🔖 #رمان 📚
💓 #تا_پروانگی 🦋
8️⃣4️⃣#قسمت_چهل_هشتم 💌
ریحانه با دهانی که نیمه باز مانده بود پرسید:
_زری خانم؟
_اوهوم. پریشب تا صبح رادمنش اینجا بود تا تنها نباشم اما دیروز سرش خیلی شلوغ بود و نتونست بیاد. حالم خوش نبود که یه شماره ناشناس افتاد روی گوشیم. میدونی که به امید پیدا شدن یه خبر از افخم چشم انتظارم مدام. جواب دادم. اول نشناختم تا اینکه خودشو کامل معرفی کرد. گفت یه حرفهایی داره که باید بشنوم و خب... شنیدم.
قلب ریحانه از استرس هزاربار در ثانیه میتپید انگار. به این فکر میکرد که زری خانم راز حامله بودنش را هم فاش کرده یا نه؟ اما نه... اگر گفته بود که حالا برخورد و رفتار ارشیا اینطور با ملایمت نبود و متفاوتتر از همیشه. نفسش را حبس کرد و پرسید:
_چه حرفی؟
_هیچی، توصیههای مادرانه که تا قبل از این حوصلهی شنیدش رو نداشتم.
هنوز هم شک داشت و باید انقدر کنجاوی میکرد تا به نتیجه میرسید:
_مثلا؟
_نصیحت، اینکه حیفه یه زندگی بخاطر غفلتها خراب بشه و زن و شوهر باید رو در رو باهم حرف بزنند و از این صحبتا، اینم گفت که تو بیخبری از تماسش.
حالا خیالش راحتتر شده بود و نفس گوله شده توی گلویش را فرستاد بیرون. ارشیا به چشمانش نگاه کرد و بعد از چند ثانیه با مهر گفت:
_ریحانه. درسته که الان وضعیتم از هر نظر داغونه اما من مرد گوشهنشینی و بیکار موندن نیستم. اگه بهم... بهم اطمینان بدی که هستی... همیشه هستی! بهت قول میدم حتی میشه که از نو بسازیم.
چطور ریحانه باید باور میکرد که خدا همهی دعاهایش را بلاخره شنیده و این کسی که در نهایت صبوری منتظر بود تا تاییدش کند و با مهربانی خیرهاش شده بود، همان مرد اخمو و خشنی است که حتی محبت کردن را فراموش کرده بود. او که گاهی حتی چند روز هم میشد سکوتش ادامه پیدا کند.
این ورشکست شدن و قهر چند روزهی اخیر انگار اوج اتفاقات مهم زندگی مشترکشان شده بود... اولش خیلی بد و غیر قابل هضم بود اما حالا مطمئن بود که این شکست، چشمهای هردو را به زندگی بازتر میکند. چه حکمتها که نداشت کار خدا. به بهتر شدن نزدیک میشدند.
چه اهمیتی داشت روزهایی که رفته بود وقتی حالا کنار همسرش نشسته و با موج جدیدی از دوست داشتنش مواجه شده بود که برایش تازگی داشت. هرچند دلش هنوز آشوب بود بخاطر بچهای که به زندگیشان سرک کشیده بود اما هردو را دوست داشت و باید برای نگه داشتنشان با آسمان و زمین میجنگید. لبخند دنداننمایی زد و زیر لب گفت:
_معلومه که کنارت هستم، تا همیشه. حتی اگر اوضاع بهتر نشه هم باهم شروع میکنیم نه؟
ارشیا هم خندید. چقدر دلتنگ این چهرهی خسته بود. حواسش جمع خرده نانهایی شد که هنوز توی دستش مانده و حالا خیس از عرق شده بودند. شاید بهتر بود برای شام اقدام میکرد. بلند شد و گفت:
_برم یه چیزی بذارم برای شام.
ارشیا اما دستش را گرفت و گفت:
_بیا بشین لازم نکرده هنوز نیومده دوباره بچپی تو اون آشپزخونه. زنگ می زنیم یه چیزی بیارن... مهمون شما.
و چشمکی حوالهاش کرد، هردو خندیدند. ریحانه سرش را روی بازوی او گذاشت و به این فکر کرد که دنجتر از این خانه و امنیت آغوش همسرش سراغ ندارد...
توی آشپزخانه نشسته بود و مواد الویه را مخلوط میکرد. سرگیجه داشت و حالت تهوع. شاید بخاطر فکر و خیال زیادی بود که از ترس فهمیدن ارشیا داشت. چطور باید این معجزه را برایش توضیح میداد؟
_چیکار میکنی؟
وسط آشپزخانه ایستاده بود، بلند شد و صندلی را برایش بیرون کشید.
_بیا بشین، مواظب پات باش. کی باید گچش رو باز کنی؟
_همین روزا، این چیه؟ الویهست؟
_آره
_چرا انقدر زیاد؟
_نذریه... میخوام ببرم امامزاده
ادامه_دارد... 🔜
#تیموری ✍️
#داستان_سریالی 📨
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(ببینید و حظ ببرید)
دارو تنها اونی نیست که میخوریم ...
گاهی نگریستن به ستارگان
گاهی تماشای آب روان
گاهی نغمهای را زمزمه کردن
گاهی تماشای گلها و شکوفهها
گاهی تنفس در هوای تازه
گاهی کتاب خواندن
گاهی بوییدن میوه
گاهی لمس درختان
گاهی شنیدن نغمه باد و پرندگان
گاهی آب دادن به گلدانها
و گاهی ...
جور دیگر باید دید ...
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌁 مجموعه عکسنوشت(2)
🌅 #هفته_وحدت
💠 امام خمینی (ره):
▪️برادران بیدار باشند و کسانی که درصدد این هستند که بین برادران شیعی و سنی اختلاف بیندازند، اگر وابسته به امریکا یا شوروی هستند، آنها نصیحت را معلوم نیست بپذیرند و اما اگر وابسته به آنها نیستند و برای اسلام و برای کشور اسلامی خودشان و برای مسلمین میخواهند کاری بکنند، راه ایجاد اختلاف نیست.
🔖 راه، این است که تمام گروهها، را با هم آشتی بدهند و این اجتماعی که بحمدالله در ایران پیدا شده است و این وحدت کلمهای که بین همۀ قشرهای کشور پیدا شده است، کوشش کنند که محفوظ باشد.
📚 صحیفۀ امام، ج ۱۴، ص ۲۸۸
#عکس_نوشت
#وحدت
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
#یادداشت_سیاسی_اقتصادی
💢 نقش خنثیسازی تحریمها در رشد اقتصادی(بخش اول)
✍️#محمدصادق_خرسند
💰نرخ رشد اقتصادی یکی از پارامترهای مهمی است که به واسطه آن می توان موفقیت یا شکست یک اقتصاد در دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده را به نمایش درآورد. رشد اقتصادی به معنای افزایش ارزش کالاها و خدمات تنظیم شده با تورم در طول زمان می باشد. آمارشناسان به طور متعارف چنین رشدی را به صورت درصد افزایش تولید ناخالص داخلی حقیقی یا GDP تعریف می نمایند. نرخ رشد اقتصادی کشورها معمولاً با استفاده از نسبت تولید ناخالص داخلی به جمعیت (درآمد سرانه) مقایسه میشود.
📆 رشد اقتصادی ایران در سالهای گذشته به خصوص در یک دهه اخیر، تحت تاثیر تحریمهای سنگین اقتصادی همواره در نوسان بوده است. عاملی که باعث شده است اقتصاد ایران هرگز نتواند نظیر یک اقتصاد نرمال، از دامنه رشد اقتصادی ثابت و قابل پیشبینی برخوردار باشد. شاید یکی از مهمترین دلایل تأکید بر سیاست خنثیسازی تحریمها به جای تلاش برای تعلیق آن ها، همین امر باشد؛ یعنی تحریمی که خنثی شده باشد، دیگر قابل برقراری نیست، اما تحریم تعلیق شده با کوچکترین بهانه ای قابل بازگشت است. شاهدِ مثال این قضیه، تحریم واردات بنزین به ایران بود. کالای استراتژیکی که کمبود آن در بازار می توانست نارضایتی های اجتماعی و کاهش توان اقتصادی را به همراه داشته باشد. اما جمهوری اسلامی با ساخت پالایشگاه های بزرگی نظیر ستاره خلیج فارس با استفاده از توان داخلی، نه تنها این تهدید را رفع کرد، بلکه آن را تبدیل به فرصت نمود و از وارد کننده بنزین تبدیل به یک صادرکننده مهم گردید. ازاین رو، خنثی سازی تحریم می تواند با افزایش ظرفیت های اقتصادی نقش مؤثری در افزایش رشد اقتصادی ایفا نماید. نباید فراموش کرد در سال های نه چندان دور، اقتصاد نفتی ایران به واسطه محدودیت های خودساخته امکان صدور بیش از 200 هزار بشکه نفت را نیز نداشت. همان سال هایی که رشد اقتصادی ایران رکورد منفی چهاردرصدی را ثبت نمود؛ اما در سال های اخیر به واسطه توجه بیشتر به راهبرد خنثی سازی تحریم ها و برنامه ریزی اقتصادی در این راستا، توفیقات زیادی حاصل شده است.
