♥️بگو: بی تردید زیانکاران (واقعی) کسانی هستند که نفس خود و کسان خود را در روز قیامت به زیان داده باشند، آگاه باشید که آن همان زیان روشن است.
سوره زمر، آیه ۱۵
❣مرد و زن نقش مهمی در سعادت و شقاوت خود وفرزندانشان دارند. تقاضاهای بیجا، معاشرت با افراد ناباب، ماهواره و استفاده نابجا از اینترنت از مصادیق ضرر بزرگ است.
#خسارت_بزرگ
@hamsar
❤️رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم): زن رابرای مال و جمالش انتخاب نکنید. مالش موجب طغیان و جمالش مایه تباهی است. در ازدواج، دین و ایمانش را لحاظ کنید. مستدرک/باب النکاح
❣هر چند زیبایی و موقعیت خانوادگی زن در ازدواج مهم است، اما نباید ملاک اصلی برای انتخاب باشد؛ چون هدف نهایی و اصلی از ازدواج، تکامل اخلاقی و معنوی زوجین است."
#ملاک_انتخاب_همسر
@hamsar
♥️قرآن کریم: زنان شایسته مطیع و فرمانبرند و به پاس آنکه خداوند حقوق آنها را نگه داشته، آنها هم در غیاب شوهر حقوق و اسرار و اموال او را حفظ می کنند.
سوره نساء آیه ۳۴
❤️پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: همین که شما زنان به خوبی شوهرداری کنید و خشنودی شوهرتان را به دست آورید، اجر کارهایتان معادل با اموری چون جهاد و... است که برای مردان وجود دارد.
درالمنثور، ج۲، ص۱۵۳
#زن_شایسته
@hamsar
♥️امام حسن عسکری(علیه السلام): همه پلیدیها در خانه اى نهاده شده و کلید آن خانه، دروغ است.
بحارالانوار، ج۷۵، ص۳۷۷
❣صداقت، یکی از مهمترین شرایط برقراری ارتباط صمیمانه و قابل اعتماد میان دو نفر است. در مقابل، اگر دروغ در خانواده و بین همسران رواج یابد، اعتماد را از بین میبرد و بنیان خانواده را سست میکند.
#دروغ
#صداقت
@hamsar
❤️امام صادق(ع): برای انسان همین گناه بس که حقوق خانواده اش را ضایع کند و به آنها رسیدگی نکند.
وسائل الشیعه، ج۱۵، ص۲۴۹
❣رسیدگی به مخارج مالی خانواده، محبت به همسر و فرزندان، هدایت آنها به کارهای خیر و مسیر درست و جلوگیری از کشیده شدن آنها به رفتارهای ناشایست، از مصادیق حقوق خانواده است."
#ضایع_کردن_حقوق
@hamsaran
❤️امام صادق(علیه السلام): شوهر در تعامل با همسرش سه کار را باید انجام دهد؛
-موافقت با او تا محبتش را نسبت به خود جلب کند
-خوش اخلاقی با وی و دلبری کردن از او با حفظ آراستگی ظاهری
- سخت نگرفتن در زندگی.
تحف العقول ص۳۲۳
❣زن تشنه محبت است و این محبت میتواند در نگاه، کلام، لباس و حتی مخارج مورد نیاز زن بروز کند."
#محبت
@hamsar
♥️رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم): براى مسلمان روا نیست که بیش از سه روز از برادر خود دورى و با او قهر کند.
وسائل الشیعه، ج۱۲، ص۲۶۲
❣قهر و مرافعه بین زن و شوهر به هیچ عنوان نباید طولانی شود. طولانی شدن قهر به قصد تنبیه طرف مقابل فقط باعث وخیم تر شدن اوضاع و از هم گسیختگی خانواده می شود. پیشقدم شدن برای آشتی باعث توجه ویژه خداوند و جلب محبت یکدیگر خواهد شد."
#قهر
@hamsar
❤️رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم): هر کس در مخاصمه اى بدون علم، مجادله کند در خشم و ناخشنودى خداست تا از مجادله دست بردارد.
مجموعه ورام ج۱ ص۱۰۹
❣یکی از مهمترین عوامل تیره شدن روابط میان اعضای خانواده و زن و شوهر، مجادله و نزاع لفظی بی ثمر است. در چنین مواقعی بهترین کار، ادامه ندادن منازعه و درگیری لفظی است."
#دعوا
@hamsar
May 11
May 11