هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🔶 با وجود قطعی نبودن تأییدیههای جهانی، واکسیناسیون با واکسن فایزر در برخی کشورها آغاز شده است؛ در حالی که ایران ترجیح داد تا زمان حصول اطمینان از واکسنهای موجود برای کرونا، واکسنی را روی مردم آزمایش نکند؛
🔶 وزیر بهداشت کشورمان پیش از این اعلام کرده بود: «عزت ملیمان را فراتر از این دیدیم که تبدیل به آزمایشگاه برخی از واکسنسازهای دنیا شویم.»
🔶 واکسیناسیون فایزر در چهاردهم دسامبر سال جاری، در آمریکا آغاز شد و بر اساس گزارش بلومبرگ، تا امروز 7 میلیون دوز واکسن کرونا از سوی فایزر و مدرنا به آمریکاییها تزریق شده است اما با وجود این، آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان کرونا در جهان در صدر جدول مبتلایان کشورهای دنیا قرار دارد!
🟧 نقشه دریافت واکسن کرونا بهازای هر 100 نفر در ایالتهای آمریکا
❇️ همین حقیقت مورد توجه مقام معظم رهبری بوده است که متذکر شدند: «اگر آمریکاییها توانسته بودند واکسن تولید کنند، این افتضاح کرونایی در کشور خودشان پیش نمیآمد؛ چند روز پیش در ظرف 24 ساعت، اینها 4000 نفر تلفات داشتند.
❇️ اینها اگر بلدند واکسن درست کنند، اگر کارخانهی فایزرشان میتواند واکسن درست کند چرا میخواهند به ما بدهند؟ خب، خودشان مصرف کنند که اینقدر مرده و کشتهی زیاد نداشته باشند؛
❇️ انگلیس هم همین جور، بنابراین، به اینها اعتماد نیست؛ من واقعاً اعتماد هم ندارم، نمیدانم، گاهی اوقات هست که اینها میخواهند واکسن را روی ملّتهای دیگر امتحان کنند، ببینند اثر میکند یا نمیکند بنابراین از آمریکا و از انگلیس واکسن تهیّه نشود.»
🟧 چرا واکسن آمریکایی مشکوک است؟
🔶 ماجرای آلودهکردن زندانیان به طاعون
نگاهی به سابقه تاریخی آمریکا نشان میدهد که دولت آمریکا در طول تاریخ در پوشش پژوهشهای علمی، انسانهای زیادی را برای رسیدن به درمانهای مؤثر، به کام مرگ کشانده است!
🔶 برای مثال، ریچارد پیرسون استرانگ، یک پزشک در هاروارد بود که مطالعات زیادی در زمینه بیماری طاعون انجام میداد؛ این پزشک در سال 1906، زمانی که سرپرستی آزمایشگاه بیولوژیکی در فیلیپین را بهعهده داشت، 24 زندانی را بدون رضایت آگاهانه آنها، با واکسن وبایی که به طاعون آلوده بود مورد تلقیح قرار داد که منجر به کشته شدن 13 نفر از آنان شد.
🟧 مطالعه غیراخلاقی سفلیس در تاسکیگی
🔶 در سال 1932 سازمان خدمات بهداشت عمومی ایالات متحده آمریکا یک مطالعه برای اندازهگیری میزان پیشروی بیماری سفلیس در مردان آمریکایی ــ آفریقاییتبار طراحی کرد؛
این مطالعه یکی از بدنامترین پروندههای ایالات متحده آمریکا در حوزه اخلاق پزشکی است.
🔶 در آن سال، اعلامیههایی در شهر «تاسکیگی»، ایالت «آلاباما» آمریکا پخش شد که به «شهروندان سیاهپوست» وعده میداد که میتوانند برای پاک کردن بدنشان از «خون بد» از درمانهای ویژهای برخوردار شوند.
🔶 در آن اعلامیهها نوشته شده بود: «آزمایش خون رایگان؛ درمان رایگان توسط پزشکان دولت. ممکن است شما احساس سلامت و تندرستی کنید اما در بدنتان خون ناسالم وجود داشته باشد! با تمام اعضای خانواده به ما مراجعه کنید.»
🔶 به این افراد گفته شد که بهازای شرکت در این آزمایش خون رایگان، این افراد معاینات پزشکی رایگان، وعدههای غذایی رایگان و بیمه کفن و دفن دریافت خواهند کرد.