🌐 دیپلماسی اقتصادی فعال و متوازن به همراه راهبرد شرق گرایی و تنش زدایی با همسایگان، نقش مهمی در افزایش ظرفیت های اقتصاد ایران و خنثی سازی تحریم ها داشته است. امر مهمی که در گزارش جدید بانک مرکزی جمهوری اسلامی نیز مشاهده می شود. بر اساس این گزارش و مطابق محاسبات مقدماتی اداره حسابهای اقتصادی این بانک، تولید ناخالص داخلی به قیمت پایه (قیمتهای ثابت سال ۱۳۹۵) در سهماهه اول سال ۱۴۰۲ به رقم ۳۸۰۲.۱ هزار میلیارد ریال رسیده که در مقایسه با سهماهه اول سال ۱۴۰۱، به میزان ۶.۲ درصد رشد داشته است. همچنین رشد اقتصادی بدون نفت طی دوره مذکور معادل ۵.۲ درصد بوده است. این یعنی، دوران رکود اقتصادی ایران سپری شده است و می توان با برنامه ریزی بلندمدت به نرخ های رشد بالاتری دست یافت.
ادامه دارد....🔜
#امنیت_پایدار
#ایران_مقتدر
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
از مفهوم شناخت تا جنگ شناختی.mp3
8.27M
🔹 از مفهوم شناخت تا جنگ شناختی
💢 پاسخ به یک پرسش مهم و فراگیر:
🔻 چرا تعاریف از حوزهی شناختی در کشور، بسیار دامنهدار و حتی متعارض است؟ اشکال و گره علمی کجا است؟
تبیین و تعریف کارکردی چهار گام مهم در حوزهی شناخت:
1️⃣ مفهوم شناخت
2️⃣ دانش شناختی
3️⃣ قدرت شناختی
4️⃣ جنگ شناختی
5️⃣ منازعات شناختی، آخرین مرحلهی جنگ تمدنی است و تمدن پیروز در این جنگ، تمدن نهایی جهان است.
#سواد_رسانهای
#جنگ_ترکیبی
🎙#شکوهیانراد
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
⚫️اختصاص شغلهای کلیدی گوگل به یهودیان
🖇اولین کارمند گوگل که شخصاً توسط سرگئی برین و لری پیج استخدام شد به نام کرگ سیلورشتاین، یک یهودی بود. سوزان وویچتسکی یهودی (خواهر آن وویچتسکی همسر سرگئی برین) فضای اداری لازم را برای آغاز فعالیتهای تجاری گوگل فراهم کرد و از آن موقع تا کنون در جایگاه معاون تولید شرکت گوگل قرار دارد.
🖇یهودی دیگری که در شکلگیری گوگل نقش مهمی را بر عهده داشت، شریل سندبرگ بود. او معاون بخش فروش آنلاین گوگل بود. سندبرگ در این منصب امور مربوط به آگهیهای تجاری گوگل در سطح جهان را کنترل میکرد.
🖇وی همچنین برنامهی آگهیهای کلمهای گوگل (Ad Words) را راه اندازی و هدایت نمود. در کتاب خرد یهودی برای موفقیت تجاری (دربارهی استفاده از توصیههای اقتصادی در تورات و متون مذهبی کهن یهود بحث میکند) از عملکرد وی به عنوان نمونهی موفقی از تجارت به سبک یهود، نام برده شده است.
🖇همینطور او اسپانسر برخی فعالیتهای یهودی همچون مرکز اجتماعی یهودی خانواده جاشمن (نهادی که مأموریت خود را گسترش ارتباطات یهودیان آمریکایی با اسراییل تعریف کرده) بوده است.
🖇جاستین روزنشتاین، یهودی دیگری است که به مدت ۳ سال مدیر تولید بخش طراحی صفحهی گوگل بود. وی همچنین از مهندسین ارشد گوگل محسوب میشود. الیوت شرگ، یهودی دیگری است که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸م. مدیریت روابط عمومی شرکت گوگل را بر عهده داشته است.
🖇وی پیش از آمدن به گوگل، در مؤسسهی صهیونیستی شورای روابط خارجی فعالیت میکرد. یهودی دیگر شاغل در گوگل، یک اسراییلی به نام ادی مانبر است که جایگاه معاون فنی شرکت گوگل را در اختیار دارد. او فارغ التحصیل انستیتوی فنی اسراییل در شهر حیفا است. این شخص روابط نزدیکی با انجمنهای یهودی – صهیونیستی دارد.
✍️سیدمحمدعلی سیدحسینی
#صاحبان_رسانه
#دشمن_شناسی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدما در مسیر موفقیت سه دسته اند!
⁉️تو جزو کدوم دسته ای؟
#موفقیت
#اراده
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌺
🌼 میلاد نبی اکرم(ص) و امام صادق(ع) مبارک باد
برخیز که «رحمت» و «رحیم» آمده است
از عرش «صراط مستقیم» آمده است
بر «خاتم انبیا» محمد صلوات
عطر گل اوست با نسیم آمده است
#اللهمصلعلیمحمدوآلمحمد
#هفته_وحدت
#ما_متحدیم
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌱 اندکی درنگ
✍️ هم دلت پاک باشه هم عملت
🔻ﺑﻌﻀﯽﻫﺎ میگن:
ﺩﻟﺖ که ﭘﺎﮎ ﺑﺎشه، کافیه. نماز هم نخوندی نخون. روزه نگرفتی نگیر. به نامحرم نگاه کردی اشکال نداره. فقط سعی کن دلت پاک باشه!
🔻ﺟﻮﺍﺏ ﺍﺯ ﻗﺮﺁﻥ:
ﺁنکس ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﻓﻘﻂ ﺩﻝ ﭘﺎﮎ برایش ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻮﺩ، میگفت: «ﺁﻣﻨﻮﺍ».
🔻ﺩﺭ ﺣﺎلی که ﮔﻔﺘﻪ:
«ﺁﻣَُﻨﻮﺍ ﻭَ ﻋَﻤِﻠُﻮﺍ ﺍﻟﺼَّﺎﻟِﺤﺎﺕ»
🔹ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻢ ﺩﻟﺖ ﭘﺎﮎ ﺑﺎشه، ﻫﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺎشه.
💢اگه ﺗﺨﻤﻪ ﮐﺪﻭ ﺭو ﺑﺸﮑﻨﯽ ﻭ ﻣﻐﺰﺵ ﺭو ﺑﮑﺎﺭﯼ، ﺳﺒﺰ ﻧﻤﯽشه. ﭘﻮﺳﺘﺶ ﺭو ﻫﻢ ﺑﮑﺎﺭﯼ ﺳﺒﺰ ﻧﻤﯽشه. ﻣﻐﺰ ﻭ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺎشه.
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌁 مجموعه عکسنوشت(3)
🌅 #هفته_وحدت
💠 امام خمینی (ره):
▪️برادرهای سنی ما مثل ما هستند، با ما هیچ فرقی ندارند در حقوق؛ حقوق همه آنها داده خواهد شد. شرکت کنند آنها هم در آنچه سرنوشت آنها را تعیین میکند.
🔖 به حرف اشخاصی که بین آنها میخواهند تفرقه بیندازند، میخواهند به اسم سنی و شیعه بین ما برادرها را جدایی بیندازند و منافع ما را به جیب دیگران بکنند، به حرف اینها اعتنا نکنید.
📚 صحیفۀ امام، ج6، ص 433 و 434.
#عکس_نوشت
#وحدت
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
#یادداشت_سیاسی_اقتصادی
💢 نقش خنثیسازی تحریمها در رشد اقتصادی(بخش آخر)
✍️#محمدصادق_خرسند
💯عملکرد رشد اقتصادی با نفت و بدون نفت کشور در فصل اول سال ۱۴۰۱ به ترتیب معادل ۱.۹ و ۱.۷ درصد بوده است. مقایسه ارقام مزبور با عملکرد رشد اقتصادی در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲ حاکی از افزایش بیش از سه برابری رشد اقتصادی کشور در فصل اول سال ۱۴۰۲ نسبت به فصل اول سال ۱۴۰۱ است. لازم به توضیح است در دوره مورد گزارش، رشد محقق شده گروههای «نفت و گاز»، «خدمات»، «صنایع و معادن» و «کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری» نسبت به دوره مشابه سال قبل به ترتیب معادل ۱۶.۴، ۶.۲، ۳.۷ و ۲.۲ درصد بوده است که مقایسه آن با ارقام مشابه در فصل اول سال ۱۴۰۱ حاکی از بهبود رشد ارزش افزوده تمامی گروههای اقتصادی است. سهم گروههای مزبور از رشد ۶.۲ درصدی محقق شده در سه ماهه اول سال ۱۴۰۲ بهترتیب معادل ۱.۵، ۳.۶، ۰.۸ و ۰.۲ واحد درصد بوده است.
🏦 آثار رشد اقتصادی در تولید ناخالص داخلی نیز دیده می شود. رشد مثبت تولید ناخالص داخلی در فصل اول سال ۱۴۰۲ در تداوم رشد اقتصادی مثبت محقق شده از فصل اول سال ۱۳۹۹ تا فصل چهارم سال ۱۴۰۱ بوده است؛ به نحوی که میزان رشد اقتصادی کشور در فصول سال ۱۴۰۱ بهترتیب برابر با ۱.۹، ۳.۹، ۴.۹ و ۵.۳ درصد بوده است. بررسی تولید ناخالص داخلی برحسب اقلام هزینه نهایی در سهماهه اول سال ۱۴۰۲ نشان میدهد، «هزینههای مصرف نهایی بخش خصوصی»، «هزینههای مصرف نهایی بخش دولتی» و «تشکیل سرمایه ثابت ناخالص» به قیمتهای ثابت سال ۱۳۹۵ بهترتیب از نرخرشد ۸.۲، ۵.۳ و ۲.۰ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل برخوردار بودهاند؛ رشد ارقام مزبور در فصل اول سال ۱۴۰۱ نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن بهترتیب معادل ۶.۴، ۶.۵- و ۱.۴- درصد بوده است.
‼️این موارد نشان می دهد توجه بیشتر به ظرفیت های داخلی اقتصادی و همچنین اتخاذ راهبردهای سیاست خارجی مؤثر، می تواند نقش مهمی در عبور موفق اقتصاد از گذرگاه های سخت داشته باشد. البته نباید فراموش کرد رشد اقتصادی زمانی برای مردم ملموس خواهد بود که آثار آن را در سبد معیشتی خود ببینند. رشد اقتصادی به همراه کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است که می تواند ضمن بالابردن سرمایه اجتماعی نظام سیاسی، افق های روشنی را در مقابل دیدگان ملت قرار دهد.
پایان🔚
#امنیت_پایدار
#ایران_مقتدر
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
⁉️رزق لایحتسب چیست؟
🎙حضرت آیتالله #خامنهای
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
⚫️ارتباطات گوگل با اسراییل
🖇گوگل دارای دو مرکز تحقیق و توسعه در اسراییل است که تنها مراکز تحقیق و توسعهی گوگل در خاورمیانه به شمار میآیند. یکی از آنها در تلآویو و دیگری در شهر حیفا قرار دارد. سرپرست شعبهی تلاویو پروفسور یوسی ماتیاس، از اساتید دانشگاه علوم رایانهی تلآویو است که در الگوریتمها، پایگاههای داده و فنآوری اینترنت تخصص دارد.
🖇سرویس گوگل آرت که در سال ۲۰۱۱م. راه اندازی شد، در وهلهی نخست تنها به تعداد معدودی از موزههای بینالمللی این امکان را میداد که به صورت تور دیجیتال و با کیفیت بالا بتوانند در معرض دید کاربران اینترنت قرار گیرند که موزهی اسراییل یکی از آنهاست.
🖇رییس جمهور رژیم صهیونیستی، شیمون پرز، در ماه مارس ۲۰۱۲م. در ساختمان گوگل در کالیفرنیا با سرگئی برین ملاقات کرد. وی در این ملاقات دوستانه، بر عمق بخشیدن همکاری گوگل با اسراییل تأکید کرد. همچنین او در این دیدار از فنآوریهای جدید گوگل بازدید نمود.
🖇شیمریت بن یایر یکی از مدیران تولید گوگل پلاس و فارغ التحصیل از دانشگاه تلآویو در وصف این دیدار میگوید: ملاقات با رییس جمهور پرز افتخار بزرگی برای من است… بسیاری از شما میدانید که رییس جمهور پرز با چه هیجانی در پی ارتقای صلح در خاورمیانه است… او پرسشهای بسیار ژرفی را دربارهی ماهیت فنآوریهای مورد بازدید پرسید. در سن ۸۸ سالگی، او حقیقتاً الهام بخش است.
✍️سیدمحمدعلی سیدحسینی
#صاحبان_رسانه
#دشمن_شناسی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🔖 #رمان 📚
💓 #تا_پروانگی 🦋
9️⃣4️⃣#قسمت_چهل_نهم 💌
_نذریه، میخوام ببرم امامزاده
_الویهی نذری؟
_اوهوم... یه وقتایی به نیت خانمجان حلوا میپزم و میبرم. یه وقتایی هم که نذر میکنم الویه یا نون پنیر سبزی و این چیزا...
_خب چرا این همه زحمت؟ چندتا غذا بخر و خیلی شیک برادر ببر
ریحانه خندید و تخممرغهای آبپز شده را برداشت تا رنده کند. همیشه عاشق ناخنک زدن به تخممرغ آبپز بود اما حالا دلش زیر و رو میشد از بوی عجیبش. انگار ارشیا منتظر پاسخش بود. گفت:
_این که خودت درست کنی یه چیز دیگست. خانمجان همیشه میگفت عطر و بوی غذای نذری که بپیچه تو خونه، خودش شفاست.
_خدا رحمتشون کنه. کمک نمیخوای؟
_نه ممنون
_باید بریزیشون تو این نونها؟
_آره
_زیاد بهش سس بزن، مزهدار بشه.
_زیادیش خوب نیست آخه... مردم چربی و قند و هزارتا مرض دارن. نمیشه که ناپرهیزی کرد.
باور نمیکرد که ارشیا این همه عوض شده باشد، که کمکش کند برای پر کردن نانهای باگت و به شوخی بگوید"حاجت بده شاید!" و حتی پیشنهادش را برای همراهی رد نکرده و میخواست بعد از چند روز از خانه دوتایی بیرون بروند. کجا بهتر از امامزاده اسماعیل؟ فقط کاش این سرگیجههای لعنتی و دل آشوبه دست از سرش برمیداشت تا طعم خوشی را بیشتر بچشد. کاش میدانست باید چطور به او بگوید که دارد بابا میشود...
انگار برایش سخت بود که جلوی مردم با عصا راه برود. اخم کرده بود و فکش را محکم بهم فشار میداد. ریحانه نگران بود که زمین نخورد. نایلون ساندویچها را توی دستش گرفته بود و آهسته کنار او قدم بر میداشت.
_میخوای کمکت کنم؟
_نه... ممنون
دوباره رفته بود توی فاز غرور و بدقلقی. خودش را هرطور بود تا کنار درخت تنومندی که توی حیاط بود کشید و بعد همانجا نشست. نفسش را فوت کرد بیرون و به نگاه دلواپس او لبخند رنگ پریدهای زد. عصاها را کنار گذاشت و گفت:
_برو به کارت برس من اینجا نشستم تا بیای. عجله نکن ولی خیلیم طولش نده
_چشم!
خواب بود یا بیدار؟ موقع نماز ظهر بود و تقریبا شلوغ. ساندویچها را پخش کرد و نمازش را خواند. سجدهی شکر بعد از نمازش طولانیتر از همیشه شد. اشکهای روی صورتش را پاک کرد. سریع زیارت کرد و در آخرین لحظه گفت:
_یا امامزاده اسماعیل، خودت کمکم کن. نمیخوام زندگیم دوباره بهم بریزه و بدبخت بشم. تکلیف این بچهی بیگناه رو معلوم کن. یجوری که جاش هنوز نیومده بینمون محکم باشه و گرهی خوشبختیمون بشه نه کور گرهش...
از در که بیرون زد و کفشهایش را پوشید، ارشیا را دید که آرام آرام به سمت خروجی میرفت. هول شد و تا کنارش دوید. حتما طاقتش تمام شده بود.
_خوبی ارشیا؟
_بله... چه خبره که دوییدی؟
_ترسیدم فکر کردم طول کشید اعصابت خراب شد و داری میری.
_حالا تموم شد؟ بریم؟
_بله الان ماشین رو از پارک درمیارم.
با ارشیا آمده بود زیارت و نذریهایی که دوتایی درست کرده بودند را پخش کرده بود! عجیب بود ولی واقعی...
ادامه_دارد... 🔜
#تیموری ✍️
#داستان_سریالی 📨
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
1_6902594858.MP3
25.59M
علل آغاز جنگ عراق علیه ایران
🎙استاد: یعقوب توکلی
سرخس، پنج مهر ۱۴۰۲
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌱.اندکی درنگ
گاهی خودمان را به روز رسانی کنیم!
به روزرسانی را که فقط
برای انواع بازی ها نرم افزارها
و برنامه های کامپیوتری نگذاشته اند
گاهی هم آدم باید
افکارش را به روز کند
طرز فکرش را ارتقا بدهد
حال و هوایش را تازه کند
مثلا دور بریزد تمام خاطراتی را
که تکرارشان چیزی به جز
غم و اندوه ندارد
رها کند بعضی وابستگی ها را
که حال و روزش را به هم میریزند
افسوس ها را …
غصه ها را …
نگرانی ها را …
و تمام تلخی هایی که
بوی کهنگی گرفته اند
گاهی باید یک گوشه ی دنج نشست
زندگی را نو کرد
و یک "من" تازه ساخت
با باورهایی جدید
و افکاری رو به رشد
باور کن لازم است
هر از گاهی خودمان را هم
به روز رسانی کنیم !
#درنگ
#مهارتهای_زندگی
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🌁 مجموعه عکسنوشت(4)
🌅 #هفته_وحدت
💠 امام خمینی (ره):
▪️پیغمبر اسلام میخواست در تمام دنیا وحدت کلمه ایجاد کند؛ میخواست تمام ممالک دنیا را در تحت یک کلمۀ توحید، در تحت کلمۀ توحید تمام ربع مسکون را قرار بدهد.
📚 صحیفۀ امام، ج ۲، ص ۳۲.
#عکس_نوشت
#وحدت
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 سلسله مباحث قرآنی
📻#پادکست
📌قسمت هشتم: کم و زیاد شدن انسان یعنی چه؟
🎙#استاد_مهدی_عزیزان
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🔶 بررسی ۱۰ حساب توئیتری فعال از ۲۵ شهریور تا ۱۵ مهرماه ۱۴۰۱
🔸 نکته مهم در بررسی اکانتهای فعال در جریان ناآرامیهای پارسال این است که این افراد به یکباره به صرافت انجام کنشگری مدنی و فعالیت سیاسی افتادند و عدم شناختشان از فضای سیاسی، سبب بروز گافهای زیادی در نوشتهها و کنشگریهای آنها شد.
🔸 در میان ۱۰ چهره مورد بررسی، پوریا زراعتی و سیما ثابت که در آن زمان مجریان ایران اینترنشنال بودند با ۷۵۳ و ۶۹۳ توئیت فعالترین اکانتها محسوب میشوند. همچنین، علی کریمی که فقط ۳۹ توئیت در این ۲۰ روز زده بود، بیشترین متوسط لایک و ریتوئیت را با ۱۸۱ هزار و ۴۷ هزار به دست آورده است.
🔸 محاسبه تعداد توئیتهای این ۱۰ نفر در مدت ۲۰ روز نخست ناآرامیها نشان میدهد علی کریمی با ۵۷ درصد فعالیت پیشتاز است؛ گویی اکانت کریمی به یکباره در این دوران احیاشده و بیش از نیمی از محتویات این حساب توئیتری در این ۲۰ روز منتشر شده است.
