اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
از جمله آخر رهبری در سخنرانی امروز در باب آزمایشگاه و نخبگان که البته ناتمام نیز ماند، این گزاره به دلم افتاد که:
« پس نخبگان ما کجا هستند که داروی این ویروس منحوس را معرفی نمیکنند؟»
شاید این برداشت من درست نباشد، اما بعید نیست که ولی خدا از نخبگان جامعه این انتظار را داشته باشند.
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
این بیان از نظریۀ عدالت در مقابل علم را تاکنون نشنیده بودم. گمان می کنم که خود رهبری نیز اولین بار است که به این صراحت این نظریه را تبیین میکنند:
«البتّه خرد انسانی نعمت بزرگی است، تجربه نعمت بزرگی است، [اینها] نعمتهای خدا است و میتواند بسیاری از مشکلات حیات را حل کند؛ لکن برخی از گرهها هست که با اینها باز نمیشود. فرض کنید همین مسئلهی عدالت؛ عدالت به وسیلهی علمِ پیشرفتهی امروز و فنّاوریِ پیشرفتهی امروز قابل حل شدن نیست، گرهش بازشدنی نیست. امروز بیعدالتی در دنیا از علم تغذیه میکند؛ یعنی علم پیشرفته در خدمت بیعدالتی است، در خدمت جنگافروزی است، در خدمت تصرّف سرزمینهای دیگران است، در خدمت سلطهی بر ملّتها است. این گرهها را دیگر پس علم نمیتواند حل بکند؛ اینها احتیاج دارد به یک قدرت معنوی، قدرت الهی، دست پُرقدرت امام معصوم، او بتواند این چیزها را انجام بدهد؛ لذا مأموریّت بزرگ حضرت بقیّةاللّه (ارواحنا فداه) عبارت است از «یملأ اللّه به الارض قسطا و عدلا»؛ مأموریّت بزرگ آن بزرگوار قسط و عدل است. در بسیاری از روایات، در دعاها، در زیارتها به این معنا اشاره شده است: معنای ایجاد قسط و عدل؛ این، آن چیزی است که جز از دست قدرت الهی که از آستین حضرت بقیّةاللّه بیرون میآید، امکانپذیر نیست. و این عدلی هم که انتظار هست حضرت به وجود بیاورند، عدل در یک بخشِ خاص نیست؛ عدل در همهی شئون زندگی است. عدالت در قدرت، عدالت در ثروت، عدالت در سلامت، عدالت در کرامت انسانی، در منزلت اجتماعی، در همهی ابعاد زندگی، عدالت در معنویّت و امکان رشد؛ اینها چیزهایی است که انتظار هست که به وسیلهی حضرت بقیّةاللّه (ارواحنا فداه) در عالم وجود، در دنیا به وجود بیاید و انشاءاللّه به لطف الهی خواهد شد.»
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
تورم سال گذشته ۳۴ درصد اعلام شد. افزایش ۱۵ و ۲۱ درصدی در دستمزد کارگران، یعنی سفره آنها باز هم کوچک تر میشود!
در چنین شرایطی، تنها راهی که میتواند موضوع را تغییر دهد، جهش تولید است. چرا که کارخانهها به طور متوسط با ۴۰ درصد از ظرفیت خود مشغول کار هستند. اگر تولید جهش پیدا کند، میتوان امید بیشتری برای احقاق حق کارگران داشت.
البته این مشکل همیشگی نظام سرمایهداری است. تا وقتی کارگر، کارگر است و کارفرما، کارفرما، این مسئله ادامه دارد. نظام کارگر و کارفرمایی که در سایۀ شیوۀ تولید انباشتی پدید آمده است، همواره در سیکل زوال زندگی مستضعفان حرکت میکند. شیوهای که سرمایهداری و مارکسیسم بر روی آن اشتراک نظر دارند!
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 اذن خواستن #شهید_صدر از امام، برای شهادت!
🔹 ایشان به واسطه یکی از شاگردانشان پیام مهمی برای امام فرستادند:
ممکن است مبارزه من به شهادت منجر شود، آیا شما اذن می دهید؟
💬 آیت الله اراکی
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
قربانی کرونا: ۳۹۹۳ نفر
قربانی الکل: ۷۲۸ نفر
بدون شرح
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
«⭕️ موسسه مودی: شیوع ویروس کرونا ۳۰ درصد از اقتصاد آمریکا را از بین برد/ خسارت های کرونا از خسارت های ۱۱ سپتامبر بالا زد!
