
آیا این ها را میدانیم؟! میبینیم؟! چه میکنیم برای آرمانی که اینها برایش اینگونه کتک خوردند؟؟؟؟؟؟؟؟
و از این ها بی نهایت مرتبه بالاتر...
لا یوم کیومک یا اباعبدالله...
🔻دکتر موحدی عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد، یک دانشگاه معمولی، و متوسط از یک جامعه آماری کوچک کلاس خودش سخن میگوید:
🔹️از میان ۶۰ دانشجوی حاضر در کلاس، فقط ۲ نفر مدرسه دولتی تحصیل کرده اند!
🔹️با اعلام نتایج کنکور ۹۹ و بی سهمی دانش آموزان مدارس دولتی در رتبه های زیر هزار، نباید شوکه شوید، وقتی چنین آمار فاجعه باری وجود دارد.
🔹️این ثمره سالها تلاش برای فروختن آموزش به مثابه یک کالا به جامعه است،
🔹️پول داشته باشی آموزش با کیفیت میخری، پول نداشته باشی محروم می مانی.
🔹️راه تحصیل برای مردم عادی بسته شده...
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
@akhbare_eghtesady
روند ابتلا در ایتالیا
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
روند مرگ از کرونا در ایتالیا
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
ایتالیا پس از موج اول، مرگ را کنترل کرده. یعنی در فرایند درمان کرونا موفق بوده است و با وجود وارد شدن به موج دوم، مرگ و میر رشد نکرده است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
روند ابتلا در ایران
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
روند مرگ از کرونا در ایران
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
ایران اما به موج سوم رسیده اما هنوز نتوانسته مرگ را کنترل کند. اگر چه در کنترل ابتلا هم توفیقی نداشته است. این یعنی ضعف در نظام درمان است نه صرفا در رفتار مردم.
اما متهم اصلی در نگاه مسئولان و رسانهها، مردم هستند!
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
کتاب اقتصاد روایی نوشته رابرت جی شیلر است که با ترجمه سعید زرگریان منتشر شده است. کتاب حاضر را اقتصاددانی زبده و برنده جایزه نوبل نوشته و وجه تمایز آن با کتابهای دیگر این است که تلاش کرده با بررسی روایتهای عامه هر زمان و بهکمک علم همهگیرشناسی، به ارتباط بین این روایتها و رفتارهای اقتصادی و پیامدهای آن مانند تورم، رکود، حبابهای اقتصادی، و حتی جنگ بپردازد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi