💠 #تلنگر_کرونایی
🔸 #ریه های شهر به شدت گرفتار #ویروسِ گناه است.
🔹 اهلِ پروا دچارِ تنگی #نفس شده اند
🔹 هیچ کس از #ابتلا در امان نیست
🔸 #ماسک تقوا بزنیم تا آمار روزانه «#گناه» بالاتر نرود.
#عاشقشهادت
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh
از حضرت امام محمد باقر علیه السلام آورده اند که فرمودند :
هر کس در هنگام خوابیدن 11 بار سوره مبارکه قدر را بخواند خداوند برای او نوری خلق می کند که وسعت آن همانند وسعت هوا باشد و در هر درجه ای از آن نور هزار ملک می آفریند که هر کدام از آنها دارای هزار زبان و در هر زبانی هزار لغت که استغفار می کنند برای کسی که این سوره را خوانده است .هم چنین آمده است که خداوند برای خواننده این سوره قبل از خواب ملکی را خلق می فرماید که برای خواننده این سوره تا روز قیامت استغفار می کنند.
🌹 #سهم_روز_سی_وهفتم: 1399/8/23
🔻از حکمت ۳۴۵تا حکمت ۳۵۴🔻
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠دست نيافتن به گناه نوعی عصمت است.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت345
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 آبروی تو چون يخی جامد است كه درخواست، آن را قطره قطره آب می کند، پس بنگر كه آن را نزد چه كسی فرو می ريزی؟
📒 #نهج_البلاغه #حکمت346
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 ستودن بيش از آنچه كه سزاوار است نوعی چاپلوسی، و كمتر از آن، درماندگی يا حسادت است.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت347
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠سخت ترين گناه آن است كه گناهكار آن را كوچك شمارد.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت348
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 آن كس كه در عيب خود بنگرد از عيب جویی ديگران باز ماند، و كسی كه به روزی خدا خشنود باشد بر آنچه از دست رود، اندوهگين نباشد، و كسی كه شمشير ستم بركشد با آن كشته خواهد شد، و آن كس كه در كارها خود را به رنج انداخت خود را هلاك ساخت، و هركس خود را در گردابهای بلا افكند غرق خواهد شد، و هر كس كه به جاهای بدنام قدم گذاشت متهم گرديد. و كسی كه سخن زياد می گويد زياد هم اشتباه دارد، و هر كس كه بسيار اشتباه كرد، شرم و حياء او اندك است، و آنكه شرم او اندك، پرهيزكاری او نيز اندك خواهد بود، و كسی كه پرهيزكاری او اندك است دلش مرده، و آنكه دلش مرده باشد در آتش جهنم سقوط خواهد كرد. و آن كس كه زشتيهای مردم را بنگرد، و آن را زشت بشمارد سپس همان زشتيها را مرتكب شود، پس او احمق واقعی است. قناعت مالی است كه پايان نيابد، و آن كس كه فراوان به ياد مرگ باشد در دنيا به اندك چيزی خشنود است، و هركس بداند كه گفتار او نيز از اعمال او به حساب آيد جز به ضرورت سخن نگويد.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت349
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇
🎇🎇🎇🎇🌿🌹🌿🎇🎇🎇🎇
💠 مردم ستمكار را سه نشان است، با سركشی به مافوق خود ستم روا دارد، و به زيردستان خود با زور و چيرگی ستم می كند، و ستمكاران را ياری می دهد.
📒 #نهج_البلاغه #حکمت350
🎇🌹🕊
🎇🌿🌹
🎇🎇🎇🎇