eitaa logo
حقیقت مسیحیت صهیونیست
327 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.8هزار ویدیو
77 فایل
بررسی و نقد اخبار، شبهات ،آثار و مفاهیم مرتبط با دین مسیحیت و یهودیت و رفتار پیروان این دو دین و حوادث و رخدادهای مهم کشورهای مسیحی نشین و رژیم اشغالگر صهیونیستی با حضور اساتید مجرب ادیان.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇹🇷 🇺🇸 هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه با همکار آمریکایی خود آنتونی بلینکن دیدار کرد.
شمار شهدای فلسطینی در غزه به ۹۷۷۰ نفر رسید 🔹وزارت بهداشت فلسطین: از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون ۹۷۷۰ شهید از جمله ۴۸۰۰ کودک به شهادت رسیده است. | |
منابع عبری: ارزیابی این است که حماس تا نقطه شکست بسیار فاصله دارد و مطمئناً انتظار نمی رود پرچم سفید را به اهتزاز درآورد.
📌عکس هایی از گذرگاه مرزی رفح که در آن موانع سیمانی در حال نصب است در شبکه های اجتماعی مصر منتشر شده است.
وزارت بهداشت غزه: شب گذشته 200 فلسطینی غیرنظامی در حملات اسرائیل به شهادت رسیدند.
🔺خانواده های اسرای اسرائیلی در چادر در خیابان میخوابند تا دولت صهیونیستی اسرای آنها را آزاد کند
قسام از بامداد امروز ۵ تانک اسرائیلی را منهدم کرد 🔹گردان‌های قسام طی بیانیه‌ای اعلام کرد که یک تانک اسرائیلی دیگر را در جنوب منطقه تل‌الهوا با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده و منهدم کرده است. 🔹تعداد تانک‌هایی که قسام از بامداد امروز منهدم کرده، به عدد ۵ رسید.
⭕️"اسرائیل" به نخست وزیری نتانیاهو در مسیر فروپاشی و نابودی 🔸کاریکاتور رسانه‌های اسرائیلی که نشان می‌دهد نتانیاهو با حالتی مضطرب و آشفته اتوبوسی در حال واژگونی را هدایت می‌کند که سرنشینان آن همگی وحشت‌زده و نگران هستند و از او می‌خواهند سریعا اتوبوس را متوقف کند.
گردان‌های القسام از انهدام ۴ خودروی اسرائیلی در حومه اردوگاه الشاطی و محله شیخ رضوان خبر داد 🔹گردان‌های القسام روز دوشنبه اعلام کردند که از بامداد امروز ۴ خودروی اسرائیلی را در حومه اردوگاه الشاطی و محله شیخ رضوان با راکت‌های آل‌یاسین ۱۰۵ در غرب شهر غزه منهدم کرده‌اند. | |
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق تاکید کردند: لزوم افزایش فشارهای سیاسی به آمریکا و رژیم صهیونیستی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (دو‌شنبه) در دیدار آقای محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق و هیات همراه، با قدردانی از مواضع خوب و قوی دولت و ملت عراق در حمایت از مرده غزه، بر لزوم افزایش فشارهای سیاسی دنیای اسلام به آمریکا و رژیم صهیونیستی برای توقف کشتار مردم غزه تاکید کردند و گفتند: کشور عراق به عنوان یک کشور مهم در منطقه، می‌تواند در این زمینه نقش ویژه‌ای داشته باشد و یک خط جدید را در دنیای عرب و جهان اسلام به‌ وجود بیاورد. ایشان با اشاره به اوضاع رقت بار غزه و جریحه‌دار شدن دل‌های همه انسان‌های آزاده از این جنایات و قساوت‌ها خاطرنشان کردند: از همان روزهای اولِ حملات رژیم صهیونیستی تمام قرائن و شواهد نشان دهنده دخالت مستقیم آمریکایی‌ها در اداره جنگ است و هرچه از این جنگ می‌گذرد، دلایل نقش مستقیم آمریکا در هدایت جنایت‌های رژیم صهیونیستی قوی‌تر و پررنگ‌تر می‌شوند. رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر کمک‌های تسلیحاتی و سیاسی آمریکا نباشد، کار برای رژیم صهیونیستی قابل ادامه دادن نخواهد بود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: آمریکایی‌ها حقاً و انصافاً شریک جرم صهیونیست‌ها در جنایات غزه هستند. ایشان تاکید کردند: به‌رغم همه کشتاری که در غزه انجام می‌شود، رژیم صهیونیستی تا الان شکست خورده واقعی در این ماجرا است زیرا نتوانسته‌ آبروی از دست رفته خود را بازگرداند و در آینده هم قادر به این کار نخواهد بود.
⭕️احمد منصور گوینده الجزیره (مصری و اخوانی مسلک) نوشته برنامه اسرائیل با پشتیبانی امریکا این است که غزه را غیرقابل سکونت و مردمش را وادار به کوچ به صحرای سینا کند. مصر هم با دریافت امتیازات اقتصادی گذرگاه رفح را به رویشان باز کند و اسکانشان دهد. سپس اداره غزه به تشکیلات خودگردان یا مصر سپرده شود. ترکیه هم برای اداره غزه اعلام آمادگی کرده اما بعید است اسرائیل رضایت دهد. پیش بینی احمد منصور حرف تازه ای ندارد اما شایان توجه در آن این است که ترکیه که به پشتیبانی از حماس شهرت دارد، خودرا برای غزه بدون حماس آماده کرده...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن یهودی سالخورده از بازماندگان آشویتس گفته که اسرائیل در حال انجام هلوکاست در فلسطینه توسط پلیس انگلیس بازداشت شد