زنگ خطر در سوریه به صدا در آمد
آمریکا صدها داعشی را از زندان حسکه فراری داد
فرار گسترده تروریستهای وحشی داعش از زندانی تحت کنترل شبهنظامیان کُرد سوریه (وابسته به آمریکا)، موجب اعلام حالت آمادهباش شده است. در واکنش به این اتفاق، منبعی امنیتی در عراق گفته است، آمریکا با فراری دادن تروریستهای داعش از زندانی در سوریه، در پی تکرار سناریوی زندان «ابوغریب» در عراق است!
مدتی است که کارشناسان امنیتی بهویژه کارشناسان عراقی که نگران احیا و گسترش مجدد داعش در کشور خود هستند، نسبت به خطر زندانها و اردوگاههایی که داعشیها و بستگانشان در آنها زندگی میکنند هشدار میدهند؛ زندانها و اردوگاههایی که توسط نیروهای کُردی وابسته به آمریکا اداره میشوند؛ آمریکایی که خود یکی از پدرخواندههای داعش و از عوامل اصلی «ساخت و راهاندازی داعش» است. طبق گزارشهای متعدد، منابع خبری در شمالشرق سوریه از فرار تروریستهای داعش از زندان خبر دادهاند. اتفاقی که طی دو سال گذشته چند باری رخ داده و موجب شده است تا این گروهک تروریستی جان تازهای بگیرد. تروریستهای داعش که هنوز تعداد آنها مشخص نیست، از زندان «الصناعه» در شهر الحسکه فراری داده شدهاند و در ادامه شبهنظامیان کُرد (از متحدان آمریکا در سوریه) که کنترل این زندان را در دارند، حالت فوقالعاده اعلام کردهاند. همچنین نهاد دیدهبان حقوق بشر سوریه نیز گزارش داده است که اطلاعاتی از «فرار بزرگ» عناصر داعش به گوش میرسد؛ برخی منابع محلی در شهر الحسکه نیز گفتهاند که این تعداد تروریست به کمک عناصر دیگر در خارج از زندان توانستهاند فرار کنند.
ادامه مطلب👇👇
درپی این اتفاق، یک منبع امنیتی عراقی به وبگاه المعلومه گفت که فرار تروریستهای داعش و فرماندهانشان از زندانهای سوریه از سالهای گذشته تاکنون تحت اشراف مستقیم نیروهای آمریکایی صورت میگیرد. او که نامش فاش نشده است، افزود: «فرار زندانیان از زندانهای الحسکه و غویران با طرح و برنامه آمریکا و با اجرای شبهنظامیان قسد صورت میگیرد؛ فراریان بهطور عمده از فرماندهان بلندپایه داعش هستند که بسیاری از آنها حکم اعدام دارند.» آنطور که فارس نوشته، این منبع امنیتی عراقی تأکید کرد که آمریکا از تروریستهای داعش برای ناآرام کردن مناطق شرق سوریه و حمله به نظامیان ارتش سوریه بهره میبرد. او فرار عناصر داعش از زندانهای سوریه را به فرار تروریستهای القاعده از زندان ابوغریب در تیرماه ۱۳۹۲ تشبیه کرد؛ تروریستهایی که هسته اولیه داعش را در سوریه و عراق بنا گذاشتند. در آن برهه با حمله گروه القاعده به دو زندان امنیتی مهم عراق، ابوغریب و تاجی در نزدیکی بغداد حدود ۶۰۰ نفر از زندانیان موفق به فرار از این زندانها شدند. گفتنی است، در ابتدای سال ۲۰۲۲ میلادی نیز تروریستهای داعش در یک حمله گسترده به زندان «الصناعه» تلاش کردند تا زندانیان را آزاد کنند که در این میان درگیری شدید به مدت یک هفته رخ داد؛ در آن درگیریها طبق آمار کردهای سوریه، ۳۷۴ تروریست داعشی از جمله ۱۷۴ زندانی و همچنین ۱۱۷ شبهنظامی کُرد کشته شدند و در نهایت ۴۰۰ داعشی توانستند فرار کنند. در آن زمان نیز منابع بسیاری از همکاری آمریکا برای فرار تروریستهای داعش سخن گفتند. در ۱۸ بهمن سال گذشته نیز حدود ۲۰ زندانی داعشی پس از زلزله ویرانگر در شمالغرب سوریه، موفق به فرار از زندان «راجو» در نزدیکی مرز ترکیه شدند.