#انتخاب_همسر
#سخت_گیری
سلام وقت بخیر .بنده دختر۲۷ساله ای هستم،طلبه ومحصل وقدبلندوهیکلی وزیبا..هرچه خواستگاربرام میادچون از نظرظاهرنمیپسندم رد میکنم باتوجه به اینکه موقعیت خوبی دارندحالایاقدیاچهرشون به دلم نمیشینه ومسئله ظاهرخیلی برام مهمه.وچون اعتمادبنفسم بالاست خودم رولایق هرکسی نمیدونم وسخت پسندم.خیلی دعاکردم ومتوسل ب اهل بیت شدم ک همسرخوبی نصیبم بشه واین اتفاق نمیفته وبدترخسته وناامیدوافسرده شدم طوریکه تصمیم گرفتم مجردی دائمی روانتخاب کنم.مسئله ایمان ومذهب ورفتارهم خیلی برام مهمه و کسی ک ظاهرخوبی داشته باشه ولی معنویت نداشته باشه بازم مدنظرم نیست.نمیدونم همسرمو کجاپیداکنم وچطوربه دلم بنشینن.ممنون میشم راهنمایی کنید.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام عرض میکنم خدمت شما خواهر گرامی
خداروشکر بابت محاسنی که خداوند در وجود شما قرار داده است.
البته توجه داشته باشید همه اینها را از مواهب الهی دانسته و شاکر پروردگار باشید و خدای نکرده مغرور و خودپسند نشوید.
⬅️توجه داشته باشید یکی از آفات مهم انتخاب همسر⛔️ ایده آل گرایی ⛔️است و اینکه انتظار داشته باشیم همسرتان از هر نظر تمام و کمال باشد. این دیدگاه سبب سخت شدن انتخاب، افزایش سن، هدر رفتن عمر، محدود شدن خواستگاران و گاهی تجرد تا پایان عمر میشود.
🔰تجربه نشان داده افرادی که این رویه را پیش گرفته اند پشیمان شده و آرزو دارند ای کاش نگاه متعادل تری داشته و از سخت گیری زیاد پرهیز میکردند و از آسیب های مجرد ماندن در امان می ماندند.
✅نگاه واقع بینانه اینست که هر انسانی ممکن است ایراداتی داشته باشد و فقط چهارده معصوم علیها سلام انسان های کامل و بی نقصی هستند.
خود شما نیز علی رغم ویژگی های مثبت ممکن ایراداتی داشته باشید. پس نمیتوان انتظار داشت طرف مقابلتان از هر نظر کامل باشد و اصلا هم چنین انتظاری منطقی نیست.
شما از طرفی توسل و مدد از اهل بیت دارید دارید اما نگاهتان به زندگی و افراد نگاه واقع بینانه نیست و در عمل انتظار بی جایی از همسر آینده دارید و به همین جهت به ناامیدی و افسردگی مبتلا میشوید.
⛔️قطعا انتخاب مجردی هم از نظر شرعی و اجتماعی و فردی انتخاب درستی نیست.
👈پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: ازدواج سنت من است و هر کس از سنت من رویگردان شود از من نیست.
👈و نیزدر جای دیگر میفرمایند: بیشتر افراد جهنم از عُذّاب و مجردها هستند.
✅شما باید در نهایت ملاک های اصلی انتخاب همسر( ایمان و اخلاق) را مد نظر قرار داده با توکل به خدا، توسل به اهل بیت و با نگاه واقع بینانه انتخاب درستی داشته باشید.
با آروزی خوشبختی برای شما 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#دوستی_با_بزرگتر
#نوجوان
سلام استاد پوراحمد، پسرم تازه ١١سالش رو تموم کرده یک سال عضو بسیج مسجد است، تازگیها کلاس احکام برای بچه های زیر ١۵ سال برگزار میکنند جلسه قبل در مورد علائم رسیدن به بلوغ صحبت کردن پسرم کوچکترین عضو بسیج هست میخواستم نظر شما رو بدونم برای پسرم هنوز زود نیست که با این مسائل آشنا بشه، کنجکاو نمیشه راستش کمی نگرانم لطفا لطفا از شما خواهش میکنم سریعتر جواب را بدهید، اجرتون با حضرت زهرا
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام به شما مادر گرامی و دغدغه مند
به طور کلی رفاقت بین بچه ها با بزرگتر از خود توصیه نمی شود.مضاف بر اینکه مطالب ارائه شده در این کلاس مناسب سن فرزند شما نیست و پیشنهاد می کنم در مرحله اول در وقت و موقعیت مناسب توسط پدر یا یکی از آقايان مورد اعتماد در نزدیکان مطرح شود.
در عین حال مسلما فرزند شما به همسن و دوست نیاز دارد پس تلاش کنید در اسرع وقت در فرایند دوست یابی همراه او باشید و دوستانی همسن و نزدیک به شما از نظر فکری و اعتقادی برای او پیدا کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#اختلاف_اعتقادی
#رابطه_با_همسر
سلام من ۱۳ساله ازدواج کرده ام از نظر اعتقادی با همسرم متفاوتیم تواین چند سال همه کار کردم تا زندگیم رشد کند و بهتر بشه اما متاسفانه به جایی نرسیدم وقتی مشکلاتم را با زبان نرم بهشون میگم هیییچ عکس عملی نشان نمی دهند اصلا باهام حرف نمی زننداز طرف ایشان احساس می کنم پشتوانه ندارم تو تربیت ۳فرزندم هم کاملا تنهام دوست دارم کمکم کنید تا مهر و محبت ایشان در دلم جای بگیرد و از نظر روابط جنسی هم من نسبت به ایشان گرمترم باتشکر
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام و وقت به خیر
وجود اختلافات اعتقادی و مذهبی در خانواده بسیار سخت است اما شما با سعه صدر و اخلاق مثبت می توانید تا حدی از تنش ها و اختلافات بکاهید.
نکته بسیار مهم در این زمینه نوع نگاه شما به این اختلافات است. اگر شما همه خدمات و سختی هایی که به تنهایی در مسیر تربیت فرزندان و حفظ معنویت منزل به کار می برید را نوعی امتحان الهی و معامله با خدا بدانبد تا حد زیادی از این یأس و نومیدی فاصله خواهید گرفت.
مسلما نگاه معنوی به این قضیه بسیار در حفظ روحیه شما موثر است.
در عین حال پرهيز از سرکوب و سرزنش و جر و بحث در این زمینه را خط مشی خود قرار دهید. مسلما به جز رفتار مثبت و برقراری ارتباط موثر محبت آمیز نقش بسیار مهمی در همراهی بیشتر همسر شما ایفا خواهد کرد.
هم چنین تلاش کنید زمینه رفت و امد خانوادگی با خانواده های مثبت از نظر فرهنگی و مذهبی را فراهم کنید. همنشین اثر بسیار زیادی می تواند در تغییر خط مشی فکری و اعتقادی انسان داشته باشد
در زمینه ارتباط جنسی می توانید از اصلاح تغذیه کمک بگیرید در عین حال بسیاری از رفتارهای موثر در زمینه اصلاح روابط و افزایش صمیمیت زناشویی می تواند در کیفیت این رابطه تاثیر گذار باشد.
پیشنهاد می کنم برای بهره مندی بیشتر از فایل های صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ و مشاوره همکاران در مجموعه همسران خوب استفاده کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
# قطع رحم_نگهداری از والدین
سلام و خداقوت
مادری ۲۷ ساله هستم و دختری نه ماهه دارم و دو ساله ازدواج کردم الحمدلله زندگی مشترک خیلی خوبی دارم
خانواده خودم مذهبی ولی خانواده همسرم اهل رعایت نیستن و کارهای خلاف شرعی انجام میدن که بشدت حالمو بد میکنه
بخاطر شرایط اقتصادی و کهولت سن پدر شوهر مادرشوهرم مجبوریم بریم کنارشون زندگی کنیم
من تصمیم دارم بخاطر تربیت دخترم و روحیه خودم رفت و آمد و با خانواده همسرم قطع کنم فقط در حد احوال پرسی اونم از راه دور اما مانع ارتباط همسرم و کمک بهشون نیستم آیا این تصمم درسته؟
🌺پاسخ مشاور امین# کانال همسران خوب ،سرکارخانم پورشفیعی 🌺
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
سلام علیکم
🦋خواهر عزیزم با توجه به اینکه ما دراسلام اجازه قطع رحم نداریم ،برای همین این کاردرستی نیست اما نکته درست این است که شما رفت وآمد خود را مدیریت کنید .هر چیزی تعادلش خوب است .نه قطع رحم ونه بیش از حد باهم بودن .
🦋درمورد نگه داری از والدین همسر تدبیری بیندیشید که هم به نگه داری از والدین بپردازید وهم استقلال خودتون رو حفظ کنید .اگر براتون مقدوره مثلا دو واحد کنار هم باشید که هم مراقب دو عزیز باشید هم خلوت خودتون رو داشته باشید .
🦋اگر رابطه شما با خانواده همسر خوب باشه و اونها محبتهای شمارو ببینن مطمئنا به اعتقادات شما احترام می ذارن حداقل مواقعی که شما اونجا هستید. حتی اگه روابطتون خوب باشه شاید بتونید روی اونها هم تاثیر گذار باشید با اخلاق و برخورد خوبتون که بگن مثلا ببین این عروسمون که مذهبی چقدر با اخلاق وباگذشته وخودرسیدگی به دو بزرگوار برای شما انس و محبت میاره، ودعای خودشون مطمئن باشید در دنیا و آخرت دست تون رو میگیره .
🦋خدمت همسر شما که وظیفه هست ولی شما تا جایی که می تونید همراهی کنید مثلا لازم نیست در همه ی مواقع با همسرتان برید پیش پدر و مادرش اما کلا هم قطع رابطه نکنید تعادل نگه دارید .
#شیردهی_رعایت نگاه
سلام علیکم. خداقوت
وظیفه خانمی که خواهرِهمسرش هنگام شیردادن به فرزند رعایت پوشش نداره( درحضور بردار و... این کار رو انجام میده) چیه؟
این خانم هم احتمال میده در صورت تذکرغیرمستقیم به خواهرشوهرش ناراحتی ایجاد بشه و هم احتمال تاثیرات منفی این کار و ایجاد مقایسه در نگاه همسرش هست. خصوصا اینکه آقا در نگاه کردن جزءبین و فعال هستن
🌺پاسخ مشاور امین #کانال همسران خوب،سرکارخانم پورشفیعی 🌺
🦋پیشنهاد میکنم خودتون مستقیم نگین .اگر چنانچه یه خواهر شوهر دیگه دارین که روابطتون با هاش خوبه یا با مادرشوهرتون راحت ترین یا هر عضو دیگه ای که احساس میکنین راز نگه داره ومیشه بهش گفت که ایشون به خواهر شوهرتان بگن بهتره. نه در قالب اینکه شما گفتین!به این صورت که بگن این موقع شیر دادن به طور کلی رعایت کنن کاردرستیه .
#تربیت_فرزند
#مواجه_با_اسیبهای_اجتماعی
#حساسیت_در_امر_تربیت
سلام خسته نباشید.من همیشه دغدغه این رو دارم که فرزندم تو محیط سالم رشد کنه.هر چیزی رو نبینه.هر فیلمی رو نگاه نکنه. بعضی میگن اگه فرزندان همیشه در محیط سالمی باشن فرصت مواجه شدن با رفتار های منفی رو پیدا نکنن در آینده که قدم در محیط بیرون میذارن و با همه جور رفتار منفی مواجه میشن بیشتر آسیب میبینن تا کسانی که قبلا با این رفتارها آشنا شده بودن.مثلا میگن اگه از بچگی آزاد باشن در سن نوجوانی عطش و کنجکاوی کمتری دارند.
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
از اینک نسبت به امر تربیت فرزندتان دغدغه مند هستین بشما تبریک میگیم.
در رابطه با امر تربیت مثل تمامی امور دیگر باید در اول و آخر توکل به خدا و اهل بیت داشت و فرزندانمون رو دست خودشون سپرد که هیچ هدایتگری بالاتر از معصومین علیه السلام نیست
در قدم بعد اصلاح رفتار و نفسانیت والدین که تاثیر بسزایی داره
و در نهایت محیط و جامعه
پس توصیه میشود خیلی وسواس و حساسیت در این امر بخرج ندید ولی خب قطعا دیدن فیلم ها و یا تصاویری که صحنه های غیراخلاقی داره به هیچ وجه توصیه نمیشه و خدایی نکرده موجبات بلوغ زودرس و یا خودارضایی و ... رو برای بچه ها بدنبال میاره
هرچیزی زمان خودش رو داره مسائل جنسی چیزی نیست که انتها و اتمامی داسته باشه بچه ما یه چیزی ببینه یا بفهمه و تمام نه اینطور نیست آسیب های جدی بدنبال خودش داره مثل آب شوری که هرچه خورده شه عطش بیشتری میاره! چرا که با نفس انسان در ارتباط و باتلاقی که هرچه دست و پا زده شه بیشتر درش غرق خواهد شد
در رابطه با آزاد گذاشتن بچه خب باید در چهارچوب باشه مثل چاقو گرفتن خب به خودش آسیب میزنه شما بگید خیر باید آزاد باشد بزار هرکاری دوست داره بکنه!
این آسیب جسمانی داره و قطعا مسائلی هم آسیب روحی خواهد داشت
البته هیچوقت نباید در رفتار و محدودیت ها افراط و تفریط بخرج داد
فحش نشنوه زدن نبینه یا نزنه و ...
یا مثلا بچه کوچیک بدون پوشش دوید در خونه واااای نبینین چشماتون ببندین و...
در خیلی از مسائل باید تغافل نشون داد و البته اون آسیب رو هم برطرف کرد.
چرا که حساسیت نشون دادن والدین به هر مسئله بیشتر موجب جلب توجه و برانگیخته شدن حس کنجکاوی بچه ها میشود.
هر چیزی در تعادل و اندازه خودش بجا و درسته و در کل انسان نباید افراط و تفریط بخرج بده!
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#نوجوان
#عصبی_بودن
سلام وقت بخیر. دختر ۱۳ ساله ای دارم که دوران کودکیش زیاد مورد پرخاش قرار گرفته از سمت خانواده و فامیل و این از زمانی شروع شده که از شیر گرفته شد و این روی روانش تأثیر گذاشته و خودش هم الان عصبی هست مدام میگه درس نمیخوام بخونم، دوست دارم تیپ پسرونه بزنم، با پسرا بازی کنم جای دخترا، دوره های شما رو برای تربیت فرزند هم از تولد تا 20 سالگی گوش دادم، وقت مشاوره
میخواستم و این که به نظرتون راهکاری هست برای بهتر شدن؟
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
از اینک دوره های تربیت فرزند رو دنبال کردین و نکته برداری فرمودین و سعی میکنید مباحث رو بصورت عملی پیاده بفرمایید بسیار خرسندیم
در ابتدا برای گرفتن وقت مشاوره تلفنی ادرس زیر رو دنبال بفرمایید
@hamsaranekhoub
متاسفانه زمان رو نمیشه به عقب برگردوند و اشتباهات گذشته جبران کرد
نکاتی که میفرمایید بنظر میرسد ایشان نیاز به جلب توجه و محبت دارد
پس توصیه میکنم بیش از پیش دخترتون رو مورد توجه و محبت قرار دهید این به این معنا نیست که هر خواسته نابجایی که داره گوش کنید
بجهت محبت کلامی و لمسی(دختر نازم، عزیزدلم، زیبای من، فرشته ی خوبم، گل دخترم، نفس مادر، و در آغوش کشیدن بوسید نوازش کردن و ... به بهانه های مختلف)
وقت گذاشتن با ایشون مثل پارک رفتن رستوران رفتن سینما رفتن بازی کردن و میتونید یه کلاس ورزش مشترک ثبت نام کنید و برید و ...
اجازه بدید کمبودهایی که در دوره کودکی بوجود اومده تا حدی با وقت گذاشتن ها و رفاقت های مادر و دختری در سن نوجوانی جبران بشه
سعی کنید یک مادر فعال و پرانرژی و شاداب و خوش پوش باشید
تغییر رو از خودتون آغاز کنید
دختران در سن نوجوانی به ظاهر نوع پوشش و آرایش اطرافیان اهمیت بیشتری میدن پس شما طوری باشید که از وجودتون لذت ببره
البته حفض حجاب و چهارچوب ها هیچکدوم مانع مواردی که عرض کردم نیست
درباره امور منزل و خونه ازش نظرخواهی کنید
اجازه بدید یسری مسائل به سلیقه و خواسته اون باشه
بهشون نشون بدین که وجودش در خونه مهمه و نظراتی که داره در خونه اهمیت داره
مثلا سارا جان بنظرت بین این روسری ها کدوم بپوشم تو از کدومشون خوشت میاد
یا مثلا دوست داری برای شام فلان چیز درست کنم یا فلان چیز
درباره مشکلات و مسائلی که در منزل پیش میاد ازش کمک و راهنمایی بخواید
مثلا بابا گفتن بریم مسافرت نظر شما چیه کجا بریم و از کی تا کی و ....
ازش بخواید مثلا برنامه ریزی سفر اون با مشورت پدرش انجام بده
با حس مسئولیت و نقش دادن به دخترتون حس اعتماد بنفس دوست داشته شدن توجه و محبت رو بهش هدیه بدین تا آن شاالله بدون کمترین آسیبی از این سن بحرانی عبور کنه
در ضمن نسبت به مسائلی که باهاش اختلاف نظر دارین حرفی نزنید تا بینتون مشاجره و اختلافی صورت نگیرد
اجازه بدین با کارهایی که انجام میدین رابطه صمیمی بین شما برقرار شود و حل مسائل رو به زمان بسپارید
چرا که تا وقتی حس اعتماد، دلسوزی و محبت شما رو نسبت به خودش نداشته باشه فقط مخالفت ها موجب فاصله گرفتن بیشتر فرزندتان با شما میشود.
درباره عصبی و تند مزاج بودن ایشون حتما برای تعدیل مزاجشون به طب سنتی مراجعه بفرمایید و سبد غذایی منزل رو سالم و اصلاح نمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#اعتماد_به_نفس
#زودرنجی
سلام خسته نباشید. می خواستم بگم من خیلی انسان زود رنج و حساسی هستم. و گاهی دچار مقایسه خودم با دیگران و حسادت میشم . اگر کسی بهم محل نده یا جایی دعوتم نکنن ناراحت میشم و تا مدت ها فکر میکنم. اعتماد به نفس پایینی دارم و حس میکنم خودم رو دوس ندارم و بقیه ازم سرن. خیلی مذهبی هستم و به خدا توسل میکنم گاهی میگم چرا خدا کمکم نمیکنه که من این مشکلم حل بشه . شکر گزاری و فکر کردن به نعمت ها رو هم انجام میدم اما لحظه ای خوب میشم و دوباره همون طوری میشم. میشه بگین من چیکار کنم.
پاسخ #مشاوره_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
🌸به نام خالق هستی آفرین و یاری دهنده🌸
سلام دوست عزیزم خوشحالم که هم متوجه مشکل خودتون شدید و هم در پی اصلاح آن هستید آفرین بر شما بزرگوار....
دوست عزیز اگر درست درک کرده باشیم شما درگیر مشکل کمبود اعتماد به نفس هستید که زمینه ساز زود رنجی، حسادت و مقایسه با دیگران شده است، که اگر این مشکل برطرف شود تا حدود زیادی بقیه هم کمرنگ می شود....
دوست عزیز برای اعتماد به نفس چند توصیه کلی داریم
# اعتماد_به_نفس
چند گام کلی برای داشتن اعتماد به نفس
دوست عزیز برای بالا بردن اعتماد به نفس لازم هست با توکل به خدا و توسل به اهل بیت به صورت واقعی نه صوری برنامه بریزید که به پیاده سازی آرام و تدریجی گام های زیر در زندگی خود بپردازید...
گام اول🌸 برچسب های منفی که بر خود زده اید باز کنید. (من شلخته ام ، من بی عرضهام، من......)این برچسب ها و قضاوت های منفی را باز کنید.
گام دوم🌸 هر روز داشته ها و توانمندیهای خود را یادداشت کنید و سعی کنید هر روز مرور کنید و به لیست فوق اضافه کنید.
گام سوم 🌸مرور موفقیت قبلی.
گام چهارم🌸 یکبار شکست گذشته رو مرور کنید و مهارت هایی که مانع از بروز دوباره شکست ها می شود را یادداشت کنید و از مرور چند باره عدم موفقیت ها خود داری کنید.
گام پنجم🌸 اشتباه خودمان را بپذیریم و از سرزنش خود پرهیز کنیم، لازمه زندگی اشتباه و اصلاح و پاکسازی اشتباه است نه سرزنش و تمرکز بر اشتباه.
گام ششم 🌸مثل کسانی رفتار کنیم که اعتماد به نفس بالایی دارند، یعنی محکم حرف بزنیم،لبخند بزنیم،قوز نکنیم،شروع کننده صحبت باشیم.
گام هفتم🌸مواجه با ترس ها داشته باشیم.
گام هشتم🌸 سعی کنید مستقل باشید .
گام نهم🌸 دنبال تایید دیگران نباشیم.
گام دهم🌸مهارت نه گفتن داشته باشیم.
دوست عزیز مهارت افزایش اعتماد به نفس رو به لقمه های کوچک تقسیم کنیم و آرام پیاده سازی کنید.
مرحله بعد شما برای درمان حسادت و زود رنجی باید عکس این رفتار رو انجام بدهید چگونه ؟؟؟ هر وقت بر روی رفتاری درپوش بزارید آرام آرام خاموش میشود، شما ابتدا هر وقت احساس حسادت پیدا کردید برای موفقیت فرد دعا کنید و حسادت را به غبطه تبدیل کنید ،برای موفقیت خودتان برنامه بریزید.
سعی کنید نگاه توحیدی را در خودتون تقویت کنید که خدا هرکسی رو نعمتی داده حساب کتاب بیشتری هم را از خواهد خواست،انشالله بتواند از نعمتش خوب استفاده کند، ولی وقتی نگاه ما به نعمت اینگونه شود حسادت ما رنگ میبازد. اگر به تدریج برای فرد مورد حسادت دعا کنید کم کم حسادت از بین میرود.
زود رنجی با درمان اعتماد به نفس به نسبت زیادی از بین میرود و اندک باقی مونده رو هم از این طریق از بین ببرید که هر وقت زود ناراحت شدیم به نفسمون بگیم وای زود رنج نباش اجازه به شیطون نده کینه ایجاد کنه با این واگویه با نفس کم کم این رفتار رو در خود کمرنگ می کنید....
دوست عزیز ایجاد یک رفتار یا حذف رفتار زمانبر هست و به تدریج رخ میدهد،با توکل و برنامه ریزی شروع کنید و در این راه از مدد امام حاضر غافل نشوید ....
در پایان گفتن این نکته خالی از لطف نیست، قوانینی در این عالم وجود دارد که برای اصلاح و بازسازی ما باید فراگرفته شوند و به کار برده شوند تا اصلاح صورت بگیرد و خداوند چون ما آدم مذهبی هستیم قوانین را لغو نمی کند و تا با یک چوب جادو ما را یکباره اصلاح کند، اینکه ما مذهبی هستیم خیلی خوب است چون سرمایه توسل به اهل بیت را داریم ولی در هر صورت باید قوانین و سنتهای الهی آشنا بشیم و از اونها جهت اصلاح خودمان استفاده کنیم و از بزرگان مدد بگیریم و انتظار نداشته باشیم چون فرد مذهبی هستیم خداوند معجزه کند....
#آموزش_مسائل_دینی
#آموزش_حرام
باسلام وخسته نباشید... دو دختر 8و 5ساله دارم با اینکه خانواده ای نسبتا مذهبی هستیم و عروسی های فامیل غیراز مولودی رو شرکت نمیکنیم.اما دوتادختر م مخصوصا دختر بزرگم برقص خیلی علاقه داره و بعضی مواقع ازمن اجازه میگیره تو خونه با آهنگ تلویزیون برقصه و اظهار میکنه که میدونم کار خوبی نیست اما تو خونه که اشکال نداره.. بنظرتون چه عکس العملی نشون بدم، حتی گاهی ازمن میخاد باهاش همراهی کنم و میگه دوستام تو خونشون بامامانشون میرقصن؟
پاسخ #مشاوره_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
🌸به نام خداوند و یاری اش🌸
سلام دوست عزیز تاکید شما بر مسائل اعتقادی قابل تحسین هست آفرین بر شما بانو....
تربیت دینی دختران در این برهه از زمان دچار چالش هایی شده که نیازمند پی ریزی یک رابطه قوی مادر،دختر و پدر،دختری می باشد.
روزانه برای دختران وقت بگذارید و تفریح حلال کنید،با هم بخندید، صحبت کنید، در آغوش بگیرید و محبت کلامی کنید.
از سرزنش و خشونت عاطفی پرهیز کنید.
اگر خواستید رفتار خوبی برای دختران جا بیفتد اول در خود نهادینه کنید و کمتر از تنبیه استفاده کنید.
نسبت به مسئله بالا حساسیت شدید نداشته ولی به جای رقص دونفره تفریح های مشترک دخترانه جایگزین کنید تا کم کم خود دخترتان به این فعالیت بی علاقه شود ...
با دختران به مسجد بروید و با اهالی مسجد همنشینی بیشتری داشته تا دخترتان با این گروه انس بگیرند و از این گروه دوست بگیرند ...
در پایان هر روز به امام زمان (عج) سلام بدهید و برای امر تربیت فرزندان از خود ایشان مدد بخواهید باور داشته باشید امام، زنده و یاری رسان ما می باشند.
توصیه های بالا را برنامه ریزی کنید، گام به گام و به آرامی در زندگی پیاده کنید. و از توسل و توکل غافل نشوید و خودتان و فرزندان را در حصن حصین اهل بیت قرار دهید.....
#تربیت_جنسی
سلام وقت بخیر
۴-۵ سال پیش به پسر بزرگ(الان ۱۱ ساله است.) و دخترم(۷.۵ ساله است) گفتم اگر کسی (غریبه یا آشنا) به قسمت خصوصی بدن شما دست زد فوراً به من اطلاع بدید.
حالا متاسفانه مدتیه(حدود ۷-۸ ماه) که هر چند وقت یکبار دخترم میاد پیشم و میگه که برادرش(پسر بزرگترم) با دست به جای خصوصی بدن اون زده.
با پسرم که حرف میزنم میگه دست خودم نیست شیطون گولم میزنه. از من میخواد کمکش کنم که دیگه این کارو نکنه ولی نمیدونم باید چی بهش بگم.
پاسخ #مشاوره_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم#نصیری.
🌸به نام هستی آفرین نوربخش🌸
دوست عزیز ممنون از شما که با دغدغه مندی مسائل تربیتی فرزندتان را دنبال میکنید.
دوست عزیز ابتدا توصیه میشود صوت سلامت جنسی آقای پور احمد رو گوش بدید.
دوم اینکه سعی کنید هم خودتان و هم همسر گرامی با هر دو فرزندتان در طول روز وقت بگذارید و رابطه ی دوستانه برقرار کنید.
سوم اینکه زمینه را برای تنها گذاشتن فرزندان در کنار هم قرار ندید یعنی کمتر دو کودک جای خلوت پیدا کنند و اتاق مشترک نداشته باشند. چهارم حساسیت شدید و کنترل مستقیم و شدید نداشته باشید،کنترل نامحسوس و ظریف داشته باشید و سعی کنید با بهبود رابطه و وقت گذاشتن برای فرزندان، نزدیک شدن به آنها و تغافل از موارد کم زمینه را برای اصلاح فرزندتان فراهم کنید. اگر دیدید روند کاهشی داشته به همین سبک ادامه بدهید ولی اگز روند افزایشی بود حتما مشاوره تلفنی بگیرید.
سعی کنید به فرزندتان یاد بدهید که اشتباه هات قابل جبران کردن با خوبی ها هستند و زمینه را برای جبران اشتباه های گذشته فراهم کنید ..
دوست عزیز بیکاری ام الفساد نوجوان و کودک است با چیدن فعالیت های زیاد فرزندتان را خسته کنید ...
در نگاه اول شاید انجام این همه کار سخت به نظر برسه ولی با توکل به خدا و توسل به امام زمان نکات گفته شده رو گام به گام و آرام در زندگی خود پیاده کنید ....
#تربیت_جنسی
#مدیریت_استفاده_از_فضای_مجازی
سلام . دختر۹ساله من پنهانی با گوشی من اندام خصوصی دختران رو سرچ میکنه . تا به حال چندبار این اتفاق افتاده چه عکس العملی باید داشته باشم.
🌹🍃پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
سلام خدمت شما خواهر گرامی
🔹پیشرفت فناوری و تکنولوژی بسیار خوب است، اما آفات و آسیبهایی نیز با خود به همراه دارد؛ متاسفانه شرایط آموزشی دو سال گذشته خیلی از محدودیتهای استفاده از فضای مجازی را برای بچهها از میان برداشت و همان بچههایی که نمیتوانستند ازگوشی با اینترنت روشن استفاده کنند حالا خودشان صاحب گوشی شدند یا خیلی راحت تر از قبل، از گوشی والدین استفاده میکنند و نوعی وابستگی در استفاده از این فضا برای همه -بزرگتر و کوچکتر- ایجاد شده است.
🔹ابتدا شما مادر عزیز بصورت غیرمستقیم و بدون دعوا یا تهدید باید منشأ و دلیل این کنجکاوی فرزندتان را پیدا کنید تا بهتر بتوانید اقدام به حل مساله کنید.
🔹در این زمینه چند وجه را میتوان در نظر گرفت:
🔹عدم رعایت مسائلی که امنیت روانی فرزندان را تامین می کند.
از نظر پوشش، روابط همسری، نوع و لحن صحبت، استفاده از رسانه هایی چون ماهواره یا هر وسیله دیگر....
👌همه ی اینها باید به گونه ای باشد که باعث بیداری زودهنگام جنسی فرزندان ما نشوند.
🔹نظارت بر ارتباطات فرزندان، گاهی فرزندان ما از دوستان یا فرزندان فامیل اطلاعات اضافی و نامناسب را دریافت میکنند که متاسفانه در حال حاضر شروع اکثر آسیب ها از مهمانیها یا دوستیهای بدون نظارت میباشد.
🔹بی قانونی در استفاده از رسانه ها اعم از تلویزیون، گوشی، تبلت و....
🔹در هر صورت برخورد والدین بسیار مهم هست؛ والدین در این شرایط باید با آرامش و صبوری و پختگی عمل کنند و از رفتارهای سلبی همچون دعوا، سرزنش، تحقیر، تهدیدو... خودداری کنند، چرا که برخورد نادرست والدین زمینه دروغگویی و پنهانکاری فرزند را فراهم میکند. بالعکس رفتار صحیح و اعتماد سازی باعث میشود اگر فرزندان با مسائلی مواجه شدند بدون اضطراب و استرس با والدین خود در میان بگذارند و از آنها راهنمایی بگیرند.