🔹مؤسسه اعتبارسنجی مودی هشدار داد در حالی که در بسیاری از ایالتهای آمریکا فرمان «در خانه بمانید» صادر شده است، محدودیتهای وضع شده برای کنترل شیوع ویروس، ۲۹ درصد از تولید ناخالص آمریکا را از بین برده است.
🔹رکود کامل اقتصادی به وجود آمده از بسته شدن صنایع و شرکتهای مختلف در سراسر آمریکا (از خردهفروشان گرفته تا مراکز تفریحی و صنایع دیگر) سالها دیده نخواهد شد. هرچند این اولین تخمینهای ارائه شده در مورد اقتصاد آمریکا است، با این حال تصویر ارائه شده بسیار تاریک است.
🔹طبق دادههای مودی، آسیب اقتصادی ویروس کرونا تا به حال از آسیبهای به وجود آمده از حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر فراتر رفته است. در نتیجه تعطیلی ۳ هفتگی کسبوکار به دستور دولت، اقتصاد آمریکا ۳۵۰ میلیارد دلار ضرر کرده است، در حالی که حملات ۱۱ سپتامبر ۱۱۱ میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا ضرر زده بود.
🔹مارک زندی، تحلیلگر مودی، اعلام کرد: خسارت ناشی از شیوع ویروس به حدی بالاست که گویی ایالت ایندیانا (یکی از بالاترینها در تولید) به مدت یک سال ناپدید شده است. این یک فاجعه طبیعی است. هیچ چیزی از رکود مالی بزرگ قبلی در حد بحرانی که در حال حاضر شاهد آن هستیم نمیباشد./ مهر به نقل از راشاتودی»
بزرگتر از ۱۱ سپتامبر!
این یک فکت خطرناک است.
پس از ۱۱ سپتامبر آمریکا به افغانستان و عراق حمله کرد.
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⛓ پیشرفت در بیعدالتی؛ سرانجام تفکر مادی⛓
🔹میلیاردها انسان در دنیا گرفتارند؛ بعضی ممکن است آسایش داشته باشند، لکن همانها هم آرامش ندارند؛ بشر دچار نگرانی است، دچار اضطراب است و این #پیشرفت_ها و این تحوّلات گوناگون نتوانسته است به بشر خوشبختی ببخشد.
🔹البتّه خرد انسانی، نعمت بزرگی است؛ تجربه، نعمت بزرگی است؛ [اینها] نعمتهای خدا است و میتواند بسیاری از مشکلات حیات را حل کند، لکن برخی از گرهها هست که با اینها باز نمیشود.
🔹فرض کنید همین مسئلهی عدالت؛ عدالت به وسیلهی علمِ پیشرفتهی امروز و فنّاوریِ پیشرفتهی امروز قابل حل شدن نیست؛ گرهاش بازشدنی نیست.
🔹امروز #بی_عدالتی در دنیا از علم تغذیه میکند؛ یعنی علمِ پیشرفته در خدمت بیعدالتی است، در خدمت جنگافروزی است، در خدمت تصرّف سرزمینهای دیگران است، در خدمت سلطهی بر ملّتها است؛
🔹پس علم این گرهها را دیگر نمیتواند باز بکند؛ اینها احتیاج دارد به یک قدرت معنوی، #قدرت_الهی، دست پُرقدرتِ #امام_معصوم که او بتواند این کارها را انجام بدهد؛ لذا مأموریّت بزرگ حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) عبارت است از «یَملَأُ اللَهُ بِهِ الاَرضَ قِسطاً وَ عَدلا»؛(۴) مأموریّت بزرگ آن بزرگوار قسط و #عدل است.
🔹 در بسیاری از روایات، در دعاها، در زیارتها به این معنا اشاره شده است: ایجاد قسط و عدل؛ این، آن چیزی است که جز به دست قدرت الهی که از آستین حضرت بقیّةالله بیرون میآید، امکانپذیر نیست.
🔹این عدلی هم که انتظار است حضرت به وجود بیاورند، عدل در یک بخشِ خاص نیست، عدل در همهی شئون زندگی است؛ عدالت در قدرت، عدالت در ثروت، عدالت در سلامت، عدالت در کرامت انسانی و در منزلت اجتماعی، عدالت در معنویّت و امکان رشد، [عدالت] در همهی ابعاد زندگی؛
🔹اینها چیزهایی است که انتظار است که به وسیلهی حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) در عالَمِ وجود، در دنیا به وجود بیاید و انشاءالله به لطف الهی [محقّق] خواهد شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، ۲۱فروردین۹۹- نیمۀ شعبان
🆔 @QasdWay
دکتر حمیدرضا مقصودی
تورم سال گذشته ۳۴ درصد اعلام شد. افزایش ۱۵ و ۲۱ درصدی در دستمزد کارگران، یعنی سفره آنها باز هم کوچک
ظاهرا دکتر همتی، محاسبه نرخ تورم توسط بانک مرکزی را ۴۱ درصد اعلام کرده اند که در این صورت، فاجعه بیشتر خواهد شد.
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
از جمله کارویژههایی که واحد جنگ روانی دولت پیگیر آن است، هجو واژۀ آتش به اختیار است. هفته گذشته نیز سعید نمکی در نامه خود به روحانی چنین کاری را انجام داد. لازم به ذکر است که دستور آتش به اختیار در سالهای اخیر و در نتیجه ناکارامدی دولت، توسط رهبر انقلاب به دلسوزان و جوانان انقلابی صادر شد تا بتوانند با مسائل حوزه فرهنگ و اقتصاد تعامل فعال داشته باشند.
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🎃 امروز بخش خبری نیمروزی اعلام کرد آقای زنگنه گفته اند در اوپک پلاس توافق بر سر ۱۰ میلیون بشکه کاهش تولید حاصل شده است و قیمت نفت به ۳۵ دلار رسیده است. فقط مکزیک مخالف بوده که در حال رایزنی هستیم!
👓
شاخصها را که مرور کردم متوجه شدم که قیمت نفت کاهش هم پیدا کرده
🌾
کمی که دقیقتر شدم معلوم شد در اوپک پلاس اصولا توافقی حاصل نشده است.
من: 😳
چرا دروغ به این شاخداری؟
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پایانی به دروغ تحریم نبودن #دارو برای ایران، #ریچارد_نفیو طراح تحریمهای ایران؛
🔹بله! دارو #تحریم نیست؛ ولی شرایط خرید، ترابری و امورات مالی مربوط بهش تحریمه پس عملا نمیشه دارو خرید یا به ایران ارسال کرد./ منبع: جامنیوز
#آمریکا #غرب_جنایتکار #بحران #تحریم_غیرانسانی
@SchoolofEconomics
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، هنری کسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا طی یادداشتی در «وال استریت ژورنال» پیش بینی کرد اگر با شیوع ویروس کرونا مقابله نشود اقتصاد جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا با تلاطم مواجه شود که نسلها ادامه داشته باشد.
در حالی که عملکرد دولت ترامپ در رابطه با شیوع کرونا در آمریکا با انتقادهای گسترده مواجه شده است اما کسینجر از «کار محکم» کاخ سفید برای «اجتناب از فاجعه» تقدیر کرد و نوشت دولت آمریکا حالا باید به صورت موثری کار کند تا این تهدید را مهار کند، «تا نه تنها اعتماد مردم آمریکا بلکه اعتماد جهان را مجدداً به دست آورد.»
کسینجر با اشاره به اینکه پس از پایان ویروس کرونا بسیاری از موسسات کشورهای جهان شکست خورده تلقی خواهند شد، خاطر نشان کرد: «واقعیت این است که جهان بعد از ویروس کرونا دیگر به همان شکل قبل نخواهد بود.»
این دیپلمات سرشناس آمریکایی در ادامه نوشته که آمریکا باید تلاش کند تا به داروی درمان بیماری کرونا دست یابد و همچنین به بازسازی اقتصاد جهانی کمک کند و «از نظم لیبرال جهانی» حمایت به عمل آورد.