کارشناسان یکی از دلایل قدرتیابی نسبی بقایای گروه تروریستی داعش در مناطق شرق سوریه و عملیاتهای تروریستی ماههای اخیر را به فرار عناصر داعش از زندانها مربوط میدانند؛ زندانهایی که در کنترل شبهنظامیان کُرد و ائتلاف آمریکایی است. داعش طی ماه اخیر چندین حمله خونین علیه نیروهای ارتش سوریه داشته است، بهطوری که در یک مورد در تاریخ ۲۰ مرداد، اتوبوس حامل نظامیان ارتش سوریه در کمین داعش گیر افتاد و ۳۲ نظامی سوری کشته شدند.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
پیشبینی مقام عراقی:
امسال راهپیمایی اربعین تمام رکوردها را خواهد شکست
مدیر گذرگاههای مرزی عراق ضمن اینکه از ورود بیش از یک میلیون و 700 هزار زائر به این کشور از ۱۷ اوت (26 مرداد) تاکنون [لحظه تنظیم این گزارش] برای مشارکت در زیارت اربعین خبر داد، گفت که انتظار میرود امسال زائران بیشتری نسبت به سالهای گذشته در راهپیمایی اربعین حسینی مشارکت داشته باشند.
«عمر الوائلی»، رئیس سازمان گذرگاههای مرزی عراق دیروز (دوشنبه؛ 28 اوت؛ 6 شهریور) در گفتوگو با خبرگزاری رسمی این کشور (واع) اعلام کرد که روز گذشته از گذرگاه المنذریه بازدید کردیم تا از روند تردد زائران و اجرای برنامه زیارت اربعین که با نظارت مستقیم «محمد شیاع السودانی»، نخسستوزیر و «عبدالامیر الشمری»، وزیر کشور عراق تهیه شده است، مطلع شویم. الوائلی با تأکید بر همکاری بالا میان ایران و عراق درخصوص تردد زائران اعلام کرد که آغاز زیارت اربعین یعنی ۱۷ اوت (26 مرداد) تا به امروز بیش از یک میلیون و 700 هزار زائر از مرزهای زمینی و هوایی وارد عراق شدهاند. الوائلی همچنین تأکید کرد که انتظار میرود امسال زائران بیشتری نسبت به سالهای گذشته در راهپیمایی اربعین حسینی مشارکت داشته باشند. آنطور که ایسنا نوشته، رئیس سازمان گذرگاههای مرزی عراق همچنین گفت که تعداد زائرانی که از مرز المنذریه (خسروی) وارد عراق شدند از ۱۰۰ هزار نفر گذشته است. وی گفت که زائران خارجی به جز ایرانیها از طریق گذرگاه مرزی الشیب (چذابه) وارد عراق میشوند.
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/ha
با اندرزهاست كه پرده غفلت كنار میرود.امام علی (ع)
غررالحكم، حدیث 4191
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
ارزش مردمی بودن (درمکتب امام)
ارزش آقای رجایی، ارزش آقای باهنر، ارزش آقای بهشتی و ارزش این ائمه جمعه مظلوم ما به این نبود که یک- مثلاً- دستگاهی دارد، ارزششان به این بود که «خودی» بودند، با مردم بودند، برای مردم خدمت میکردند، مردم احساس کرده بودند که اینها برای آنها دارند خدمت میکنند.
صحیفه امام؛ ج16؛ ص449 | جماران؛ 7 شهریور
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi1361
چند سالته؟!
گفت: مدعیان اصلاحات میگویند «چیزی نمانده بود که به توافق برسیم و برجام را احیاء کنیم ولی نگذاشتند»!
گفتم: باید پرسید آیا در قاموس شما «توافق» غیر از «امتیاز دادن» معنای دیگری هم دارد؟!
گفت: قرار بود تحریمها را لغو کنند ولی آنها را دوبرابر کردند. قرار بود امتیاز بگیرند ولی نه فقط امتیازی نگرفتند، بلکه دهها امتیاز دادند و در مقابل «وعده نسیه» گرفتند. بنابراین باید گفت خدا پدر و مادر کسانی را بیامرزد که اجازه ندادند بیش از این ثروت و سرمایه و امکانات کشور را بر باد بدهید!
گفتم: چرا تاکنون نتوانستهاند فقط به عنوان نمونه حتی به یک دستاورد برجام اشاره کنند؟! آقای سیف میگفت؛ دستاورد برجام تقریباً هیچ بوده است. آقای ظریف میگفت آمریکا و اروپا به تعهدات برجامی خود عمل نکردند. آقای صالحی میگفت آمریکا نه یک بار بلکه دهها بار دبه کرده است و... خود آقای روحانی بعد از دبه کردن آمریکا میگفت؛ مگر دیوانهایم که دوباره با آمریکا مذاکره کنیم!
گفت: به گفته خانم موگرینی، ترامپ در حالی از برجام خارج شد که روحانی تضمین کرده بود که با خروج آمریکا از برجام، ایران خارج نخواهد شد! ترامپ بارها اعلام کرد منتظر است با ایران برای تنظیم برجامی که صنایع موشکی و حضور ایران در منطقه را هم شامل بشود، مذاکره کند. عصبانیت اصلاحطلبان از نیروهای انقلاب برای این است که چرا نگذاشتهاند با قبول پیشنهاد ترامپ، ایران و ایرانی را دربست تسلیم آمریکا کنند!
دامه مطلب👇👇
و از افشای فاجعهای که به ملت تحمیل کردهاند وحشت دارند و به سخنان صدمن یک غاز متوسل میشوند!
گفتم: یارو به همسایهاش حسادت میکرد از پسر همسایه پرسید؛ کلاس چندی؟ گفت؛ کلاس دوم. گفت؛ من اندازه تو که بودم کلاس سوم بودم! بعد پرسید؛ حالا چند سال داری؟ گفت؛ ۹ سال. یارو گفت؛ من همسن تو که بودم ۱۱ سالم بود!
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi1361
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 دسته عزاداری نابینایان در #کربلا حرم حضرت عباس و #امام_حسین سلام الله علیهما 😭😭😭
🇮🇷 برگرفته از سایت جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران
⬅️ سایت:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
⬅️ سروش:
🆔 splus.ir/hamiyanekeshavarzi
⬅️ اینستاگرام:
📸 instagram.com/hamiyanekeshavarzi
⬅️ تلگرام:
☑️ https://t.me/hamiyanekeshavarzi
⬅️ ایتا :
✴️ http://eitaa.com/hamiyanekeshavarzi
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده #اربعین
استارت انتخاباتی تیم روحانی و روایت وارونه کارنامه اقتصادی
🔸حسن روحانی رئیسجمهور سابق گفت که با تاخیر در احیای برجام، 100 میلیارد دلار درآمد نفتی از دست رفت.
وی در نشستی با حضور وزیران و معاونان خود در دولت قبل اظهار داشت: مردم باید حس کنند حضور یا عدم حضور پای صندوقهای رای، در سرنوشت آنان تاثیر دارد... در چهار سال گذشته، هم در انتخابات مجلس و هم در انتخابات ریاستجمهوری، با سختگیری در فرآیند انتخابات و محدود شدن گزینههای انتخاب مردم، به جای آنکه مشارکت مردم روند صعودی داشته باشد، شاهد کاهش مشارکت بودهایم که برای مصلحت نظام و کشور خطرناک است.
🔸روحانی برخی گزارشها را دروغ و فریبهای آماری خواند و گفت: دستاوردهای بزرگی در دو سال اول دولت یازدهم حتی با وجود تحریمها و کاهش شدید قیمت نفت، در سایه امید مردم و نشاط جامعه محقق شد. در طی دو سال پس از انتخابات ۹۲، تورم نقطه به نقطه از ۴۳ درصد در مرداد ۹۲ به 14 درصد در تیر ۹۴ رسید. تورم سالانه از ۳۹ درصد در مرداد ۹۲ به 15 درصد در تیر ۹۴ رسید. کافی است این دستاوردها با ارقام مشابه در دو سال اخیر مقایسه شود تا اثر تعیینکننده مشارکت و امید مردم و نشاط اجتماعی را مشاهده نمود.