🔶 آنچه در این اعلامیهها از سیاهپوستان مخفی میشد این بود که آنها قرار است تحت یک آزمایش علمی مخفیانه باشند که در سالهای بعد به «آزمایش سفلیس تاسکیگی» مشهور شد؛
این آزمایش مطالعهای با هدف بررسی اثرات ماندگار سفلیس روی بدن انسان انجام شد!
🔶 آسوشیتدپرس سالها بعد گزارش داد که دولت آمریکا در این بررسی ظاهراً علمی، اقلیتهای نژادی و محرومترین اقشار جامعه را تحت مطالعاتی غیراخلاقی قرار داده است! در این گزارش آشکار شد دولت آمریکا بهمنظور پیشبرد اهداف پژوهشی، بهمدت 40 سال، بیماران مبتلا به سیفلیس را از بیماریشان بیاطلاع نگاه داشته و از درمان آنها جلوگیری کرده است.
🔶 در حقیقت این مطالعه بدون رضایت آگاهانه بیماران انجام شد؛ این برنامه قرار بود بهمدت شش ماه انجام شود و در آن 399 مرد سیاهپوست مبتلا به سفلیس و 201 فرد سالم از نظر سفلیس مشارکت داشته باشند اما بهعوض، این تحقیقات بهمدت 40 سال بهطول انجامید
🔶 و مردانی که در این آزمایشها مورد مطالعه قرار گرفتند، هیچگاه درمانی برای سفلیس دریافت نکردند حتی هنگامی که پنیسیلین در سال 1947 بهعنوان دارویی برای سفلیس انتخاب شد، محققان آن را به افراد مورد مطالعه ارائه ندادند!
هدایت شده از جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
🟧 شیوع مشکوک ابولا در آفریقا
🔶 بعد از شیوع "ویروس ابولا" در گینه بیسائو و سرایت آن به کشورهای آفریقایی دارای ذخایر طبیعی فراوان، گمانهزنیهایی پیرامون چرایی انتشار این ویروس در این کشورها شکل گرفت؛ بسیاری از محققین، مقصر شیوع ابولا و مهار دیرهنگام آن را آمریکا میدانند اما، چرا ردپای آمریکا در شیوع ابولا دیده میشود؟
🔶 ویروس ابولا برای نخستین بار در 1976 میلادی شناخته شد و بهسرعت از گینه بیسائو به سایر کشورهای منطقه تسرّی یافت و هزاران تن از آفریقاییها را مبتلا کرد و تعداد زیادی را به کام مرگ کشاند؛
🔶 نگاهی به برخی مستندات نشان میدهد که شیوع این ویروس فراتر از یک بیماری معمولی است و میتواند نوعی جنگ بیولوژیکی تلقی شود.
یک دیدگاه، این است که شیوع ابولا ابزار مناسبی برای بهرهبرداری آمریکاست.
🔶 روزنامه دیلی ابزرور، بزرگترین روزنامه لیبریا در غرب آفریقا، با انتشار اسناد علمی، آمریکا را سازنده و منتشرکننده ویروس ابولا معرفی کرد و نوشت:
🔶 آمریکا با سلسله عملیاتهای مخفی خود در آفریقا ایجاد و گسترش ویروس مهلک ابولا را در دستور کار خود قرار داد. این روزنامه در مقالهای بهقلم پروفسور سیرل برو دریک افشا کرد ویروس کشنده ابولا یکی از ارگانیزمهای اصلاحشده ژنتیکی است که بهعنوان سلاحی بیولوژیکی توسط شرکتی صنعتی نظامی در آمریکا ساخته شده است.
⁉️ نویسنده مقاله در ادامه با طرح این پرسش که "آیا ظهور بیماریها و ویروسهایی از جمله ابولا و ایدز اتفاقی است یا با قصد قبلی صورت گفته است؟" مینویسد:
🔶 تولیدکننده انحصاری این نوع سلاحهای بیولوژیکی در آمریکا، مشخصاً وظیفه کنترل و آزمایش ویروسها و واکسنهای مربوط به آن را در قاره آفریقا عهدهدار است.
🔶 نگاهی به نقشه جغرافیایی شیوع ابولا در آفریقا نشان میدهد که این ویروس در کشورهایی شیوع یافته است که علىرغم فقر مردمشان، از منابع خدادادی فراوانی برخوردارند که طمع آمریکا را برای بهرهبرداری از این منابع برانگیخته است،
🔶 بهعبارت دیگر کشورهایی نظیر گینه، لیبریا، مالی، سیرالئون و. . . اهداف خوبی برای کسب منابع خام ارزانقیمت و با کیفیت بالا از جمله مس، طلا، آهن و. . . هستند؛ این دلایل کنار بسیاری از دلایل سیاسی و اقتصادی و نظامی دیگر، میتواند پررنگکننده نقش آمریکا در شیوع ابولا در کشورهای آفریقایی باشد.
🔶 آلوده کردن اقشار تهیدست و محروم جوامع به بیماریهای مختلف، استفاده از سلاحهای شیمیایی و بیولوژیک با هدف بررسی اثربخشی درمانهای مختلف و جنگهای بیولوژیک، نمونههایی از اقدامات آمریکا هستند؛ اقداماتی که باعث میشود شک و شبههها نسبت به تزریق واکسن کرونای آمریکایی نیز بیشتر تقویت شود.
🟧 تحریمهای دارویی ایران حتی در شرایط بحرانی
🔶 از سوی دیگر، کشورهایی مانند آمریکا و کشورهای اروپایی، با اعمال فشارهای مستقیم و غیرمستقیم، دسترسی ایران به داروها را محدود کردهاند و بنابراین انتظار ارائه واکسن کرونا از سوی این کشورها به ایران، آن هم در شرایطی بحرانی امری غیرمنطقی بهنظر میرسد؛
🔶 ایالات متحده حتی باوجود شیوع کرونا در جهان نهتنها حاضر به رفع موانع موجود بر سر تأمین دارو برای ایران نشد که با کارشکنیهای خود، باعث شد بسیاری از اقلام حفاظتی در ابتدای شیوع کرونا نیز بهدلیل تحریمها به دست ایران نرسد.
🔶 سعید نمکی روزهای ابتدایی شیوع کرونا در کشور را اینگونه روایت میکند: آمریکاییها منتظر بودند ما زانو بزنیم و همه راهها را بسته بودند و زمانی که میخواستیم ماسک بیاوریم، شب تا صبح منتظر نشسته بودم که همکاران به من زنگ زدند میگفتند "در فرودگاه، فلان آمریکاییها آن را قفل کردهاند و اجازه ورود به ما داده نشد."
🔶 مجموع اسناد و مدارک تاریخی درباره عملکرد آمریکا در حوزه دارویی و اسنادی که بهوضوح ردپای آمریکا در تولید و شیوع ویروسها و بیماریهای مختلف در کشورهای مختلف جهان برای تأمین منافع نامشروع این کشور را نشان میدهد،
🔶 تصمیم برای ممنوعیت واردات واکسن کرونا از کشوری مانند آمریکا با این سوابق سیاه، کاملاً عقلانی، منطقی و در راستای صیانت از سلامت مردم کشورمان است.
✍ منبع خبرگزاری تسنیم
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده #حکیم_دکتر_روازاده
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
📌 چرا نگرانیها درباره عوارض #واکسنهای_آمریکایی_و_انگلیسی "علمی" است؟
🔷 یک پژوهشگر حوزه سلامت به ارائه نکاتی پیرامون واکسنهای وارداتی کرونا پرداخت و نوشت: در سیاستگذاری واردات واکسن غیر از شواهد بالینی و تجربی باید به شواهد حقیقی دیگری نیز توجه شود.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، با گذشت بیش از یک سال از شیوع ویروس منحوس کرونا در جهان و آغاز تست انسانی برخی واکسنها در جهان، کشورها در صدد ساخت یا خرید واکسنی مؤثر برای این بیماری برآمدهاند.
🔹 حمید ایزدبخش، پژوهشگر هسته سلامت مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع) در یادداشتی برای خبرگزاری تسنیم به ارائه نکاتی درباره واکسن کرونا پرداخته است. متن این یادداشت بهشرح زیر است:
🔹 در سیاستگذاری واردات واکسن غیر از شواهد بالینی و تجربی باید به شواهد حقیقی دیگری نیز توجه شود. این شواهد نشان میدهند
✔️ اولاً کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس اگر واکسنی داشته باشند که بتواند درد خودشان را دوا بکند، اصلاً به ما نمیدهند و اگر دست خیرخواهی به ما دراز کردهاند، قطعاً مقاصدی در پشت آنها پنهان است.
✔️ دوم اینکه برخی از واکسنهایی که در حال حاضر تولید شدهاند مثل واکسن فایزر و مدرنا بسیار جدید بوده و شرکتها نیاز دارند بهصورت گسترده تست شوند.
✔️ سوم اینکه این کشورها و شرکتهای متعلق به آنها در رسیدن به پول و منافعشان، هیچ مانع و اخلاقی را برنمیتابند.
✔️ چهارم اینکه در کشور عدهای بهصورت سازمانیافته و گسترده دل به نهادهای بینالمللی داده و منافع علمی، سیاسی و اقتصادی گرهخوردهای در این میان وجود دارد.
🔷 سیاستگذاری مبتنی بر شواهد
🔹 سیاستگذاری مبتنی بر شواهد، امری پسندیده و نظریهای است که اغلب اهالی حوزه سلامت به سیاستگذاران توصیه میکنند، بر این اساس سیاستگذار باید بر اساس شواهد متقن که بر اساس روشی علمی جمعآوری شده باشد، تصمیمگیری کند و از هرگونه تصمیمی که منشأ علمی نداشته و یا از روش علمی تبعیت نمیکند، بپرهیزد،
🔹 البته ادعا نمیکنند که این شواهد لزوماً صادق هستند، بلکه میگویند چون روشی علمی را پیموده است پس قاعدتاً به حقیقت نزدیکتر است.
🔹 این روش علمی در هر پژوهش توسط پژوهشگران دیگر بررسی میشود و در صورتی که تأیید شد، مورد تأیید جامعه علمی قرار گرفته و آنگاه میتوان بر آن اساس تصمیم گرفت.
🔹 گسترده شدن شواهد و تأکید بر شواهد در نظام سلامت را میتوان از رواج رشته اپیدمیولوژی در نظام سلامت دانست، آنجا که این علم وظیفه اصلی خود را تولید شواهدی علمی میدانست.
🔹 این علم که چند سالی است رونق خوبی در سلامت و حتی سیاستگذاری سلامت یافته است، با تأکید بر روشهای آماری و کمّی (رویکرد غالب) به تولید شواهدی کمّی و مبتنی بر مسیری علمی مبادرت میورزد.
⁉️ سؤال این است آیا شواهد مورد نیاز برای سیاستگذاری سلامت، صرفاً شواهدی تجربی و بالینی است؟!
🔹 پاسخ به این سؤال به ماهیت سلامت و سیاستگذاری سلامت برمیگردد. اگر سلامت را امری صرفاً پزشکی در نظر بگیریم، قطعاً این شواهد صرفاً تجربی خواهند بود، اما اگر سلامت را امری اجتماعی بدانیم، آنگاه نمیتوان به شواهد تجربی اکتفا کرد.
🔹 اینکه سلامت امری اجتماعی است و ماهیتی سیاسی دارد، امروز بر همه روشن است اما باید دید پاسخ شواهد به این سؤال چیست؛ "آیا شواهدی وجود دارد که نشان دهد سلامت امری سیاسی و اجتماعی است؟" نگاهی به شواهد بیندازیم:
🔹 شرکت فایزر در چند مورد واکسنها و داروهای خود را روی کودکان و مردم آفریقایی آزمایش کرده (چند مورد تا به حال افشا شده است. یکی از موارد مشهور آن آزمایش داروی مننژیت توسط شرکت فایزر روی کودکان نیجریه بوده است) و کودکان زیادی را به کام مرگ و آسیب کشانده است.
🔹 برخی از این موارد در دادگاههای بینالمللی نیز حکم دریافت کرده و این شرکت مجبور به پرداخت غرامت شده است. مورد مشهور دیگر فرآوردههای خونی آلوده فرانسوی است که در ایران و برخی کشورهای دیگر باعث شیوع ایدز شد.
🔹 شاهد دیگر، افزایش سهم آزمایش اثربخشی داروهای کرونایی در ایران نسبت به سایر کشورها بهدلیل اصرار برخی پژوهشگران و سیاستگذاران نظام سلامت بود.
🔹 کشورهای اروپایی و آمریکا در موارد مختلف از جمله در پاندمی کرونا نشان دادند هیچ اخلاق و مرامی نداشته و برای رسیدن به اهداف خود هر گونه عملی را مرتکب میشوند.
🔹 همین چندماه گذشته بود که کشورهای مختلف بر سر تأمین ماسک به جان همدیگر افتاده بودند، و دست به دزدی و غارت دولتی میزدند، جالب آنکه این کشورها امروز داعیهدار حقوق بشر و توزیع واکسن شدهاند.