🆔 @QasdWay
احسان ولدان، پژوهشگر اقتصادی:
تفاوت دانشگاه در ایران و در غرب را در پیام های زیر ببینید:
#رزمایش_مواسات باید مردمی باشد نه دولتی!
#رزمایش_همدلی باید از خانواده ها شروع شود نه از سازمانها!
#رزمایش_همدلی نباید محدود به احسان مالی باشد!
#رزمایش_مواسات باید مسجد محور باشد و در محله ها سازماندهی شود
و گرنه باید شاهد اتلاف و تبذیر و بی عدالتی باشیم.
https://ble.im/drlatifi
@meisamlatifi
💰 کرونا در ایستگاه اقتصاد..
🔹 در آستانه دوماهگی #کرونا در ایران و تعطیلی بسیاری از کسب وکارها، موجودی مالی بخشی از مردم صفر شده است اما این تنها مردم نیستند که مشکل مالی دارند. دولت نیز که عمر خود را در مذاکره هدر داد، حالا نفت و بخشی از درآمد مالیاتی را هم از دست داده است. حالا با #اقتصاد کرونا زده، چه باید کرد❓
💡 نکته امیدوار کننده آنست که پیرو تاکیدات و پیگیری های رهبر انقلاب و به برکت تحریم ها، بخش تولید تا حد زیادی آماده #جهش است و اگر مسولین همت کنند (که ظاهرا راه دیگری هم ندارند)، تولید داخل به خوبی رونق خواهد گرفت.با توجه به ظرفیت تامین مالی در بانک مرکزی که ذخایر ارزی بالایی دارد وهمچنین سرمایه صندوق توسعه ملی و حضور پررنگ نهادهای غیردولتی در عرصه اقتصاد، می توان به حمایت از#اقتصاد_بدون_نفت امیدوار بود💯
💠 در شرایطی که مردم و دولت، همزمان در مشکل اقتصادی قراردارندف می توان با تقویت مشاغل خانگی (مانند قالیبافی، کشت گیاهان دارویی، پرورش آبزیان، خیاطی، انواع تولیدات هنری)، هم صادرات و درآمد ملی را تامین کرد و هم مردم را تامین مالی کرد.
🔰 برداشتن موانع تولید، بزرگترین خدمت برای #جهش_تولید است. چرا باید راه اندازی یک دامداری 40مجوز لازم داشته اشد اما واردات گوشت تنها 3 مجوز بخواهد! چنین تسهیلی با همکاری سران قوا در کمترین زمان ممکن است.
🔆 در دوران قرنطینه و ضعف مالی، ترویج مفاهیمی مانند #قناعت و زهد شاید بی تاثیر نباشد.متاسفانه بخش زیادی از ما واقعا اسراف کار و تجمل گراییم؛ شاید کرونا ما را به زندگی ساده تر عادت دهد.
🔰روی آوردن به تهاتر و معامله های کالا به کالا که پیشنهاد آن توسط برخی نخبگان بصورت ارائه نرم افزار ارائه شده است و هر کسی می تواند بدون ارائه وجه، کالای تولیدی خود را در برابر کالای تولیدی دیگری تهیه کند.
🔰در این روزها ضرورت #مصرف_کالای_ایرانی از هر زمان دیگری بیشتر درک می شود و #ذهنیت مردم باید بیش از پیش نسبت به کالای داخلی بهتر شود.
🔰بخشودگی جرایم بانکی یا تعویق اقساط و تخفیف های مالیاتی و بیمه ای، اقدام حمایتی دولت است که راهگشاست.
🔰 روی آوردن به تولیدات هنری و فنی مانند نویسندگی، ویراستاری، طراحی و همچنین صنایع دستی نیز در دوران قرنطینه پیشنهاد می شود.
🔰بازار داخل و خارج از کشور بویژه کشورهای همسایه، ظرفیت بزرگی دارند. این بخش نیازمند فعالیت جدی وزارت خارجه است. شاید اگر دکتر ظریف کمی از خوش خیالی و #باور نسبت به غرب دست بردارد، می تواند دیپلماسی اقتصادی با همسایگان را جدی تر دنبال کند.
💠 اما مساله اساسی به دست مردم است که با ایجاد کمپین های کمک به هموطنان، ایثار و تعاون را به نمایش بگذارند.
