هدایت شده از ایتایار
🎉یک پیشنهاد رد نشدنی🎉
شرکت در دوره #فن_بیان و سخنوری بدون پرداخت اولیه
در این دوره شرکت کنید و در پایان دوره، در صورتی که از محتوای دوره رضایت داشتید هزینه دوره رو پرداخت کنید😉
..........🗣..........
ثبت نام و اطلاعات بیشتر
در کانال [🍃رویش نو🍃] ↙️
📥 http://eitaa.com/joinchat/3207462942C82ced3bfff
.........🗣..........
مدرس: علیرضا قهرمان نیا
←با سابقه همکاری با برخی نامزدهای انتخاباتی و دانشگاه فرهنگیان →
#همسرداری
💞جایگاه قیافه
💕بحث سر این نیست که قیافه را اصلا نباید در نظر گرفت. سخن ما این است که محور قرار دادن قیافه اشتباه است. در ازدواج باید تمام ویژگیهای طرف مقابل را در نظر گرفت. اگر میانگین این ویژگیها به گونهای بود که مورد پسند واقع شد، باید راه را ادامه داد. گاهی قیافه به تنهایی، به دل انسان نمینشیند؛ اما وقتی انسان این قیافه را در کنار خلقیات و عقاید طرف مقابل میگذارد، مجموعهٔ شخصیت او مورد پسند انسان میشود؛ یعنی ویژگیهای دیگ این شخصیت، توجه ما را به قیافه کم میکند.
💕البته اگر به هر دلیلی نتوانستید عنصر قیافه را از محوریت انتخاب خارج کنید، بهتر است آن را در نظر بگیرید، زیرا اگر محور نبودن قیافهٔ عقیدهٔ درونی شما نشده باشدو کسی را انتخاب کنید که قیافهٔ دلچسبی ندارد، ممکن است پس از ازدواج، با مشکلاتی جدی روبهرو شوید.
❤️ @Hamsar ❤️
💑 از همسرتان قدردانی کنید تا در کارها بیشتر کمکتان کند
🔸اگر شوهرتان در کمک کردن به شما در امور خانه کمکاری میکند و شما خواهان کمک و حمایتهای بیشتر او هستید حتما بابت کارهایی که برای شما انجام میدهد از او تشکر و قدردانی ویژه کنید.
🔸تشکرِ مهربانانه و همراه با روی گشادهی شما حتی در موارد جزئی، نشانگر واقعبینی و درک و توجه شما نسبت به نقاط مثبت همسرتان است که انگیزه خوبی برای ادامهی حمایت ها و کمک های اوست.
🔸ترک قدردانی و نداشتن زبان تشکر، شما را در نزد او انسانی مغرور، راحتطلب و قدرنشناس جلوه میدهد و یقینا از محبوبیت شما میکاهد.
❤️ @Hamsar ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💑🎥 چجوری دوستم و یا همسرم رو نمازخون کنم؟
🔸راهکار جالب استاد پناهیان رو بشنوید☝️
❤️ @Hamsar ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎓💑 کفویت تحصیلی
🔸آنچه در کفویت اهمیت دارد، اشتراک و همسویی درک و فهم دو طرف، از زندگی است. ما در انتخاب همسر باید به فهم از زندگی و تطابق خواستهها، روحیات و اهداف دو طرف دقت کنیم. ممکن است یک زن دیپلمه با مردی که دکتری دارد، تفاهم داشته باشند. چنان که ممکن است دو نفری که دارای مدرک یکسان هستند، با هم تفاهم نداشته باشند. در یک کلام، هم سطح بودن در تحصیلات، دلیل بر تفاهم نیست، غیر هم سطح بودن هم دلیل بر عدم تفاهم نیست.
❤️ @Hamsar ❤️
کفویت تحصیلی
آنچه در کفویت اهمیت دارد، اشتراک و همسویی درک و فهم دو طرف، از زندگی است. ما در انتخاب همسر باید به فهم از زندگی و تطابق خواستهها، روحیات و اهداف دو طرف دقت کنیم. ممکن است یک زن دیپلمه با مردی که دکتری دارد، تفاهم داشته باشند. چنان که ممکن است دو نفری که دارای مدرک یکسان هستند، با هم تفاهم نداشته باشند. در یک کلام، هم سطح بودن در تحصیلات، دلیل بر تفاهم نیست، غیر هم سطح بودن هم دلیل بر عدم تفاهم نیست.
❤️ @Hamsar ❤️
💑 تند صحبت کردن با یکدیگر در جلوی دیگران ممنوع
🔸اصلا در جمع با هم تند صحبت نکنید. حتی اگر افرادی که در کنارتان هستند از امینترین افرادند مجوز دخالت ها و تعبیرهای بد آنها را صادر نکنید!
🔸هیچگاه اجازه ندهید خانواده یا دوستانتان از مشاجرات شما چیزی بدانند زیرا شما بخاطر عشق به یکدیگر فراموش میکنید اما هیچگاه خانواده شما فراموش نخواهند کرد و جایگاه همسرتان در خانواده پایین میآید.
❤️ @Hamsar ❤️
💑 در تحقیـق باید به سـراغ چند دسـته رفت:
🕵🏻♂ همسایهها: اگر خانوادهٔ طرف مقابل، به تازگی محلهشان را عوض کردهاند، به سراغ همسایههای قدیمی هم بروید. گاهی همسایههای قدیمی، چیزهایی میدانند که همسایه جدید از آن بیخبرند. برخی از خانوادهها به جهت آبروریزیِ غیرقابل تحملی که یکی از اعضایشان به وجودآورده، محلهشان را تغییر میدهند.
🕵🏻♂ رفقا: باید به سراغ مختلف رفت؛ رفقای مدرسه، دانشگاه و رفقای محله. رفقا از مسائل بسیاری باخبرند که خانواده هم از آن اطلاعی ندارد. البته شاید رفقا به این راحتی حرف نزنند؛ اما اگر همان شیوهای را که در گفتگوی خواستگاری گفتیم، در اینجا هم پیاده کنید، جواب های مطمئنتری خواهید گرفت.
شناخت رفقا، خود، راهی برای شناخت افراد است.
🕵🏻♂ معلمان و استاد: معلمان به جهت ارتباط دائمی با شاگردانشان-که معمولا همراه با تجربه و پختگی است-خیلی خوب میتوانند در راه شناخت طرف مقابل، کمکمان کنند.
🕵🏻♂ مدیریت مدرسه و دانشگاه: بد نیست که در مسیر تحقیق، خانوادهٔ در طرف، سری به کمیتهٔ انضباطی هم بزنند. شاید در پروندهٔ انضباطی این دختر یا پسر، چیزی باشد که نظر شما را به کلی دربارهٔ او تغییر دهد.
🕵🏻♂ هم اتاق: افرادی که مدتی در حجرههای طلبگی یا اتاقهای دانشجویی زندگی کردهاند، میتوان از طریق هم اتاق هایشان، به خوبی شناخت. این فرصت مناسب را به راحتی از دست ندهیم.
🕵🏻♂ همکار: رئیس اداره، همکار، هم سایهٔ کاری(برای مغازهدار یا کسی که دفتر کار دارد)، حتی آبدارچی اداره، افرادی هستنـد که با پرس و جو از آنان، میتوان به برخی از روحیات طرف مقابل دست یافت.
❤️ @Hamsar ❤️