🔹 عدهای ممکن است بگویند که این شرکتها خصوصی هستند و این ربطی به دولتهای خبیثی مثل آمریکا و انگلیس ندارد. اگر از این بگذریم که خود این شرکتها دست کمی از دولتهایشان ندارند، باید توجه کرد که واکسنهای این شرکتها از طرف دولتها تأمین مالی شده است.
🔹 نکته دیگر اینکه پلتفرمی که در زمان حاضر شرکتهای فایزر و مدرنا تولید واکسن میکنند، بسیار جدید و نو است. کرونا اولین واکسنی است که با این تکنولوژی تولید میشود و این تکنولوژی پیش از این، عوارض خود را نشان نداده است.
🔹 قطعاً شرکتهای تولیدکننده بهدنبال تست گسترده این واکسن و تکنولوژی هستند، به این صورت میتوانند بهصورت داوطلبانه واکسن خود را تست کنند و حتی غرامتی هم در قبال آن نپردازند.
🔹 شاهد دیگر این است دولتی که همه دروازهها را بهروی ما بسته است، حتی بیماران پروانهای از داشتن پانسمان بهسبب تحریم آمریکا محروم و تلف شدند، چه شده که خیرخواه ما شده است؟!
🔹 بنابراین ما غیر از شواهد بالینی و تجربی شواهد دیگری هم داریم. این شواهد نشان میدهند که:
✔️ اولاً این کشورها اگر واکسن داشته باشند که بتواند درد خودشان را دوا بکند، اصلاً به ما نمیدهند و اگر دست خیرخواهی به ما دراز کردهاند، قطعاً مقاصدی پشت آنها پنهان است.
✔️ دوم اینکه برخی از واکسنهایی که در زمان حاضر تولید شدهاند مثل واکسن فایزر و مدرنا بسیار جدید بوده و شرکتها نیاز دارند تا بهصورت گسترده تست شوند.
✔️ سوم اینکه این کشورها و شرکتهای متعلق به آنها در رسیدن به پول و منافعشان، هیچ مانع و اخلاقی را برنمیتابند و هرگونه اقدامی را انجام میدهند.
✔️ چهارم اینکه در کشور عدهای بهصورت سازمانیافته و گسترده دل به نهادهای بینالمللی داده و منافع علمی، سیاسی و اقتصادی گرهخوردهای در این میان وجود دارد. قطعاً ارتباطات بینالمللی منافع دوجانبهای را تأمین کرده است که میتواند گاهی دشمنیها و خباثتها را نادیده بگیرد.
🔹 در این یادداشت سعی شد بهصورت مختصر برخی از ابعاد و شواهد مرتبط با سیاستگذاری واکسن روشن شود. قطعا قصد این نگاشت ارائه راهکار و سیاستی یکپارچه در این زمینه نبوده که آن فرصت و مجالی بسی بیشتر میطلبد اما سعی شد بهصورت اجمالی برخی از مؤلفههای مؤثر در سیاستگذاری روشن شوند.
🔹 همانطور که در جدول اشاره شد، برخی از واکسنها از نظر ایمنی خدشهدار هستند و ممکن است عوارض بدی بر جامعه ایران داشته باشند، بنابراین سیاستگذار در این موارد علاوه بر اینکه به خصومتهای دیرینه کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس توجه میکند، باید به خطر این واکسنها نیز توجه داشته باشد.
🔹 جالب توجه است که در واکسن نوع رناپ این دو در هم جمع شده و این واکسنها هم ریسک بالایی دارند و هم اینکه کشورهای متخاصم بیشترین تولیدات را در این زمینه دارند، این مورد خطر اینکه ایرانیان موش آزمایشگاهی شوند را بالا میبرد.
🔹 نکته حائز اهمیت آن است که در همه انواع این واکسنها شرکتهای داخلی در حال توسعه و پیشرفت هستند و برخی از آنها فاصله کمی تا موفقیت دارند، ازاینرو شاید مناسب باشد سیاستگذار در واردات، بر محصولاتی که ایمنی بالاتری دارند تمرکز کند.
🔹 باید توجه کرد شرکتهای فعال در زمینه تکنولوژیهای پیشرفته دارویی، با بروز کرونا کمی قوّت گرفتهاند که حمایت از آنها میتواند در خطرات و بیماریهای احتمالی آتی بسیار مؤثر باشد، دولت نباید از این مهم غفلت کند.
