eitaa logo
همراه با قرآن کریم📖
91 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
60 ویدیو
1 فایل
⭕همراه با قرآن کریم https://eitaa.com/hamrahbaquran خادم القرآن گمنام @najvaaseman
مشاهده در ایتا
دانلود
آیات ۲۷۷ و۲۷۸ 🔹همانا كسانى كه ايمان آورده و كارهاى نيكو انجام داده‌اند و نماز برپا داشته و زكات پرداخته‌اند، پاداششان نزد پروردگارشان محفوظ است و نه ترسى بر آنهاست و نه غمگين مى‌شوند. 👈 آيه۲۷۷، سيماى مؤمنان را ترسيم مى‌كند كه "عمل صالح" انجام داده و "نماز" را بر پاى مى‌دارند و "زكات" پرداخت مى‌كنند که در مقابل رباخوران «كفّار اثيم» هستند. ✅امنيّت وآرامش واقعى، در سايه‌ى ايمان وعمل صالح و پیوند با خدا(اقامه نماز) وپیوندبا مردم (پرداخت زکات)است. «لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ» 🔹اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد! تقواى الهى پيشه كنيد و آنچه را از (مطالبات) ربا باقى مانده است، رها كنيد، اگر ايمان داريد. ✅لازمه‌ى ايمان وتقوا، صرف نظر كردن از مال حرام است. «إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»
آیه۲۷۹ بقره ❌ربا جنگ با خداوند و رسولش است. ❌آثار شوم ربا، تبعيض طبقاتی است كه در جامعه افزايش می‌يابد. اين پديده مخرب، فرهنگ كار و تلاش را از ببن می‌برد و افراد نسبتاً ضعيف را به افول كامل اقتصادی می‌كشاند و سرمايه‌های اجتماعی كه بايد عادلانه بين آحاد مردم جامعه توزيع شوند را مواجه با عدم تعادل می‌كند.
آیه ۲۷۹ ❌ رباخواری اعلام جنگ با خدا و رسول می کند. پس اگر ترک ربا نکردید آگاه باشید که به جنگ خدا و رسول او برخاسته‌اید. و اگر از این کار پشیمان گشتید اصل مال شما برای شماست، که در این صورت به کسی ستم نکرده‌اید و از کسی ستم نکشیده‌اید. 👈رباخوار، گمان نكند با مردم محروم طرف است، بلكه خداوند به حمايت از محرومان برخاسته و از حقّ آنان دفاع مى‌كند. 👈رباخوار، تنها مالك اصل مال است، نه بهره آن.