پست شماره: ۱۴۰۲۰۱۳۰۰۱
به گزارش پایگاه خبری همکار نفتخیز و بر مبنای نامه درخواست شماره۱۴۰۱۰۹/ ه ن مورخ ۱۴۰۱/۹/۵ تشکل همکار نفتخیز و متعاقب آن مکاتبه مدیریت محترم مناطق نفتخیز به شماره نامه۴۱۴۳۴۹مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۱ در خصوص استرداد کسور مالیات و اضافه پرداخت مربوطه در سنوات گذشته مراتب زیر را به اطلاع می رساند:
۱. درمکاتبه شماره ۵۸/۹۹/۲۰۰ مورخ ۹۹/۸/۱۴ بر اساس رای شماره ۷۳هیات عمومی دیوان عدالت اداری؛ رئیس کل سازمان امور مالیاتی عدم شمول مالیات به کلیه وجوهی که بابت مهدکودک؛ یارانه غذا؛ ایاب و ذهاب و... میشود را به ادارات امور مالیاتی ابلاغ نمود.
۲.در مکاتبه شماره ۴۶۴۹۶۸ مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ آقای علی مددی معاون وزیر مزایای مشمول کسر مالیات را طی یک جدول به مدیران مالی شرکت ملی نفت و شرکت ملی گاز ابلاغ نمود و دستور بازپرداخت مالیات های مربوطه از سال ۸۷ را دادند.
۳.در مکاتبه شماره ۱۴۸۵۵/۲۱۰/ص معاون حقوقی و فنی مالیاتی خطاب به مدیران کل امور مالیاتی ابطال بخش نامه سازمانی امورمالیاتی مربوط به کسر مالیات از وجوه بند ۱ این گزارش و تایید مجدد رای شماره ۷۳ دیوان عدالت ارسالی ابلاغ گردید.
۴. در مکاتبه شماره ۱۵۹۱۷/۲۰۰/ص مورخ ۱۴۰۱/۸/۲رئیس سازمان امور مالیاتی،ضمن تعیین حوزه های بازپرداخت کسور مالیاتی، اعلام شد که کارفرماحسب درخواست کارکنان ذینفع و پس از هماهنگی با سازمان امور مالیاتی حوزه مربوطه نسبت به جبران اضافه پرداختی مالیات طی فهرست مالیات حقوق ماه های بعد تا تسویه اقدام نماید.
۵.در مکاتبه شماره ت ه م /۸۴۳۸ مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۸ مدیرکل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی خطاب به مهندس علی مددی معاون وزیر نفت، ضمن اشاره به نامه ردیف ۲ همین گزارش و ابلاغ بازپرداخت به مدیران مالی شرکتهای نفت و گاز، به ایجادمکانیزم محاسبه مالیات حقوق سال ۱۳۹۹ وقبل از آن «برنامه محاسباتی» بصورت نرم افزاری توسط مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین رئیس کل تدوین روشها و مقررات مالی شرکت ملی نفت اشاره شده است. در این خصوص اداره تدوین روش های مالی شرکت ملی گاز برنامه خاص مربوطه را طراحی و عملیاتی نموده است.
در حال حاضر سه ضلع ادارهی تدوین روش های مالی ، فناوری اطلاعات و ذی حسابی شرکت ملی نفت مسول اقدام از سال ۱۴۰۰ بوده، بر اساس اطلاعات کسب شده بدلیل عدم وجود اطلاعات مربوطه تا این لحظه قادر به بازپرداخت کسورات مربوطه نبوده اند شایان ذکر است که شرکت ملی گاز تا حدودی که این اطلاعات را در اختیار داشته اقدام نموده است. البته مناطق نفتخیز اطلاعات جنوب را در اختیار دارد که در گرو دستور ملی نفت است.
✅لینک گروه تلگرام همکار نفتخیز:
https://t.me/+WjQ0Yf3rnQQ4MjI8
✅ لینک کانال ایتا همکار نفتخیز:
https://eitaa.com/joinchat/2668298536Ce261e6c89a
✅ لینک کانال اینستاگرام همکار نفتخیز:
https://instagram.com/hamkarnaftkheez?igshid=YmMyMTA2M2Y=
✅ لینک وبسایت رسمی همکار نفتخیز:
Http://hamkarnaftkheez.ir
✅ ربات پیامگیر همکار نفتخیز در تلگرام :
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
✅ توئیتر رسمی همکار نفتخیز :
https://twitter.com/hamkarnaft?s=08
پایگاه خبری همکار نفتی|اختصاصی نفت،گاز و پتروشیمی|پ انتشار:۹۴۲۲۷|تشکل مطالبه گری همکار نفتخیز
پست شماره: ۱۴۰۲۰۱۳۰۰۱ به گزارش پایگاه خبری همکار نفتخیز و بر مبنای نامه درخواست شماره۱۴۰۱۰۹/ ه ن مو
این پست به بنا به درخواست مکرر همکاران در مورد استرداد مالیات سنوات گذشته بازنشر میشود باشد که مسئولین مربوطه به وظایف قانونی خود عمل کنند و مطالبات همکاران را در اسرع وقت پرداخت نمایند.
🗣صدای مخاطب رسانه همکار نفتخیز:
🔏 پیام همکاران بدون هیچگونه دخل وتصرفی، عینا منتشر می شود و بیان کننده دیدگاه شخصی مخاطبان است (ممکن است غلط املایی/نگارشی داشته باشد) 👇👇👇
📝 سلام من کارمند مناطق نفتخیز جنوب هستم.
گویا آقای دانشی زیر بار قانون نرفتن و به دولت نامه نوشتن مناطق رو از قانون کاهش ساعات در تابستان معاف کنن تا کارکنان بیشتر کار کنن این بماند ... ولی ایکاش مصلحت اندیشی و عشق به پست و مقام رو هم رها میکردن و یک خط هم در مورد ماده ۱۰ و بازگرداندن مالیات ها و فوق العاده ویژه و سایر مطالبات کارکنان مینوشتن... ایشون هم سال دیگه بازنشسته میشن و اسم خوبی از ایشون مثل بقیه مدیرعامل ها به یادگار نمیمونه...
📝 سلام همکار محترم متاسفانه باز هم خبر میرسه که آقای دانشی مصوبه هیئت دولت و وزارت نفت رو قبول نداره و قصد داره تو ایامی که همه ایران از جمله ساکنان شهرهای خوش آب و هوا تا ساعت یک بیشتر سر کار نیستند ستادی های اهواز رو تا چهار نگه داره شما بعنوان مطالبه گر و نماینده ما پیگیری کنید.
✍ شما هم میتوانید نظرات خود را بدون واسطه و شفاف به ربات اختصاصی پیامگیر همکار نفتخیز در لینک زیر ارسال نمایید
👇👇
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
با درج خبر مخالفت مدیر محترم مناطق نفتخیز جنوب جناب دانشی با کاهش ساعات کاری در ایام تابستان ، انبوهی از پیامهای همکاران به پلتفرمهای مختلف رسانه همکار نفتخیز ارسال گردید که بعضی از این حرکت دفاع کرده و بعضی در مذمت آن قلم زده اند، این رسانه و تشکل بنا به وظیفه ذاتی خود که انعکاس نظرات همکاران بدون پیش داوری و قضاوت است ادامه میدهد، و بعد از شنیدن پیامهای مخالفان به نظرات موافقان این نامه مدیر عامل محترم مناطق نیز میپردازد، لذا قضاوت نهایی را به خود همکاران عزیز میسپاریم .
🗣صدای مخاطب رسانه همکار نفتخیز:
🔏 پیام همکاران بدون هیچگونه دخل وتصرفی، عینا منتشر می شود و بیان کننده دیدگاه شخصی مخاطبان است (ممکن است غلط املایی/نگارشی داشته باشد) 👇👇👇
📝 عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما همکاران پرتلاش
خواستم یه موضوعی رو در مورد تغییر ساعات کاری به سمع و نظر شما برسونم.
بنده هم مثل سایر همکاران نسبت به نیت اعلامی مدیرعامل در ارسال درخواست عدم تغییر ساعت تردید دارم ولی در نهایت این عمل رو از منظر نیروی انسانی در راستای منافع سازمان میبینیم.
شکی نیست که این بزرگواران سکان دار مناطق نفتخیز، از دانش و صلابت لازم جهت بهره گیری از ظرفیت های قانون به منظور رضایت مندی کارکنان و بهره وری بیشتر برخوردار نیستند.
اقداماتی که در چند سال اخیر خصوصا در دوران کرونا در کاهش ساعت کاری ادارات انجام گرفت خواسته یا ناخواسته موجب قیاس بیشتر وضعیت کاری پرسنل عملیاتی و ستادی خصوصا در کارخانه ها و کارگاه ها شد.
از دیدگاه پرسنل عملیاتی اعم از نوبت کار و روزکار، کار در سمت های عملیاتی نه تنها موجب آهسته و گاه متوقف شدن ترقی سازمانی فرد شده بلکه به طور کل در تصمیمات سازمان کمترین ارزش برای این کارمندان قائل می شود.
1. اختلاف قیمت 2200000 تومانی بن کارت که نرخ یک وعده غذای بسیار بی کیفیت از ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتومان بسته به روزکار یا نوبتکار خواهد شد.
2. ارزشیابی های طرزکار و شایستگی که در بهترین وضعیت و تقریبا در موارد نادر مطابق با سهمیه های اعلامی وزارت نفت اعمال میشود. حال آنکه شواهد و اخبار رسیده از نیروهای ستادی حاکی از امتیازات خارج از سهمیه تحت عناوین مختلف حکایت دارد.
3. فریز شدن کارکنان بر روی سمت های ۱۴ و ۱۵ به علت نوع جذب نیرو در دو دهه اخیر و عدم بروز رسانی های لازم در چارت سازمانی/ البته ارتقا سازمانی یک نیروی عملیاتی با مدرک لیسانس از بدو استخدام با توجه به ارزشیابی های مرسوم حدودا ۱۵ سال برای گرید ۱۴ بطول خواهد انجامید حال آنکه برای یک نیروی ستادی ۱۰ ساله خواهد بود. راستایی آزمایی این مورد برای امور کارکنان کار پیچیده ای نیست.
4. علارغم اعمال ۵۰ امتیاز مسکن برای نیروهای عملیاتی ، استفاده از این منازل محدود به ۶ ۷ سال پایانی دوران خدمت کارکنان عملیاتی شده است.
5. ...
** توجه داشته باشید منظور از پرسنل عملیات در نگارش فوق کارکنان شاغل در واحدها ، کارخانجات و بخش های عملیاتی میباشد چرا که مدیریت عملیات خود دارای پرسنل ستادی بیشمار می باشند .
بنده در واحدی مشغول هستم که در زمان استخدام یعنی حدود ۸ سال پیش ۳۵ نفر نیروی رسمی مشغول به خدمت بودند اما این تعداد در حال حاضر به ۱۹ نفر کاهش پیدا کرده اند. از این تعداد فقط ۴ نفر بازنشسته شده اند و ۱۴ نفر دیگر در یک کلام از این بخش فرار کرده اند و اکنون جزو نیروهای ستادی هستند.
خیلی جزئی تر در کارخانه ای که تولید فعلی ۱۸۰۰۰۰ بشکه در روز (ظرفیت تولید ۴۵۰۰۰۰بشکه در روز) میباشد تعداد نیروهای تعمیرات واحد از ۱۷ نفر به ۹ نفر کاهش پیدا کرده است. زمانی خسارات این موضوع به چشم خواهد آمد که برنامه تولید به روال پیش از تحریم ها برگردد.
هدف از نگارش این موضوع به بهانه نامه کاهش ساعات کاری جلب توجه شما به صلاح سازمان و نوع دیدگاه پرسنل های عملیات نسبت به کار در ستاد (از جمله ستاد مدیریت عملیات) می باشد.
امید است که خواننده مرقومه فوق به دور از پیش داوری نویسنده و از دیدگاه مدیریت کلان سازمان به موضوع عملیات و ستاد توجه نماید و بنگرد که اگه این سازمان جزو اموال شخصی او می بود صلاح آن را در چه میدید.
✍ شما هم میتوانید نظرات خود را بدون واسطه و شفاف به ربات اختصاصی پیامگیر همکار نفتخیز در لینک زیر ارسال نمایید
👇👇
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
همکاران عزیز و گرامی شاغل در مناطق به قدری در مورد کاهش ساعات کار و نامه مدیر عامل محترم شرکت پیامهای متعدد و بعضا متضاد ارسال نمودند که حقیقتا امکان پخش و جمع بندی آنها ممکن نیست لذا این رسانه و تشکل تنها به بیان دو مورد دیگر از صدای مخاطبان به عنوان نمونه خواهد پرداخت و امکان انعکاس دیگر نظرات همکاران شریف مناطق را نخواهد داشت، در پایان دوباره قضاوت اصلی را به خود مخاطبان و همکاران گرامی میسپاریم.
🗣صدای مخاطب رسانه همکار نفتخیز:
🔏 پیام همکاران بدون هیچگونه دخل وتصرفی، عینا منتشر می شود و بیان کننده دیدگاه شخصی مخاطبان است (ممکن است غلط املایی/نگارشی داشته باشد) 👇👇👇
📝 با سلام و درود خدمت همه همکاران محترم
این کاهش ساعت کار تاثیری روی کارکنان عملیاتی ندارد و بنده بعنوان یک نیروی عملیاتی روزکار باید ساعت ۷ صبح تا ۴ بعدالظهر در محل کارم باشم اگر مشکلی پیش نیاید و امکان دارد بیش از این نیز سر کار حاضر باشم.مثلا در دوران کرونا که همه ادارات تایم مخصوصی داشتند و زودتر تعطیل میشدند برای ما تایم تغییر نکرد و حتی بیش از آنچه قبل کرونا بود سر کار حاضر بودیم.حالا این تغییر ساعت چه تاثیری روی کار ما دارد خدا عالم است. بارها به روسا در دوران کرونا گفتیم که وقتی ما سر کار حاضریم و باید کارهایی که به ستاد منتقل کنیم کسی در ستاد نیست به خاطر تعطیلی زودتر کسی حاضر به پاسخگویی نبود.فکر کنم مدیر عامل مناطق بخاطر اینکه دو دستگی بین کارکنان عملیاتی و ستادی پیش نیاد این نامه رو نوشته. خلاصه برای ما عملیاتی ها کم و زیاد شدن تایم کاری بی تاثیره.
📝سلام در مورد مطلبی که زدید خواهش دارم کمی منصف باشید شما تنها رسانه و تشکل رسمی مناطق نفتخیز هستید بجای حامی کارکنان بودن حامی مدیر هستید؟! ما منکر تلاش پرسنل عملیاتی نیستیم ولی آیا دلیل میشه چون اون عزیزان مثلا تو آفتاب کار میکنن ماهم بریم توی آفتاب کارکنیم!؟ این امکان برای کارکنان ستادی کل کشور در تمامی کشور از جمله مناطق خوش آب و هوا داره اجرا میشه و خود شما و ما میدونیم که با توجه به گرمای هوا بودن پرسنل بعد از ساعت یک بدون حتی یکذره بازدهی هست. شما میدونید وقتی قرار باشه نیروی ستادی سر کار باشه حتی روز عید رو هم ازش گذشته ولی وقتی لازم نیست و مصوبه هست چرا باید الکی بمونن سرکار. بوی لج بازی با پرسنل و خودشیرینی به مشام میرسه.
✍ شما هم میتوانید نظرات خود را بدون واسطه و شفاف به ربات اختصاصی پیامگیر همکار نفتخیز در لینک زیر ارسال نمایید
👇👇
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، روز مقاومت و ایثار گرامی باد.
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
پست شماره: ۱۴۰۲۰۳۰۵۰۱
دیگر حتی اسم ماده ۱۰ هم برای کارکنان شرکتهای نفتی دولتی عذابآور شده است! قانونی که ۱۱ سال پیش از تصویب مجلس گذشته، ولی نه دولت قبل حاضر به اجرای کامل آن شده و نه دولت حاضر، حتی با وجود دستور رئیس جمهور، اجرای کامل آن را محقق کرده است!
پس از دیدار رهبر انقلاب در سال ۹۰ از منطقه پارسجنوبی، ایشان دستور اصلاح قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت را صادر کردند و اینچنین بود که قانون مذکور در اردیبهشت ۹۱ به تصویب مجلس رسید و در ماده دهم آن، بر اصلاح نظام اداری و دستمزد کارکنان رسمی شاغل در مشاغل "تخصصی" و "عملیاتی" شرکتهای تابعه وزارت نفت. تصریح شد.
کارکنان رسمی وزارت نفت که عهدهدار مسئولیتهای رسمی و تخصصی این وزارتخانه هستند و امین میلیاردها دلار، اموال و تاسیسات شرکتهای عظیم زیرمجموعه این وزارتخانه به شمار میآیند.
اکنون با شگفتی شاهدیم که برخی افراد، حساسترین و تخصصیترین مشاغل تخصصی صنعت نفت، همچون مطالعات مخازن، عملیات مخازن، زمینشناسی نفت، مهندسی تعمیرات، مهندسی کالا، تعمیراتاساسی، عملیات حفاری و نظایر آن را، صرفاً به دلیل واقع شدن در ستاد شرکتهای عملیاتی، غیرعملیاتی بدانند و در شمول ماده ۱۰ به حساب نیاورند!!!
اکنون که وزارت نفت دولت سیزدهم، هدف بلندپروازانه و تحریمشکن تولید ۵/۵ میلیون بشکه نفت در روز را به درستی برای سال ۱۴۰۸ تعیین نموده است، اولین گام در جهت تحقق آن، حفظ نیروی انسانی متخصص، نخبه و عملیاتی صنعت نفت است.
۱- ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت و کلیدواژههای اصلی آن
برای آگاهی از فلسفه َماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت، ابتدا باید نص این قانون مصوب مجلس شورای اسلامی را بررسی کرد.
آنگونه که کلیدواژههای اصلی این قانون بیان میکنند، هدف قانونگذار در ماده ۱۰، "حفظ نیروی انسانی متخصص و عملیاتی" به منظور "تقویت رقابتپذیری" و "سرعت بخشیدن به بهرهبرداری از میادین مشترک" بوده است، بنابراین هرگونه تلاش برای حذف "کارکنان متخصص و مشاغل تخصصی" در زمان اجرای قانون، با نص و روح این قانون، کاملاً در تضاد بوده و اقدامی در جهت "تشدید موج مهاجرت نخبگان و متخصصان صنعت نفت به خارج از کشور" و در نتیجه "کاهش رقابتپذیری" و "تاخیر در بهرهبرداری از میادین مشترک" خواهد بود.
۲- مشاغل "تخصصی" و مشاغل "عملیاتی"
همانگونه که در بخش قبل ملاحظه شد، بر اساس نص صریح قانون در ماده ۱۰، این ماده شامل دو گروه از کارکنان شرکتهای تابعه وزارت نفت میشود: "کارکنان مشاغل تخصصی" و "کارکنان مشاغل عملیاتی".
حال باید دید کدام مشاغل در "شرکتهای تابعه وزارت نفت" را باید "تخصصی" و کدام مشاغل را "عملیاتی قلمداد کرد؟
در خصوص مشاغل تخصصی باید گفت که مطابق قانون مدیریت خدمات کشوری، همه مشاغلی که در شرایط احراز آنها دارا بودن مدرک دانشگاهی در یک رشته خاص و مشخص الزامی شده باشد، شغل تخصصی محسوب می گردند. البته مطابق ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت، این وزارتخانه باید فارغ از قانون مدیریت خدمات کشوری، برای مشاغل تخصصی و عملیاتی خود آیین نامه خاصی تدوین نماید، که البته صنعت نفت در تدوین و اجرای مقررات اداری، از دههها پیش، نسبت به همه ارکان کشور پیشتاز و جریانساز بوده و به دلیل حساسیت، پیچیدگی، پرمسئولیتبودن و پرخطر بودن مشاغل آن، همواره بالاترین سطح تخصصی را برای احراز سمتهای رسمی خود الزام کرده و همواره در تلاش برای جذب نخبگان و نفرات اول برترین دانشگاهها بوده است. از دیگر سو سالهاست که مشاغل غیرتخصصی یا کمترتخصصی شرکتهای نفتی، به پیمانکاران نیروی انسانی واگذار میشود.
لازم به ذکر است که در سالیان اخیر، وزارت نفت در آزمونهای استخدامی خود که با مجوز سازمان امور اداری و استخدامی کشور برگزار شده است، صرفاً برای مشاغل تخصصی، نیروی انسانی رسمی جذب نموده و اولویت را نخبگان و نفرات اول دانشگاههای برتر داده است که این موضوع در همه مستندات مربوطه قابل مشاهده است.
در خصوص نیروهای عملیاتی نیز باید خاطر نشان ساخت که شرکتهای عملیاتی تابعه وزارت نفت، اساساً ماهیت عملیاتی دارند و بسیاری از فعالیتهای کاملاً عملیاتی آنها توسط بخشهای ستادی صورت میپذیرد که به عنوان نمونه میتوان به تعمیر و تکمیل چاههای نفت و گاز، حفاری، تعمیرات اساسی تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرآیندی، بازرسی فنی، ساخت تاسیسات فرآورشی و نظایر آن اشاره کرد.
۳- فرار سرمایههای انسانی متخصص و عملیاتی صنعت نفت و نوشداروهای پس از مرگ سهراب
آمار فرار سرمایه های انسانی متخصص و عملیاتی از شرکت های عملیاتی تابعه وزارت نفت هر روز نگرانکنندهتر میشود و اگر مسکنهایی قانونی مانند همین ماده ۱۰، بعد از ۱۱ سال تاخیر، باز هم متوقف و معطل باقی بمانند، احتمالاً به نوشداروهایی پس از مرگ سهراب بدل خواهند شد.
صنعت نفت ایران در حالی که از بیرون تحت شدیدترین تحریمهاست، نباید در داخل، خود را از متخصصان محروم سازد. بدون شک نشناختن قدر متخصصین در صنعت نفت، ما را ناگزیر از جذب نیروی متخصص خارجی، با هزینههای مالی، حیثیتی و امنیتی بسیار بالاتر خواهد کرد.
#پایگاه_خبری_همکار_نفتخیز
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
#نفت #خبر #اخبار #ایران #کشور #خبرفوری #خبرگزاری #نفت_گاز_پتروشیمی #گاز #حقوق #اوجی #شرکت_ملی_نفت_ایران #رسانه #وزارت_نفت #۱۴۰۲ #نفت_و_گاز #پتروشیمی #نمایشگاه_نفت #حقوق #قرارداد_نفتی #نفت_مارون #نفت_کارون #نفت_آغاجاری #نفت_گچساران #نفت_مسجدسلیمان #بهداشت_درمان_نفت #شرکت_ملی_مناطق_نفتخیز_جنوب
✅لینک گروه تلگرام همکار نفتخیز:
https://t.me/+WjQ0Yf3rnQQ4MjI8
✅ لینک کانال ایتا همکار نفتخیز:
https://eitaa.com/joinchat/2668298536Ce261e6c89a
✅ لینک کانال اینستاگرام همکار نفتخیز:
https://instagram.com/hamkarnaftkheez?igshid=YmMyMTA2M2Y=
✅ لینک وبسایت رسمی همکار نفتخیز:
Http://hamkarnaftkheez.ir
✅ ربات پیامگیر همکار نفتخیز در تلگرام :
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
✅ توئیتر رسمی همکار نفتخیز :
https://twitter.com/hamkarnaft?s=08
پست شماره: ۱۴۰۲۰۳۰۵۰۲
به گزارش پایگاه خبری همکار نفتخیز و به بهانه اولین استخراج نفت منتشر می شود:
نخستین بار در تاریخ ۵ خرداد ۱۲۷۸ شمسی گروهی از متخصصین نفتی موفق به کشف و استخراج نفت در مسجد سلیمان شدند. این چاه ۳۶۰ متر عمق داشت. نیروی محرکه ماشینهای استخراج نفت از این چاه از بخار آب تامین میشد. این چاه به «چاه شماره یک» معروف است و هماکنون در مرکز شهر مسجدسلیمان در کنار منطقه نمره یک بصورت موزه تحت نظارت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب قرار دارد.
#پایگاه_خبری_همکار_نفتخیز
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
#نفت #خبر #اخبار #ایران #کشور #خبرفوری #خبرگزاری #نفت_گاز_پتروشیمی #گاز #حقوق #اوجی #شرکت_ملی_نفت_ایران #رسانه #وزارت_نفت #۱۴۰۲ #نفت_و_گاز #پتروشیمی #نمایشگاه_نفت #حقوق #قرارداد_نفتی #نفت_مارون #نفت_کارون #نفت_آغاجاری #نفت_گچساران #نفت_مسجدسلیمان #بهداشت_درمان_نفت #شرکت_ملی_مناطق_نفتخیز_جنوب
✅لینک گروه تلگرام همکار نفتخیز:
https://t.me/+WjQ0Yf3rnQQ4MjI8
✅ لینک کانال ایتا همکار نفتخیز:
https://eitaa.com/joinchat/2668298536Ce261e6c89a
✅ لینک کانال اینستاگرام همکار نفتخیز:
https://instagram.com/hamkarnaftkheez?igshid=YmMyMTA2M2Y=
✅ لینک وبسایت رسمی همکار نفتخیز:
Http://hamkarnaftkheez.ir
✅ ربات پیامگیر همکار نفتخیز در تلگرام :
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
✅ توئیتر رسمی همکار نفتخیز :
https://twitter.com/hamkarnaft?s=08
✳️طبق اخبار واصله به تشکل همکار نفتخیز، همزمان با شروع ماههای گرم سال، مدیریت ورزش شرکت عملیات غیر صنعتی جهت جلوگیری از ازدحام در اماکن ورزشی به دلیل افزایش آمار نفرات و همچنین اضافه شدن همکاران تبدیل وضعیتی به متقاضیان استفاده از این امکانات، اقدام به کاهش تعداد روزهای استفاده از استخر از ۳ روز به ۲ روز کردهاند. شایان ذکر است همکاران سختکوش عملیاتی به دلیل شرایط خاص کاری و شیفتهای مختلف و عدم امکان برنامهریزی مناسب جهت استفاده از استخر، از این تصمیم امور ورزش ابراز گلایه و نارضایتی کرده و با ارسال پیامهایی به تشکل همکار نفتخیز خواهان پیگیری و حل این مشکل شدهاند. لذا تشکل همکار نفتخیز به محض اطلاع از این موضوع در اسرع وقت نسبت به پیگیری و مکاتبه جهت اختصاص سهمیه ۳ روز در هفته برای این دسته از همکاران اقدام نمود که بحمدالله با هماهنگی و رایزنی صورت گرفته با مسئولین محترم امور ورزش مناطق نفتخیز جنوب، این موضوع در دستور کار قرار گرفت و قولهای مساعدی جهت رفع آن داده شد. انشاءالله بزودی در این زمینه خبرهای خوبی به اطلاع شما همکاران عزیز خواهیم رساند.
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
✅لینک گروه تلگرام همکار نفتخیز:
https://t.me/+WjQ0Yf3rnQQ4MjI8
✅ لینک کانال ایتا همکار نفتخیز:
https://eitaa.com/joinchat/2668298536Ce261e6c89a
✅ لینک کانال اینستاگرام همکار نفتخیز:
https://instagram.com/hamkarnaftkheez?igshid=YmMyMTA2M2Y=
✅ لینک وبسایت رسمی همکار نفتخیز:
Http://hamkarnaftkheez.ir
✅ ربات پیامگیر همکار نفتخیز در تلگرام :
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
✅ توئیتر رسمی همکار نفتخیز :
https://twitter.com/hamkarnaft?s=08
پست شماره : ۱۴۰۲۰۳۱۱۰۱
✔️به گزارش پایگاه خبری همکار نفتخیز و به نقل از دبیر این تشکل در خصوص استرداد مالیات سنوات گذشته مکاتبه جدیدی در خصوص علت عدم استرداد و تسریع در این فرایند انجام شد.
🔷️این مکاتبه به شماره ۱۰۵۴۶۴ در تاریخ ۱۴۰۲/۳/۶ در دفتر معاون وزیرو مدیر عامل شرکت ملی نفت ثبت و صدور گردید.
🔷️در این نامه که پیرو مکاتبه شماره ۱۴۰۱۰۹/ ه ن، تشکل همکار نفتخیز در مورخ ۱۴۰۱/۹/۵ انجام شد ضمن اشاره به مکاتبات معاون وزیر در توسعه مدیریت و نیروی انسانی و رئیس اداره تدوین مقررات اداری و همچنین مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و در نهایت، دستور پرداخت اضافه کسورات دریافت شده از کارکنان، به منظور جلوگيري از هرگونه پيشامد احتمالی در ایام آتی و همچنین پیشگیری از تجمعات و اعتراضات صنفی، درخواست تسریع در پرداخت اضافه کسورات مالیاتی از کارکنان به مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران، آقای "محسن خجسته مهر" شده است.
🔶️ در ادامه دبیر تشکل همکار نفتخیز ضمن دعوت کلیه همکاران صنعت نفت به مطالبه گری، از عزیزان صنعت درخواست کرد که به طور مداوم پیگیر مطالبات قانونی خود از مراجع قانونی باشند و مدیران و مسولانی که در انجام وظایف خود کوتاهی می کنند را مورد مواخذه قرار دهند.
#پایگاه_خبری_همکار_نفتخیز
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
#نفت #خبر #اخبار #ایران #کشور #خبرفوری #خبرگزاری #نفت_گاز_پتروشیمی #گاز #حقوق #اوجی #شرکت_ملی_نفت_ایران #رسانه #وزارت_نفت #۱۴۰۲ #نفت_و_گاز #پتروشیمی #نمایشگاه_نفت #حقوق #قرارداد_نفتی #نفت_مارون #نفت_کارون #نفت_آغاجاری #نفت_گچساران #نفت_مسجدسلیمان #بهداشت_درمان_نفت #شرکت_ملی_مناطق_نفتخیز_جنوب
مشاهده این پست 👇👇👇
https://www.instagram.com/p/Cs9gZc5OTm-/?igshid=NzJjY2FjNWJiZg==
✅لینک گروه تلگرام همکار نفتخیز:
https://t.me/+WjQ0Yf3rnQQ4MjI8
✅ لینک کانال ایتا همکار نفتخیز:
https://eitaa.com/joinchat/2668298536Ce261e6c89a
✅ لینک کانال اینستاگرام همکار نفتخیز:
https://instagram.com/hamkarnaftkheez?igshid=YmMyMTA2M2Y=
✅ لینک وبسایت رسمی همکار نفتخیز:
Http://hamkarnaftkheez.ir
✅ ربات پیامگیر همکار نفتخیز در تلگرام :
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
✅ توئیتر رسمی همکار نفتخیز :
https://twitter.com/hamkarnaft?s=08
پست شماره: ۱۴۰۲۰۳۱۲۰۱
✔️ به گزارش پایگاه خبری همکار نفتخیز به نقل از دبیر تشکل همکار نفتخیز در خصوص تسریع در اجرا و پرداخت ماده ۱۰ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت بر اساس اعلام رسانه ای وزیر نفت و دستور رئیس جمهور محترم در ابلاغیه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ مکاتبه جدیدی انجام شد.
🔷️این مکاتبه در تاریخ ۱۴۰۲/۳/۶ با شماره ۱۰۹۰۲۰ در دفتر معاون وزیر در توسعه مدیریت و نیروی انسانی وزیر نفت، آقای مهدی علی مددی اعلام وصول گردید.
🔷️ در این مکاتبه ضمن درخواست در تسریع پرداخت مصوبات ماده ۱۰، با اشاره به مکاتبات شورای امنیت ملی در خصوص تبعات عدم اجرای این قانون هشدارهای لازم داده شد همچنین با توجه به رسانه ای شدن موضوع و عدم اجرای ماده ۱۰ توسط وزیر نفت در رسانه ملی، ضمن تذکر به ایشان در ایجاد جوسازی علیه کارکنان خدوم صنعت نفت در پرداختی های فراوان در جامعه ایشان را مقصر دانست و در خصوص نارضایتی فراوان کارکنان صنعت نفت از عدم اجرای این قانون روشنگری گردید.
🔶️امیدواریم مسولان وزارتی حداقل با این مکاتبه این بار با صداقت در همان رسانه ملی از واقعیات پشت پرده عدم اجرای این قانون با وجود ابلاغ ریاست محترم جمهور توضیحات منطقی و معقولانه ای را ارائه دهند.
#پایگاه_خبری_همکار_نفتخیز
#تشکل_مطالبه_گر_همکار_نفتخیز
#نفت #خبر #اخبار #ایران #کشور #خبرفوری #خبرگزاری #نفت_گاز_پتروشیمی #گاز #حقوق #اوجی #شرکت_ملی_نفت_ایران #رسانه #وزارت_نفت #۱۴۰۲ #نفت_و_گاز #پتروشیمی #نمایشگاه_نفت #حقوق #قرارداد_نفتی #نفت_مارون #نفت_کارون #نفت_آغاجاری #نفت_گچساران #نفت_مسجدسلیمان #بهداشت_درمان_نفت #شرکت_ملی_مناطق_نفتخیز_جنوب
مشاهده این پست 👇👇👇
https://www.instagram.com/p/Cs9mJyFsd7h/?igshid=NzJjY2FjNWJiZg==
✅لینک گروه تلگرام همکار نفتخیز:
https://t.me/+WjQ0Yf3rnQQ4MjI8
✅ لینک کانال ایتا همکار نفتخیز:
https://eitaa.com/joinchat/2668298536Ce261e6c89a
✅ لینک کانال اینستاگرام همکار نفتخیز:
https://instagram.com/hamkarnaftkheez?igshid=YmMyMTA2M2Y=
✅ لینک وبسایت رسمی همکار نفتخیز:
Http://hamkarnaftkheez.ir
✅ ربات پیامگیر همکار نفتخیز در تلگرام :
https://t.me/Hamkarnaftkheez_Bot
✅ توئیتر رسمی همکار نفتخیز :
https://twitter.com/hamkarnaft?s=08