🔹 از اینرو بهنظر میرسد در عین حمایت از تولید انواع واکسنها بهخصوص تکنولوژیهای پیشرفته، شواهد به ما میگویند در عرصه واردات بهشدت احتیاط بهخرج دهیم؛ هم در نوع واکسنی که وارد میکنیم و هم در کشور مبدأ.
✍ منبع خبرگزاری تسنیم
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده #حکیم_دکتر_روازاده
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
📌 " دروغ بزرگ #فایزر " که آن را بزرگترین متخلف دارویی آمریکا کرد چه بود؟!
🔰 #شرکت_فایزر در سال ۲۰۰۹ به دلیل کلاهبرداری و تخلف در عرضه دارو توسط وزارت دادگستری آمریکا مجرم شناخته شد که این شرکت به بزرگترین متخلف دارویی در آمریکا تبدیل گشت.
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🟠 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ در سال 2009، شرکت داروسازی "فایزر" و شرکت تابعه آن "Pharmacia & Upjohn" به پرداخت 2.3 میلیارد دلار بابت کلاهبرداری و فریبکاری در بحث مراقبتهای بهداشتی توسط وزارت دادگستری آمریکا محکوم شدند.
🟠 طبق گزارش وزارت دادگستری آمریکا، شرکت فایزر و شرکت تابعه آن به دلیل تخلف در تبلیغات دارویی، حجم عرضه آنها و بازی با جان انسانها مرجم شناخته شده و به جرم کیفری محکوم شدند.
🟠 طبق مفاد قانونی "سازمان غذا و دارو" (FDA) در آمریکا، یک شرکت باید کاربردهای موردنظر یک محصول را برای این سازمان مشخص کند و نوع کاربرد آن را روی محصولات خود درج کند؛
🟠 در این بین نیز پس از تأیید، ممکن است دارو برای استفادههای به اصطلاح "خارج از برچسب" نیز استفاده شوند که فقط با دستور پزشکان این امر مجاز است.
🟠 اما در این میان شرکت فایزر برای چهار داروی Bextra، Geodon، Zyvox و Lyrica برای چندین کاربرد و دوز که FDA به طور خاص از تأیید آنها به دلیل نکات ایمنی امتناع ورزیده بود، تبلیغات انجام داد و همین امر سبب مجرم شناخته شدن این شرکت توسط وزارت دادگستری آمریکا شد.
🟠 شرکت فایزر علاوه بر کارکردهای هر دارو، آنها را برای مصارف دیگر تبلیغ و بیش از میزان مصوبه سازمان غذا و داروی آمریکا، عرضه کرده است؛ برای مثال داروی "Bextra" که طبق FDA باید 10 میلی گرم عرضه میشده است، 20 میلی گرم عرضه شده است.
🟠 فایزر در سال 2009 توسط دادگستری آمریکا به پرداخت 1.3 میلیارد دلار بابت جرم کیفری جریمه شد که این بزرگترین جریمه کیفری اعمال شده برای تخلفات پزشکی در آمریکا ثبت شد!
🟠 علاوه بر آن یک میلیارد دلار بابت ادعاهای دروغین مبنی بر تبلیغ غیرقانونی چهار دارو توسط این شرکت که از نظر پزشکی مورد تایید نبودند و جان انسانها را در خطر قرار داده بودند، جریمه شد.
🟠 با توجه به محکومیت پرداخت 2.3 میلیارد دلار توسط شرکت "فایزر"، این محکومیت، بزرگترین جریمه برای یک شرکت دارویی در تاریخ ایالات متحده است.
✍ منبع خبرگزاری تسنیم
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده #حکیم_دکتر_روازاده
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
📌 تمام عوارض و پیامدهای تزریق " #واکسن_کرونای_فایزر "
🔰 گزارشها و اخبار منتشره نشان میدهد که هنوز هیچ قطعیتی در کارآیی واکسن ساخته شده توسط شرکت "فایزر و بیونتک" وجود ندارد؛ تاکنون ۳ نفر از دریافتکنندگان واکسن این شرکت به طور ناگهانی جان خود را از دست دادهاند!
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔴 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ از زمان ساخت و آزمایش واکسنهای کرونا در جهان، تردیدهایی مبنی بر عدم کارآیی قطعی واکسنهای ساخته شده، ایجاد شده حتی در این بین بعد از واکسیناسیون سراسری در برخی از کشورهای جهان، مشکلاتی برای دریافتکنندگان این واکسنها ایجاد شده که هنوز به طور قطع در مورد آنها صحبت نشده است.
