🔰❤️
➖ انگار خودش و خانوادهاش کی هستن، که به خودش جرأت میده، اینجوری درمورد من حرف بزنه!
➖ اصلاً چه حقی داشت، در مورد من ، قضاوت کنه!
➖ به اون چه مربوط بود، در مورد من، نظر بده؟
➖ کاش همون موقع، جوابشو داده بودم!
➖ کاش بهش میگفتم، تو در حدّ و حدود نظر دادن، دربارهی من نیستی!
و .........
💥 قطعاً هستن آدمایی که در حضورتون، و یا در نبودتون ؛
به اشتباه قضاوتتون میکنند!
ازتون غیبت میکنند!
بهتون تهمت میزنند!
دائماً درحال مقایسه خودشون با شما هستند!
باهاتون یه رقابت آشکار، یا مخفیِ همیشگی دارن!
زیر نگاه ذربینیشون، اذیت میشید!
و .......
امـــّـــا❗️
✖️اگر بعد از همهی این اتفاقها، قلبتون درگیرِ اون اتفاق موند،
✖️نتونستید در هجوم این افکار، راحت بخوابید،
✖️نتونستید کارهای فکریتون رو انجام بدید،
✖️نتونستید در عبادات تون، متمرکز شید و لذت ببرید ...
و .....
🔴 یعنی قلب شما در دایرهای از "مَــــن" خودتون گرفتار و محصوره، و بمحض اینکه کسی به حریم "من" شما دستدرازی کرد، تمومِ قلب و فکر شما رو هم، در مُشت خودش، لِه میکنه!
قلب سالم ؛
میشنوه .... و رد میشه!
بدون اینکه درگیر بشه!
چون درگیریهای بالاتری، اونو بخودش مشغول کرده ☺️.
@Hamsarane_LR
@ostad_shojae
🔅
«وَ مَا الْحَیاةُ الدُّنْیا إِلاَّ لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ لَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَیْرٌ لِلَّذینَ یَتَّقُونَ»
زندگى دنیا، چیزى جز بازى و سرگرمى نیست! و سراى آخرت، براى آنها که پرهیزکارند، بهتر است
#راز
🔅
🔰 شیخ صدوق (ره) از ابوهاشم جعفری نقل میکند که گفت:
💠 از نظر معاش، در تنگنای سختی و فقر قرار گرفتم، به حضور امام هادی علیهالسلام رفتم، اجازه ورود دادند، وقتی که در محضرشان نشستم، فرمودند:
🔸 يا أبا هاشم أي نعم الله عزوجل عليك تريد أن تؤدي شكرها؟
🔹 ای ابوهاشم! در مورد کدامین نعمتی که خداوند به تو داده، میتوانی شکرانهاش را به جا آوری؟
‼️ من خاموش ماندم و ندانستم که چه بگویم؟
🔻 آن حضرت آغاز سخن کردند و فرمودند:
🌿 «خداوند، ایمان را به تو روزی داد و به خاطر آن، بدنت را از آتش دوزخ، حرام کرد و عافیت و سلامتی روزی تو گردانید و تو را در راه اطاعتش یاری نمود و به تو قناعت بخشید و تو را از خوار شدن و رفتن آبرویت، نگهداشت.
🌹 ای ابوهاشم! من در آغاز، این نعمتها را به یاد تو آوردم، چرا که گمان کردم میخواهی از آن کسی که این نعمتها را به تو بخشیده به من شکایت کنی؟
🌹 و البته، بعد از یادآوری نعمت سلامتی و عافیت و نعمت ایمان، من دستور دادم که صد دینار به تو بپردازند، آن را برای خود بگیر تا تنگدستی خویش را جبران کنید.
📚 صدوق، الامالی، ص ۴۱۲
-----------------
📝 پی نوشت:
🔆 در این فراز نیز، امام هادی علیهالسلام، هم با دست جود و کرمشان، صد دینار به ابوهاشم که نیازمند شده بود، دادند و هم او را به شکر مداوم دو نعمت "امنیت و سلامت" که همواره مخفی هستند، سفارش فرمودند.
💢 دو نعمتی که تا شخصی خود دچار بیماری و عدم امنیت نباشد، درک نخواهد کرد؛
💢 همچنین، تفکر در دیگر نعمتهای گوناگون همچون نعمت داشتن فرزند و نعمت حفظ آبرو و غیره که شایسته نیست با اندک تنگدستی و فقر، نادیده گرفته شود و موجبات ناشکری و شکایت به درگاه الهی را فراهم آورد.
@Hamsarane_LR
@tarashiun_ir
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 استاد #فیاضبخش:
🔰 علامه طباطبایی(ره) بیانی به این مضمون دارند: چون خدا در فرهنگ غرب و کفر جایگاهی ندارد،کرامت نفسِ توحیدی، جایش را به عزت نفس و اصالت انسان داد. آنها از این هم جلوتر رفتند و اصالت را به جامعه دادند. یعنی کمکم کرامت انسان جایش را به کرامت و عزت جامعه داد؛ لذا جامعه شد، بت!
▫️بدین ترتیب در جوامع کفر، اعم از شرقی و غربی، ملاک رفتارِ درست، مَحامد و مستحسنات اجتماعی ست. در این جوامع عمل اخلاقی چیست؟هرآنچه که جامعه میپسندد.
🍁 اگر جامعه به من بگوید بیحجاب باش و من برخلاف جامعه باحجاب باشم، کار غیراخلاقی کردهام. در مقابل اگر جامعه بگوید امسال فلان لباس و پوشش مُد است، آن کار اخلاقی است زیرا دیگران تحسین میکنند.
▫️قرآن کریم بشدت به این تفکر حمله میکند؛ مثلا آنجاکه میفرماید «أَكْثَرُهُمْ لا يَعْقِلُونَ». خداوند وقتی از اقوامی مثل ثمود که مورد عذاب الهی قرار گرفتند سخن به میان میآورد، همین حرفشان را ذکر میکند که وقتی انبیای الهی آنها را به توحید دعوت میکردند، ایشان میگفتند: «أَتَنْهَانَا أَنْ نَعْبُدَ ما يَعْبُدُ آباؤُنا» هود، 62
پدرانمان هم همینگونه عبادت میکردند؛ یعنی جامعه؛ ولو پدرانتان نمیفهمیدند! ولو مشرک بودند!
▫️بدین ترتیب خدا آن بت بزرگ را میکوبد؛ بتی که در واقع از نفس اماره آدمی عبور کرد، ولی بسیار خشنتر و مهیبتر، انسان را نابود میکند.
▫️این بت اکنون در جامعه ما غوغا میکند!
بت فشار جامعه، بت فشار مد، بت فشار دوستان، بت فشار قضاوت کردن مردم، حرف مردم، شماتت رفقا که این چه لباسست که پوشیدی این چه عقایدیست که داری. این را اسلام رد میکند.
داود بهشتـی | همســــرانه
❤️💚💛 ❇️ #سلسله_مباحث_ازدواج_و_خانواده 🔅 شماره ۶ 💠نقش عقل و عاطفه در مدیریت خانواده (۱) 🔰 در نظام
❤️💚💛
❇️ #سلسله_مباحث_ازدواج_و_خانواده
🔅شماره ۷
💠 مسئولیت مرد در خانواده
🔰 مسئولیت حل مشکلات خانواده، بر عهده #مرد است.
🔹 حالا در خانه، یک مشکلی پیش آمد، عامل مشکل چه کسی است؟ اگر بگوییم [و فرض کنیم عامل مشکل] خانم است، خب عاطفه خانم ایجاب میکند که اینگونه رفتار کند.
🍃 قرآن میفرماید این آقاست که باید ببیند چطور #مدیریت کند و همه اینها را در نظر داشته باشد.
🔺 لذا میبینید که این مرد است که به #خواستگاری زن میرود. برای اینکه یک ادعایی است که من این خانه را مدیریت میکنم. حال که رفتی خانه فلانی و گفتی که بیا عیال من شو! اگر قبول کرد، شما دیگر تعهد دادید که من این خانه را اداره خواهم کرد. #تعهد و #ادعا!
❗️نمیتوانی بگویی نمیدانستم اینجوری میشود. من نمیدانستم که مادرش، خالهاش، فلانی و فلانی اینجوری میکنند! نمیدانستم که همسایه هم میآید دخالت میکند! بالأخره ببین مشکل مدیریت خودت ازکجا است؟ چه بدانی چه ندانی، بالأخره تو مسئول هستی.
👈 «الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَی النِّسَاءِ» چیزی نیست که مثلاً یک #سیلی بزنم و بترسد و حتی مادرش هم از ترس نتواند چیزی بگوید. طوری به سرش داد میکشم که برای همیشه [مسئله حل شود]، این که نشد مدیریت! این که اداره زندگی نشد!
🔵 اداره زندگی این است که جایگاه حق را در هر قسمت، تشخیص دهیم، پیچ و مهرههای حق را در خودش تنظیم کنیم؛ لذا اگر کسی بخواهد #تشکیل_خانواده بدهد، لااقل باید با کلیاتی از علم مدیریت #آشنایی داشته باشد.
"جزوه ششگفتار درباب ازدواجو خانواده" ص ۱۰
@Hamsarane_LR
@nedayepakefetrat