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
2_1152921504624845702.pdf
1.38M
📘 کتاب: سیره پیامبر(ص) به روایت امام رضا(ع)
💢 بنیاد پژوهشهای اسلامی
🔖 مباحث مطرح شده در این کتاب:
▫️شیوه راه رفتن
▫️چگونگی نگاه
▫️گسترش سلام
▫️در غم انسان و اندوه فراق
▫️سختکوشی برای نجات انسان
▫️همواره در اندیشه
▫️شیوه سخن گفتن
▫️شیوه حضور در اجتماع
▫️بزرگ شمردن همه نعمتها
▫️پرهیز از ستایش یا نکوهش خوردنیها
▫️و ...
#پی_دی_اف
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
#یادداشت_اعتقادی
💢مناسبتسازی برای دمیدن در شیپور تفرقه
✍️#سیدمرتضی_حسینیفاضل
💠 یکی از هوشمندیهای امام راحل، بهرهگیری از مناسبتهای دینی برای تقویت انسجام امت اسلامی است. برای مثال ایام ولادت پیامبر اکرم(ص) که میتوانست مایه تفرقه و اختلاف باشد به عنوان هفته وحدت معرفی نمودند تا به نمادی برای تحکیم اتحاد میان مسلمانان تبدیل شده و اندیشمندان و بزرگان مذاهب اسلامی، به طور ویژه در این ایام فرهنگ وحدت مذاهب اسلامی را میان مسلمانان نهادینه سازند.
▪️ اما متاسفانه چند سالی است که گروه کوچک تفرقه افکنی بدون در نظر گرفتن ملاحظات و مصلحتهای جامعه اقدام به خلق مناسبتهای جدیدی میکنند که برونداد آن ایجاد تفرقه در میان امت اسلامی است. دهه محسنیه، «فرحة الزهراء» و ... در این قالب قرار دارند.
➖بزرگان این گروه اندک برای دیدگاه خود، دلایلی از جمله روایات را طرح میکنند و به گمان خود با برپایی این مراسم، خدا و اهل بیت(ع) را از خود خرسند ساختهاند.
▫️این در حالی است که سیره معصومین(ع) همواره در جهت وحدت مسلمین بوده است. به پردهای از سیره حضرت علی(ع) در این خصوص اشاره میشود؛ ایشان درباره سکوت خود در ماجرای خلافت پس از رسول خدا(ص) میفرماید: «... اگر سکوت میکنم، به سبب علم و آگاهی خاصی است که در آن فرو رفتهام و اگر شما هم مثل من آگاه بودید، به سان ریسمان چاه، مضطرب و لرزان میشدید» (نهج البلاغه، خطبه 5).
🔸علمی که حضرت از آن سخن می گوید، آگاهی از نتایج وحشت آور اختلاف و دو دستگی مسلمانان است؛ زیرا حضرت به خوبی میدانست که قیام برای احقاق حق، به قیمت از بین رفتن اسلام و بازگشت مردم به عقاید جاهلی، تمام می شود؛ بدین جهت، ترجیح میدهد برای حفظ اسلام و وحدت امت اسلامی سکوت کند.
〰️ در واقع آن حضرت ملاک سکوت یا قیام خویش را عمل به تکلیف الهی بیان میکند نه هوای نفس یا حرف دیگران؛ امیدوارم همه اخلاص در عمل را از حضرت علی(ع) بیاموزیم. آمین
🔖 پ.ن: تبیین میزان اعتبار روایات مربوط به فرحة الزهراء وظیفه عالمان و مبلغان دینی است. امید آنکه قاطعانه در این مسیر، سخن صریح و حق را بر زبان بیاورند و با برگزاری نشستهای علمی و تبلیغی، بهانه را از دست تفرقهافکنان بگیرند.
#وحدت
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید و کِیف کنید
👈 بابا تا تو نیای من هیچ جا نمیرم ...
به این فکر کنیم که چه چیزی رو از فرزندانمون در دوران نوجوانی و جوانیشون ببینیم یا بشنویم اینطور کِیفور میشیم؟ ما چه کار باید بکنیم تا این مسیر طی بشه؟!
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center