🔴 یکی از واکسنهایی که در جهان ساخته شده و مورد استفاده محدود در برخی از کشورها نیز قرار گرفته، واکسن "فایزر بیونتک" است؛ این واکسن توسط شرکت آمریکایی داروسازی "فایزر" با همکاری شرکت داروسازی آلمانی "بیونتک" ساخته شده است و هماکنون در آمریکا و برخی از نقاط جهان تزریق میشود.
🔴 با وجود دلگرمیهای ایجاد شده و تبلیغات انجام شده بعد از ساخت این واکسن در جهان اما از همین ابتدای کار موانع و عوارضهایی برای تزریقکنندگان این واکسن به وجود آمده است.
🔴 یکی از موانعی که بر سر راه کشورهای جهان برای دریافت این واکسن قرار دارد، مسئله میزان تولیدات و شرایط انتقال و نگهداری این واکسن است؛ از همان ابتدای کار مسئولان دو شرکت سازنده واکسن بیان کردند که به دلیل ساختار و ویژگیهای ساخته شده، شرایط انتقال و نگهداری واکسن بسیار خاص است؛
🔴 این واکسن باید در منفی 70 درجه سانتیگراد (منفی 94 درجه فارنهایت) نگهداری شود که باعث بروز مشکلات برای برخی از کشورها شده است.
🔴 کمبود فریزرهای مجهز برای نگهداری از واکسن فایزر همچنین گران بودن این فریزرها، کار را برای درخواستکنندگان سخت میکند؛ طبق برآوردهای انجام شده، هزینه یک عدد از این فریزرهای مجهز حدود 20 هزار دلار است و همچنین از لحاظ زمانی به مدت 6 هفته برای ساخت آنها وقت نیاز است!
🔴 این موارد، تنها اشکالات خرید واکسن فایزر نیست؛ مسئله مهمتر این است که هنوز قطعیت حداکثری نسبت به کارآیی این واکسن ساخته شده وجود ندارد و عوارض و پیامدهای ایجاد شده در برخی از دریافتکنندگان باعث شده تا تردیدهایی نسبت به واکسن این شرکت به وجود آید.
🔴 در همان ابتدای کار و پس از آزمایشهای بالینی حداقلی در آمریکا، مسئولان شرکتهای داروسازی فایزر و بیونتک مدعی شدند که کارآیی واکسن ساخته شده بیش از 90 درصد است اما هنوز هیچ قطعیتی در این باره وجود ندارد و باید آزمایشهای وسیعتری صورت گیرد؛
🔴 علاوه بر آن بسیاری از متخصصان پزشکی هشدار دادند که این واکسن هنوز تائیده سازمان جهانی بهداشت را کسب نکرده و کارآیی آن اثبات نشده است!
🔴 نکتهی قابل توجه دیگر عوارض جانبی این واکسن و پیامدهای ایجاد شده در برخی از دریافتکنندگان آن است؛
🔴 طبق دادههای اولیه و گفته مقامات شرکت فایزر، عوارض جانبی واکسن کووید19 شباهت زیادی به عوارض جانبی واکسن آنفلوآنزا دارد اما شدت آنها بیشتر است؛
🔴 در بیانیه منتشر شده توسط شرکت سازنده عوارضی از قبیل دردهای عضلانی، درد در محل تزریق، تب شدید و همچنین بروز عوارض آلژیک در برخی از دریافتکنندگان است.
🔴 در فاز سوم آزمایشهای بالینی در آمریکا، چهار نفر از داوطلبان دچار فلج موقت صورت (موسوم به فلج بلز) شدند که در همان ابتدا مورد انتقاد سازمان غذا و داروی آمریکا قرار گرفت؛
🔴 با این وجود برخی از پزشکان و متخصصان آمریکایی مدعی شدند که هنوز بروز این حادثه بر اثر تزریق واکسن تائید نشده است و باید آزمایشهای گستردهتری انجام شود؛ با این حال نگرانیهایی را در مورد استفاده از این واکسن در پی داشته است.
🔴 همچنین مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) در آمریکا در تاریخ 20 دسامبر اعلام کرد که 6 نفر از 270 هزار نفر در این کشور که با واکسن فایزر ـ بیونتک علیه ابتلا به ویروس کرونا واکسینه شدهاند، دچار واکنشهای آلرژیک شدید شدهاند و زندگی عادی آنها مختل شده است.
