💖تربیت فرزندان دلبند ما،
👌 در تعامل بین پدر و مادر با یکدیگر اتفاق میافتد.
🌅علی علیه السلام درباره نحوه رفتار فاطمه زهرا سلام الله علیها با ایشان میفرماید: «هرگز فاطمه مرا نرنجاند و در هیچ کاری، قدمی برخلاف میل باطنی من برنداشت. هرگاه به چهره فاطمه نگاه میکردم، تمام غصههایم زوده میشد و دردهایم را فراموش میکردم. به خدا قسم! هرگز کاری نکردم که فاطمه خشمگین شود؛ او نیز هیچگاه مرا خشمگین نکرد». (بحارالانوار، ج۴۳، ص۱۲۳)
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
28.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙بشنوید | اگر امروز به فکر نباشیم....
⬇️ رهبرانقلاباسلامی:
🔹یک چیزهایی هم هست که نیازهای آینده است؛ اینها را خیلیها تشخیص میدهند و انجام میدهند، بعضیها هم غفلت میکنند. مراد من از این نیازهای مربوط به آینده نیازهایی است که اگر شما امروز به فکر نیفتید و برایش کاری انجام ندهید، فردا درخواهید ماند؛ یعنی فردا گیر میکنید؛ اگر امروز به فکرش نباشید، فردا مشکل برای شما درست میشود.
🔸مسئلهی فرزندآوری و تکثیر نسل که من این همه روی آن تأکید میکنم، از این قبیل است. امروز اگر ما به فکر تکثیر نسل نباشیم، مسئلهی فرزندآوری را امروز اگر چنانچه برایش فکر نکنیم، پانزده سال دیگر، بیست سال دیگر، دیر خواهد بود؛ کشوری خواهیم شد که عنصر لازم برای حرکت پیشرفت را، یعنی جوان را، به قدر کافی در اختیار نخواهد داشت. امروز باید به فکر فردا بود.
🇮🇷 ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
باز خوانی فرمایشات امام خامنه ای
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
💖پرورش دینی کودک
☀️ با نماز ☀️
👌برای تربیت دینی فرزندان لازم نیست همه مسائل دینی را یکجا به فرزندتان منتقل کنید.
👈 از میان اعمال و آموزه های دینی، کافی است فقط روی یک مساله دینی بیشترین سرمایه گذاری و تلاش را داشته باشید آن یک موضوع
☀️نماز☀️
است. چون همه دین در نماز جمع است. تردید نکنید همین یک آموزه موجب نجات فرزندتان می شود.
👌نکته بسیار مهم: بکوشید همین یک مساله دینی را به صورت "کیفی"، "عمقی" و "تدریجی" به او منتقل کنید.
┏━━━ 💖 ━━━┓
@farzande14
┗━━━ 💖 ━━━┛
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
❣اگر فاصلهی میان فرزند اول و دوم، به گونهای باشد که این دو وقت یکدیگر را پر کنند تربیت به شدت آسان و در وقت پدر و مادر صرفه جویی میشود.
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
👌فواید داشتن خواهر و برادر از کودکی تا سالمندی
🔻احتمال طلاق را به شدت کاهش میدهندارتباط میان تعداد بیشتر فرزندان با احتمال طلاق آنها از همسران خود در آینده، توسط دانشگاه ایالتی اوهایوبررسی شده است است. طبق این مطالعه با افزایش تعدادخواهران و برادران تا ۷ نفر، احتمال جدایی هر کدام از آنها تا حدود ۲ درصد کاهش مییابد
👈گفته میشود علت این موضوع هم افزایش درک دو جانبه و تقویت تجربیات مرتبط با سازگاری کودکان به واسطه تعداد فرزندان بیشتر خواهد بود. در واقع آنها هر کدام تبدیل به معلمی ویژه برای آموزش مهارتهای زندگی به خواهران و برادران خود میشوند و بدین ترتیب احتمال جدایی از همسر در آینده را کاهش میدهند.
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
⁉️پرسش و پاسخ؛
⁉️ آیا باید دختر ۷ ساله خود را برای نماز صبح بیدار کنم تا به اقامهی نماز صبح عادت کند⁉️
کلا در چند سالگی باید بچهها را به 8 مقید کرد⁉️ تا در بعد از بلوغ عادت کرده باشند.
✍پاسخی کوتاه به این سوال👇
👈وقتی میخواهیم آنها را بیدار کنیم از روشهای خوبی استفاده کنیم، یعنی وقتی صدایش زدیم اولین بار که چشمش به چشم ما افتاد ما را خندان و با چهره شاداب ببیند نه اخمآلود.
❌مثلا نگوییم: "پاشو خورشید درآمد دیگر دارد دیر میشود"
یعنی با تشر و تندی او را بیدار نکنیم.
اجازه دهیم هنگام بیدار شدن خاطرهی خوشایندی پیدا کند.
👈 هیچگاه بچهها را برای نماز صبح تک مرحلهای بیدار نکنیم. یعنی بالای سرشان نرویم تا بلند نشده ولش نکنیم؛
👌مثلا اولین مرحله برویم چراغ را روشن کنیم و او را صدا بزنیم و خودمان برویم وضو بگیریم و...، یعنی در چند مرحله و فاصلهدار او را بیدار کنیم.
👈 پدر نماز را بلندتر بخواند. پدرها چون میتوانند نماز صبحشان را بلند بخوانند -نه اینکه فریاد بزنند گونهای که دیگران هم بشنوند- میتواند بسیار کمککننده باشد.
👈یا مثلا مادر اذان و اقامه را آرام در محیط خانه بگوید.
👌اینها میتواند آمادگی جسمی و روحی را در فرزند ایجاد کند که بلند شود و نمازش را بخواند.
▫️اما اینکه از چه سنی باید بچهها را مقید به نماز خواندن کرد؟ آن چیزی که در روایت آمده "پسرها حدود ۹ سالگی و دخترها از ۷ سالگی باید نماز تمرینی بخوانند."
استاد تراشیون
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
خانم دکتر آیتی عوارض خیلی خطرناک.mp3
زمان:
حجم:
1.02M
⛔️آسیب های جسمی
بعد از سقط جنین عمدی
🎙 دکتر آیتی متخصص زنان و زایمان
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
عقیم کننده ای به نام «فمینیسم»
🔰 آیا ممکن است عالم عارف به زمانه ای وجود داشته باشد که در هنگام تهاجم لوابس فمینیسم، فراموش کند جنبش زنان که برای تساوی حقوق مرد و زن، گریبان چاک میدهد، ریشه در مرداب متعفن خداگریزی دارد؟
کدام مدافع مرزهای اعتقادی مردم می تواند از نفوذ اومانیسم و مادی گرایی در عمق رفتار عملی مردم بی خبر باشد و سر را در برف تحقیقات خنثی فرو برده و به غارتگران فرهنگی اجازه شبیخون به سرمایه های اعتقادی مردم بدهد؟
🔴 متأسفانه میزان تخدیر کنندگی فمینیسم آن چنان زیاد است که لازم نیست آگاهانه آن را به یکباره سر بکشی؛
بلکه کافی است اقیانوس اعتقادات اصیل خود را به یمی از فردگرایی و شرک پنهان اصالت لذت فمینیسم آمیخته باشی تا به سکری طولانی مدت مبتلا شوی. سکری که می تواند برای برگشت به اصالتهای مردانگی و زنانگی و جبران خسارت بی فرزندی یا کم فرزندی، بسیار فرصت سوز باشد.
🔸بگذارید واضحتر بگوییم:
⬅️ بخشی از تفکرات فمینیستی، از دوربین رصدگر ما به زیرکی گذر کرد و بخشی از مرزبانان خواب آلوده ما را اسیر و عمله توجیه گری آموزه های دینی به نفع اهداف فمینیسم کرد.
⬅️ فمینیسم حتی در عمق بسیاری از خانواده های مذهبی بذر التقاط افکند و حالا دارد یکی از ثمره های عملی خود را که بی میلی به فرزند باشد را به خسارت خشکانیدن اصلاب ما از ثمره نسل صالح، برداشت میکند.
✏️یادداشت پژوهشگر حوزه جمعیت
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید
🔴 ظاهرش فعالیت برای ترویج دوستی دختر و پسر و حمایت از حیوون خونگیه،
اما اصلش کاهش #جمعیت و فروپاشی خانواده ایرانی است.
❌دشمن نقشه خود در ایران را از طریق نابودی خانواده پیگیری میشود.
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
جمعگرایی به جای فردگرایی
🔸اگر به مدل تربیتی بچههای خانوادههای چندفرزندی نگاه کنید، آنها عادت ندارند که چیزی را تکخوری کنند و یا اینکه چیزی را بخورند که خواهر یا برادرشان از آن محروم هستند.
🔸این تقسیم شادی و لذت در این بچهها بسیار بیشتر از سایرین به چشم میخورد. به گونهای که آنها میل دارند هرطور شده خوراکیهایشان را هرچند کوچک با خواهر و برادرشان تقسیم کنند.
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
نظریۀ کاهش جمعیت
🔰 بسیاری از جمعیت شناسان، دیدگاه های جامعه شناختی مبتنی بر کنترل جمعیت را به توماس مالتوس نسبت می دهند. وی اولین کتابش را در 1798 در موضوع عدم تعادل بین جمعیت و وسایل معیشت، به چاپ رساند.
💠 نظریهی وی که به شدت مخالف افزایش جمعیت محسوب می شد از یکسو دارای زمنیه های اجتماعی، نظیر فقر و هراس از کاهش منابع مورد نیاز بشر است و از سوی دیگر بین افزایش جمعیت و عوامل طبیعی مثل میل جنسی، ازدواج و رابطه زناشویی، ارتباط برقرار می کند.
⭕️ مالتوس با راه حل های اجتماعی مانند کمک به فقرا و گسترش خانه سازی و تأمین مسکن به ویژه برای طبقات کم درآمدمخالف بود؛
زیرا معتقد بود که راهبردهای مزبور جوانان را به ازدواج ترغیب و فقرا را وادار به زیاده خواهی هرچه بیشتر می کند.
🔻 راه حل اساسی وی برای حل بحران جمعیت، تحدید ارادی زاد و ولد از طریق ازدواج دیرهنگام و پرهیزگاری جنسی قبل و بعد از ازدواج بود. وی بیان میکند: از طریق کنترل جمعیت، جامعهای مرفه به وجود خواهد آمد و فقر و تنگدستی ریشهکن خواهد شد.
لازم به ذکر است که بر اساس آیات قرآن افزایش تعداد جمعیت نمی تواند عاملی برای فقر محسوب گردد و دلیلی برای جلوگیری از فرزندآوری باشد.(أنعام/151 ؛ إسراء/31)
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری
4.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رهبر معظم انقلاب: کج سلیقه ها میگویند پیری جمعیت اشکال ندارد*
♦️فرصت بیست ساله برای محکم کردن پایه های کشور
@farzande14
#حوزه_370_شفاعت_ناحیه_ری