🔹با توجه با اینکه فرزند دلبند شما در آستانه ورود به سنین نوجوانی و بروز تغییرات جسمی قرار دارد، سعی کنید خودتان کاملا طبیعی، بدون استرس کم کم اطلاعاتی را در این زمینه به او بدهید - البته نه از سیر تا پیاز، اطلاعات اغنایی و حداقلی- تا بداند میتواند بدون ترس اطلاعات مورد نیاز خود را از طریق شما بدست آورد و سعی کنید سوالات او را در این زمینه با قاعده ای که گفته شد (پاسخ حداقلی) بدون پاسخ نگذارید تا مجبور نشود برای پیدا کردن جواب از منابع دیگر مثل دوستان یا اینترنت استفاده کند که در این میان ممکن است با کسب اطلاعات اضافی یا نامناسب دچار آسیبهای بیشتری شود.
🔹علاوه بر موارد فوق سعی کنید برای استفاده از رسانه ها اعم از تلویزیون یا گوشی یا تبلت... قانون مشخصی داشته باشید، تا فرزندتان فرصت استفاده بی هدف از آنها را نداشته باشد.
👌برقراری ارتباط مثبت، موثر و سرشار از محبت والدین با فرزند، خصوصا مادر.
🔹سپردن مسئولیت انجام برخی از امورات منزل و خانواده هم برای کسب مهارت هم مسئولیت پذیری و....
🔹 حتما علاوه بر درس خواندن فعالیتهایی برایشان تعریف کنید، از جمله: یادگیری هنر خاصی، شرکت در کلاسهای قرآنی، اعتقادی، مهارتی یا هر موردی، بسته به توان و علاقه ایشان و تحسین و تقویت موفقیت هایشان، و شخصیت دادن به فرزند.
🔹ورزش کردن بصورت مداوم و مستمر بسیار نیاز هست.
👌تقویت معنویت محیط رشد فرزند بسیار مهم و راهگشاست چه در خانه چه در فضای ارتباط با همسالان( پیدا کردن دوستان مومن و متعهد )
🔍اما نکته پایانی: توجه داشته باشید بیکاری و داشتن وقت اضافه و انرژی تخلیه نشده به منزله ی سم مهلکی هست برای نوجوان پس سعی کنید برنامه ریزی مفید و مناسبی داشته باشند.
🌺پیشنهاد: تهیه و استماع مبحث تربیت صحیح نوجوان و تربیت جنسی فرزند استاد پوراحمد از کانال.
موفق و سربلند باشید.🌺
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_صحیح_همسر
سلام
وقتتون بخیر
ببخشید من یه سوالی داشتم
من یک خانم مذهبی هستم که تو یه خانواده معمولی زندگی میکنم
خودم یه شخص انقلابی هستم با عقاید مذهبی مثلا اعتقاد به شرکت کردن تو مراسم های عروسی بدون گناه دارم ودر غیر این صورت شرکت نمیکنم اکثر خاستگار هایی که دارم آدم های معمولی هستند که این شرایط من رو قبول نمیکنن با این که اهل نماز وروزه هستند
درضمن خاستگار های مذهبی هم میگن باید تعاملت رو با خانوادت کم کنی چون مذهبی نیستن
میخواستم بدونم این شرط من برای ازدواج چقدر مهمه؟
واقعا این گناه طوری هستش که اینقدر عادی شده که دیگه کسی به چشم گناه نمیبینتش
از طرفی سنم داره میره بالا واز طرف خانواده خیلی تحت فشار هستم
🌹🍃پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
سلام خدمت شما خواهر عزیز
استقامت و پایداری شما خواهر گرامی بر عقاید و باورهایتان بسی جای تبریک و تحسین دارد.🌺
👌ازدواج یک امر بسیار مهم و سرنوشت ساز در زندگی هر فردی محسوب می شود که تاثیر مستقیمی در مناسبات زندگی هر فرد دارد.
✨ لذا با توجه به اهمیت این موضوع باید در انتخاب شریک زندگی خود نهاااایت دقت و توجه را داشته باشید، البته نه بگونه ای که دچار وسواس شوید.
✅ در ابتدا قبل از هر کاری به هدف خود از ازدواج و تشکیل زندگی مشترک فکر کنید. معیارها و ملاک های صحیح انتخاب همسر را مطالعه کرده و برای خود بنویسید.
✅ سپس معیارها را برای خود دسته بندی کرده و ملاک های اصلی و فرعی خود را مشخص کنید.
میزان اثرگذاری هر کدام را در دوام و بقای زندگی مشترک و ایجاد یک رابطه صمیمانه و محبت آمیز، مورد ارزیابی قرار دهید.
❎ معیارهای اصلی معیارهایی هستند که در واقع پایه های شخصیتی فرد را تشکیل میدهند و تعیین کننده نوع برخورد ایشان با مسائل مختلف در زندگی میباشند مانند ایمان قوی و اخلاق خوب....
✅ طبق معیارهای خود با خواستگار خود صحبت کنید و اگر ایشان با معیارهای شما مطابقت داشتند؛ از راستی آزمایی در جلسات متعدد خواستگاری، و تحقیق (یک فرد امین و آشنا با معیارهای شما) از افراد مختلف برای یک تصمیم گیری درست استفاده کنید.
👌 به این نکته توجه داشته باشید که داشتن همه ی معیارها به صورت صد درصدی هرگز ممکن نیست. معیارهایی مثل دینداری فرد و توانایی اداره زندگی و داشتن اخلاق خوب اصل و اساس انتخاب شما باید باشد و بعضی موارد کم اهمیت و کم تاثیر می تواند مورد چشم پوشی قرار بگیرد.
👌یکی از اهداف ازدواج رسیدن به آرامش هست، که برای رسیدن به این مهم داشتن کفویت اعتقادی شرط مهمی میباشد.
🔍نکته ای که شما خواهر بزرگوار باید دقت نظر بیشتری داشته باشید این است که به احتمال خیلی زیاد چنین فردی در موارد و مسائل مشابهی که در آینده نزدیک پیش خواهد آمد با شما اختلاف نظرهایی خواهند داشت که همین قضایا زمینه ساز مشکلات، تنشها، دلخوریها و اختلافات بعدی و.... برای هر دوی شما میباشد. پس بهتر است جزئیات روحیات و خلقیات را هم بررسی بیشتری کنید تا بتوانید ان شاءالله تصمیم درست تری بگیرید.
✨در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید با یک مشاور امین ارتباط بگیرید.
✨ توصیه: مجموعه صوتی "انتخاب صحیح همسر" از استاد پوراحمد را از کانال تهیه و گوش کنید تا با جزء جزء مراحل خواستگاری و تحقیق صحیح آشنا شوید.
📚 کتاب: نیمه ی دیگرم از استاد عباسی ولدی.
💫 در نهایت از توکل بر خدا و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام در امر ازدواج غافل نشوید.
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر گرامی 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_صحیح_همسر
#خواستگار
سلام
وقتتون بخیر
ببخشید من یه سوالی داشتم
من یک خانم مذهبی هستم که تو یه خانواده معمولی زندگی میکنم
خودم یه شخص انقلابی هستم با عقاید مذهبی مثلا اعتقاد به شرکت کردن تو مراسم های عروسی بدون گناه دارم ودر غیر این صورت شرکت نمیکنم اکثر خاستگار هایی که دارم آدم های معمولی هستند که این شرایط من رو قبول نمیکنن با این که اهل نماز وروزه هستند
درضمن خاستگار های مذهبی هم میگن باید تعاملت رو با خانوادت کم کنی چون مذهبی نیستن
میخواستم بدونم این شرط من برای ازدواج چقدر مهمه؟
واقعا این گناه طوری هستش که اینقدر عادی شده که دیگه کسی به چشم گناه نمیبینتش
از طرفی سنم داره میره بالا واز طرف خانواده خیلی تحت فشار هستم
🌹🍃پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
سلام خدمت شما خواهر عزیز
استقامت و پایداری شما خواهر گرامی بر عقاید و باورهایتان بسی جای تبریک و تحسین دارد.🌺
👌ازدواج یک امر بسیار مهم و سرنوشت ساز در زندگی هر فردی محسوب می شود که تاثیر مستقیمی در مناسبات زندگی هر فرد دارد.
✨ لذا با توجه به اهمیت این موضوع باید در انتخاب شریک زندگی خود نهاااایت دقت و توجه را داشته باشید، البته نه بگونه ای که دچار وسواس شوید.
✅ در ابتدا قبل از هر کاری به هدف خود از ازدواج و تشکیل زندگی مشترک فکر کنید. معیارها و ملاک های صحیح انتخاب همسر را مطالعه کرده و برای خود بنویسید.
✅ سپس معیارها را برای خود دسته بندی کرده و ملاک های اصلی و فرعی خود را مشخص کنید.
میزان اثرگذاری هر کدام را در دوام و بقای زندگی مشترک و ایجاد یک رابطه صمیمانه و محبت آمیز، مورد ارزیابی قرار دهید.
❎ معیارهای اصلی معیارهایی هستند که در واقع پایه های شخصیتی فرد را تشکیل میدهند و تعیین کننده نوع برخورد ایشان با مسائل مختلف در زندگی میباشند مانند ایمان قوی و اخلاق خوب....
✅ طبق معیارهای خود با خواستگار خود صحبت کنید و اگر ایشان با معیارهای شما مطابقت داشتند؛ از راستی آزمایی در جلسات متعدد خواستگاری، و تحقیق (یک فرد امین و آشنا با معیارهای شما) از افراد مختلف برای یک تصمیم گیری درست استفاده کنید.
👌 به این نکته توجه داشته باشید که داشتن همه ی معیارها به صورت صد درصدی هرگز ممکن نیست. معیارهایی مثل دینداری فرد و توانایی اداره زندگی و داشتن اخلاق خوب اصل و اساس انتخاب شما باید باشد و بعضی موارد کم اهمیت و کم تاثیر می تواند مورد چشم پوشی قرار بگیرد.
👌یکی از اهداف ازدواج رسیدن به آرامش هست، که برای رسیدن به این مهم داشتن کفویت اعتقادی شرط مهمی میباشد.
🔍نکته ای که شما خواهر بزرگوار باید دقت نظر بیشتری داشته باشید این است که به احتمال خیلی زیاد چنین فردی در موارد و مسائل مشابهی که در آینده نزدیک پیش خواهد آمد با شما اختلاف نظرهایی خواهند داشت که همین قضایا زمینه ساز مشکلات، تنشها، دلخوریها و اختلافات بعدی و.... برای هر دوی شما میباشد. پس بهتر است جزئیات روحیات و خلقیات را هم بررسی بیشتری کنید تا بتوانید ان شاءالله تصمیم درست تری بگیرید.
(البته با یک جستجوی ساده در همین کانال میتوانید حجم بالایی از سوالاتی که ناشی از اختلافات اعتقادی و عدم کفویت در این زمینه بین همسران هست را بخوانید و به عنوان تجربه برای تصمیم گیری بهتر از آنها بهره مند شوید.)
✨در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، میتوانید با یک مشاور امین ارتباط بگیرید.
✨ توصیه: مجموعه صوتی "انتخاب صحیح همسر" از استاد پوراحمد را از کانال تهیه و گوش کنید تا با جزء جزء مراحل خواستگاری و تحقیق صحیح آشنا شوید.
📚 کتاب: نیمه ی دیگرم از استاد عباسی ولدی.
💫 در نهایت از توکل بر خدا و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام در امر ازدواج غافل نشوید.
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر گرامی 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#عدم_توانایی_در_دوستیابی
#کتک_خوردن_کودک
سلام وقت بخیر
من دو فرزند دختر دارم یکی۶ونیم ساله و دختر دیگم۳ساله؛
دختر۶ساله ام جدیداطوری شده نمیتونه دوست پیدا کنه؛ مثلا امشب مسجدبودیم؛یکی از بچه ها خیلی کتکش زده و اون هیچی نگفته:
میگه:من نتونستم کاری کنم آخه دستام زور نداشتن
اون از من قویتر بود
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🍀دعوا و مشاجره بین بچه ها بخشی از فرایند رشد کودکان است تا در آینده دفاع از حق خود یا مصالحه را بیاموزند.
در دعوای کودکان؛ به بزرگترها توصیه میشود تا جایی که کودکان به یکدیگر آسیب نمیرسانند دخالت نکنند و بگذارند خودشان مسئله بین خودشان را حل کنند.
اما گاهی پیش می آید که کودک کتک میخورد و در اینجا والدین بیش از هر چیز نگران اعتماد به نفس کودک خود هستند. در این شرایط به جای اینکه از دوستان او خشمگین شوید سعی کنید به فرزند خود کمک کنید تا راه حل مسالمت آمیز برای حل مشکل خود بیابد.
♻️قبل از آن لازم هست در این شرایط به نکاتی توجه کنید :
✨عصبی نشوید و آرامش خود را حفظ کنید. و به کودک اطمینان دهید که مواظب او هستید و امنیتش را فراهم میکنید. و برای احساساتش ارزش قائل هستید.
✨کودکتان را سرزنش نکنید از این جهت که عرضه دفاع کردن از خودت را نداری.
✨او را با کودک دیگری مقایسه نکنید. از این جهت که مثل فلانی باش. از تو کوچکتره اما همه را میزند.
مقایسه کردن باعث کاهش اعتماد به نفس کودک میشود.
✨کودک را به کتک کاری و مقابله به مثل تشویق نکنید.
✨دفاع کردن را به او بیاموزید. ابتدا دلیل دعوا را جویا شوید. و به او یاد دهید که چگونه با کودکی که او را زده برخورد کند. به او بگویید اگر دیگران به او حمله کردند فورا یکی از بزرگترها را خبر کند و به کودکی که او را زده محکم بگوید :"تو دیگر دوست من نیستی و من دیگر با تو بازی نخواهم کرد. کتک زدن کار درستی نیست. من ازت نمیترسم اما کار بد تو را تکرار نمیکنم."
✨دعوا را به دنیای بزرگترها نکشانید. اگر والدین حضور دارند که با آنها در میان میگذارید. اما اگر نیستند از کودکشان شکایت نکنید چون معمولا از کودک خود دفاع میکنند.
🍀سعی کنید روش مسالمت آمیز حل این مسئله را به او یاد دهید. با او صحبت کنید و در آرامش روش مذاکره را آموزش دهید. و دوستش را متوجه کند که اگر باز کتک کاری کند با او قطع ارتباط می کند. و نشان دهد که وابستگی ندارد و همین محرومیت تنبیهی برا دوستش شود.
🍀همچنین در فضای منزل توجه و تشویق لازم از جانب شما دریافت کند. که نتیجه آن قطعا بالابردن اعتماد به نفس کودکتان هست.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی تربیت فرزند را از کانال تهیه و گوش کنید. بسیار میتواند برای شما مفید باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#انتظار_آقا_در_تمیزی_منزل
سلام من مادر ۳ پسر ۹ ساله و ۴ساله و نیمه و ۱۴ ماهه هستم همسرم باوجود منطقی بودن و سختکوش بودن انتظار دارند مثل تازه عروس ها خونه رو مرتب نگه دارم البته بعضی وقتها خیلی اعتراضی نمی کنند ولی مواقعی که مهمان داریم مصیبت هست و سخت گیری می کنند و جلو بچه ها من را کثیف کار خطاب می کنند ریزبین هستند البته حالا که بچه داریم شرایطم رو درک می کنند ولی گاهی غرزدنهای ایشون مرا آزار می ده لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم هم ایشون رو راضی نگه دارم هم خودم اذیت نشم البته پسرهای بزرگترم هم کمکم می کنند
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🍀الحمدلله که خداوند نعمت مادر شدن را روزی شما کرده است و ان شاء الله بتوانید با یاری خدا و یادگیری مهارت ها فرزندانی صالح تربیت کنید.
🍀با توجه به سن بچه ها لازم هست که کودکان زمانِ بازی در فضای منزل آزاد باشند. میطلبد این نیاز را هم خودتان درک کنید و هم همسرتان را در این زمینه آگاه کنید که همراهی خوبی با شما داشته باشند.
🍀آقایان معمولا کل نگر هستند و همینکه ظاهر منزل حین آمدن آقا به منزل مرتب باشد کافیست. اما با توجه به روحیه همسر شما که ریزبین هستند شما میتوانید برنامه ریزی بهتری برای کارهایتان داشته باشید.
ضمن اینکه میتوانید در فضای آرام و با محبت با ایشان صحبت کنید و بخواهید با توجه به حضور بچه ها بیشتر درک کنند و جلو فرزندان جملات این چنین به کار نبرند.
همچنین میتوانید صحبت کنید که در صورت امکان برای مهمان دعوت کردن با شما هماهنگ کنند و شما وقت کافی برای تمیز کردن داشته باشید. و حتی خود آقا هم در این زمینه همکاری داشته باشند.
ضمن اینکه خودتان نیز میتوانید با برنامه ریزی در طول هفته نسبت به تمیز کاری منزل اقدام کنید که کارها روی هم جمع نشود.
🦋مجموعه صوتی تربیت فرزند را از کانال تهیه و گوش کنید و با مهارت کلامی و در آرامش همسرتان را نیز از نکته ها آگاه کنید تا همراهی خوبی با شما داشته باشند.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حساسیت_روی_سن
#عدم_ارتباط_با_آقایان
خداوند به بنده دو دختر دادن
۱۴ ساله و۵ساله
دختر ۵ ساله ی من حساسیت بسیاری روی سن دارن ودائم میپرسه که اون دختر چند سالشه؟قدم ۶سالگی چقدر میشه و...
وبسیار در ارتباط با آقایون محتاط هست وحتی حاضره از خیلی چیزهای شاد کننده مثل گرفتن هدیه و...اجتناب کنه فقط به این دلیل که مسئولش آقا هست
مثلا شرط دندانپزشکی اومدنش اینه که (دکتر خانم وتنها باشه)
البته خود بنده هم حیا در ارتباط با مردان دارم اما نه در این حد
به نوعی از آقایون فراری هست،پدر مهربان ومتدین وآرامی داره اما گاهی از ایشون هم خجالت میکشه،اما با خانمها ودختر بچه ها بسیار شاد وشوخ وارتباط خوبی داره
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
🍀رفتارهای کودکان غالبا ناشی از الگو گرفتن از بزرگترهاست. و یا مقایسه هایی که در ذهن خود دارند.
با توجه به اختلاف سنی که با خواهرش دارد سبک ارتباطی ایشان و خواهرش قابل بررسی هست. چه بسا تلاش میکند خود را در موقعیت خواهر ببیند.
🍀در رابطه با احتیاط در ارتباط با مردان هم میتواند ناشی از دقت و مراعات شما و یا خواهرش باشد.
گاهی یک جمله و یا تذکر برای کودک مراعات شدید میآورد.
در حالت کلی ابن مراعات قابل تحسینه. اما با توجه به سن کودک شما و احتیاط شدید باید دقت شود و از حد تعادل خارج نشود.
✨بهتر است آگاهی کافی در زمینه ارتباط با محرم و نامحرم داده شود. و حد و مرز و نحوه ارتباط بیان شود.
✨با محارم خود از جمله دایی و عمو و... ارتباط بهتری برقرار کند.
✨وقت بیشتری را با پدرش بگذراند و توجه و تشویق کافی را از جانب پدر دریافت کند.
✨زمینه ارتباط و بازی با همسالان بیشتر برایش فراهم گردد.
🦋ضمن شنیدن مجموعه صوتی تربیت فرزند جهت بررسی دقیق تر نیز میتوانید با مشاوری امین ارتباط تلفنی یا حضوری برقرار نمایید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#مخالفت_با_تجملات
سلام علیکم، وقت شما بخیر
پسرم دوران عقد هستند.
ساکن شهری هستیم و عموما مرسوم هست وسایل برقی جهیزیه رو داماد تهیه می کنه.
پسر بنده باتجملات کامل مخالف هست،
و درحال متقاعد کردن ایشون هستند که از خرید برخی چیزهامنصرف بشن.
سوال: ایرادی داره بنده بعنوان یکی اعیاد یا کادوی تولدشون ،براشون تهیه کنم.
ایا دخالت در کار پسرم نمیشه؟؟؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🍀حقیقتا در بحث خرید جهیزیه بسیاری خانواده ها درگیر چشم و همچشمی و تجملات شده اند و خودشان و خانواده طرف مقابل را به سختی میاندازند. در صورتی که ممکن است برخی خریدها از ضروریات زندگی هم محسوب نشود.
خیلی عالیه که پسر شما در گیر این تجملات نیستند. و بنای ساده گرفتن را دارند. البته به شرطی که به خانواده دختر هم آسان گرفته شود. و انتظار یک طرفه نداشت.
🍀در رابطه با تصمیم شما بهتر است با توجه به شناختی که از فرزندتان دارید اقدام کنید. به هر حال شما فضای فکری پسرتان را بهتر میدانید. مثلا ممکن است ایشان تلویزیون را جزء ضرورت زندگی نداند و علاقه ای به تهیه نداشته باشد. و در عوض جایگزین بهتری برای آن مدنظر داشته باشد. خرید شما ممکن است خوشایند ایشان نباشد. پس بهتر است با توجه به روحیات ایشان اقدامی کنید.
👌در کل سعی کنید در فضایی آرام و با محبت با ایشان صحبت کنید و هماهنگ باشید. و یا میتوانید یک مرتبه امتحان کنید و متوجه شوید که آیا استقبال میکند یا خیر...
و در نهایت دقت داشته باشند که به نظرات همسرشان هم احترام گذارند. و با محبت ایشان را با خود هماهنگ کنند.
ان شاء الله خوشبخت و سعادتمند باشند. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#چادر_سر_کردن
#توافق_بر_روی_نوع_پوشش
سلام وقتتون بخیر من ۲۰ سالمه و همسرم ۳۰ سالشه من یک ساله ازدواج کردم و به لطف خدا همسر خیلی مرد خوب و مهربونیه و همو دوست داریم.
فقط استاد عزیزم من قبل ازدواج چادر نمیپوشیدم وقتی با ایشون ازدواج کردم طبق شرایط ایشون من چادر سر کردم و قبل از ازدواج صحبتی ام درباره چادر نکردم الان واقعا خسته شدم و سختمه چادر سر میکنم هر چی ام به همسرم میگم اذیت میشم قبول نمیکنه میگه غیرتم قبول نمیکنه استاد به نظر شما من باید چی کار کنم میشه راهنماییم کنید ...
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
عرض سلام و ادب خدمت شما بانوی گرامی
یکی از اهداف مهم ازدواج و تشکیل خانواده رشد و تعالی روحی و معنوی انسان، نزدیکی و تقرب به پروردگار و هموار شدن مسیر بندگی و عبودیت است.
اگر چنین نگاهی به ازدواج داشته باشیم قطعا در انتخاب همسر و ادامه زندگی مشترک تنها به ظواهر و مسائل دنیوی اکتفا نکرده و درصدد رشد و تعالی روحی و معنوی خواهیم بود.
خداروشکر به فرموده خودتان همسرتان مرد خوب و مهربانی هستند و همدیگر رو دوست دارید.
بسیار خوب و پسندیده است که گاهی با اثبات رفتار و پیروی از خواسته همسر دوستی و محبت خود را به ایشان ثابت کرده و این مودت و محبت را بیشتر و محکم تر کنید.
در مورد این درخواست همسرتان که البته مطابق با حکم الهی هم است شما با پیروی از درخواست همسر و احترام به نظر ایشان هم محبت و رضایت ایشان را جلب کرده اید و اقتدار و احترام ایشان را نگه داشته اید و هم انشالله رضایت و خشنودی پروردگار متعال را بدست و در راه بندگی و تقرب به خداوند قدم بر می دارید.
آیا رعایت پوشش برتر و استفاده از چادر در کنار سختی های احتمالی که برایتان بدنبال دارد به اینهمه مزیت ارجحیت و برتری ندارد؟
آیا واقعا دلیل مقاومت شما سختی چادر سر کردن هست؟
چرا که با وجود چادرهای آستین دار و زیپ دار رعایت پوشش و جمع کردن چادر کار سختی نیست.
در کنار همه این موارد خدمتتان عرض میکنم شاید برخی از بانوان استدلال کنند که با مانتو و مقنعه و یا روسری، حجاب شان را بطور کامل رعایت میکنند اما توجه داشته باشید که چادر همحجاب برتر و هم یادگار مادرمان حضرت فاطمه زهرا س است. و ما نیز اگر ادعای محب و شیعه بودن حضرت زهرا سلام الله علیها را داریم بهتر است ظاهر خویش را نیز شبیه آن بزرگوار کرده و انشالله موجبات خشنودی و رضایت ایشان را نیز فراهم کنیم.
در پناه خدا باشید🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
Hamsaranekhoob
مراسم مقتل خوانی😭
روز عاشورا
حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تربیت_فرزند
#معرفی_کتاب
سلام وقتتون بخیر
با توجه به دغدغه های تربیتی که برای پدر و مادر های جوان ممکن هست پیش بیاد چه کتاب هایی را برای دوران بارداری مادر و همچنین دوران پس از تولد پیشنهاد می کنید ؟
ممنون از راهنماییتون
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️جهت آشنایی با تربیت صحیح فرزندان، پیشنهاد میکنم ، مجموعهها و کتب زیر را تهیه و استفاده کنید.
🌱مجموعه صوتی« فرزندآوری و ایام بارداری» و مجموعه صوتی «تربیت صحیح کودک از تولد تا ده سالگی» از استاد پوراحمد.
🌱مجموعه کتب «منِ دیگر ما» از استاد محسن عباسی ولدی
🌱کتاب ریحانه بهشتی ، کتاب سرچشمه تربیت
🌱سخنرانی های استاد تراشیون و استاد پناهیان در زمینه تربیت دینی فرزندان.
✔️کتابهای دیگری هم در کانال معرفی شده که میتوانید با سرچ #معرفی_کتاب ، اطلاعات بیشتری کسب کنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تفاوت_زبان
#تفاوت_فرهنگ
سلام. بنده حدود ۲ ساله ازدواج کردم. خودم فارس زبان و همسرم و خانواده شان ترک زبان هستند.مشکل اساسی بنده این است که وقتی در جمعشان هستم اکثرا ترکی صحبت میکنند و من واقعا کلافه و عصبی میشم. و به شوهرم فشار میارم که فارسی صحبت کنه ایشون هم یه مقدار صحبت میکنن و مجددا به زبان ترکی میروند. مسافرتی که به شهرشان داشتیم کلا همه ترکی صحبت میکردند و بعضی از آنها اصلا نمیتونستن فارسی صحبت کنن و من به شدت اذیت شدم و سفر رو به خودمون زهر کردم ناخواسته.دوباره امسال سفری به همان شهر در پیش است میخواستم ببینم کلا با این مسئله چیکارکنم؟
زهرامحمدی. ۲۶ ساله. باتشکرفراوان
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️تفاوتهای فرهنگی ، و اختلاف سلیقه همیشه وجود دارد. باید راهی پیدا کرد که در اوج این تفاوتها، ارتباطات خود را به بهترین شکل حفظ کنید. دلیلی ندارد که همه مطابق میل ما رفتار کنند یا خود را تغییر دهند و آن چیزی شوند که ما میخواهیم.
✔️حساسیتها و رفتارهای غیرمنطقی را کنار بگذارید و تحمل خود را نسبت به اینگونه مسائل و مشکلات بالا ببرید. و نگاه واقع بینانه و منطقی به زندگی و مسائل داشته باشید.
✔️خانواده همسرتان را مانند خانواده خود بدانید و اگر رفتاری از آنها دیدید که ناراحتتان نمود با خود فکر کنید که آیا اگر این رفتار از سوی خانواده خود شما بود انقدر ناراحت میشدید و چه واکنشی داشتید. همانطور که خانواده شما برایتان زحمت کشیده اند، خانواده همسر شما برای ایشان زحمت کشیدهاند، پس همان گونه که با خانواده خود رفتار میکنید با آنها رفتار کنید.
✔️ممکن است فارسی حرف زدن برای خانواده همسرتان، واقعاً سخت باشد.بنابراین شما نیز، باید این مسئله را درک کنید و توقعات غیرمنطقی از آنها نداشته باشید.
✔️با زبانی نرم و حفظ احترام ،با همسرتان و خانواده ایشان، صحبت کنید تا در صورت امکان در جمع، فارسی صحبت کنند.(بهتر است که، همسرتان با خانوادهی خود صحبت کنند.)
✔️آنها را همانطور که هستند، بپذیرید.شما نمیتوانید خانواده همسرتان را تغییر دهید بنابراین با آنها باگذشت و مهربان باشید و در مقابل رفتارهای آنها صبوری کنید.
✔️کسی که شما با او طرف هستید همسرتان است. پس این مسئله را با همسرتان حل کنید و با بیاحترامی به خانوادهها، عصبانیت و ناراحتیتان را خالی نکنید.
←بنابراین،در فضایی آرام و به دور از تنش با ادبیاتی محبتآمیز باهم، صحبت کنید.
✔️خود شما هم اگر علاقه دارید و میتوانید ، سعی کنید زبان خانواده همسرتان را یاد بگیرید . ( حداقل در حدی که متوجه صحبتها بشوید.)
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#فرزند_پروری
سلام من پسری دارم 4.5 ساله که در همه چیز تاخیر داشت تکلم راه رفتن و...
و مشکلی که وجود داشت اینکه شبها همش گریه میکرد تازه خوب شده بود در زمستان 1400ولی دوباره چون بچه جدیدی متولد شده بجز گریه هاش که دوباره شروع شده هیچ کاری رو انجام نمیده اسباب بازی هاش رو قبلا خودش با کمال میل جمع میکرد ولی حالا هیچ کار شخصیشو انجام نمیده حتی چندین بار شلوارشو خیس کرد وقتی دلیل کارهاشو میپرسم میگه دوست داشتم... الان سعی میکنم تا جایی که میتونم دعوا در کار نباشه ولی واقعا بی مهابا کارهای بد میکنه و منو پدرش مستأصل شدیم با اینکه من سعی کردم با ورود فرزند جدید محبت بیشتر هدیه لباس اسباب بازی و هر چی که میخواست رو فراهم کردم ولی هر روز بدتر میشه و نمیدونم چه رفتاری باید بکنیم بی تفاوتی یا توضیح بخواهیم...؟ واینکه اصلا حوصله هیچ کار رو نداره فقط تلوزیون. نه نقاشی نه ورزش نه کلاس
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
فرزند شما نیاز به هیچ هدیه ، اسباب بازی و لباسی ندارد.
آنچه فرزند شما محتاج آن است و در به در دنبال آن میگردد خود شما هستید.
او بازی کردن با شما را می خواهد نه اسباب بازی.
سعی کنید با حوصله تمام لا اقل روزی یکی دو ساعت با او بازی کنید.
خانه و خانواده سربازخانه نیست ؛پس هیچگاه او را مؤاخذه و بازخواست نکنید.
از سرزنش او به شدت بپرهیزید.
همیشه او و کارهایش را تأیید کنید و نگاه مثبت مادرانه خود را از او دریغ نکنید.
موفق باشید
@hamsaranekhoob