هدایت شده از رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
♦یولی(سمیه) تازه مسلمانی از چین
از خواندن قرآن به شوق آمده بودم . شک نداشتم این کسی که در کتاب حضور دارد خود سلطان آسمانهاست...
rahyafteha.ir/32681/
🌐 @rahyafte_com
هدایت شده از رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
🔹«یولی» دختر کوچک که به دنبال سلطان آسمان می گردد در چین که یک کشور #لائیک است رشد و تحصیل می کند. او از کودکی در خفا بنابر فطرتش به دنبال #سلطان_آسمان گشته ولی به دلیل شرایط حاکم بر کشور و نبود کتابهای مناسب یا منابع کافی، به هدف نمی رسد.
🔸یولی در خاطراتش می گوید: هیچ واژه ای برای تعریف #خدا نداشتم . به همین دلیل وقتی یک دوست مسیحی او را می بیند و از خدا برایش سخن می گوید ، او واژۀ خدا را با سلطان خیالی دوران کودکیش مُنطبق می بیند و به مسیحیت گرایش نشان داده و به امید اینکه سلطان آسمان همین خداست ، #مسیحی می شود .
🔹چهار سال قبل همان دوست مسیحی از او می خواهد که برای اجرای مراسمی به #کلیسا برود ،«یولی» موافقت می کند و شب موعود ، تاکسی اشتباهاً او را به جای کلیسا در مقابل یک #مسجد پیاده می کند «یولی» را سیل جمعیت رهبری می کند و در حین حرکت «سلام علیکم» را به او می آموزند...
🔸🔸ادامه این مطلب در سایت #رهیافته
rahyafteha.ir/32681/
🌐 @rahyafte_com
هدایت شده از رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
#عکس_نوشت | پروفسورهایی که مسلمان شدند...
قسمت اول: پروفسور تی.وی.ان پرساود
rahyafteha.ir/10651
#رهیافته
🌐 @rahyafte_com
هدایت شده از مسیحیتتبشیری؛ نقد و تحلیل
سابقه مرمونها در ایران
✝️کانال مسیحیت تبشیری؛ نقد و تحلیل
🆔 @n_masihiat
✅پرسش:
آیا تبليغ اديان ديگر در کشور ما که کشور اسلامي است، ممنوع و غير قانوني است؟
🌺پاسخ:
اگر منظور از تبليغ، صرفاً معرفي يا تبليغ دين و مذهب باشد، مجاز هستند. اما اگر قرار باشد به خاطر وابستگيهاي ديني يا مذهبي به بيگانگان (مانند کليساي کاتوليک به وايتکان – پروتستان به شواري پروتستان در آمريکا – يهوديت به اسرائيل – اهل سنت به سعودي يا مصر و ...) به بهانهي تبليغاتي ديني و مذهبي، جاسوسي کنند و يا بر عليه نظام جمهوري اسلامي ايران اقدامي کنند، خير، مجاز نيستند.
🔹همگان شاهدند که امروزه کليساها به راحتي فعاليتهاي مذهبي و حتي فعاليتهاي تبليغاتي خود را در سطح گسترده انجام ميدهند. نه تنها کليساها و ساير نهادهاي ديني وابسته به کليسا، بلکه به بهانهي نهادهاي فرهنگي وابسته، باشگاهها، کلوپها و ... نيز که عوامل جانبي جذاب بسياري نيز دارند، به راحتي فعاليت تبليغاتي ميکنند. تا آنجا که اگر احياناً چند نفر هم به مسيحيت بگروند، آنها را به صورت گروهي در آب درياي خزر غسل تعميد ميدهند که خود تبليغات ديگري نيز باشد.
👈اصل سيزدهم قانون اساسي مي گويد: «ايرانيان زرتشتي، کليمي و مسيحي تنها اقليت هاي ديني شناخته مي شوند که در حدود قانون در انجام مراسم ديني خود آزادند و در احوال شخصيه و تعليمات ديني بر طبق آئين خود عمل مي کنند. »
🌸البته بايد توجه کرد که دين اسلام مدافع آزادي افراد و جوامع است ولي اين آزادي به معناي باز گذاشتن راه انحراف و گمراهي نيست.
🔹اسلام مکتبي است که خود را کاملترين دين معرفي کرده و پيامبرش را آخرين پيامبر دانسته و خود را ناسخ همه اديان آسماني پيش از خود ميداند. اسلام و معارف آن، حق است و طبق آيهاي از قرآن، «هر کس که غير از اسلام دين ديگري اختيار کند، از او پذيرفته نخواهد بود».[ آل عمران، 85] بنابر اين، اسلام هر ديني غير از خود را باطل و غير قابل قبول ميداند و از اينرو؛ بايد تا حد امکان از رواج افکار باطل و خلاف حق و حقيقت در بين عموم جامعه اسلامي – که بسياري از آنان از تخصص کافي برخوردار نيستند – جلوگيري کند و اين عين دفاع از حق و حقيقت است،مانند آنکه دولتي بخواهد از تبليغات گسترده و فضاسازي رسانهاي مخالفان خود در تبديل واقعيتها و جعل و نشر اکاذيب جلوگيري کرده و از طرفي به بيان واقعيتها بپردازد.
🍀با اين وجود، همواره در جامعه اسلامي چنين امکاني وجود داشت که ديگر مذاهب، افکار و نظريات خود را مطرح کنند و از طرف متخصصان دين اسلام، پاسخ خود را دريافت کنند، ولي اين امر بايد در فضايي علمي و با حضور کارشناسان ديني انجام شود. اسلام در همان مراحل اوليه با سلاح منطق به تبليغ پرداخته و از طرح نظرات مختلف واهمهاي نداشته است ولي انجام اين کار در سطح عموم جامعه اسلامي، مناسب نبوده و از باب ترويج راه ضلالت و باطل، ممنوع است.
البته امروزه اديان گوناگون - و حتّي فرقههاي خودساخته - با استفاده از امکانات مدرن، در فضاي مجازي به تبليغ خود پرداخته و با وجود تمام محدوديتها، دسترسي عموم مردم به انديشههاي آنان به سادگي فراهم است و از اين رو انديشمندان اسلامي وظيفه سنگينتري جهت دفاع از اصول و ارزشهاي ديني در فضاهاي نوين دارند.
✨آیا دعوت به اغتشاش و مقابله با نظام جمهوری اسلامی با مبانی اعتقادی مسیحیت و پیام عهد جدید سازگار است؟ پاسخ از آرمان رشدی 💥✨مقاله مسیحی و حکومت ها
نویسنده: آرمان رشدی
شخص مسیحی باید چه دیدگاهی در خصوص حکومت مملکتها داشته باشد؟ خوشبختانه پولس رسول به این سؤال پاسخی بسیار صریح و مستقیم میدهد. میفرماید: «هر کس باید تسلیم قدرتهای حاکم باشد، زیرا هیچ قدرتی جز از سوی خدا نیست. قدرتهایی که وجود دارند، از جانب خدا مقرر شدهاند. پس آن که بر علیه قدرتی عصیان کند، در حقیقت علیه آنچه خدا مقرر کرده، عصیان ورزیده است؛ و آنان که چنین میکنند، مجازات را برای خود میخرند.» (رومیان ۱۳:۱-۲). در اینجا، پولس رسول بهصراحت تعلیم میدهد که حکومت امپراطوری روم از سوی خدا مقرر شده بوده است، همان حکومتی که مسیحیان را تحت هولناکترین آزارها قرار میداد.
مسیحیان باید توجه داشته باشند که هیچ حکومتی بدون اجازۀ خدا بر سر کار نمیآید. این را نه فقط پولس رسول میفرماید، بلکه در جاهای مختلفی از عهدعتیق نیز به آن اشاره شده است. اگر به فرمودۀ خداوندگار ما عیسی مسیح، حتی یک گنجشک نیز بدون اجازه پدر آسمانی بر زمین نمیافتد (متی ۱۰:۲۹)، پس آیا امکان دارد که حکومتی بدون اجازۀ خدا سرنوشت یک ملت را در دست بگیرد؟ در اینجا است که پی میبریم شیطان چه دروغ بزرگی در بارۀ حکومتهای جهان به مسیح گفت که «من همۀ این قدرت و تمامی شکوه اینها را به تو خواهم بخشید، زیرا که به من سپرده شده است و مختارم آن را به هر که بخواهم بدهم…» (لوقا ۴:۶). پس چه کفرآمیز است که بگوییم حکومت مملکتی از جانب شیطان مقرر شده است و آن را شیطانی بنامیم.
پطرس رسول که در امپراطوری روم زندگی میکرد، به ایمانداران چنین اندرز میدهد: «بهخاطر خداوند، تسلیم هر منصبی باشید که در میان انسانها مقرر گشته است، خواه پادشاه که مافوق همه است، و خواه والیان که مأمور اویند… همگان را حرمت بدارید، برادران را محبت کنید، از خدا بترسید و به پادشاه احترام بگذارید.» (اول پطرس ۲:۱۳-۱۴، ۱۷). بسیار جالب است که پطرس رسول این اندرز را درست در رسالهای میدهد که در آن به جفاها و آزارهای هولناک امپراطوری روم اشاره میکند (ر.ک. ۴:۱۲-۱۹).
پولس رسول از این نیز جلوتر رفته، میفرماید: «بنابراین، پیش از هر چیز، سفارش میکنم که مؤمنان درخواستها، دعاها، شفاعتها و شکرگزاریها را برای همۀ مردم بهجا آورند، از آن جمله، برای حاکمان و همۀ صاحبمنصبان تا بتوانیم زندگی آرام و آسودهای را در کمال دینداری و وقار بگذرانیم.» (اول تیموتائوس ۲:۱-۲). طبق این حکم، مسیحیان نه تنها نباید از حکومتها و مقامات حکومتی بد بگویند، بلکه باید برای آنها دعا کنند و حتی شکرگزاری بهعمل آورند.
متأسفانه در برخوردهای متعددی که با ایمانداران در نقاط مختلف داشتهام، متوجه شدهام که ایشان اکثراً نگرش و دیدگاه درستی از کلام خدا در بارۀ حکومتهای ممالک ندارند. ایشان از نحوۀ ادارۀ مملکت بهدست رهبران آن گله و شکایت میکنند، و گاه حتی کار را تا آنجا پیش میبرند که این حکومتها را لعن و نفرین میکنند. این امر یک بیماری روحانی است. باید بگویم که چنین کاری صد در صد بر خلاف ارادۀ خدا است.
پولس رسول فرموده: «برای کسانی که به شما آزار میرسانند، برکت بطلبید؛ برکت بطلبید و لعن مکنید.» (رومیان ۱۲:۱۴). این حکم، هم در مورد افراد صادق است و هم در مورد حکومت مملکت. بسیاری از مسیحیان، آزارهای اطرافیان خود را تحمل میکنند و برای آنان دعای خیر مینمایند، اما همین افراد آزارهای حکومت را تحمل نمیکنند، همان حکومتی را که از سوی خدا مقرر شده است.
در اینجا لازم است فرمایش مسیح را به یاد آوریم که فرمود: «اما من به شما میگویم دشمنان خود را محبت نمایید و برای آنان که به شما آزار میرسانند، دعای خیر کنید تا پدر خود را که در آسمان است، فرزندان باشید.» (متی ۵:۴۴-۴۵). آیا میدانید شاگردان مسیح و شنوندگان او در آن لحظه، با شنیدن این گفته، چه کسانی در نظرشان مجسم شد؟ دقیقاً مأموران و سربازان امپراطوری روم! بله، مسیح فرمود که پیروانش میبایست مقامات و مأموران و سربازان رومی را محبت نمایند و برای ایشان دعای خیر کنند.
آیا شما تا به حال برای حکومت مملکت دعای خیر کردهاید؟ آیا برای صاحبمنصبان مملکت شکرگزاری بهعمل آوردهاید؟ آیا از خدا برای رهبران مملکت خود طلب برکت و هدایت کردهاید؟ این است نگرش درست مسیحیان نسبت به حکومت مملکت. هر نگرش و حالت دیگری، برخلاف کلام خدا است. آخرین باری که برای رهبران کشور دعا و شکرگزاری بهجا آوردید، کِی بود؟
منبع: http://www.armanroshdi.com/home/%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%AD%DA%A9%D9%88%D9%85%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/
واکنش وزارت امور خارجه ایران به قرآن سوزی در نروژ
🔸 وزارت امور خارجه ایران روز سه شنبه ۵ آذر در اعتراض به آتش زدن قرآن در جریان تظاهراتی در نروژ کاردار این کشور را احضار کرد.لارس تورسن، رهبر گروه «اسلامی شدن نروژ را متوقف کنید» (Stop Islamization of Norway) هفته گذشته در جریان تظاهرات در شهر کریستیان سند در جنوب نروژ یک جلد قرآن را به آتش کشید.
هدایت شده از گفتگوی اسلام و مسیحیت
نژادپرستی اجباری
نمیدانم در ایران تا چه حد به موضوعِ نحوهی غالبکردن مسیحیت و فرهنگِ اروپایی به بومیان آمریکای شمالی پرداخته شده است.
کتابِ بالا یکی از صدها روایت ِ مستند درباره مدارس مسکونی یا Residential Schools در آمریکای شمالی است که برخورد خشونتآمیز سفیدپوستان برای جداکردنِ فرزندان بومیها از والدینشان را نشان میدهد.
این مدارس با هدف ترویجِ اجباری زبانانگلیسی و مسیحیت به کودکانِ سرخپوستِ آمریکایی تأسیس شده بود که با توسل به خشونت و اجبار، سبک زندگی اروپایی و دینِ مسیحیت را به عنوان روش زندگی برتر به بومیان آموزش بدهند.
هنوز هم بومیانِ آمریکای شمالی، آسیبپذیرترین قشرِ سرزمینی هستند که روزگاری صاحباش بودند.
✍پ ن: اگر دستی در ترجمه و نشر دارید، معرفی این واقعیت از جنایاتِ غرب، شاید پیشنهاد بدی نباشد.
pardarca
#مسیحیت
#معرفی_کتاب
#مدارس
#آمریکا
#کانادا
☪✝ @Debate
هدایت شده از مسیحیتتبشیری؛ نقد و تحلیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشیش بی اعصاب...
✝️کانال مسیحیت تبشیری؛ نقد و تحلیل
🆔 @n_masihiat
#تعمید
روز شکرگزاری Thanksgiving Day ) این جشن یک جشن دینی نیست اما بسیار مورد توجه مسیحیان آمریکای قرار دارد.جشن شکر گزاری از تعطیلات مهم ملی در آمریکا و کانادا است. در این روز مردم به شکرانه برداشت محصول، بزرگ ترین جشن آمریکا را برگزار میکنند. https://eitaa.com/haqiqatmasihiyat