پروفسور درخشان_سیاست_های نفت و گاز کشور در مواجهه با تحولات اخیر،حجم پایین.mp3
37M
#جلسه_تخصصی
🎵 نشست علمی با موضوع: سیاستهای نفت و گاز کشور در مواجهه با تحولات اخیر
📌 سخنران: پروفسور مسعود درخشان
📅 تاریخ برگزاری نشست: دوشنبه 1400/12/23
🗂هسته #نفت_و_گاز
💠 @profderakhshan
🔅 گزیده سخنرانی استاد درخشان در جلسه امروز «نشست علمیتخصصی سیاستهای اقتصادی پیشنهادی به دولت سیزدهم از نگاه اقتصاد اسلامی»
🔸 سیاستگذاری در میدان تعیین میشود اما راهبردها ناظر بر سیاستگذاریهای میدانی است.
🔸 راهبردها را مقام معظم رهبری تعیین کردهاند، خیلی وقت پیش هم اعلام کردهاند، اما مشکل در پایبندی به این راهبردهاست. ایشان در بیانیه گام دوم گفتند حال مشکلات کشور نیازمند روحیه انقلابی، تفکر انقلابی و عملکرد جهادی.
🔸 آقای رییسی به درستی گفتهاند دولت ما سلیقهای عمل نمیکند.
سلیقهای عمل کردن یعنی تبعیت از آموزههای لیبرالیستی
سلیقهای عمل کردن یعنی رفتن به دنبال تفکر بهاصطلاح علمی به جای تفکر انقلابی!
لیبرالها سلیقه خود را در عناوین زیبایی همچون آزادی و علم پنهان میکنند.
ما هم آزادی را قبول داریم و امام حسین علیهالسلام را بزرگترین آزاده جهان میدانیم اما آزادی که ما میگوییم یعنی بندگی حضرت حق: «من از آن روز که در بند توام آزادم»
اما آزادی لیبرالها یعنی آزادی برای چپاول و غارت
پرستش خدا سلیقهای نیست، پرستش سرمایه سلیقهای است زیرا که ریشه در تعلق وجه شیطانی انسان به مادیات دارد و از این رو احساسی و یا سلیقهای است نه علمی.
🔸 آمریکا شیطان تعلیمدیده اکبر است. آنها میخواهند ریشه تعالیم اسلام را بزند همانطور که ریشه تعالیم حضرت مسیح و حضرت موسی را زدند.
🔸 مدیریت میدان لازم است اما ریاست جمهور مدیر مدیران میدانی است و باید مدیران میدانی را در جهت راهبردهای نظام که توسط رهبری معظم بیان شده، حرکت دهد.
🔸 رویکرد اسلامی به مسایل اقتصادی، رویکرد کلنگری است و همه عرصههای درگیری را میبیند چون اسلام کلنگر است و حتی دربارۀ تاریخ برنامه دارد
سیاستهای اقتصادی در دولت سیزدهم باید رویکرد کلنگری داشته باشد.
🔸 مدیران باید بدانند میدان، میدان جنگ است نه میدان جشن و سرور! باید آنچه در سیاست انجام میدهیم، مقوم نظام فرهنگی باشد، نه آنگونه که در دولت یازدهم و دوازدهم تضعیف شد. سیاستگذاریهای ما در حوزۀ اقتصاد باید مقوم نظام سیاسی و فرهنگی باشد و بهعکس.
🔸 آقای رییسی باید از رییس بانک مرکزی بپرسید که آیا این نظام بانکی مقوم نظام سیاسی ما که نظام ولایت است، میباشد یا تضعیف کننده است؟ آیا تصمیمات وزیر اقتصاد است در جهت تقویت کل نظام است یا تضعیف کننده؟
🔸 مهمترین معیار تنظیم امور اقتصدی این است که تصمیمات مدیران میدانی دقیقاً در راستا و سازگار با تصمیمات در سطح کلان باشد. تحقق این سازگاری از جمله وظایف رییس جمهور است.
🔸 ایشان گفتهاند در سال یک میلیون مسکن میسازند، ایده خوبی است، اما آیا برای ایشان توضیح دادهاند که ساختن این حجم از مسکن به چه میزان انرژی نیازمند است؟ به هر حال، تولید آجر و سیمان و گچ و میلگرد و امثال ذلک نیازمند دسترسی به منابع لازم و کافی از انرژی است. آیا منابع تولید این حجم از انرژی بررسی شده است؟
🔸 پس گام اول، داشتن اطلاعات دقیق است.
آیا به شما گفتهاند پارس جنوبی هماکنون هشتاد درصد از گاز کشور را تامین میکند و این یعنی فاجعه!
آیا گزارش دادهاند که پارس جنوبی تا چند سال دیگر میتواند چنین حجمی از گاز را تولید کند؟
🔸 بنده ده سال است از وزیر نفت خواستهام رسماً میزان تولید گاز از پارس جنوبی را اعلام کند اما ایشان هیچ اقدامی نکرده است.
محاسبات من نشان میدهد که در بیست سال آینده تولید گاز از میدان پارس جنوبی حدود صد میلیون متر مکعب خواهد بود و در صورت نصب سکوهای تقویت فشار در همۀ فازهای پارس جنوبی، فقط میتوانیم حداکثر سیصد میلیون متر مکعب برداشت کنیم که درواقع کمتر از نصف آن چیزی است که هماکنون داریم! از سوی دیگر، تقاضا در بخش خانگی و صنعتی و حمل و نقل و پتروشیمی و تولید برق هم روزبهروز در حال افزایش است.
بنده نگرانم که اواخر دولت اول جنابعالی با بحران جدی و کلان در تولید گاز مواجه خواهیم بود. بحران خوزستان نمونهای از بحرانهایی است که ناشی از فقدان اطلاعات دقیق برای مسئولین تراز اول کشور بوده است.
🔸 اطلاعات صحیح را به شما نمیدهند. به جای برگزاری جلسات با مدیران ارشد دستگاههای مختلف کشور، شاید برگزاری جلسات خصوصی جنابعالی یا نمایندۀ حضرتعالی با صاحبنظران و مدیران میانی دستگاههای دولتی راهگشا باشد. برای نمونه، مهندسان تراز اول شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب که دستاندرکار تولید هستند، میتوانند اطلاعات دقیق از حجم ذخایر اثباتشدۀ نفتی را به شما بدهند. هر آنچه در مکتوبات روابط عمومی وزارت نفت دربارۀ حجم ذخایر باقیمانده کشور منتشر میشود معمولاً مورد تأیید مهندسان تراز اول مخازن نفتی کشور نیست و لذا سیاستگذاریهای میدانی در حوزۀ نفت و راهبردهای کلان در حوزۀ فرامیدانی را با اشتباهات بسیار جدی مواجه خواهد کرد آنچنانکه تا کنون سیاستهای کلان کشور ما را به بیراهه برده است.
تحلیلی متفاوت و شهرسازانه از فرمایشات اخیر رهبری درباره لزوم حفظ وحدت
زمان لازم برای مطالعه: ۲ دقیقه
رهبر معظم انقلاب در فرمایشات اخیرشان (۲۲ دی ماه ۱۴۰۱) مجددا با تاکید بر لزوم حفظ وحدت بین اقشار مختلف مردم چنین فرمودند: "هر کس به اتحاد ملت خدشه وارد کند، برای دشمن و در زمین و نقشه آن کار کرده است".
تحلیل ابتدایی و سطحی از فرمایشات ایشان این است که حرفی نزنیم که باعث اختلاف بین اقشار مختلف مردم و مثلا تحریک اختلافات قومی و سیاسی و ... شود. اما اگر یک پله عمیق تر به موضوع بنگریم، هر عاملی (اعم از عوامل اقتصادی و اجتماعی و کالبدی و ...) که منجر به تشدید اختلاف بین مردم شود، وحدت زدا هست.
آیا اندیشمندان و مدیران ما، جدا از حرفهای وحدت شکن سیاسی، در سایر حوزه های اقتصادی و کالبدی و ... به سیاستهای وحدت شکنی که به افزایش اختلاف بین مردم منتج می شود توجه کافی دارند؟
یکی از این عوامل وحدت شکن، سیاستهای اشتباه در زمینه مسکن و شهرسازی است. طبق جدیدترین آمار منتشر شده، طی هشت ماه اول امسال (ابتدای امسال تا اول آذرماه) بیشترین افزایش قیمت مسکن، در مناطق شمالی تهران اتفاق افتاده است (مناطق ۱ تا ۳). این روند طی سالهای قبل هم کمابیش به همین نحو بوده و سبب شده دائما به اختلاف بین مناطق شمالی و جنوبی شهر اضافه شود که نتیجه بدیهی آن، تضعیف وحدت فضایی شهر بوده است.
نتیجه این شده است که ضریب جینی فضایی در کلانشهر تهران از عدد ۰/۳۷ در سال ۱۳۹۰ به بالای ۰/۵۰ در حال حاضر رسیده است که این افزایش ضریب جینی فضایی، به معنای تشدید دائم اختلاف طبقاتی و تهدید وحدت فضایی بوده است.
از سوی دیگر، همین روند در خصوص مقایسه بین قیمت زمین و مسکن در کل شهر تهران با سایر شهرها هم دیده می شود. به نحوی که طی ۳۰ سال اخیر، متوسط افزایش قیمت زمین در کل شهر تهران بالای ۱۰۰۰ برابر بوده در حالی که در سایر شهرهای کشور بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ برابر بوده است.
دلیل این امر، کالایی شدن فضای شهرها و تبدیل زمین و مسکن به کالای سرمایه ای است؛ اما عجیب آنکه بسیاری از مدیرانی که در مقام حرف، ولایت مداری، شاه بیت کلامشان است، در مقام عمل، بدون توجه به الزامات تحقق عملی وحدت در سطح کشور، در حال اجرای برنامه هایی هستند که همچون سالها و دهه های گذشته، به افزایش دائم ضریب جینی فضایی دامن می زند.
از بارزترین این سیاستهای اشتباه، تراکم فروشی هایی است که غالبا از طریق کمیسیون ماده ۵ انجام می گیرد؛ زیرا به دلیل کالایی شدن فضای شهرها، عرضه تراکم مازاد، در واقع نوعی رانت است که بهره آن را سرمایه دار می برد و چون اقشار فرودست جامعه از این رانت فضایی، محروم هستند دائما بر اختلاف طبقاتی بین دهک های غنی و فقیر جامعه افزوده می شود. درستی این ادعا را آمار منتشر شده توسط مراجع قانونی ذیربط اثبات می کند.
@baladetayyeb
۱. کارمند اداره آب و فاضلاب یکی از شهرستانهای کرمان که در این سرما برای رفع ترکیدگی لوله به زیر آب رفته است.
۲. دستمزد این کارگر یک دهم برخی مدیران بیخاصیت رده بالای دولتی است
۳. مدیران، هم کارشان راحتتر است هم حقوقشان بالاتر. البته میگویند مسئولیتمان سنگینتر است و البته در جلسات متعدد فسفر میسوزانیم و کار فکری میکنیم.
۴. اگر به این کارگر ۴۰ میلیون تومان بدهند آیا مدیران حاضرند جایشان را با این کارگر عوض کنند؟
۵. شهید مطهری در کتاب نظری به نظام اقتصادی اسلام میگوید نباید دستمزد یک رفتگر از وزیر کمتر باشد
۶. اجرای عدالت در پرداخت حقوق کارمندان دولت (نه بخش غیردولتی) به سمت برابری حقوق حرکت میکند و اختلاف حقوقها به واسطه نیاز فرد و خانواده اوست نه رتبهبندی سازمانیاش.
ضمن تقدیر از این کارگر دلسوز، باید درب آن اداره آب که برای خالی کردن آب این چاله یک پمپ ندارد را گل گرفت. باید درب اداره ای که جبران کاستی اش را این کارگر می کند گل گرفت.
این شمای جالبی از نسبت سازمان و مردم در بسیاری از نقاط ایران است. سازمان بی تدبیری می کند و مواسات و عشق و محبت مردم جبران خطا می کند.
از نسبت بازار و نابازار، گفته ایم. این هم نسبتی است میان دولت و نابازار در عمق جامعه ایران اسلامی.
☘کانال تحلیل های چ دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
1.21M
اگر دشمن جمهوری اسلامی بودم چه خیانتی را طراحی میکردم؟
♨️ اقْتِصادْباطَعْمِمَلَسِرَسانِه: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
بخشی از بیانیه وزارت نفت در پاسخ به پرفسور درخشان ۶ آبان ١٣٩٨:
مزید استحضار ایشان باید بگوییم وزارت نفت به اتکای ساختار پویا و متکی به دانش این وزارتخانه، در حوزههای مختلف مطالعاتی، طرحهای دقیق راهبردی برای توسعه و بهبود صنعت نفت و گاز، امکانسنجی فنی - اقتصادی و مقابله با سناریوهای مختلف را طراحی و نتایج مربوطه را هم در سطوح مختلف اجرایی میکند، اما بنا به حساسیت موضوع ضرورتی به اعلام عمومی آنها نمیدانیم....
نه جناب آقای درخشان، باید باور کنید جهان تغییر کرده است و حالا به جای ترس و بیم بیدلیل از وابستگی ۸۰ درصدی کشور به یک میدان گازی، باید صفحه شطرنج فرصتها و موقعیتهای نادر کسب منافع ملی را خوب بشناسید.
سه نکته:
١. آن طرحهای دقیق و راهبردی نتیجهاش چه شد؟ چرا امروز دقیقا با همان بحران گازی که پرفسور درخشان پیشبینی کرده بودند روبرو شدیم؟
٢. با مشاهده وضعیت امروز، اینکه شما به بهانه حساسیت موضوع ضرورتی به اعلام عمومی آن نمیدانستید به این معنا بوده که هیچ کاری نکرده بودید و هیچ طرحی نداشتید و فقط دروغ گفتید.
٣. بیم و ترس از وابستگی ٨٠ درصدی به یک میدان گازی عین عقلانیت بود و شما کاری جز خیانت انجام ندادید.
♨️ اقْتِصادْباطَعْمِمَلَسِرَسانِه: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
دکتر حمیدرضا مقصودی
بخشی از بیانیه وزارت نفت در پاسخ به پرفسور درخشان ۶ آبان ١٣٩٨: مزید استحضار ایشان باید بگوییم وزار
سال هاست در مواضع مختلف می گوییم، نمی شنوند.
کار که خراب می شود، مردم را مقصر می کنند.
الان مقصر کیست؟ می گویند مردم! چون زیاد گاز مصرف می کنند.
در ماجرای بورس مقصر کیست؟ می گویند مردم. چون بدون دانش وارد بازار شدند.
در ماجرای خودرو مقصر کیست؟ مردم! چون دلالی می کنند.
در ماجرای مسکن مقصر کیست؟ مردم! چون می خرند و نگه می دارند تا گران شود.
هر راهکاری هم می دهند، در مسیر کوچک کردن جیب مردم است. این همان تفکر استعمارگر سرمایه سالار است.
این مردم را مقصر دانستن، هر چه باشد از جنس انقلاب اسلامی نیست.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
یکی از مراکز حساس تصمیمسازی در کشور مرکز پژوهشهای مجلس است. جایی که به راحتی با نمایندگان مجلس و میز و کارتابل آنها ارتباط دارد.
آنوقت در حالی که دولت و مجلس انقلابی بر سر کار است مرکز پژوهشها به شخصی معلومالحال مثل رنانی نامه میزند که بیا و به ما کمک کن در نوشتن برنامه توسعه کشور!!!
رنانی هم با کلی فحش و بد و بیراه جواب منفی میدهد.
آقایان مرکز پژوهشهای مجلس!
شما اولا غلط کردید که دست گدایی جلوی هر کس و ناکسی دراز میکنید!
ثانیا بیجا میکنید به جای رفتن به سراغ کارشناسان متخصص و متعهد به سراغ لیبرالهای معلوم الحالی مثل رنانی میروید!
ثالثا حالا که تو دهنی را از ایشان خوردید بهتر است کمی به خودتان بیائید!
♨️ اقْتِصادْباطَعْمِمَلَسِرَسانِه: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
🔻مقایسه نئولیبرالها از جمله آقای صادق الحسینی در خصوص مصرف گاز ایران و روسیه گمراهکننده است
امید رامِز، فعال رسانه:
🔹۱.کل طول خط لوله گاز در ایران بیش از ۳۵۰ هزار کیلومتر است. در حالی که کل خط لوله روسیه ۱۷۶ هزار کیلومتر است. دقت کنید وسعت روسیه ۱۰ برابر وسعت ایران است.
پس در ایران «تعداد» افراد بیشتری به گاز دسترسی دارند و این الزاما به معنی مصرف زیاد هر یک آنها نیست.
(تا اینجا خدمترسانی جمهوری اسلامی و نگاه «توسعه عدالتمحور» در حوزه مصرف مواهب طبیعی اثبات میشود)
🔹۲. قریب به ۸۳٪ تولید برق ایران «گاز محور» است. در حالی که این نسبت در روسیه ۵۴٪ است.
🔹بنابراین مقایسه مصرف سرانه گاز در ایران و روسیه مثل بسیاری از مقایسههای دیگر نئولیبرالها بیهوده است و منتج به سیاست اثربخش نخواهد شد. زیرا نقش مهم "صنایع" را در افزایش مصرف سرانه نادیده میگیرند. اساسا مقایسه کشورها با شاخص «سرانه» جزء گمراهکنندهترین و ناکارآمدترین شاخصهاست و نحوه توزیع، موقعیت و شرایط هر کشور و... را نادیده میگیرد.
🔹این البته ناقض لزوم صرفهجویی مردم و گران کردن گاز ثروتمندان که استخر و جکوزی خود را با قیمت کم گرم نگه میدارند نیست. اما اینها، همهی مردم نیستند که اقتصادخواندهها نسخه «گرانسازی» را با نام «جهانیسازی» تجویز میکنند.
✅ @Rajanews
هدایت شده از نشست هم افزائی جهاد تبیین اقتصاد ایران
نشست همافزایی جهاد تبیین اقتصاد ایران
ویژه پژوهشگران و دانشآموختگان فقه اقتصادی و اقتصاد اسلامی
سرفصلها:
جنگ شناختی اقتصادی
روایت اقتصاد ایران
قصه اقتصاد مقاومتی
مسائل روز اقتصاد ایران (ارز، مسکن، خودرو، انرژی،...)
امتیازات:
عضویت در انجمن مبلغین اقتصاد مقاومتی
کسب گواهی مبلغ تخصصی اقتصاد
اعزام در دهه فجر و ماه مبارک رمضان
معرفی در شبکه مبلغین و عملیات تبلیغی
بهرهمندی از امتیازات تبلیغی مرکز خدمات
حمایت مالی از تولیدکنندگان محتوا
ثبتنام:
نحوه ثبت نام: ارسال نام و نام خانوادگی به شماره 09030137354
تاریخ برگزاری: 1401/10/25
زمان برگزاری: 8 تا 14
توضیحات بیشتر:
https://eitaa.com/neshasteqtesad
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
شرح در تصویر!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
🌀چندسال پیش پرفسور درخشان نسبت به مسئله کمبود گاز و کاهش تولید گاز میدان پارس جنوبی هشدار داده بود. آقایان فقط خندیدند. حالا در دولت جدید، منتقد شدهاند!
این هشدارها را هم سال قبل برای دولت جدید تکرار کرد.
اما کو گوش شنوا!
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
✍ محمد حق شناس
بزرگترین خیانت #نئولیبرالیسم به حکمرانی، انفعال است. نئولیبرالیسم با این شعار که دولت از نقش تصدی گر باید به نقش هدایت گر، حمایت گر و ناظر درآید به شکل نامرئی، اقتدار، یکپارچگی، خلاقیت و کارآمدی حکمرانی را ذایل می کند.
بعد از مدتی دولتی که مثل دولت ایران خود را در ورطه اندیشه های نئولیپرالیسم انداخته است و دولت را کوچک کرده، مسئولیت هایش را واگذار کرده متوجه می شود که
❎ علی رغم این همه هزینه در سینما، چند فیلم به درد بخور تمدنی و تاریخی برای عرضه جهانی ندارد، حجم عمده ای از اصحاب سینمایی اش ساز خود را کوک می کنند، هیچ وابستگی به دولت و نظام سیاسی کشور حس نمی کنند و دنبال برنامه ها و ایدهای خود هستند گو اینکه اصلا تعلق خاطری به ایران ندارند.
❎ علی رغم این حجم هزینه در ورزش و برای ورزشکارانش، به دلیل رها و مستقل شدن باشگاه های ورزشی و فدراسیون فوتبالش، فوتبالیست هایش حاضر به خواندن سرود ملی اش نیستند، حتی نمی تواند یک جام دوستانه برگزار کند یا با این همه هزینه از ورزش برای دیپلماسی و نمایش اقتدار و انتشار شعارها یا ایدئولوژی خود بهره ببرد.
❎ در تحریم و جنگ اقتصادی چون همه چیز را واگذار کرده همزمان با مبارزه با دشمن باید با سرمایه سالاران و بازاریان سوداگری که دنبال منفعت خود از آب گل آلود هستند نیز مقابله کند و نه تنها موفق نمی شود ناچار به دادن امتیازهای متعدد و کوتاه آمدن های پی در پی می شود.
❎ در هیچ عرصه ای نمی تواند کنش گر باشد، همه جا تنها واکنش گر است! ناگزیر است منتظر بماند ببیند چه مشکل یا حادثه ای رخ داده به سرعت یا به کندی واکنش نشان دهد یا در مقام حل آن برآید، نمی تواند دولت خود زمین بازی و اتفاقات را در داخل و خارج طراحی و مدیریت کند!
❎ دقیقا به خاطر همین انفعال حکمرانی بر اثر نئولیبرالیسم است که می بینید دولت ایران در عرصه های بین المللی مشابه اوایل انقلاب ابتکار عمل را دیگر در دست ندارد و کنش های ورزشی، فرهنگی، رسانه ای و علمی قابل توجه، خاص و بازتاب دهنده ندارد! چون دیگر به واسطه عمل به اصول نئولیبرالیسم انسجام، اتاق فکر و مالکیت و تسلطی بر دارایی های کشور ندارد و نمی تواند همه چیز یا همه کس را برای پیش برد برنامه های خلاقانه اش بسیج کند!
نئولیبرالیسم حکمرانی را به انفعال می کشاند/تمام
برای آگاهی و مطالعه بیشتر به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
🎥 مقایسه جالب کشورهای عربی و ایران از نگاه تحلیلگر سیاسی عرب
@secret_file
🔺"ایران دارای اقتصاد و صنعت حقیقی است اما ما یک مداد یا هیچ چیزی را خودمان نساختهایم و در صورت اتمام نفت و گاز محتاج جهانیم!"
💢 «محمد هنید» استاد دانشگاه "سوربون" فرانسه:
🔺"اگر شما دارای اقتصاد، یک حکومت حقیقی، حاکمیت و صنعت باشید مثلا آنچه در ایران روی می دهد، بله درست است که هدف دشمنان قرار گرفته اما در این کشورها نوعی کمربند امنیتی برای اقتصادشان دارند و بحرانها را پشتسر میگذارند."
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
این چند روزه واضح شد که راه حل ارزان شدن، عدم استقبال از بورس است.
سراغ این جادوگر نروید تا جادوی قیمتی اش یقه خود سرمایه داران را بگیرد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
شما چگونه مصرف گاز را کاهش دادید؟ تجربه تان را به اشتراک بگذارید.
لینک برای دریافت پاسخ شما:
@Booye_behesht
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
شما چگونه مصرف گاز را کاهش دادید؟
پاسخ شما:
🔅بعنوان یکی از فعالین امر به معروف تهران در منزل خود شوفاژ دو اتاق را به احترام شیعیان خراسان خاموش کردم و فقط در یک اتاق و با یک شوفاژ زندگی می کنیم
🔅سلام
ما شوفاژ ها رو بسیار کم کرده و از کرسی استفاده میکنیم
که برای بچه ها هم خیلی جذاب شده
🔅با سلام
امروز که اومدم خونه دیدم خانم و بچه ها جای تلویزیون رو عوض کردن و یکی از بخاریها رو کلا خاموش کردن برای همدردی و مساوات با دیگر هموطنان
یاد حرف سردار سلیمانی افتادم که فرصتی که در سختیها هست در آسایش نیست
این بلوغ و رشد فکری و روحیه مساوات و همدلی رو خانواده من در این بحران گاز یاد گرفتن
#خراسان
🔅سلام من مطلبیرومیخواستم عرض کنم منزل ما ساختمان قدیمی است موتورخونه اشاب رو صد درجه جوش میاره که اسراف هست لکن همسایه ها هم توجهی ندارند خودمم مستاجرم وخیلی دلم میسوزه از بابت اسراف گاز
🔅سلام. ما دو اتاق داریم، یکی برای خواب و دیگری برای زندگی روزانه، شبها که می خوایم بخوابیم بخاری این اتاق کم میکنیم، فردا که می خوایم زندگی کنیم بخاری اون اتاق کم می کنیم.
ییلاق قشلاق می کنیم
🔅سلام بازنشسته هستم ازبخاری استفاده میکنیم فقط یک بخاری راروشن نگه داشتیم آنهم باحداقل شعله.
دراین وضعیت همکاری نکنیم اگردرزمان امام حسین (ع)هم بودیم بی طرفانه رفتارمیکردیم
🔅شب پکیج خونمون رو خاموش کردیم رفتیم خونه پدرم و اونجا میخوابیم تا با خاموش کردن سیستم گرمایشی یه خونه
خونه ی دیگه ایی گرم بمونه
🔅سلام
من دانشجوی دانشکاه قم و خوابگاهی ام، از طبقه همکف شروع کردم تا طبقه آخر (طبقه سوم) برقای اضافه رو خاموش کردم و پنجره های بازو بستم
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
شهید امیرتوکل کامبوزیا از مبارزین دوره پهلوی و ضدصهیونیسم
مدفون در زاهدان
درباره طرح یهودی کشف حجاب:
1⃣ استاد #امیرتوکل_کامبوزیا در دوران #رضاخان و پس از بازگشت از بیرجند، تصمیم به مهاجرت از ایران به فرانسه گرفت، آن زمان، دوران کشف حجاب رضاخانی آغاز شده بود و یکی از دلایل استاد برای مهاجرت، حفظ #چادر و #حجاب همسر و فرزندانش بود.
2⃣ ایشان از مخالفان سرسخت و جدی #کشف_حجاب بود و به صراحت اعلام کرده بود:✡ «پهلویها دستنشاندههای #یهود و #صهیونیسم هستند که میخواهند علیه جامعه اسلامی اقدام کنند. این کشف حجاب هم نشانهای از همین مسئله است.»
3⃣ بهدنبال کشف حجاب، همسر کامبوزیا نیز میبایست چادرش را از سر برمیداشت و این قضیه کاملاً با عقاید استاد مغایر بود. لذا ایشان شرایط سخت زندگی در روستاهای زاهدان را بر ترک این اعتقاد دینی ترجیح داد.4⃣ مهدی پسر آخر استاد میگوید:
🔸 «پدر روی حجاب تعصب زیادی داشت، حتی بچههای خود را از همان کودکی با چادر بیرون میبرد و بهشدت تاکید میکرد که اینها (پهلویها) وابسته به یهود هستند و میخواهند چادر و حجاب نباشد؛ در حالیکه شاید از روی تیپ ظاهری ایشان مشخص نبود در مسائل دینی چه تفکری دارد.
🔸 پدر کسی را مجبور به انجام واجبات نمیکرد. چه در خانواده و چه در میان دوستان. بلکه برای آنها دلیل میآورد و راه درست را از این طریق به آنها نشان میداد و خانواده او، با رغبت به سراغ چادر میرفتند.»
📚 منبع: کتاب «کامبوزیا»، صص۵٠-۵١
@MODAFEANEHARIM313
شما چگونه مصرف گاز را کاهش دادید؟
پاسخ شما:
🔅سلام
ما از شهر امام رضا (ع) هستیم
هممون توی هالیم و تموم بخاری اتاق ها خاموش، با پوشوندن تمام درزها و ورودی سرما
التماس دعا
یاعلی
🔅سلام من و مادرم تو یه خونه زندگی میکنیم بخاری اتاقمو خاموش کردم چند شبی دراتاق کنار مادرم میخوابم و زندگی میکنم
🔅سلام من از مشهدم
ما شعله بخاری رو کم میکنیم و عوضش لباس مضاعف میپوشیم. دستکش، دو جفت جوراب و "شلوار و کمربند" پشم شتر که توی مشهد رایجه...
🔅سلام ما شبا با اینکه بچه کوچیک داریم پکیج رو خاموش وبا لباس اضافی وپتوی اضافی ودر اتاق کوچکی کنار هم میخوابیم 5نفری 😄وهمه هم با لباس گرم میخوابیم وامیدواریم سایر هم وطنانمون در سرما اذیت نکشن روزها هم پکیج رو قطع میکنیم ویا اگر سرد باشه ساعتی مصرف میکنیم وقتی شوفاز داغ شد قطعش میکنم وتا همه احساس سرما نکردن دوباره وصلش نمیکنم چون گاز هم روشنه وغذا وپخت وپز وفعالیت دارن معمولا سردشون نمیشه
🔅سلام
یه دونه اتاقها کلا شوفاژ خاموش
درجه پکیج رو هم کم کردم
لباس بیشتری هم پوشیدیم
کمک کنیم همه این مرحله رو پشت سر بگذاریم
🔅سلام
کرسی گذاشتیم و بخاری رو کم کردیم
لباس گرم میپوشیم
زمانی که فر رو روشن کنم بخاری رو خاموش میکنم
🔅سلام
ما برای کاهش اتلاف انرژی ، پلاستیک شفاف جلوی پنجرههای بزرگ اتاقها میچسبونیم که باعث میشه سرما به داخل نفوذ نکنه
شبها بخاری اتاق خواب روشنه و بخاری نشیمن رو خیلی کم میکنیم
زمان استحمام رو به حداقل ممکن کاهش میدیم
آب کتری که جوش اومد داخل فلاسک میریزیم که نیاز به گرم کردن مجدد نباشه
امیدوارم همه مردم تلاش بکنند تا همه هموطنان عزیزمون از نعمت گاز بهرهمند باشند
🔅با عرض سلام و خداقوت، وبا تشکر از راه اندازی کانال خوبتان که اطلاعات مفیدی ارائه میدهید. إن شاءالله همیشه سلامت و تندرست وعاقبت بخیر باشید.
بنده با پوشش بیشتر افراد خانواده و زدن پلاستیک به پنجره ها تا حد زیادی مصرف گاز را کاهش داده ام.
وهمچنین از کرسی استفاده میکنیم.
