eitaa logo
همراهی با قرآن
196 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
8 فایل
اِن القرآن یّهدی للّتی هِی اقوم کانال همراهی با قرآن (زیر مجموعه قرآنی کانال این روزها): @hamrahibaqoran کانال این روزها: @tahilqoranisiasi ارتباط با ادمین: @YaHoossein
مشاهده در ایتا
دانلود
15-yasin.mp3
1.99M
🎤با صدای استاد سوره مبارکه یس(هر روز صبح بین الطلوعین)
فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ اَلدّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا من نزدیکم... و دعاى دعاکننده را به هنگامى که مرا بخواند اجابت مى‌کنم... بقرە/186
┄┄┄┅═✧❁ فهرست اصلی ❁✧═┅┄┄┄ ✅✅ ┅═✧❁ تجوید ┅═✧❁ ترجمه آیات ┅═✧❁ مفاهیم واژه های قرآنی ┅═✧❁ کنفرانس ها ┅═✧❁ تلاوت ها ┅═✧❁ احکام شرعی ┅═✧❁ سایر مطالب ✳️ با استفاده از قابلیت جستجو در کانال و یا با کلیک بر روی هر یک از عناوین در فهرست ها، می‌توانید به سرعت به مطالب مورد نظرتان دسترسی پیدا کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیت الله وحید خراسانی: عزیز تر از قرآن پیش امام زمان (علیه السلام) گوهری نیست ، این قرآن را که کلام الله است، تلاوت کنید، هدیه به او کنید. ران ملخی را هدهدی پیش سلیمان برد، دست به سرش کشید، این تاج بر سر هدهد تا قیامت در نسلش ماند. 🟢حالا یک دوره سال قرآن بخوانی، هدیه به‌امام زمان (عج) بکنی، آن سلیمانی که هزارها سلیمان گدای درگاه اویند، با من و تو چه خواهد کرد؟ به هر اندازه که می توانید قرآن را بخوانید و به امام زمان (عج) هدیه کنید. این کار اکسیر اعظم است، او عنایت می کند و با توجه او کار تمام می شود.