🖋 با فعالیت جدی تر دولت، نهادهای غیردولتی و مردم، می توان بطالت در دوران #کرونا را به جهش تولید تبدیل کرد.
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
@darseenghelab
🎋کانال ابعاد اقتصادی و اجتماعی کرونا👇
🆔 @eghtasad_korona
🚨مقایسه قربانیان سقط جنین با قربانیان کرونا
❌براساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت Who، از اول سال ۲۰۲۰ تاکنون حدود ۱۱.۵ میلیون سقط جنین در جهان انجام شده است. سالانه حدود ۴۵ میلیون سقط جنین در جهان اتفاق می افتد، یعنی روزی تقریباً ۱۲۵ هزار سقط.
📌روسیه با شاخص ۵۴% بیشترین تعداد سقط جنین جهان را دارد. در آمریکا نیز از هر ۱۰ مورد بارداری حدود ۴ مورد به سقط می انجامد. سقط جنین در ۵۸ کشور از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل، قانونی است.
👈 از ابتدای شروع کرونا، کلیه پتانسیل و امکانات بهداشتی بشریت به کار گرفته شده که جلو بیماری که تا الان حدود ۱۰۰ هزار کشته داشته، بایستند در حالی که در همین مدت بیش از ۷.۵ میلیون (۷.۵۰۰.۰۰۰) نفر کودک بیگناه سقط و کشته شده اند و هیچ کس حتی لحظه ای هم به فکر نجات این موجودات معصوم که قربانی خود خواهی بشر و مکاتب اومانیستی و فمینیستی شده اند نبوده است.
🔻تعداد آنلاین سقط جنین در دنیا:
https://www.worldometers.info/abortions/
#جنایت_سقط_جنین
🆔 @aboutwomens
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کرونا میخواهند ما در دنیای مجازی و #محبس_مجازی زندانی کنند و قفل دیگری بر حیات مادی بزنند. میخواهند با #حسگرها ما را مدیریت کنند. ولی موفق نخواهند شد.
#استاد_میرباقری
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2583
☑️ @mirbaqeri_ir
shahidsadr_mirbagheri.mp3
21.75M
🔉🎧 استاد میرباقری | #شهید صدر و ارتقای سطح مواجهۀ #فقه با جهان، ۱۳۹۹/۱/۲۱
(به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید صدر)
💥 شهید صدر توجه کردند که مسئلۀ مستحدثۀ ما، تمامیت تمدن غرب است. ایشان میفهمیدند که چالش ما و غرب چالش تمدنی است. (مقدمۀ چاپ دوم اقتصادنا را بخوانید.)
💥 در نگاه شهید صدر، تمدن غرب توفیق نخواهد داشت در تسخیر لایههای باطنیِ جهان اسلام
💥 شهید صدر گمشدۀ خودشان را در انقلاب اسلامی و حرکت امام خمینی(ره) پیدا کردند.
☑️ @mirbaqeri_ir
🆔 @shahidsadr
یکی از دانشجویان من پیام داده است که:
⏪ «استاد، این شیوه که محتوای دروس را ضبط میکنید و ارسال میکنید، برای ما بهرهوری بیشتری دارد نسبت به وضعیتی که در کلاس حضوری شرکت میکنیم. چرا که هر زمانی که لازم باشد فیلم را نگه میداریم و جزوه را تکمیل میکنیم یا دوباره و سه باره فیلم را میبینیم و ...»
⏪ طبعا این سبک نگاه ممکن است ایشان و دیگر دانشجویان را متقاعد کند که دانشگاه مجازی بهتر از دانشگاه حقیقی است. و پیامدهای این نگاه در حکمرانی نیز این میشود که دانشگاه مجازی بهتر از دانشگاه حقیقی است.
⏪ این ناشی از سیطرۀ تفکری است که دانشگاه را نه محلی برای زندگی، نه مهارتآموزی عملیاتی، نه یادگیری تعامل انسانی و اجتماعی و نه تربیت روحی و فکری میداند.
