همه کانالهای پروکسی و فیلترشکن تلگرامه. خود رفتن به تلگرام نیاز به پروکسی یا فیلترشکن داره. یه مقدار جالب نیست؟
مدتی بود روزهام پر از شک و ابهام بود. مطمئن نبودم نسبت بهش. شبها مدام ذهنم درگیر بود. نمیتونستم باور کنم دستگیره در فقط وقتی که عجله داریم یا عصبانی هستیم به آستینمون گیر میکنه. ولی الان مطمئن شدم که دستگیره در فقط وقتی که عجله داریم یا عصبانی هستیم به آستینمون گیر میکنه.
چجوری اینقد زرنگ و با سیاستید؟
فروشنده میگه خودم روی این جنس ده تومن سود میکنم من باور میکنم. یه بار هم داشتم به این فکر میکردم که بیشتر از قیمت فروشنده پرداخت کنم وجدانم آسوده باشه.🥲
البته اولین و آخرین تلاشم برای تخفیف گرفتن نباید فراموش شه. بعد از انتخاب جوراب موردنظر به فروشنده گفتم چند تومنه؟ بعد که قیمت رو گفتن پرسیدم تخفیف نداره؟ که گفتن نه. منم دو دستی کارت رو تقدیم کردم و گفتم پس بفرمایید.
اینکه چرا باید حین خرید جوراب هوس تخفیف گرفتن کنم، مطلبیه که خودمم نمیدونم دوستان.
به عنوان کسی که خونهمون نزدیکی باشگاه ورزشیه به اسرافیل میگم که صیحه مرگ آخرالزمان و نفخ اماته و احیا برامون تازگی خاصی نداره.
بعد از لمس غم امروز که سحری قرمهسبزی بود و خواب موندم احساس میکنم توی زندگی هیچ غم دیگهای نمیتونه از پا درم بیاره.
به عبارتی غمی که ما رو نکشه قویترمون میکنه.
کسی که سحری قرمهسبزی رو از دست بده دیگه چی داره برای از دست دادن؟
آفرین افطار قرمهسبزی.
ترکیبساز سنتی و صنعتی فقط خودم. کیک کاکائویی پختم بوی هل میده. کلوچه خرماییهارم به ترافلهای رنگی مزین کردم.
طبق معمول بنویسید تا ما بخونیم و علایض شما رو تا حدود زیادی به نواحی شمال غربی کتفمون حواله کنیم و نذاریمشون کانال . 🤝