🔅سلام علیکم
خونه ما قدیمی است ما پنجرهها رو با نایلون بستیم ، لباس گرم میپوشیم، بخاری رو حداقل کردیم، خوشبختانه روی بخاری ما پنکه سقفی است، آن را روشن میکنم، که گرما رو بطور یکسان در اتاق پخش کند. . (چون گرما بالا میرود پنکه گرما را پایین میآورد)
🔅سلام
درجه پکیج را کم کردیم. لباس گرم می پوشیم
درزگیر زدیم به در
پنجره ها که دوجداره هستن
پرده ها کشیده ان
حمام دیر به دیر می ریم و سریع تمومش می کنیم
دریچه های کولر را با تلق و آهنربا بستیم
تشک برقی گذاشتیم برای وقتی که خیلی سرده استفاده می کنیم
تو یه اتاق همه می خوابیم
دمنوش زنجبیل می خوریم بدن را از داخل گرم می کنه
روغن مالی پاها با روغن زیتون و سیاهدانه هم خوبه
🔅ما هم چهارتا بچه داریم، ولی برای اینکه بچه های دیگه بدون گاز نشن، دمای پکیج رو گذاشتیم روی حداقل،
روی پنجره ها پتو انداختیم،
با بچه ها ژاکت و جوراب و دستکش پوشیدیم و همین جوراب ها و لباسهای رنگی رنگی رو کردیم دستمایه ی سرگرمی و تنوع زندگیمون😊
شبها هم روی خودمون و بچه ها دو تا پتو میندازیم.
به افتخار ایرانم، گاز داریم، اما وطن دوستانه مصرفش میکنیم، زنده باشی ایرانم
#گاز_برای_همه
🔅ایجاد اتاق گرم:
۱- پنجرهها با پلاستیک ضخیم پوشانده میشود.
۲- دریچهی کولر نیز با پلاستیک ضخیم پوشانده میشود
۳- زیر در با پارچه گرفته میشود
۴- یک دستگاه بخور گرم در اتاق روشن میشود
پس از یک ساعت، اختلاف دما و رطوبت محسوسی در اتاق خواهید داشت
🔅سلام
پنجره هامون قدیمیه و توان مالی برای نصب پنجره دو جداره نداریم ولی به جاش هر کدام را کامل با پلاستیک پوشاندیم تا یه جورایی دو جداره بشه
پشت درب وردوی یک پرده نصب کردیم که خیلی برای هوا گرفتن داخل خانه موثره
و پلاستیک روی دریچه کولر، لباس گرم پوشیدن و ...
به جای گرم کردن اتاق خواب تا دمای بالاتر بهتره گرمای کمتری انتخاب بشه و به جاش لباس گرمتر، جوراب راحت پوشیده بشه و پیشانی هم با دستمالی بسته بشه در جلوگیری از سرما خوردن موثره
ان شاء الله هم وطنامون هم خانه هاشون گرم باشه
🔅سلام وقتتون بخیر
دریچه های کولر رو محکمتر بستم و در منزل لباسهای بیشتر به بچه ها پوشاندم.شعله بخاری یه درجه کمتر شد👌
این چند روزِ یه غذایی درست کنیم که سریع آماده بشه. یا از زودپز استفاده کنیم تا در مصرف گاز صرفه جویی بشه.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
عجب گرفتاری شدیم!
تا دیروز باید به این جماعت ثابت میکردیم که خودرو در ایران ارزان است به نفع مصرف کننده! و اینها میگفتند گران است و بیچاره مردم هستند و تولید کننده دارد دزدی میکند!
الان میگویند چرا ارزان است؟ چرا تولیدکننده در حال ضرر دادن است و آن مصرفکنندههای واقعی از بین مردم هم یک عده خوش شانس هستند 😂😂😂
اسیر شدیم به این برکت
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
محلههای جنوب تهران مصرفی ندارند، یک کوچه در پایینشهر مصرفش به اندازه یکی از کاخهای شمال تهران است
قطعاً صرفه جویی را هم همین جنوب شهریها و مستضعفین انجام می دهند تا گاز به بقیه مردم در شهرهای دیگر برسد
ثروتمند بالانشین را کنترل کنید که در این سرمای سوزناک، داخل کاخ خود را همچون تابستان گرم کرده و استخرش را نیز..! وگرنه مردم پایین شهر تک بخاری خود را هم اگر تا ته شیرش را باز کنند به جایی برنمیخورد بماند که اینان هیچ گاه اهل اسراف نبودند و نیستند
@madare0120
دکتر حمیدرضا مقصودی
محلههای جنوب تهران مصرفی ندارند، یک کوچه در پایینشهر مصرفش به اندازه یکی از کاخهای شمال تهران ا
یاد اون پیامی افتادم که دوستی فرستاده که تمکن مالی برای تعویض پنجره ها نداریم، اما با پلاستیک، چیزی شبیه پنجره دوجداره ساخته ایم...
پیام وارده:
سرمای کمسابقه، انحلال شرکت ذخیرهسازی گاز توسط زنگنه، قطع ناگهانی گاز ترکمنستان و وابستگی 89% برق کشور به گاز از عوامل عمده #افت_فشار شبکه بوده؛ با سیاهنمایی و #خودتحقیری، #بزرگترین_شبکه_گازرسانی_جهان را ناکارآمد جلوه ندهیم.
👌🏼کاملا درست.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi