فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
بدون پست و سمت!
مسئولیتها امروز درست همان تکلیف است. تکلیف یعنی خود را به زحمت انداختن، تکلیف یعنی از صبح زود تا نیمهشب هیچ آرامش نداشتن، با نگرانی اینکه «خدایا، آیا -تازه نیمهشب- از امروز صبح تا حالا توانستیم آنچه را که از ما میخواهی انجام بدهیم؟»
برای ما آن روز، روز جشن و شادمانی است که افرادی دارای شرایط لازم، حتی همین مسئولیتهای معدودی را که برعهدۀ من و چند تن از دوستان نزدیک گذاشته شده، بگیرند و ما را به حال خود بگذارند؛
نه برای اینکه برویم استراحت کنیم؛ ما استراحت نخواهیم کرد، چون این انقلاب و این جامعه اینقدر کار و وظیفه درش هست که دیگر استراحت، بیاستراحت. آنقدر کار در جامعه هست که میشود انجام داد بدون اینکه سمتی، منصبی، حُکمی، ابلاغی در کار باشد.
📚سیدمحمد حسینی بهشتی،
جاودانۀ تاریخ (گفتارها۲).
#تشکیلات_بهشتی #سید_محمد_حسینی_بهشتی
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
💠 شد عاشق و پشت پا به دنیا زد و رفت
با رفتنش آتش به دل ما زد و رفت
مثل من و تو سوار امواج نشد
وقتش که رسید دل به دریا زد و رفت
#انتخابات
#شهید_جمهور
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
#یادداشت_سیاسی
♨️خاکستری های سرنوشت ساز!؟
با شروع مناظرات تلویزیونی نامزدها، بازار نظرسنجی های مراکز مختلف نیز داغ شده است. یکی از مهمترین بخش های این نظرسنجی ها، قسمتی به نام آرای خاکستری است که جلب توجه آن ها اصلی ترین مأموریت تعریف شده ستادهای انتخاباتی می باشد. حضور این آرا تأثیر غیر قابل انکاری در نتایج انتخابات دارد و ممکن است در آخرین لحظات جای نامزد پیروز و شکست خورده را عوض نماید.
💢در بررسی جامعه شناختی نحوه حضور و عملکرد آرای خاکستری، نکته مهم، چگونگی برانگیختگی این آراست که نقش مؤثری در عملکرد آن دارد. اگر آرای خاکستری با تحریک احساسات یا غرور ملی وارد صحنه شوند، ممکن است یک حماسه تاریخی را به ثبت برسانند. نظیر آنچه در سال ۱۳۶۰ در ایران روی داد. بعد از ترور شهید رجایی توسط منافقین، جامعه ملتهب شد و غم از دست دادن یک رئیس جمهور محبوب و مردمی بخش وسیعی از آرای خاکستری را به عرصه انتخابات کشاند که حاصل آن شکستن رکورد مشارکت و تعداد آرای رئیس جمهور منتخب بود.
🧷البته گاهی نیز آرای خاکستری با تحریک گسل های قومی و مذهبی و برجسته سازی اختلافات سیاسی پا به عرصه انتخابات می گذارند. نظیر آنچه در سال ۱۳۸۸ رخ داد. در این انتخابات بخش بزرگی از آرای خاکستری وارد میدان شدند که دلیل آن مناظرات نامزدهای انتخاباتی و عبور از خطوط قرمز اخلاقی و اجتماعی بود. نتیجه این امر چیزی جز دو قطبی سازی جامعه و برپایی آشوب های گسترده خیابانی نبود. اتفاقی که هشت ماه کشور و نیروهای حافظ امنیت را درگیر نمود و به ایجاد حفره های خطرناک امنیتی انجامید. حفره هایی که یکی از نتایج آن ترور دانشمندان هسته ای و تحمیل تحریم های سنگین بود.
✔️از این رو، نحوه ترغیب آرای خاکستری به حضور در انتخابات بسیار مهم است. به ویژه در شرایط فعلی که بسیار شبیه تابستان ۱۳۶۰ است. جامعه مغموم از فقدان یک رئیس جمهور مردمی است. بدون تردید بداخلاقی های انتخاباتی و تحریک گسل های قومی و مذهبی می تواند بخشی از آرای خاموش جامعه را فعال نماید اما نتایج ناگواری برای کشور خواهد داشت. هنوز خاطره رئیس جمهور شهید در یادها باقی است و مردم منش ایشان در تحمل تهمت ها و تحقیرها در مناظرات تلویزیونی را از یاد نبرده اند. امر مهمی که می تواند سنگ محک مردم برای انتخاب رئیس جمهور بعدی باشد.
✍️ محمدصادقخرسند
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
42.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 جریان شناسی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔘 کاری از مرکز فضای مجازی #حقیق
#انتخابات
#شهید_جمهور
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
41.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 همه با هم انتخاب درست
🔘 کاری از مرکز فضای مجازی #حقیق
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
♨️برنامهمحوری یا حزبمحوری؟ کدام موفقتر خواهد بود؟!
مناظرات تلویزیونی تمام شد و نامزدها هر چه در چنته داشتند رو کردند. رویکرد نامزدها بیشتر حول و حوش دو رویکرد حزبمحوری و برنامهمحوری بود. نامزدهای اصولگرا با رویکردی برنامهمحور راهکارهایی برای حل مسائل مختلف از انرژی و بهداشت گرفته تا توسعه شهری و روستایی ارائه دادند و بیشتر به دنبال تکیه بر توان داخلی با رویکرد بومی برای نیل به توسعه پایدار بودند در حالی که رقیب اصلاح طلب آنها تنها راه موجود برای حل معضلات کشور را از دریچه سیاست خارجی توسعه محور با تأکید بر اصل تنشزدایی و بهبود روابط با غرب تعریف مینماید. به روایت دیگر نامزد اصلاحطلب به جای ارائه برنامههای قابل اجرا به توان حزب متبوع خود اتکا کرده است.
💢نگاهی به عملکرد دولت شهید رئیسی گویای این واقعیت است که بازتعریف روابط ایران با غرب میتواند نقش مؤثری در تأمین منافع ملی داشته باشد. نه اتکای صرف به وعده و وعید غربیها و نه دشمنی دائمی با آنها میتواند منافع ملی کشور را تأمین نماید. بلکه اتخاذ راهبرد تنشزدایی با رعایت اصل عزت در سیاست خارجی میتواند بیشترین نفع را برای کشور به ارمغان بیاورد.
🔚به طور قطع برگ برنده پیروزی در انتخابات در جامعه متمدنی چون ایران، ارائه برنامههای دقیق و قابل اجرا و ترسیم آیندهای روشن است و بگومگوهای ساختگی، تحقیر و توهین به رقبا راه به جایی نخواهد برد. اتفاقی که در انتخابات 1400 افتاد و مردم جواب بداخلاقیهای انتخاباتی را با انتخاب فردی دادند که شهید جمهور نام گرفت و در تاریخ کهن ایران زمین جاودانه شد.
✍️محمدصادق خرسند
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خمینی (ره):
گول قرآن خواندن و نهجالبلاغه خواندن افراد را نخورید...
#اصلح
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
گلهای شهید
من رأی به سرو میدهم، سرو رشید
من رأی به یاس میدهم، یاس سفید
بر برگهٔ رأی مینویسم با خون
جمهوری اسلامی گلهای شهید
✍🏻 #محمدحسین_انصارینژاد
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🌺 رهبر انقلاب خطاب به نامزدهای محترم انتخابات:
اگر توانستید مسئولیتی بگیرید، با خدا عهد کنید کارگزاران خود را از این سه دسته قرار ندهید...
✏️ من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
✏️ ۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
✏️ ۲- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
✏️ ۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
✏️ کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
✏️ اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات میکنید همهاش حسنه خواهد بود. ۱۴۰۳/۴/۵
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🟢 پس از انتخاباتهای ۲۰۲۲ فرانسه و ۲۰۲۳ ترکیه، انتخابات ۲۰۲۴ ایران هم به دور دوم میکشد؟
⭕️ افکارسنجی و برآورد احتمالی لایفوب از نتایج انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳ بر اساس کلاندادههای فضای آنلاین (۱ روز مانده تا برگزاری انتخابات)
🗳 در تاریخ ایران تنها یک انتخابات ریاستجمهوری به دور دوم رفته و آن هم دوره نهم بوده است که محمود احمدینژاد توانست با شکست هاشمی، ردای ریاست جمهوری را به تن کند؛ اما بر اساس تحلیل کلاندادههای شبکههای اجتماعی و فضای آنلاین که توسط لایفوب صورت گرفته است، احتمال بسیار بالایی وجود دارد که چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری هم، به دور دوم کشیده شود.
😀 لایفوب در انتخاباتهای ۱۳۹۶ و ۱۴۰۰ ریاستجمهوری و در انتخاباتهای ۱۳۹۸ و ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی نیز برآوردهایی با دقت ۹۸٪ ارائه داده و میزان مشارکت و آراء را به درستی پیشبینی کرده است.
⏪ طبق اصل ۱۱۷ قانون اساسی و همچنین به موجب ماده ۱۲ قانون انتخابات ریاست جمهوری، رئیس جمهور با کسب اکثریث مطلق آرای شرکتکنندگان انتخاب میشود. اکثریت مطلق آرا یعنی فرد منتخب، بیش از ۵۰ درصد کل آرای مأخوذه را کسب کرده باشد، در اینجا ملاک صرفا آرای صحیح مأخوذه نیست بلکه کل آرای مأخوذه مدنظر است.
🔴 طبعا تصمیم مرددین و آراء سرگردان از نسلZ، آراء جمعیت بیشاز ۱۰ میلیونی اهل سنت و همچنین آراء تودهای و طبقاتی حاشیهنشینان کلانشهرها که غالبا زمینه معیشتی دارد، میتواند در گام اخر، تعیین کننده باشد. نباید فراموش کرد که به طور کلی، فقدان زمینهها و اقتضائات فعالیت و کنشگری حزبی در ایران و به طور خاص، فقدان روحیه و فرهنگ کنشگری یکپارچه تشکیلاتی و جریانی در بدنه اصولگرایی، بر گستره و دامنه این سرگردانی آراء افزوده و پیشبینیها را با چالشهای بیشتری همراه کرده است. امروزه بر کسی پوشیده نیست که ما در عصر دیجیتال و شبکههای اجتماعی زندگی میکنیم که در آن، جایگاه تمامی مرجعیتهای فکری، فرهنگی و سیاسی و مشخصا کنشگریهای سلسلهمراتبی، تضعیف شده و فرآیند تبدیل خردهروایتها به یک روایت واحد و فراگیر در ادراکسازی برای تودهها در شبکههای اجتماعی، به چالش کشیده شده است و این امری است که اساسا، موضوع "قطعیت" را در هر حوزهای تضعیف نموده است.
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
💠 هر چند که یک کوه سراپا دردیم
با این که میان مه تو را گم کردیم
با یاد تو چون رود به راه افتادیم
داریم به اصل خویش برمی گردیم
#انتخابات
#شهید_جمهور
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🗳رأی دادن کافی نیست؛ همدیگررابه رأی دادن تواصی کنید یعنی توصیه نمائید.
🔹بعضی فکر می کنند همین که در انتخابات شرکت کردند، رسالتشان انجام شده است. قرآن خلاف این را می گوید. چرا؟ چون قرآن می گوید: «ان الانسان لفی خسر، الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر». می گوید ایمان و عمل صالح، انسان را از خسران نجات می دهد اما نه به تنهایی!
🔹رأی دادن، مثل ایمان و عمل صالح است. اما «تواصوا بالحق» هم لازم است. رأی دادن لازم است، اما کافی نیست.
🔹اگر کسی خانوادۀ خودش را توصیه به شرکت در انتخابات نکند، همسایه های خودش را توصیه نکند، دوستان خودش را توصیه نکند و برای این کار، تبلیغ نکند، طبق آیه قرآن از جملۀ زیانکاران است.
🔹هم آن کسی که شرکت نکند و هم آن کسی که شرکت بکند و تبلیغ نکند، زیانکار هستند.
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center