در شرایطی که مدیر اداره آنفلونزای وزارت بهداشت اعلام کرد که امسال هیج موردی از آنفلونزای پرندگان و هیچ آنفلونزای دیگری نداشته ایم، امروز سازمان دامپزشکی اعلام کرده به دلیل آنفلونزای پرندگان دستور داده ایم مرغهای تخمگذار را معدوم کنند.
در شرایط فعلی که قیمت مرغ و تخم مرغ کاملا نا اطمینان است و مرغداران نیز با مشکلات متعددی مواجه شده اند، مشخص نیست که چه منطقی پشت این ادعاها و دستورات است.
آیا می خواهند کشور را دچار قحطی تعمدی کنند؟
لینک خبر:
https://www.farsnews.ir/news/13990912000426/%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%DA%AF%D9%84%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%AA%D8%AE%D9%85%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%86%D9%81%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
یجوری میگه مجلس در کار دولت دخالت کرده که انگار دولت مشغول کاره !
دولت عزیز شما جز خواب و خوراک کار دیگهای هم میکنی مگ؟!
#دولت_فشل
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
میگن تعداد تخت های بیمارستانی کمه
میگن تعداد تخت های مراقبت های ویژه کمه
میگن تعداد پزشک کمه
همه اینها از این دو علت ریشه میگیره:
1_ انحصارطلبی
اون روزی که گفتیم تعداد دانشجوی پزشکی کمه و آقایون برای جلوگیری از کاهش درآمدشون قبول نکردن که ظرفیت رو زیاد کنن اینجاها رو هم می دیدیم.
2_ بی عرضگی
در همین مدت ده ماه با کار جهادی می توانستند هزاران تخت به ظرفیت بیمارستانی اضافه کنند. فقط با تکمیل پروژه های نیمه کاره. اما...
فقط گفتند مردم مقصر هستند. مردم خائن هستن. مردم قاتل هستند. چون مردم ناچار بودند برای تأمین معاش خانواده خود از خانه بیرون بروند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
حجم حمایت مالی دولت و سایر نهادها در مواجهه با کرونا در افغانستان ۷.۳ میلیارد دلار است. این میزان تقریبا سه برابر حمایت از کرونا توسط دولت و سایر نهادها در ایران است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
حجم حمایت مالی از مواجهه با کرونا در ایران، ۲.۶ میلیارد دلار است. این مقدار در افغانستان، ۷.۳ میلیارد دلار، در پاکستان، ۳۷ میلیارد دلار، در عربستان سعودی، ۱۵ میلیارد دلار و در ترکیه ۲۱ میلیارد دلار است.
این یعنی در ایران کمترین حمایت مالی در مواجهه با کرونا صورت گرفته است. در کشورهایی چون فرانسه، آلمان، ایتالیا و ... حجم حمایتها بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار و در ژاپن ۱.۶ تریلیون دلار است.
این دولت فقط ادعای مبارزه با کرونا را دارد. اما هرگز مبارزه نکرده است. تنها مردم را مقصر دانسته است...
مسائل اقتصاد ایران از دهه 50 به این سو حل نشدهاند.
روزنامه آیندگان سال 1354 و تیترهایی که انگار همین امروز کشور را روایت میکنند.
🗞 @Ancients ⏳
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
🔷🔹 دکتر مقصودی نوشت: حجم حمایت مالی از مواجهه با #کرونا در ایران، ۲.۶ میلیارد دلار است. این مقدار در افغانستان، ۷.۳ میلیارد دلار، در پاکستان، ۳۷ میلیارد دلار، در عربستان سعودی، ۱۵ میلیارد دلار و در ترکیه ۲۱ میلیارد دلار است.
🔹👈 این یعنی در ایران کمترین حمایت مالی در مواجهه با کرونا صورت گرفته است. در کشورهایی چون فرانسه، آلمان، ایتالیا و ... حجم حمایتها بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار و در ژاپن ۱.۶ تریلیون دلار است.
💥 این دولت ادعای مبارزه با کرونا را دارد. ولی... آیا درست با این بیماری مبارزه کرده است؟ چرا اینقدر مردم را مقصر دانسته است... آیا برخی پزشکان متخصص، که به بهانه طرح سلامت، در این دولت تبدیل به #طبقه_الیت پزشکان شدند و تبدیل به الیتی قدرتمند در ساختمانسازی و واردات تجهیزات پزشکی و #تجارت_پزشکی_نوین شدند، تا کی بر ستاد کرونا غلبه خواهند داشت و ...؟! چرا با وجودی که بارها و بارها بر حضور تخصصهای متعدد در ستاد عالی کرونا تاکید شد، این ستاد در ساختار خود تغییری نمیدهد؟ چرا هنوز هم طب سنتی، جایگاه خود را در این باب به دست نیاورده است؟ آیا الیت جدید پزشکان لیبرال و غربزده، مانعی بر سر این راه هستند؟ چرا پزشکان مسلمان، واکنش کافی را در این باره روا نمیدارند؟ تا کی نبود تفکرات بنیادین در #فلسفه_پزشکی و #حکمت_طب، جامعه ما را از میراث سه هزار ساله طب ایرانی و میرات هزار و پانصدساله طب اسلامی محروم میکند؟ کی دروس رشته پزشکی درجهت منافع عمومی اصلاح خواهدشد؟کی پزشکان مدرن، عدم اصلاح این رشته را رها میکنند؟
🔸به مدرسه اقتصاد بپیوندید👇👇
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
💥 گسترش آموزش الکترونیک در دوران حکمرانی مجازی ممکن است بستر شکلگیری #دانشکدههای_مجازیِ #بینالمللی و مدارس مجازیِ بینالمللی و حرکت بهسمت برنامهریزی بر محور اسناد بالادستی مانند #سند_2030 گردد.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«در دوران #کرونا، آموزش الکترونیک به یک آموزش گسترده تبدیل میشود و ما هم در همین مسیر قرار گرفتهایم.
این پدیده ممکن است سرآغاز شکلگیری #دانشکدههای_مجازیِ #بینالمللی و #مدارس_مجازیِ #بینالمللی بشود که بهشدت فضای داخل کشورها را تحتتاثیر قرار میدهد و از جهتی، بستر حرکت به سمت برنامهریزی بر محور اسناد بالادستی مانند #سند_2030 و اسناد توسعه میشود و فضا را کاملاً در اختیار آنها قرار میدهد.
امروز رقبای تمدنی ما یک گام بزرگ به سمت #حکمرانی_مجازی برمیدارند که تسلط خودشان در جهان را بیشتر کنند. ما هم باید یک گام بزرگ به سمت تمدن اسلامی برداریم و این یک رقابت بزرگ است.» ۱۳۹۹/۸/۲۸
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi