♨️به کسی رأی بدیم که #مثل_شهید_رئیسی, فعل "نمیتوانیم" را حذف کنه و به همه ثابت کنه ایران هنگام تحریم هم مقتدره و تو دنیا حرف اول رو میزنه؛
از لحاظ سیاسی و دیپلماسی، ما یک #دولت_انقلابی لازم داریم که ادامهدهنده دولت شهید رئیسی باشه🇮🇷✌️
♨️پانترکهایی که در ستاد #پزشکیان فعالیت دارند و یار غار پزشکیان هستند آخرش هم نتوانستند خودشان را کنترل کنند و شعار ساده و وطن دوستانه "برای ایران" را به شعارهای پر از نیش و کنایه و قومیتی برای تمام ایران و برای آذربایجان تغییر دادند.
انگار قرار است پزشکیان رئیس جمهور کشوری به نام آذربایجان باشد.
فکر تجزیه ایران را به گور خواهید برد
💢بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات دکتر مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۳۱
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری!
ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛ اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۳۰ حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید:
۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد!؟
بایستی بگوییم در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات میشود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمیگیرد.
گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ سالهی تازهکار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیات علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصابهای جنابعالی در مسئولیتهای سنگین و حساس نیز سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند!
۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و میدانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رییسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیات علمی شده است و حتی یک مورد جذب سلیقهای اتفاق نیفتاده است.
شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها، نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند، جایگزین شدند که این افراد به «قبول شدگان با سهمیه پزشکیان» معروفند.
آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟
یکی از این قبول شدگان، از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری، قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند.
(افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز، فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند.
از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟
نوسانهای شدید و تندرویهای غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی، جای تامل دارد چرا که در مواضعتان در دهه ۷۰، بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی، منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد.
آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده، حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد!؟
در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آوردهاید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نمودهاند که مسئولین و اساتید دانشگاهها، شاهد کیفیت تحصیلی و کاریشان میباشند.
آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای آمریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟
چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران، بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند.
بی تردید کسی که میخواهد سکاندار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حقگویی و حقطلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت می نماییم.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی
تبریز - ۱۴۰۳/۰۳/۳۱
#انتخابات_ریاستجمهوری
♦️گفتم علیرضا از ستاد چه خبر؟
کمک نمیخوان؟
گفت پیامشونو خودت بخون.دیدم نوشته بچه ها تصمیم گرفتن از فردا روزه بگیرن و هر پولی میاد حتی پول نهار و شام و پذیرایی رو هم خرج کاغذ و تبلیغات کنن.
این رو بذارید کنار روزانه چند صد میلیارد پولی که معلوم نیست با چه نیت هایی به ستاد آقای 🤐سرازیر شده.
#اصلح_جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حالا که دارد دوباره کلیپ های تحمل ناپذیری های سیاسی خاتمی و روحانی بعد از اقدام خلاف اخلاق و ادب جناب فاضلی، در فضای رسانه ای وایرال و دست به دست می شود، یاد این کلیپ تاریخی دکتر سعید جلیلی در دانشگاه کرمانشاه افتادم. در این جلسه برخی دانشجویان با مقایسه آرای سال 92 وی با آرای یکی از طنزپردازان کشور قصد تمسخر او را داشتند، او بدون آنکه ذره ای از کوره در برود و عصبانی شود، اینگونه پاسخ آنان را داد...
#فوری
⭕️ حمایت حجت الاسلام قاسمیان کارشناس برنامه تلویزیونی محفل از دکتر سعید جلیلی
🚨نامزد اصلح، برادر عزیز و انقلابیام، جناب آقای دکتر سعید جلیلی است.*
🚨 امتداد مسیر شهید رئیسی عزیز، تنها با دو گوهر زیر ممکن خواهد بود و من جمع این دو را در اندیشمند انقلابی و سیاستمدار متقی، آقای دکتر جلیلی یافتم. این دو گوهر عبارتند از:
🔹۱.لزوم درک عمیق از مبانی و آرمانهای انقلاب اسلامی و تطبیق بر اکنون انقلاب
🔹۲.ایمان به پیشرانهای اصلی و اصیل انقلاب اسلامی ، یعنی جوان مومن انقلابی و نسبت برقرار کردن متقابل با آنها
غلامرضا قاسمیان
۳۱خرداماه۱۴۰۳
از اکانتهای مستهجن تا افساد طلبان پای کار تخریب و حمله به سعید جلیلی
🔸 مشاهدات و بررسیها در فضای مجازی حاکی از تخریب ناجوانمردانه «سعید جلیلی» از سوی برخی اکانتهای شناسنامهدار سازمانی با همراهی اکانتهای مستهجن و ضددین دارد.
🔸 بررسی برخی از این اکانتها نشان میدهد فرد صاحب اکانت با هویت واقعی خود در فضای مجازی فعال بوده و پیش از انتخابات، صرفا با روزمرهنویسی و جذب دنبالکننده با استفاده از انتشار تصاویر عریان خود و محتواهای اروتیک مبادرت میکرده است.
🔸 اما نکته قابل توجه، محتوای یکسان این اکانتها با کانالها و اکانتهای منتسب به یکی از نامزدهای انتخاباتی است و از آنجایی که اکانتهای مستهجن به یک باره تغییر کاربری دادهاند، این احتمال قویا حکایت از یک پولپاشی گسترده برای تخریب سعید جلیلی در فضای مجازی دارد.
🔸 از طرفی گستره محتواهای تخریب سعید جلیلی از کانالهای فعال به اسم دروغینِ جبهه انقلاب تا کارگزاران، اصلاحطلب تا صفحات مستهجن را شامل میشود و اکانتهای مورد اشاره با انتشار کنایه، دروغ، نظرسازی و «پیشبینی خود تحققبخش» سعی در تحقق دروغهای خود دارند.
🔸 به نظر میرسد پیشتازی سعید جلیلی در نظرسنجیها و اقبال گسترده مردم به وی، علت وحشت رقبای او است و این افراد علیرغم فرمایش صریح رهبر انقلاب مبنی بر پرهیز از «لجنپراکنی» در تبلیغات، کارفرمای اکانتهای پروژهبگیر و مستهجن شدهاند.
در روزهای باقیمانده از تمام ظرفیت خود برای شناساندن فرد اصلح، جناب دکتر جلیلی استفاده کنید، از پیامک و تماس و فضای مجازی تا گفتگوهای چهره به چهره...
مبادا پس از انتخابات، حسرت این روزها و عدم فعالیت برای پیروزی جبهه انقلاب را بخوریم😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی کم خستگی در کنید آخرشبی
#فوری
⭕️ حمایت حجت الاسلام قاسمیان کارشناس برنامه تلویزیونی محفل از دکتر سعید جلیلی
🚨نامزد اصلح، برادر عزیز و انقلابیام، جناب آقای دکتر سعید جلیلی است.*
🚨 امتداد مسیر شهید رئیسی عزیز، تنها با دو گوهر زیر ممکن خواهد بود و من جمع این دو را در اندیشمند انقلابی و سیاستمدار متقی، آقای دکتر جلیلی یافتم. این دو گوهر عبارتند از:
🔹۱.لزوم درک عمیق از مبانی و آرمانهای انقلاب اسلامی و تطبیق بر اکنون انقلاب
🔹۲.ایمان به پیشرانهای اصلی و اصیل انقلاب اسلامی ، یعنی جوان مومن انقلابی و نسبت برقرار کردن متقابل با آنها
غلامرضا قاسمیان
۳۱خرداماه۱۴۰۳