فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه چرخنده های ذهن فرزندانمون را تقویت کنیم
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
سلام همراهان عزیز
سوالات خودتون رو به ایدی زیر ارسال کنید
@Mehrban45
پرسش
سلام
آیا ازدواج اینترنتی ازدواج موفقی میشود؟
پاسخ
سلام متقابل
جرقه آشنایی از هر پل ارتباطی ممکن است، می خواهد در محل کار باشد یا دانشگاه، یا آموزشگاه، یا در تاکسی و یا در اینترنت اما آشنایی و شناخت اینترنتی مسلما شناخت صحیحی نیست و نمیتواند بستر مناسبی برای شناخت و ازدواج باشد
چه بسا افرادی كه مدت طولانی ارتباط مجازی داشته اند و بعد از ديدن فرد مقابل كوه آمال و آرزوهايشان يكجا فروريخته است.
اگر دو طرف واقعا قصد ازدواج دارند از زمانی که پیشنهاد ازدواج مطرح شد الزام آور است که یک جلسه حضورا با هم ملاقات داشته باشند و عامل مهمی که مخصوصا خانم ها در نظر ندارند اطلاع خانواده هاست نیاز نیست همه افراد خانواده مطلع شوند اما پدر و مادر این حق را دارند.
متاسفانه یکی از دلایلی که در اکثر سواستفاده های اینترنتی دختران در دام افراد سودجو قرار میگیرند، عدم اطلاع پدر دختر از آشنایی اینترنتی آن می باشد.
در بهترین شرایط دختران خواهر یا مادر خود را در جریان روابط خود قرار میدهند این در حالیست که نظر پدر دختر در جامعه کنونی ما تاثیر مستقیم و نقش آفرینی در امر ازدواج دختران دارد اگر خوشبین باشیم و از سو استفاده های اینترنتی پرهیز کنیم
خیلی از دختر خانم ها با آقا پسری در اینترنت آشنا شده و خواهر و مادر خود را در جریان گذاشته و به نظر مثبت مادر خود اکتفا کرده و بدون اطلاع پدر خود مدت 6 ماه تا یک سال را با پسری ارتباط به منظور شناخت بیشتر برقرار کرده
آنها همه چیز را تمام شده فرض کرده اما با رسمی شدن موضوع و اطلاع پدر با مخالفت صد در صد پدر دختر مواجه شده
در نتیجه آن باید یک رابطه بلند مدت که در آن احساسات تا حد زیادی پیشروی کرده را به یکباره کنار گذاشت.
اصلا بد نیست که شما با فردی در اینترنت آشنا شوید ولی چگونگی ادامه این آشنایی بسیار مهم است.
و مهم است که اگر قصد ازدواج دارید حتما خانواده ها را در جریان بگذارید و روند آشنايي خارج از دنياي مجازي تحت نظر خانواده صورت بگيرد.
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهمیت داشتن سوادرسانه
قابل توجه کسانیکه دختران نوجوان دارند
دستگیری شیاد فضای مجازی توسط پلیس فتا
🔹شیاد فضای مجازی که طعمهاش دختران کم سن و سالی بودند که قصد خروج از کشور را داشتند توسط پلیس فتا پایتخت دستگیر شد.
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
#همسرداری
👇اثرفیلم👇
👈دیدن فیلم چه اثری بر روابط اعضای خانواده دارد؟
👈۱-- «دیوید فیلیپس در اواخر قرن بیست به موضوع آدمکشیها در ایالات متحده پرداخت. او پس از بررسیهای زیاد به این نتیجه رسید که در طول هفتهای که مسابقات مشتزنی سنگین وزن در سطح کشوری برگزار میشود تعداد آدم کشیها زیاد میشود.»
👈۲-- «اواخر قرن ۲۰ یک راننده کامیون با کامیونش به داخل یک کافهٔ شلوغ در شهر کیلین تگزاس رفت و به جماعت تیراندازی کرد و ۲۲ نفر را کشت و بعد خودش را کشت؛ که مهلکترین تیراندازی نام گرفت. پلیس از جیب او ته بلیط مربوط به فیلمی را یافت که در آن فیلم، مردِ آشفته حالی به داخل میخانه وارد میشود و بسوی مردم تیراندازی میکند و عدهای را به قتل میرساند.»
.