⏪ در این نگاه، دانشگاه، صرفا محل یادگیری مفاهیم انتزاعی است و استاد نیز ضبط صوتی است که این مفاهیم را منتقل میکند. از آنجایی که استاد نسبت به مفاهیم کاملا منفعل است کاش بشود، سخنان او را همانند ضبط صوت به عقب برگرداند تا یک مفهوم را دوباره و سه باره بیان کند. کنترل حضور و غیاب و سکوت کلاس هم عنقریب است که توسط حسگرهای ماشینی بهطور کامل حاصل شود. و این سیکل به سوی زندگی مجازی به سرعت در حال طی شدن است. لذا چیزی نمانده که دولت اعلام کند برای کاهش هزینهها، دانشگاه را تعطیل میکند و به آموزش مجازی بسنده میکند.
⏪کرونا سربازی است که وظیفۀ مجازی سازی زندگی انسانها را در کمترین زمان ممکن و با بیسابقهترین هجمه روانی و رسانهای انجام داده است.
⏪ و این انتقال از محبس دنیا به محبس دنیای مجازی برای انسانی که از ملکوت آمده است ادامه دارد....
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
#فوری
♨️ آیت الله علوی گرگانی وام 12 درصدی دولت را حرام شرعی محسوب کرد.
✅ پاسخ استفتاء شما :
▫️بسمه تعالی
چون این وام به عنوان بهبود وضعیت معیشتی مردم می باشد لذا در قالب عقود مضاربه و مشارکت و وکالت قرار نمیگیرد لذا دریافت سود از این وام شرعا جایز نیست.
لازم به ذکر است که عقد جعاله را در این نوع وامها قبول نداریم.
🔘 سوال:
▫️با سلام. با توجه به اعطای وام یک میلیونی دولت با سود ۱۲ درصدی تحت عنوان تسهیلات و کمک به معیشت مردم برای تامین نیازهای روزمره در ایام کرونا؛ فروش و توزیع این وام توسط دولت ( و نه هیچ موسسه مالیای) انجام میگیرد لذا نمیتوان آن را تحت هیچ یک از عقود شرعی باز تعریف کرد و سود ۱۲ درصدی گرفت.
آیا با وجود این تفاسیر و اختصاص این وام به ۲۳ میلیون خانوار یارانه بگیر آن هم تحت عنوان کمک؛ این وام ربوی نیست؟ و دولت دست به یک ربای آشکار نمیزند؟! و این وام جامعه اسلامی را سوق به رباخواری نمیدهد؟
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
🎋کانال ابعاد اقتصادی و اجتماعی کرونا👇
🆔 @eghtasad_korona
#یادداشت
#خبرگزاری_فارس
#جهش_تولید_در_یک_تجربه_تاریخی
✍️ یادداشت اخیر ساجد صمدی قربانی در خبرگزاری فارس با عنوان "جهش تولید در یک تجربه تاریخی" که به مداقه روی یکی از برشهای تاریخی نقل شده در مستند #محرمانه_کولا پرداخته است.
🔹 دولت آمریکا حتی از قدرت دیپلماتیک خودش برای بهرهبرداری از ظرفیتهای بازار جدیترین رقیب نظامیاش هم استفاده میکند و شخصی مثل نیکسون (در حد معاون رئیس جمهور این کشور) درگیر کارسازی برای صادرات یک نوشیدنی به بازار شوروی میشود.
📌 برای دریافت متن کامل یادداشت روی لینک زیر کلیک کنید:
👉 https://b2n.ir/590399
🔸مستند جذاب #محرمانه_کولا را از لینک زیر تماشا کنید:
🎦 https://b2n.ir/765019
@sinsadqaf
◀️ این پیام رو یکی از دوستان فرستاده:
"Go big. Act fast. Keep the lights on” is good advice for governments trying to flatten the epidemiological and recession curves simultaneously
این توصیه ریچارد بالدوین اقتصاددان معروف به دولت ها در مواجهه با بحران کروناست....
«بزرگ قدم بردارید، سریع عمل کنید، چراغها را روشن نگاه دارید. این توصیه مناسبی برای دولتهاست که تلاشکنند گستردهتر ببینند. منحنیهای رکود و اپیدمولوژی را همزمان با هم ببینید.
جالبه عبارت چراغ اقتصاد را روشن نگه دارید... به نظرم این پیامی بود که شما مدت ها توی کانال و گروه ها می دادید.
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi