💠جنبههای بازی:
از نظر روانشناسان بازی کارکردهای مختلف دارد و از جنبههای مختلف روی کودک تأثیرمی گذارد؛ اما مهمترین و شاخصترین تأثیر آن در سه جنبهی: اجتماعی، شناختی و جسمانی کودک است.
1- رشد اجتماعی کودک:
کودک در خلال بازی به کشف محیط اطراف خود میپردازد و از طریق بازیها نخستین گامها برای اجتماعی شدن را بر می دارد؛ اما بازی به خودی خود کودک را اجتماعی بار نمیآورد! بلکه بازی باید در جمع صورت بگیرد. در دنیای تک فرزندی امروزه، حضور در محیط هایی مانند پارک، شهربازی و زمین بازی به یک ضرورت تبدیل شده است. کودکان در این گونه مکانها، دوستانی پیدا کرده و با آنان بازی میکنند و این گونه به فردی اجتماعی و مستقل تبدیل میشوند.
کودک در بازی، توانایی ارتباط جمعی با دنیای اطراف خویش را پیدا کرده و قادر به حل مشکلات کوچک و بزرگ خود خواهد بود. کودکان در بازی گروهی ناگزیر به رعایت نکات اجتماعی و قواعد میشوند. در نتیجه، مفاهیم اجتماعی مانند: رعایت نوبت، صبر، حوصله، احترام به حقوق دیگران، اعتماد به نفس، پیروزی و شکست را فرا میگیرد. ارزشهای پذیرفته شده اجتماعی را می آموزند و به مفهوم داد و ستد، احترام نهادن به مالکیت شخصی و خصوصی پی میبرند. این گونه کودکان به تدریج از خود محوری و خود گرایی دست می کشند و با محیط اطراف سازگاری نشان می دهند و هنجارهای اخلاقی، اجتماعی آن را میپذیرند.
🌸🌼🌸🌼🌸🌼
2- رشد شناختی کودک :
بازیهایی از نوع بازیهای فکری به رشد ذهن کودک کمک میکند؛ این نوع بازیها با رشد شناختی و فکری فرد مرتبط هستند. از نظر «پیاژه» بازی در رشد هوشی کودک نقش حیاتی دارد و آثار آن در رفتار وی نیز مشهود است. بازی دست کم از دو جهت بر رشد ذهنی و شناختی کودک مۆثر است: نخست این که کودک با انواع وسایل بازی افراد و موقعیتهای بازی برخورد میکند و ممکن است در ذهن او انواع و اقسام ابهامات و سوالات شکل بگیرد؛ این سوالات او را به تأمل و تفکر وا می دارد و از این طریق ذهن وی پرورش مییابد. دوم نقش و تأثیری است که بازی در رشد زبان دارد و رشد زبان کودک نیز خود بر رشد، شناخت و ذهن او تأثیر میگذارد.
بنابراین، به وسیله بازیهای فکری و تقویت قوه تخیل میتوانید به رشد سریعتر فکری و ذهنی فرزندانتان کمک نمایید. اگر فرد در سنین کودکی خوب بازی نکند نمیتواند خوب تعلیم ببیند. چرا که از نظر «ویجیناساکس» روانشناس بازی و بازی درمانگر معروف: بازی یکی از فعالیتها و اهداف مهم کودک در زندگی است. او نمیتواند از راه دیگری غیر از بازی به کشف محیط پیرامون خود بپردازد یا استعدادهای خود و تواناییهایش را شناسایی کند و آنها را به کار گیرید. کودک حین بازی به تمرین زندگی بزرگسالی میپردازد.
🌸🌼🌸🌼🌸🌼
3- رشد جسمانی کودک :
برخی بازیها نیز جنبه تمرینات جسمانی و ورزشی دارند. کودک به دلیل انرژی سرشار با جست و خیز ساده یا بازیهای جسمانی پیچیدهتر سرگرم میشود. در مدتی که کودک بیدار است پیوسته مشغول فعالیت میباشد و اغلب فعالیتها نیز در قالب بازی شکل میگیرد. او بالا و پایین میپرد، میدود، مینشیند، بر میخیزد، دوچرخه سواری، طناب بازی وتوپ بازی می کند و...این فعالیتها در پرورش نیروی جسمی و حواس کودک تأثیرگذاشته و در تقویت استحکام عضلات و اندامهای وی کمک می نماید. از طریق بازی حس بینایی، شنوایی و لامسهی او پرورش مییابند؛ چشم و دستها از هماهنگی بهتر و بیشتری برخوردار میگردند؛ عضلات دست، پا و انگشتان ورزیده میشوند.
🌸🌼🌸🌼🌸🌼
از نظر «ابن سینا» سلب آزادی و جلوگیری از جنب و جوش کودک زمینهای برای افسردگی وی است .
دانش آموزانی که معلمین، آنها را در زمره افراد محبوب درجه بندی میکنند کسانی هستند که احتمالاً پدر و مادرشان به بازی جسمانی آنان توجه ویژهای داشتهاند.
خانم منصوری:
✨﷽✨
#زنان_بدانند
✍استقلال و قدرت مرد را با سوال کردن زیاد از بین نبرید!
💠آیا میدانید با بعضی از سوال ها مانند تا به حال کجا بودی ، مرد احساس بی استقلالی میکند ؟
💥به فکر کنترل و تغییر شوهرتان نباشید ؛ چرا که اوضاع بدتر میشود . سعی نکنید حرف آخر را در زندگی شما بزنید . احترام گذاشتن و دادن اعتماد به نفس به شوهر. متوجه باشید که شوهرتان گاهی نیاز دارد با دوستانش تفریح کند . متوجه باشید همسرتان که از سر کار می آید ؛ نیاز به محیطی آرام دارد .وقتی شوهرتان وارد خانه میشود ، لحظاتی او را در آغوش بگیرید. در آمد شوهرتان را در نظر بگیرید و با توجه به آن خرج کنید. در مشکلات کاری مرد ؛ حداقل با زبان او را همراهی کنید. اگر شوهرتان به هر دلیلی در مسایل جنسی کوتاهی میکند ، شما آن کمبود را جبران کنید . زن عاقل با حرف و عملش به مرد می فهماند که جز او کسی را ندارد. مواظب باشید کاری نکنید که شوهرتان از خانه گریزان شود. حتی برای خرید یک نان هم از شوهرتان تشکر کنید. "خوش رو باش، مهربون باش .توقع هیچی ازش نداشته باش. به خصوص توقع محبت." راجع به خانواده اش هیچ حرفی نزنید، اظهارنظری نکنید.
#همسرداری
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
💜
🌸💜
💜🌸💜
علل و عوامل طلاق
طلاق عوامل مختلفی دارد که مهمترین این علل و عوامل را میتوان به شرح ذیل احصاء نمود: عوامل موثر در طلاق:
1-همکفو نبودن زوجین:ازدواجهایی که درآنها هماهنگی بیشتری میان زوجین وجود دارد موفقترند و کمتر به طلاق میانجامد. تشابهاتی مانند طبقه اجتماعی،سطح تحصیلات،سطح هوش،هم نژاد بودن،دین مشابه داشتن،داشتن آموزه های مشابه،هم زبان بودن،یک ازدواج موفق را رقم میزند.
2-تفاوت طبقاتی:تفاوت طبقاتی یکی از عواملی است که با امکانات اجتماعی معمولاً دیدگاههای مختلفی را بو جود میآورد.
3-توقعات نابجا:از مهمترین دلایل طلاق توقعات نادرستی است که زوجین از یکدیگر دارند.
4- خشم و پرخاشگری و کتک زدن
5- عدم توجه به یکدیگر
6- روابط اجتماعی ناسالم، ازدواجهای احساسی،عشقهای کور
7 -خرافات و اعتقادات نادرست نظیر شانس و اقبال
8- ازدواجهای از روی ترحم
9- فقدان امنیت شغلی. معمولاً نبود امنیت شغلی ویژه برای مردان که مسئولیت تأمین معاش زندگی را بر عهده دارند منجر به کاهش یا سلب امنیت روحی و روانی آنان خواهد شد.
10- تضاد فرهنگی: یکی از عوامل مهم در ناسازگاری زوجین وعدم برقراری تفاهم بین آنان وجود گرایشهای فرهنگی متعارض بین آنها است مثلاً یکی از زوجین مقید به رعایت آداب اسلامی و انجام واجبات و ترک محرمات است و طرف دیگر رعایت این اصول را چندان اهمیّت نمیدهد.
11- ازدواج در سنین پایین
12 - تفاوت سنی زیاد زن و شوهر
13-شهرت یکی از طرفین: این عامل چنانچه منجر به تفاخر کاذب شود مشکل آفرین خواهد بود.
14-عوامل اقتصادی:مانند مدگرایی و اسراف زن یا فقر مالی مرد و معیارهای غلط مانند پول را ملاک همه چیز دانستن.
15- عدم درک متقابل افراد از یکدیگر:به علل مختلفی از جمله اختلافات سنی زیاد یا اختلاف سطح تحصیلات و اختلافات فرهنگی ممکن است طرفین درک متقابلی از یکدیگر نداشته باشند.
16- اعتیاد و مواد مخدر: رابطه اعتیاد و گرایش به مواد مخدر و طلاق دو جانبه است و هر یک میتواند سبب ایجاد دیگری شود. به عبارت دیگر طلاق میتواند سبب گرایش به سمت مواد مخدر شود و اعتیاد نیز میتواند منجر به جدایی و طلاق شود.
17-عدم رعایت عفاف و حجاب: امام علی (ع) میفرمایند:با پاکدامنی چشم اورا از نظر داشتن به دیگران و فکر او را از اندیشه گناه باز دارید وبا ارضای امیال مشروع او (باعث شوید) هوسهای نامشروع پیدا نکند.
18- عدم رعایت حقوق زوجین مانند ترک انفاق
19-بحران شخصیت:یکی از مهمترین عوامل طلاق در جامعه امروز،بحران شخصیت است.
بحران تنهایی یا یک خلاءعاطفی، خلاءای است که باعث میشود فرد در سن پایین تصمیم به ازدواج بگیرد وبا این ازدواج این گره یا عقده را از هم بگسلد ...
20- خانواده های متزلزل و بد:
پیامبر (ص) میفرمایند از سبزه مزبله پرهیزید و در توضیح سبزه مزبله میفرمایند دختر زیبا در خانواده بد
21-دخالت نابجای اطرافیان :تأثیر پذیری یکی از زوجین از القائات فکری نابجا و مداخلهجویانه خانواده خود میتواند منجر به ناسازگاری و ایجاد اختلافات زناشویی شود.
22- وفادار نبودن زوجین :خیانت یکی از زوجین به دیگری به عبارت دیگر فحشاء و روابط جنسی خارج از سیستم خانواده از عوامل عمده طلاق محسوب میشود.
23-تعیین مهریه های سنگین:گفته شده که شوم تر ین چیزی که یک زن با خود به خانه شوهر میبرد مهریه سنگین است.
24-ازدواج تحمیلی:این نوع ازدواج بدترین نوع ازدواج است. بعضا" اتفاق افتاده که والدین دختر یا پسر بدون در نظر گرفتن شرایط فرزندشان و بدون جلب نظر وی ویا حتی با وجود مخالفت وی مبادرت به تعیین همسر بر ای او مینمایند که این امر ممکن است منجر به ایجاد تبعات بسیار شومی شود که یکی از این تبعات طلاق است.
25- تشریفات زاید و افراطی ویژه در اوایل تشکیل زندگی مشترک
26- کاهش روحیه ایثار و از خود گذشتی
27- عدم تطابق سنتها در برگزاری جشن عروسی، خواستگاری و ...
28- کاهش قبح طلاق در افکار عمومی و ...
# کاهش طلاق
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
پیک شماره 6
مقام_عرشی_حضرت_زهرا "س"
✨ نوع دفاع حضرت زهرا سلاماللهعلیها در برابر ولایت ، محدودهی ولایتمداری ما را کاملاً مشخص میکند!
بانویی که ؛
نه زن بودن ـ نه بارداری ـ نه مادر بودن ؛
مانع دفاع او از ولیّ معصومش نشد!
✦ دست و پایِ ما را، چه چیزی بند کرده است، که در ولایتمداری آنقدر ضعیف بودهایم،
که ولیّ معصوممان بیش از هزار سال است که منتظر یاری ماست؟
حوزه مقاومت بسیج351امام محمدباقر(ع)
تدابیر پیشگیرانه یا عوامل کاهش دهنده طلاق و اختلافات زناشویی
عوامل ذیل را میتوان از جمله عوامل پیشگیرانه یا کاهش دهنده بحران زناشویی و طلاق محسوب نمود
1-داشتن شرایط مساعد برای ازدواج
2- توجه به مسائل معنوی و دینی و تشابه زوجین از لحاظ اعتقادات مذهبی
3-وجود سابقه مناسب در زندگی خانوادگی.
4- ساده زیستی
5- ازدواج عاقلانه
6 - پر هیز شدید از ازدواج اجباری
7-تشابه نسبی سطح آموزش، فرهنگ و تحصیلات.
8- دارا بودن آموزش کافی در زمینه مسائل خانوادگی.
9- مراجعه به مراکز مشاوره و انجام مشاوره ازدواج قبل از ازدواج.
10- دقت کافی در انتخاب همسر.
11- عدم دخالت اطرافیان
12- عدم اتکاءبه دوستیهای به اصطلاح خیابانی یا اینترنتی
13-- تعدیل کردن توقعات حذف تشریفات زاید ازدواج
14-تعیین مهریه های مناسب
15--تطابق پذیری و قابلیت انعطاف زوجین
16-انجام مذاکرات جهت رفع اختلافات وسوءتفاهمات و تشکیل محکمه داخلی خانوادگی برای حل اختلاف دو همسر
17-خوشرفتاری و توصیه مکرر به آن و گذشت از غفلتها و تخلفات جزئی همسر
18- تسلط بر نفس که منجر به غلبه خشمهای آنی بر انسان نشود و اقدامات یا تصمیماتی عجولانه گرفته نشود.
19-رعایت آموزه های دینی از جمله آنکه زن حتماً خود را برای شوهر بیاراید، هنرهای خود را در جلوه های تازه برای شوهر به ظهور برساند، مرد نیز به همسر خود محبت و مهربانی کند و به او اظهار عشق و علاقه کند و محبت خود را کتمان نکند همچنین بایستی برخوردهای زنان و مردان در خارج از محیط خانواده و کادر زناشویی لزوماً پاک وبی آلایش باشد.
20- رعایت امانت داری و حفظ حقوق همسر.
21- صداقت هم در بدو تشکیل خانواده وهم در طول زندگی زناشویی
22-به فرموده رسول خدا (ص) بهترین زنان شما آنانند که با مهر و محبت باشند. در مراقبت خودشان از نظر حفظ عفت بکوشند. نسبت به شوهر خود حالت نافرمانی و تکبر به خود نگیرند. آرایش و خودنمایی آنان برای شوهرشان باشد در غیاب او رعایت امانت و حقوق همسری اورا بنمایند.
# کاهش طلاق
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
🌷 گزیده ای از بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب در دیدار با ائمه جمعه:
🔸ویژگی مهم نماز جمعه «توجه دادن دلهای مردم به ذکر الهی» ، «اجتماع مؤمنان» و «زمینهسازی برای همدلی، یکپارچگی و تألیف قلوب» است.
🔸یکی از نیازهای امروز جامعهی ما تقوا است که زمینهساز حل مشکلات مادی و معنوی جامعه خواهد شد، اما این تقوا باید بهصورت مصداقی و عینی در خطبههای نماز جمعه تبیین شود و نه بهصورت توصیهی کلی و بدون بیان مصادیق.
🔸یکی از گرفتاریهای امروز ما، رواج دروغ، تهمت، شایعه و مسائلی از این قبیل در فضای مجازی است که باید در خطبههای نماز جمعه، لزوم رعایت تقوا در فضای مجازی تبیین شود.
🔸«بیان چگونگی رعایت تقوا در مسائل خانوادگی و وظایف پدران و مادران در تربیت دینی و اخلاقی فرزندان»، «بیان مصادیق تقوا در روابط زوجین و در مسائل مربوط به اسراف در جامعه» و نیز «اجتناب از دروغ و تهمت در کسبوکار و معاملات»، از جمله مصادیق عینی و عملی تقوای مورد نیاز جامعه است.
🔸برخیها در مدارس، دانشگاهها و حتی در محیطهای کسبوکار، بهگونهای صحبت میکنند که جوان از آینده ناامید میشود. ناامید کردن جوان یعنی گرفتن فرصت و قدرت عنصر جوان از کشور و جامعهی اسلامی و این خود یک منکر است.
🔸کشور با «روحیهی انقلابی» قابل پیشرفت کردن است و با حرکت انقلابی به اوج تکامل میرسد و هرگونه کوتاه آمدن از این مواضع، نهفقط به ضرر انقلاب بلکه به ضرر ملت، کشور و آیندهی ایران خواهد بود.
🔸باید با بیان واقعیات امیدبخش، مردم را در مقابل هجوم رسانههای بیگانه کمک کرد. خوشبختانه ملت و نظام، عظمت و اقتدار و ثبات خود را به دنیا نشان دادهاند.
🔸اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی در مقابل چشمان حسرتزدهی دشمنان، نشانهی بیتردیدِ حمایت خداوند متعال از انقلاب اسلامی و ملت ایران است. ۹۸/۴/۲۵
#مسئول_اجتماعی
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
#ناحیه_مقاومت_بسیج_حضرت_عبدالعظیم
#سبک_زندگی_مهدوی
📌 #ویژگیهای_خانه_مهدوی
در سبک زندگی مهدوی، نکات بسیاری برای خدایی شدن و نورانی شدن خانه ها بیان شده است که ما به دو مورد اشاره خواهیم کرد.
1⃣ #تلاوت_قرآن_در_خانه🌺
انسان منتظر علاوه بر اینکه در جلسات قرآن که در مساجد و محافل قرآنی در حال برگزاری است شرکت میکند،
👈از قراردادن یک #زمان_اختصاصی در منزل به تلاوت قرآن، نیز غافل نمیشود.
✨این کار اولا در تربیت فرزندان و اهل خانه بسیار موثر است، زیرا که فرزندان، بیشترین تاثیر را از مشاهده اعمال والدین میپذیرند تا گفتار ایشان.✅
✨ثانیا آثاری که در روایات بیان شده، برای آن خانه و اهلش به ثمر مینشیند. از جمله نورانی شدن آن خانه و اینکه آنجا محل رفت و آمد ملائکه میشود. ✅
شیاطین از چنین خانه ای، دور میشوند. هم چنین خیر و برکت آن خانه زیاد میشود.
🌱 رسول خدا میفرماید: خانه های خود را به تلاوت قرآن نورانی کنید... چرا که هر گاه در خانه، تلاوت قرآن بسیار شود، خیر و برکتش زیاد شده و اهل آن به وسعت رسند. 🌱
📕 (الکافی ج۲ ص۶۱۰)
#مسئول_اجتماعی
#حوزه_۳۶۴_مصباح_الهدی
#ناحیه_مقاومت_بسیج_حضرت_عبدالعظیم
🔺 يک بخش از وصيتنامهاش را اختصاص داده بود به پسر کوچولويش محمد.
🖋 نوشته بود:
◻️ زندگی کن برای مهدی،
◽️ درس بخوان برای مهدی،
◻️ ورزش کن برای مهدی.
🔸محمد... من تو را از خدا برای خودم نخواستم؛ تو را از خدا خواستم برای مهدی.
🌹 شهيد حميدرضا اسداللهی
⚜ @p_Mahdavi
#معاونت_اجتماعی_حوزه370شفاعت
🔆بسم رب المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 🔆
👌حاج حسین یکتا:
🌱توکل به خدا،
🌱توسل به اهلبیت،
🌱توجه به دو لبِ سیّدعلی؛
والسلام. هیچ خبری
دیگه تو عالَم نیست!🍃
#سبک_زندگی_ایرانی_اسلامی
#شعبه_فرهنگی_اجتماعی
#حوزه٣۵۶فاطمیه #ری_قبله_تهران
طرح چهارشنبههای خدمت جهادی با حضور فرمانده مرکز بسیج قوه قضاییه در شهرری برگزار شد
تاریخ خبر: ۹۹/۱۱/۰۱
طرح چهارشنبههای خدمت جهادی بسیج قوه قضائیه و وزارت دادگستری امروز یکم بهمن ماه در محل دادگستری شهرری ادامه یافت.
در این طرح که با مشارکت حوزهها و پایگاههای بسیج صورت گرفت نمایندگانی از دادستانی کل کشور، سازمان بازرسی، دیوان عدالت اداری، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، دادگستری استان تهران، دادسرای تهران، شورای حل اختلاف و سازمان تعزیرات به سئوالات حقوقی و قضایی شهروندان پاسخ دادند.
در این راستا سعید عمرانی معاون دادستان کل کشور و فرمانده بسیج قوه قضاییه با حضور در شهرری ضمن بازدید از غرفه های چهارشنبه های حقوقی و قضایی با ارائه مشاوره و دستورات قضایی لازم به مراجعین دادسرا در این طرح مشارکت نمود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام عالی✅
✌️ دو راه سریع السیر در دوستی با امام زمان عجل الله فرجه💞
⚜ @p_Mahdavi
#معاونت_اجتماعی_حوزه370شفاعت
♡پیک شماره 10
★قدرت_زن
💠 چیزی که زن دارد و مرد را تسخیر می کند مهربانی اوست نه سیمای زیبایش!
💠 زن مهربان میتواند خشگمینترین مردان را آرام کند.
🌹 #مهربان باشید
★حوزه مقاومت بسیج 351امام محمدباق(ع)
♡پیک شماره 9
🧕 کدبانوی خانه شما باید باشید
اصلًا محور این است. اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکهی زنبور عسل تشبیه کنیم.
👨👩👧👦 #کانون_خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچهها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعتِ خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتّی نه نوازش مادر؛ باید نوازش ببیند.
🧔برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچهی کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند. اگر این احساسات و این عواطفِ محتاج وجود یک محور اصلی در خانه، که آن خانم و کدبانوی خانه است، نباشد، خانواده یک شکل بدون معنا خواهد بود.
رهبر انقلاب؛ ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
★حوزه مقاومت بسیج351امام محمدباقر(ع)
🔆 پیک شماره13
🔴 گاو مرا شناخته بود ولی من او را نشناختم
🔹شخصی تعریف میکرد؛ وقتی از نماز جماعت صبح برمیگشتم جماعتی را دیدم که به زور قصد سوار کردن گاو نری را در ماشین داشتند.
🔸گاو مقاومت میکرد و حاضر نبود سوار ماشین شود، من رفتم دستی به پیشانی گاو کشیدم؛ گاو مطیع شد و سوار شد.
🔹من مغرور شدم و پیش خود گفتم: این از برکت نماز صبح است.
🔸وقتی به خانه رسیدم دیدم مادرم گریه و زاری میکند، علت را که جویا شدم گفت: گاومان را دزدیدند.
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
★حوزه مقاومت بسیج 351امام محمدباقر(ع)
★پیک شماره 12
#کلیپ
تربیتی_حجاب_فرزند
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
✍حرمت پدر را بالا ببرید.
♦️زمانی که پدر در خانه ابهت داشته باشد فرزند دختر از او حرف شنوی دارد
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
حوزه بسیج مقاومت 351امام محمدباقر(ع)
★پیک شماره 11
مقام معظم رهبری
در استحکام بنیان خانواده، خود زن و شوهر بیشترین نقش را دارند. با گذشت خودشان، با همکاری خود، با مهربانی ومحبت خوب خودشان – که از همه مهم تر هم محبت است – می توانند این بنا را ماندگار و این سازگاری را همیشگی بکنند.
مطلع عشق
حوزه مقاومت بسیج351امام محمدباقر(ع)
★پیک شماره15
خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی آیتالله بهجت قدسسره:
اولین باری که دیدمش، گفت: «بروید متاهل شوید!»
گفتم: «میخواهم درس بخوانم آقا.»
گفت: «مگر شیخ انصاری زن و بچه نداشت؟! بروید با #ازدواج ، یک هممباحثهای برای خودتان انتخاب کنید.»
📚 به شیوه باران، ص۶٣
حوزه مقاومت بسیج 351امام محمدباقر(ع)
پیک شماره14
🌺 #دعای_فرج
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ
🌱الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
🌱اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی
🌱السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ
🌱الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل
🌱یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ
🌱مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرین.
🌺 #دعای_غریق
« یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک َ»
برای ظهور امام مهربان و هم چنین رهایی از بیماری کرونا و شفای بیماران دعا میکنیم🤲🏻
الهی آمین .
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
حوزه مقاومت بسیج351امام محمدباقر(ع)
پیک شماره16
🌷اطلاعنگاشت | جهاد پیامبر اعظم(ص)
🔻حضرت آیتالله خامنهای خط اصلی زندگی پیامبر اعظم(ص)را جهاد برای تشکیل جامعه اسلامی میدانند. ایشان در بیانات تحلیلی در تاریخ ۶۵/۸/۱۰ به تشریح این موضوع پرداختند که بخشی از آن در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir
★حوزه مقاومت بسیج351امام محمدباقر(ع)
🇮🇷بصیرت در کلام حضرت امام خامنهای
(شماره اول)
🔹️اگر ما بصیرت نداشته باشیم، اگر ما بینش درست، چشم باز، هوشیاری لازم نداشته باشیم، نه درست منافع حقیقیمان را تشخیص میدهیم، نه درست راه رسیدن به این منافع را تشخیص میدهیم، نه درست آدمی را که باید این بار بزرگ را بر دوش بگیرد، میشناسیم. وقتی بصیرت نبود مثل انسانی است که چشم ندارد، راه را نمیبیند؛ بصیرت برای یک کشور، یک ملّت و آحاد یک مجموعه، به این اهمّیّت است... در نظام اسلامی یکایک شماها باید ببینید، بیندیشید، فکر کنید، بشناسید، تشخیص بدهید و عمل کنید؛ احساس تکلیف بکنید و مراقب باشید که در محاسبات فکری شما، دشمن تأثیر نگذارد.
🔰۱۳۹۸/۰۸/۰۸، بیانات در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
#بصیرت