🔸وی افزود: شاهد بودهایم که چگونه با حضور و حمایت مردم، هم رشد در اقتصاد حاصل شد، هم عزت در روابط خارجی و امنیت در فضای داخلی بهوجود آمد. هر زمان که مردم امیدوار شدهاند که رأی آنها مؤثر است، در انتخابات شرکت گسترده داشتهاند. برای زنده کردن این امید، اقدام عملی لازم است.
ادامه مطلب👇👇
مردم هنوز اقدام اطمینانبخشی ندیدهاند که شرایط را متفاوت از گذشته نشان دهد و امیدوارم در ماههای آینده شاهد آن باشیم.
🔸وحانی با ابراز تاسف از اینکه در 2 سال و نیم گذشته از فرصت احیاء برجام و رفع تحریمها استفاده نشد، گفت: امروز بهتر میشود دید شرایطی که اکثریت قاطع دنیا از جمله اروپاییها در دفاع از ایران، به دنبال احیاء برجام بودند چقدر با شرایط امروز متفاوت بود و آنها که نگذاشتند در اسفند ۱۳۹۹ یا فروردین ۱۴۰۰ که همه شرایط برای احیاء برجام آماده بود و محورهای توافق و امتیازات اضافی به دست آمده در گزارش وزارت خارجه به مجلس مستند شده، چه خسارتی به کشور وارد کردند که کوچکترین رقم آن، محروم شدن از درآمد صادرات نفت است که در دو سال و نیم سال گذشته، بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار از کف ملت ایران رفته است. همچنین بدون هیچ التماس و امتیاز اضافی نه فقط ۶ میلیارد دلار که تمام پولهای بلوکه شده ایران آزاد میشد و بیش از ۸۰ میلیارد دلار اعتبار بانکهای شرق و غرب که در سالهای ۹۵ و ۹۶ آماده گشایش بود، دوباره در کشور سرمایهگذاری میشد.
درباره نشست روحانی با برخی دولتمردان سابق و همچنین اظهارات وی چند نکته شایان توجه است.
🔸نخست این که نشست مذکور، فعالیت زودهنگام ستاد انتخاباتی دولت سابق هفت ماه مانده به انتخابات ارزیابی میشود. به برخی اخبار منتشر شده از سوی محافل حامی دولت سابق عنایت کنید:
- روزنامه هممیهن: برخی چهرههای درجه اول دولت و مجلس قبل (روحانی، جهانگیری و لاریجانی)، نیروهای خود را تشویق به نامنویسی در انتخابات کردهاند.
- محمدرضا خباز، (معاون تقنینی در معاونت پارلمانی دولت روحانی): پنج حزب اصلاحطلب به اعضای خود پیشنهاد دادند در انتخابات نامزد شوند.
- پیرموذن عضو فراکسیون امید در مجلس دهم: برخی اصلاحطلبان ثبتنام کردهاند اما نمیخواهند علنی کنند. در جلساتی که با جهانگیری، مرعشی، و لاریجانی داشتیم قرار بود آقای جهانگیری تا حصول نتیجه نهایی پیگیر باشد.
- میرزایی عضو فراکسیون امید در مجلس دهم: روحانی و چهرههایی از این دست، سالیان متمادی در مناصب حضور داشتهاند و حضور آنها جذابیت چندانی در انتخابات ندارد. لاریجانی، جهانگیری، و عارف، به افراد نزدیک خود پیشنهاد کردهاند که ثبتنام کنند.
🔸نکته دوم، نقش منفی عملکرد دولت روحانی در کاهش مشارکت مردم در دو انتخابات 1398 و 1400 مجلس و ریاست جمهوری است، اما آقای روحانی چون بهرهای از روحیه مسئولیتپذیری و عذرخواهی صادقانه نبرده، در این زمینه نیز فرافکنی میکند. سند روشن این که رئیسبانک مرکزی آقای روحانی در انتخابات 1400 نامزد بود و رادیکالترین مواضع جمعبندی شده در محافل مدعی اعتدال و اصلاحات را هم در تبلیغات عنوان کرد اما سرانجام نتوانست بیش از 4/2 میلیون رای را کسب کند که از سقوط شدید پایگاه اجتماعی دولت روحانی حکایت میکرد در همان مقطع طبق نظرسنجیهای دولتی، محبوبیت آقای روحانی به زیر 6 درصد رسیده بود. جهانگیری هم در نظرسنجیهای انتخاباتی، وضعیتی چندان بهتر از همتی نداشت، اما به لطف رد صلاحیت توانست مظلومنمایی کند.
ادامه مطلب👇👇
🔸موضوع سوم، کارنامه اقتصادی است که آقای روحانی به جای اظهار نظر درباره آنچه در پایان هشت سال تحویل داد، دو سال اول را یادآوری میکند؛ دورهای که فضاسازی تبلیغاتی پرحجم، در کنار واگذاری امتیازات بسیار محدود و مقطعی از سوی آمریکا (در مقابل انبوه امتیازات گرفته شده و غیر قابل بازگشت) نقش موثری در شرطیسازی اقتصاد ایران برای زدن ضربات اقتصادی عمیق از سوی دشمن ایفا کرد. تعطیلی تولید و ظرفیتهای داخلی در اغلب حوزهها، وابستهسازی و شرطیسازی اقتصاد به خارج از کشور، واگذاری استقلال ملی و ناچار شدن از زمزمه برجام 2 و 3 (واگذاری امتیازات جدید) برای حفظ شیرینی آدامسی برجام، کاهش شدید درآمدهای کشور پس از سرخوشی دو ساله و رسیدن دولت به وضعیت صادرات نفتی 300 هزار بشکه، خالی کردن خزانه ارزی و ریالی، کسری 480 هزار میلیارد تومانی، بدهکاری 1500 هزار میلیارد تومانی، و رکورد تورمی 60 درصدی از میراثهای تلخ مدیریت آقای روحانی است.
🔸چهارم؛ در موضوع برجام هم فارغ از این که رقم دقیق درباره خسارتهای ایران حاصل از کلاهبرداری و عهدشکنی آمریکا و غرب چقدر است، روشن است که مسئولیت اصلی آن خسارتها متوجه شخص آقای روحانی است چرا که با وجود هشدار موکد صاحبنظران، او بیشترین فشار را برای سر همبندی توافق و اجرای هرچه سریعتر آن (واگذاری همه امتیازات حتی قبل از فرا رسیدن روز رسمی برجام یعنی 27 دی 1394) داشت.
پنجم؛ در موضوع جذب سرمایهگذاری خارجی بر خلاف انبوه وعدههای فریبنده مبنی بر پیشبینی جذب 200 میلیارد دلار سرمایه خارجی و خرید دویست فروند هواپیما و...، کلا زیر 4 میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب شد و توافقات برای خرید هواپیما و نیز همکاری با شرکت توتال، هم روی کاغذ ماند و معلوم شد که این توافقات کاغذی بیشتر عملیات فریبی برای به تله انداختن طرف ایرانی برای امضای برجام و همچنین فریب افکار عمومی ایران در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری سالهای 1394 و 1396 بوده است. ضمنا گفتنی است که در پایان دولت برجام، بیش از 15 میلیارد دلار از اموال و درآمدهای ایران در کشورهایی مانند عراق و کره جنوبی و... بلوکه شده بود که به همت دولت رئیسی بدون برجام آزاد شده یا در حال آزاد شدن است.
🔸و نهایتا این که با وجود برجام، روند تحریمها از همان دولت اوباما تا دولت ترامپ و بایدن افزایشی بود و حال آن که روحانی مدعی لغو قطعی و بدون بازگشت همه تحریمها بود. اگر این وعده خلاف واقع فریب افکار عمومی بود، فریب بزرگتر آن است که با وجود طفره دولت بایدن از لغو تحریمها و ارائه تضمین معتبر برای عدم تکرار عبرت برجام، ادعا شود میشد دو سال قبل توافق کرد اما از داخل ایران نگذاشتند توافق شود! آیا روحانی قرار بود کشور را در باتلاقی بزرگتر از برجام وارد کند و کشور را برای دادن امتیازاتی خسارت بارتر تحت فشار قرار دهد؟