علت رشد پدیده طلاق ناشی از مسایل مختلف در جامعه است. این امكان وجود دارد كه فرد از نظر روحی و روانی سالم نباشند و مشكل های فراوانی داشته باشند و به خاطر آن زن و شوهر نتوانند با یكدیگر كنار بیایند و همواره اختلاف خواهند داشت. نداشتن شخصیت سالم، مشكل های اقتصادی، نبود تعهد در زندگی، اعتیاد، هم سطح نبودن زوجین، توقع های نابجا، تضاد فرهنگی، نبود امنیت شغلی، نبود درك متقابل افراد از یكدیگر، رعایت نكردن حقوق زوجین، دخالت نابجای اطرافیان، تعیین مهریه های سنگین، كاهش روحیه ایثار و از خود گذشتگی و تشریفات زاید وا فراطی از جمله عوامل طلاق در كشور محسوب می شود.
# طلاق
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
آموزش صحیح مهارت های زندگی و افزایش سواد اجتماعی كه نقش مهمی در كاهش طلاق دارند، توضیح داد: این عوامل به 2 دو دسته عواملی درون خانوادگی و اجتماعی و كلان تقسیم می شوند. عوامل اجتماعی اكتسابی هستند و شامل مواردی می شوند كه سیاستگذاران و تصمیم گیران باید برپایه آن عمل كنند و فرهنگ جامعه و سیاست ها و برنامه ریزی های اجتماعی به سمت و سویی رود كه سواد اجتماعی افراد را به وسیله فرهنگ سازی رسانه ای، ارایه برنامه های آموزشی و از راه اطلاع رسانی و تبلیغات بالا ببرد. طلاق باید به عنوان آخرین راه چاره به مردم معرفی شود كه افراد جامعه چه عملكردی داشته باشند تا در ابتدای امر وارد بحث طلاق نشوند و دوره های آموزشی را سپری كنند و هوش و سواد اجتماعی آنان در این زمینه بالا رود و از طلاق به عنوان آخرین راهكار بهره ببرند. عوامل درون خانوادگی وراثتی است كه ریشه های تربیتی در عرف و فرهنگ فرد دارد. عوامل وراثتی نه به صورت ژنتیكی بلكه والدین همانگونه كه زندگی می كنند فرزندان هم به همان شیوه رشد پیدا می یابند. حسن معاشرت میان والدین و مدیریت صیحح می تواند به كودكان كمك كند تا در تمامی زمینه های اجتماعی پبیشرفت كنند.
# کاهش طلاق
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
🔆 بسم رب المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 🔆
🌹▪️برترین اقدام برای حفظ شخصیت زن در اسلام از دیدگاه حضرت زهرا (س) چیست؟
خداوند وقتی در قرآن به معرفی زنان نمونه تاریخ بشریت میپردازد، از بانوانی یاد میکند که در پرتو حفظ عفت و حیا به درجاتی نائل شدند که تا ابد الگویی برای تمام زنان بلکه مردان عالم شدند. ✨بانوانی مثل حضرت زهرا(س)، حضرت مریم(س) و حضرت آسیه همسر فرعون از جمله نمونههای زنان شاخص قرآنی هستند که راه رستگاری را با حفظ این گوهر گرانبها و اثرگذار در ایمان زنان طی کردند.
✨در این بین حضرت زهرا (س) به عنوان شاخصترین چهره معنوی بانوان عالم چنان در حفظ عفاف و حجاب کوشا بودند که در جامعه آن دوران به صفت عفت و حیا شناخته میشدند.
✨ این بانوی بزرگوار چنان حیا و عفاف را به عنوان یک این فضیلت ارزشی وکمالگرایانه که مورد خواست و رضایت خداوند است سرلوحه رفتار خویش قرار داده بود که از تمام نامحرمان حتى از مردان نابینا نیز خود را مىپوشاند.
✨ در روایتی آمده است که مردی نابینا پس از اجازه گرفتن، وارد منزل امام علی(ع) شد. پیامبر(ص) مشاهده کردند که حضرت زهرا(س) برخاست، فرمودند: «دخترم! این مرد نابیناست». فاطمه(س) فرمود: پدر، اگر او مرا نمیبیند، من او را مینگرم، اگر چه او نمیبیند، اما بو را استشمام میکند؛ اِن لَم یَکُن یَرانِی فَانّی أرَآهُ وَ هُوَ یَشُمُّ الرِّیحَ». رسول خدا پس از شنیدن سخنان دخترش فرمود: 💫«شهادت میدهم که تو پاره تن من هستی.» 💫
🌾 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
#سبک_زندگی_ایرانی_اسلامی
#شعبه_فرهنگی_اجتماعی
#حوزه٣۵۶فاطمیه #ری_قبله_تهران
طلاق یكی از مهم ترین آسیب های اجتماعی در جامعه محسوب می شود كه به دلیل های مختلفی چون نداشتن شناخت، تفاوت فرهنگی، اعتیاد، نبود تفاهم، دخالت خانواده ها، مشكل های اقتصادی و ... به وقوع می پیوندد و می تواند پیامدهای منفی را در اجتماع به دنبال داشته باشد.
آموزش مهارت های زندگی و سواد اجتماعی یكی از مهم ترین روش های پیشگیری و كاهش طلاق به شمار می رود.
مهارت های زندگی، مهارت های شخصی و اجتماعی است كه كودكان و نوجوانان باید آنان را یاد بگیرند تا بتوانند درباره خود، افراد دیگر و اجتماع به صورت موثر، شایسته و مطمئن عمل كنند. در واقع این مهارت ها به معنای ایجاد ارتباط میان فردی مناسب و موثر، انجام دادن مسوولیت های اجتماعی، تصمیم گیری صحیح و حل تعارض ها و كشمكش ها به شمار می رود.
برنامه آموزش مهارت های زندگی بر این اصل استوار است كه كودكان و نوجوانان حق دارند توانمند شوند و نیازمند آن هستند تا بتوانند از خود و علاقه های خویش در موقعیت های سخت زندگی دفاع كنند. این برنامه شامل «توانایی تصمیم گیری، حل مساله، تفكر خلاقانه و نقادانه، برقراری ارتباط موثر و روابط میان فردی سازگارانه، توانایی آگاهی از خود، همدلی با دیگران، رویارویی با هیجان ها و توانایی برخورد با تنش ها» می شود.
سواد اجتماعی نیز نقش مهمی در تكامل شخصیت انسان و رشد جوامع بشری دارد. سواد اجتماعی رسانیدن جامعه به سطح سواد علمی بالا و تربیت كودكان و جوانانی آگاه و سازنده است تا بتوانند آمادگی رو به رو شدن با شرایط اجتماعی فردا، مشاركت فعال در تصمیم گیری های اجتماعی، توانایی برقراری ارتباط با افراد و حل مشكل ها و مسایل خویش را داشته باشند.
# طلاق
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقتدار موشکی سپاه که لرزه بر اندام استکبار جهانی انداخته سلامتی فرمانده کل قوا صلوات🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
سلام عليكم
باعرض ادب و احترام به اطلاع عزیزان گروه هیئت حزب الله ۱۳ آبان می رسانم
حقیر (حاج داود فاتحی مسئول قرارگاه جهادی امام رضا (ع)حوزه ۳۶۹ )وبرادر عزیزم حاج رضا شبانی به نماینگی از گروه جهادی شهدای سیزده آبان حوزه ۳۶۹ به اتفاق دوستان وهمکاران سابق خود به یکی از محرومترین نقاط کشور در استان سیستان و بلوچستان شهرستان ایرانشهر روستای گت عزیمت کرده وبا توجه به عمق محرومیت این روستا که متاسفانه قلم قادر به توصیف ان نیست
مردم این روستا در کپر زندگی میکنند وحتی از داشتن سرویس بهداشتی و حمام محروم هستند
گروه جهادی شهدای سیزده آبان و پیشکسوت آسمانی تصمیم به احدات 13چشمه سرویس بهداشتی و13باب حمام نموده است هم اکنون کار سفت کاری این سرویس ها به پایان رسیده واز فردا با رسیدن وسایل مورد نیاز تا تکمیل این پروژه کار ادامه خواهد داشت
لازم به ذکر میباشد این تعداد سرویس وحمام به هر 4 خانوار یک سرویس اختصاص یافته
التماس دعا
مدیریت اجتماعی حوزه 369👇👇👇
فراگیری مهارت های زندگی انسان را در ارتباط زناشویی موفق تر می كند، اگر فرد به این مهارت ها مجهز باشد زندگی آن شخص بهتر و مشكل ها و آسیب ها كمتر می شود. به عنوان نمونه اگر در ارتباط موثری كه باید میان زن و شوهر برقرار شود؛ آنان بدانند كه چگونه با یكدیگر سخن بگویند تا بتوانند در رفتار یكدیگر تاثیر مثبت بگذارند، همدیگر را عصبانی و پرخاشگری نكنند و بتوانند رابطه و خشم خود را مدیریت كنند، در برخی جاهایی كه باید نه بگویند از این واژه بهره ببرند و در صورت لزوم احترام بگذارند، روابط میان آنها بهتر می شود و در نتیجه درگیر مسایلی كه به طلاق منجر می شود، نخواهند شد. آموزش های صحیح شامل برقراری ارتباط موثر زوج ها برای حل مشكل ها، فرار نكردن از مسایل سخت زندگی، از میان بردن مشكل ها با روش های صحیح، تصمیم گیری آسان و درست، بدبین نبودن و نداشتن شك و تردید و تحمل بالا در برابر استرس ها و فشارهای زندگی می شود كه تمامی این موارد به عنوان مهارت های زندگی به شمار می رود كه سبب بهبود ارتباط زوج ها خواهد شد.
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
http://www.pana.ir/news/1037052
توزیع سبد ارزاق ک اقلام بهداشتی توسط
( فضای مجازی حوزه مقاومت بسیج ۳۶۹حمزه سیدالشهدا )
https://eitaa.com/hozemoghavemat369
⚜بسم رب المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ⚜
🌹 #امامباقر{عݪیہاݪسݪام}مۍفرمایَند:
هیزمہایۍ ڪھ براۍ آتش زدن خانھ مـادرم زهرا جمع ڪردند...!
اݪان نزد ماست و ما اهݪبیت آن هیزم ها را از یڪدیگر بھ ارث مےبریم...!
و دست بھ دست مےشود تا برسد بھ دست قائم پس او با همان هیزم ها دشمنـان را خواهد سوزاند...!
#ݪعـناللهقاتݪيڪيـافاطمـةالزهـرا🖤
#شعبه_فرهنگی_اجتماعی
#حوزه٣۵۶فاطمیه #ری_قبله_تهران
🔔:
🌷اولین کنگره ملی شهدای دانش آموز دختر سراسر کشور🌷
❌#مقطع_متوسطه_اول(مسئله شهدا و زندگی ابدی)
✅فراخوان
#بهترین_پژوهش_یامقاله📝
🔶موضوع: چطور انسان به یک زندگی ابدیدست پیدا می کند؟🔅
✅فراخوان
#کارگردان_نوجوان_باش🎥
🔶با موضوع: زندگی ابدی شهدا محوریت #وصیت نامه و تدوین کلیپ کوتاه🎥 #شهدای_دانش_آموزدختر📝
✅فراخوان
#دانش_آموزان_اهل_قلم✏️
با موضوع:
نوشتن شعر
داستان و داستانک در موضوعات زیر👇
1⃣ بنام اسوه های همکلاسی شهدای دانش آموز دختر
2⃣شهدا زنده اند، نزد خدا روزی میخورند و زندگی ابدی یعنی این...
⭕️ همراه با جوایز🎁 ویژه به نفرات و تیم های برتر خانوادگی برتر🎀
#مهلت_ارسال_آثار⏰
۱۵ بهمن ماه، مصادف با میلاد حضرت زهرا(س)
ارسال_آثار به آیدی⬇️
@kongereh_meli3
@kongereh_meli4
و #شماره_تماس:
۰۹۱۹۶۰۱۹۱۷۳📞
۰۹۱۱۱۵۴۷۱۱۹📞
#کنگره_ملی_شهدا_دانش_آموز_دختر🌺
❌#اولین_کنگره_ملی_شهدا_دانش_آموز_دختر❌
🔸🔶 در سه مقطع تحصیلی برای دانش آموزان دختر🔶🔸
✅#ابتدایی
✅#متوسطه_اول
✅#متوسطه_دوم
😃اهدا #جایزه🎁🎁به تیم های برتر و ۵۰ #جایزه به نفرات برتر😃
#مهلت_ارسال_آثار⏰
#۱۵بهمن ماه، مصادف با میلاد حضرت زهرا(س)
#شماره_تماس👇
۰۹۱۹۶۰۱۹۱۷۳📞
۰۹۱۱۱۵۴۷۱۱۹📞
#کنگره_ملی_شهدای_دانش_آموزدختر🌺🌺🌺