👈(منبع: الیوت اُرونسون، روانشناسی اجتماعی، ۱۳۹۸، صص۳۰۲-۳۰۳)
👈ای همسرها! دقت کنید: هر نوع فیلمی که در صفحه تلویزیون، یا گوشی، یا سینما دیده میشود، رفتارهایی که در آن فیلم وجود دارد، همان نوع رفتارها در بینندگان پیدا شده و افزایش مییابد. اگر کسی میخواهد زندگی و همسر و فرزندانی سالم و صالح داشته باشد باید و باید از بسیاری از فیلمها بپرهیزد.
👈پروردگار مهربان به خانوادههای سالم و صالح نگاه ویژه دارد.
➖ناشر این مطلب در گروههایتان باشید
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
🤢 پسرم دست تو دماغش میکنه
👨🏻🏫 اگر رفتار کودک به عادت تبدیلشده با جایزه دادن میتوانید تا حدودی این قضیه را کنترل کنید. مثلاً اگر کودک شما توانست ظرف دو هفته رضایتتان را جلب کند، به وی جایزه بدهید؛ و بعد مدت زمان تخصیص جایزه را طولانیتر نمایید.
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
#فرزندپروری
تفاوت صحبت كردن با دختر بچه ها و پسر بچه ها:
_وقتی با پسرتان صحبت میکنید، جملات واضح،منطقی و به دور ازهر توضیح اضافی و حاشیه را انتخاب کنید ،چون پسرها از توضيحات اضافی و مكالمات طولانی كلافه شده و شروع به لجبازی ميكنند.
_اما وقتي با دخترتان صحبت ميكنيد بيشتر با كلمات بازی كنيد و مكالمه تان را طولاني تر كنيد و از مثالهای زيادی استفاده كنيد و صحبتهايتان را با بازيهای دخترانه همراه كنيد دختر بچه ها با صحبتهای طولانی شاد و سرگرم ميشوند.
به همين دليل است كه در طول تاريخ ثابت شده كه خانومها بيشتر از آقايان صحبت ميكنند
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
#آقایان_بخوانند
#ازدواج جوانان
زنان نامناسب برای #ازدواج
۱-دخترانی که شدیداً متکی و وابسته هستند؛
یک دختر وابسته، باید هرکاری را حتماً با کسی و یا غالباً با مادرش در میان بگذارد و سپس تصمیم بگیرد؛ حتی کارهای بسیار جزئی و پیش پا افتاده را. چنین دختری دارای شخصیت مستقلی نیست و به قول معروف، ارادۀ کافی برای انجام کارهایش را ندارد.
۲- دخترانی که به مال و منال پدر مینازند؛
این دسته از دختران پولدار گرچه میتوانند زنان خوبی باشند ولی باید مراقب باشید که نزد آنها همهچیز در «پول» خلاصه نشود.
۳- دختران نمايشي و مُدپرستها؛
دخترانی شديدا به دنبال توجه و مدپرستی هستند، باید دریافته باشند که دیگر مدپرستی؛ در جامعه خریدار چندانی ندارد. بخصوص اگر دختری بخواهد آن را به طلا و جواهرات هم تسرّی دهد؛ آن وقت است که کار مشکلتر میشود.
۴- دختران بسيار لوس و از خودراضی:
یکی دیگر از خصوصیات زن خوب این است که لوس و خودخواه نباشد. معمولاً و البته نه هميشه دختران لوس، اغلب یا تک فرزند و یا تنها دختر خانواده هستند و بقیه پسرند، یا دختر ته تغاری خانواده هستند، و در نتیجه، اطرافیان برای این که به قول خودشان کمبود محبت آنها را جبران کرده باشند،( البته همه اين ها منوط به تربيت خانوادگي است). گاهی بیش از حد و به گونهای غیرمتعارف به آنها محبت کردهاند. زندگی با دختر لوس بسیار مشکل است.
۵-زنی که تنها متکی به زیبایی است ( یعنی به جز زیبایی چیز دیگه ای نداشته باشه... مثل اخلاق، مهارت اجتماعي و...)
۶- دختران همهچیزدان؛ یعنی «خانم معلمها»!
من بر این گمانم که عنوان بالا خیلی چیزها را روشن میکند و توضیح زیادی لازم ندارد. ولی همانطور که هیچ مردی حق ندارد که بگوید «من فلان دختر را خواهم ساخت!» هیچ زنی هم حق ندارد چنین تصمیمی بگیرد که برای شوهرش یک معلم اخلاق و یا یک همسرِ همهچیزدان و عقل کل باشد!
۷- دختران جاه طلب:
این گروه، دخترانی هستند که حس خودپرستی و جاه طلبی در آنها زیاد است. چنین زنهایی همهچیز را فدای کار خارج از خانه میکنند. آنها برای مردانشان به صورت رقیبی درمیآیند که دائماً در فکر مقایسه خود با همسرشان هستند.
٨-دختران شكاك و بد دل:
دختراني كه همواره در حال چك كردن نامزد خود هستند و بدون هيچ نشانه اي تهمت بي وفايي مي زنند و دائما موبايل او را كاوش مي كنند.
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
#همسرداری
👇کلیگوییممنوع👇
👈گاهی که همسرها از رفتار هم دلخور هستند و میخواهند رفتار هم را نقد یا اصلاح کنند به کلیگویی روی میآورند. مثلا میگویند: «تو همیشه تندخویی میکنی» «هیچوقت زود حاضر نمیشوی» «دائما باید به تو بگویم» «رابطهی ما سرد شده» «از کارهایت ناراحتم».
👈کلیگویی کار نادرستی است. زیرا اولا همسر همیشه تندخو نیست. بلکه گاهی اوقات تندخو است. ثانیا باعث میشود که همسر متوجه نشود که اشکال کارش دقیقا چیست. ثالثا به همسر انرژی منفی میدهد و به او القا میشود که این اشکالات را دارد و کاری نمیتوان کرد.
👈چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول: همسر باید رفتار مثبت و مفید او را ببیند و بگوید.
دوم: اشکال رفتار را دقیقا مشخص کند که چیست.
مثال: «شما دیروز غروب و امروز ظهر با من تندخویی کردی. درحالیکه همیشه خوش برخورد هستی. جریان چه بود؟ اشکال کارم کجا بود؟»
👈اگر همسر، اشکال را مطرح کرد؛ طرف مقابل نباید موضع گیری نموده و نباید بدنبال توجیه باشد. بلکه اگر دلیل قانع کنندهای دارد توضیح دهد و سپس عذرخواهی نماید. و اگر دلیل قانع کنندهای ندارد، اشکال کارش را بپذیرد و عذرخواهی نماید.
👈پذیرفتن حرف حق و عذرخواهی کردن، یکی از مؤثرترین روشها برای حل مسئله و مشکل است.
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
#همسرداری
❤️ آقای عزیز!
وقتی شما از صبح تا بعدازظهر در محل کارتان هستید، نمیدانید در خانهتان چه میگذرد.
نمیبینید همسرتان مراقبت از بچهها را بعهده دارد
نظافت خانه را انجام میدهد
آشپزی میکند
از کودک نوپایتان که پُر از انرژیست بازی میکند، مراقبت می کند
و خیلی کارهای دیگر.
♻️ همسر شما کارهای زیادی برای انجام دادن دارد و ظاهرا لیست وظایف او پایان پذیر نیست.
👈🏻درست است که شما در خانه نیستید تا کمکش کنید
اما راههای خوب و سادهای وجود دارد که کمک بزرگی از جانب شما محسوب میشود
👈نشان دهید که زحماتش را میبینید
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo
#فرزندپروری
كودك وقتى كه چشم باز مىكنه و پدر نيرومند و نانآور خودش را مىبينه، خودبهخود شيفته او مىشه و از او تقليد میکنه، به شرط آن كه اين شخصيت پدر...مورد تحقير مادر و ديگران قرار نگيره و يا تا سطح شخصيت كودك پايين نياد.
💠 پدرانى هستن كه خودشون را كوچیك و خوار مىکنن و يا پدر و مادرانى هستن كه همدیگه را در مقابل چشم فرزند مىكوبن كه در نتيجه هيچ كدام نمى توانن قهرمان و الگوى محبوب فرزندشون باشن.
🔻اینجاست كه كودك به ديگران رو مىآره و يا به خودش پناه مى بره؛ در صورتى كه به خودش پناه برد، گرفتار روحیه منزوی، غرور و خودبينى میشه و در صورتى كه به ديگران رو بياره، خطر اشتباه در انتخاب الگو زياده و چه بسا به هلاكت و نابودى و فساد هم کشیده بشه.
پدر با شخصيت درست مىتونه حتى هنگام شوخى و بازى و بگو و بخند، ابهت و جایگاه خودش را داشته باشه، حتى هنگامى كه فرزندش به سر و رويش مىپره اين عظمت را حس كنه. پدر با شخصيت مثل كوه هست، حتى هنگامى كه کودک پا بر شانههاش مىذاره، در دل از او وحشت داره و از بلنداش هراس داره.
برگرفته از کتاب تربیت کودک ص ۴۴
استاد صفایی حائری
https://eitaa.com/Hamsardarinikoo