🔴 در نخستین گروه 215 هزار نفری که در آمریکا واکسینه شدهاند در درصدی از آنها، مشکلاتی بروز کرده که مانع انجام فعالیتهای عادی آنها شده یا نیاز به درمان داشتهاند.
🔴 در این بین نیز برخی از گزارشات حکایت از ابتلای دریافتکنندگان دوز نخست واکسن دارد؛ در یکی از گزارشهایی منتشر شده توسط پایگاه خبری "abc news"، بیان شد که یکی از پرستاران بخش اورژانس در "سندیهگو" آمریکا، 8 روز پس از دریافت واکسن شرکت فایزر به کرونا مبتلا شده است
🔴 همچنین برخی از پایگاههای خبری اعلام کردند که در فلسطین اشغالی 240 اسرائیلی بلافاصله پس از دریافت واکسن، کرونا مثبت تشخیص داده شده و ناقل ویروس هستند! این معضل نیز در ایتالیا و مکزیک مشاهده شده و برخی از افراد پس از دریافت دوز نخست واکسن به کووید19 مبتلا شدهاند.
🔴 متخصصان در این مورد بیان داشتند که باید واکسن در دو مرحله تزریق شود تا کارآیی و مصونیت لازم را داشته باشد؛ با توجه به گفته متخصصان این امکان وجود دارد که بعد از دریافت دوز نخست تا دریافت دوز دوم، افراد به ویروس کرونا مبتلا شوند؛
🔴 این نکته باعث شده است تا نگرانیهایی نیز مبنی بر کارآیی واکسن بعد از دریافت دوز دوم ایجاد شود.
🔴 اما در این بین، شوکی بزرگ در هفته اخیر باعث نگرانهای گستردهتری نسبت به کارآیی واکسن فایزر شده است؛ یک پیامد نگرانکنندهای که در هفته اخیر رخ داده است، مرگ احتمالی 3 نفر بر اثر دریافت واکسن فایزر است!
🔴 رسانههای پرتغالی هفته اخیر اعلام کردند که یک کارمند بخش بهداشتی در این کشور 48 ساعت پس از دریافت واکسن کرونای "فایزر" جان خود را از دست داده است و هنوز علت دقیق فوت این کارمند 41 ساله مشخص نشده است؛
🔴 همچنین امروز 6 ژانویه رسانههای نروژی در خبری اعلام کردند که 2 نفر از ساکنان خانه سالمندان در این کشور به طور ناگهانی پس از دریافت واکسن کرونای فایزر، جان خود را از دست دادند؛
🔴 «اشتاینر مادسن» مدیر پزشکی آژانس دارویی نروژ در بیانیهای اعلام کرد: «ما باید ارزیابی کنیم که آیا واکسن منجر به مرگ شده و یا اینکه حادثهای بوده که بلافاصله پس از واکسیناسیون اتفاق افتاده است.»
🔴 این قبیل گزارشها و اخبار منتشر شده در جهان بر میزان نگرانی و تردیدها درباره واکسن شرکت "فایزر" افزوده است؛ بروز عوارض جانبی شدید، ابتلای دریافت کنندگان واکسن به کرونا و مرگ ناگهانی 3 نفر پس از تزریق باعث شده تا کارآیی قطعی این واکسن ساخته شده مورد تردید جدی قرار گیرد؛
🔴 هنوز آزمایشهای گستردهتری باید صورت بگیرد تا میزان قطعیت کارآیی واکسن نشان داده شود.
✍ منبع خبرگزاری تسنیم
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن
آمادهباش مقامات بهداشتی پرتغال پس از مرگ پرستاری که واکسن «فایزر» زده بود
🔹پرستار ۴۱ ساله پرتغالی هنگام دریافت واکسن فایزر در «سلامتی کامل» به سر میبُرد. اما پس از واکسیناسیون در تاریخ ۱۰ دی، بعد از ۴۸ ساعت ناگهان درگذشت.
🔹مقامات بهداشتی پرتغال پس از مرگ این پرستار، در حالت آماده باش قرار گرفتند.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ #سروش:
🆔 sapp.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#ویروس_کوید۱۹ #ویروس_کرونا
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#واکسن_فایزر #واکسن_آمریکایی #عوارض_واکسن