📌نظر مراجع عظام تقلید برای مقلدین حضرت آقا در مورد بقاء بر ایشان
👈 آیتالله سیستانی:
بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و ملتزم و متعهّد به پیروی از فتوای ایشان بود، واجب است بر تقلید از ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
👈 آیتالله مکارم شیرازی:
بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست، واجب است در مسائلی که به فتوای ایشان عمل کرده، بر تقلید از ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
👈 آیتالله نوری همدانی:
بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و در بعضی از مسائل به فتوای ایشان عمل کرده، واجب است بر تقلید از ایشان در تمام مسائل باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
👈 آیتالله شبیری زنجانی:
بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست یا در صورت تساوی به فتوای ایشان -هر چند در برخی از مسائل- عمل کرده باشد، لازم است در تمام مسائل بر فتوای ایشان باقی بماند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
👈 آیتالله جوادی آملی:
بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست بقای بر تقلید از ایشان احتیاطاً واجب است و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه.
👈 آیتالله وحید خراسانی:
بر مقلدین آیتاللهالعظمی خامنهای (قدسسره) و هرکس ایشان را اعلم میدانست و حتی مکلّفینی که وظيفه آنها تقليد از ایشان بوده، واجب است به فتوای ایشان عمل کنند و اجازه ندارد از ما تقلید کند، مگر در مسائل مستحدثه. چه در زمان حيات ایشان التزام به عمل به فتوای ایشان داشته يا نداشته باشد و چه عمل به فتوای ایشان كرده يا نكرده باشد و چه فتوای ایشان را ياد گرفته يا ياد نگرفته باشد.
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادای احترام مردم روسیه جلوی سفارت ایران به آقای شهید ما...
این شب ها عشق می کنن فلسطینی ها(:
ولی خوشه ای ها قشنگ ترنا!
321.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جونم به این الله یبارك هاتون(((:
الله یبارك فیکم!(: